Όσοι αθλητές και αθλήτριες, με έτος γέννησης από 2003 έως 2013, επιθυμούν να ενταχθούν για πρώτη φορά στο προπονητικό πρόγραμμα των τμημάτων της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους είτε συμπληρώνοντας τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στην σελίδα Facebook του τμήματος Μπάσκετ (κουμπί «Εγγραφή»), είτε τηλεφωνικά στο 6932132614, είτε απευθείας μέσω του παρακάτω λινκ: http://dbapp.aselpis.gr/ilektroniki_egrafi

Με την υποβολή της «Φόρμας Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος» δεν καταβάλλονται χρήματα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προπονητή, στο τηλέφωνο 6932132614.Αρχίζει αρχές Σεπτεμβρίου η νέα αγωνιστική σεζόν 2019-20 για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας μας και όσοι/ες αθλητές/αθλήτριες επιθυμούν να ενταχθούν για πρώτη φορά στο προπονητικό πρόγραμμα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στο FB (κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ), τηλεφωνικά στο 6932132614 ή απευθείας μέσω του παρακάτω link (http://dbapp.aselpis.gr/ilektroniki_egrafi) και θα ενημερωθούν για την αποδοχή τους το χρονικό διάστημα 12-30/08/2019.

Με την υποβολή της ΦΟΡΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ δεν καταβάλλονται χρήματα. Οι αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (σ.σ. ενεργά μέλη της περιόδου 2018-2019) θα λάβουν σχετική ειδοποίηση στο e-mail τους ή sms για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα προπονήσεων της περιόδου Σεπτέμβριος 2019 - Ιούνιος 2020.

Γενικές πληροφορίες

- Έχει καθοριστεί ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων για κάθε τμήμα και σύμφωνα με την ηλικιακή κατηγορία

- Στην συντριπτική πλειοψηφία των προπονήσεων (τέσσερις εβδομαδιαίως) συμμετέχουν δυο προπονητές/τμήμα και σε κάθε περίπτωση στις προπονήσεις γεννηθέντων 2009-2013.

- ΝΕΑ τμήματα κοριτσιών που έχουν γεννηθεί έως το 2011.

- Το προπονητικό πρόγραμμα της περιόδου 2019-2020 θα ξεκινήσει αρχές Σεπτεμβρίου με εξαίρεση τα αγωνιστικά τμήματα που θα ξεκινήσουν προπονήσεις την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019.

- Οι παροχές προς τους/τις μικρούς/ες αθλητές/τριες είναι σε υψηλό επίπεδο, ενώ την ποιότητα των προπονήσεων εγγυάται το κορυφαίο και πολυπληθές προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας.

- Το ετήσιο κόστος συνδρομής ανέρχεται σε 160€ για ένα παιδί (πληρωμή σε τρεις μηνιαίες δόσεις)! Παρέχεται δυνατότητα ετήσιας εξόφλησης με έκπτωση(περισσότερες πληροφορίες στο κουμπί '' Υπηρεσίες '' στο FB!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προπονητή στο τηλέφωνο 6932132614.

Για αγόρια & κορίτσια ηλικίας 5 έως 16 ετών που για πρώτη φορά επιθυμούν να ενταχθούν στο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας Μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων BC μπορούν να υποβάλλουν και ηλεκτρονική «ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ», συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στη σελίδα μας στο FB( Ελπίς Αμπελοκήπων BC) στο κουμπί Εγγραφή, είτε απευθείας μέσω του παρακάτω link -> http://dbapp.aselpis.gr/ilektroniki_egrafi 

Κάθε ενδιαφερόμενος θα λάβει απάντηση με e-mail ή τηλεφωνικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε και με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, στο τηλέφωνο 6948874770. 

Τελείωσαν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων της Ακαδημίας μας για την τρέχουσα περίοδο 2018 - 2019. 

Η διοίκηση και οι προπονητές της Ακαδημίας εύχονται στους αθλητές και τους γονείς τους καλό καλοκαίρι , καλή ξεκούραση και να επανέλθουν με μεγάλη όρεξη στο ξεκίνημα της καινούργιας μπασκετικής χρονιάς 2019-2020. 

Την Παρασκευή 14/6 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της Ακαδημίας μας για τη σεζόν 2018-2019, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την λειτουργίας της. 

Η εκδήλωση περιελάμβανε διαγωνιστικά παιχνίδια για όλα τα τμήματα, διαγωνισμούς τριπόντων & διπόντων για τους μεγαλύτερους, φιλικό επίδειξης για τα τμήματα Εφηβικού και Παιδικού υπό την καθοδήγηση του προπονητικού επιτελείου της Ακαδημίας των αθλητών! 

Είχαμε βραβεύσεις των νικητών και δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλες τις κατηγορίες και απονομές πλακετών στους χορηγούς μας (AUTOCONTROL - ΕΜΠΟΡΊΑ ΠΟΤΩΝ ΑΦΟΙ ΜΑΣΤΑΚΑ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Ε.ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ - ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΑΣΤΉΜΑΤΑ Ο ΠΟΔΗΛΆΤΗΣ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Α. ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ - ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΓΑΤΊΔΗΣ FRESH.) που μας στήριξαν καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τους Ευχαριστούμε Πολύ. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γιώργος Κυριλίδης και η δημοτική σύμβουλος κα.Κική Ζωναρέλη. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους αθλητές μας και τους γονείς τους για την όμορφη χρονιά που μας χάρισαν, για τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη. 

Τέλος ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές της Ακαδημίας μας, με τους οποίους ανταλλάσουμε καθημερινά σκέψεις, εμπειρίες, ιδέες και αγωνίες, χωρίς την προσπάθεια των οποίων δε θα ήταν ποτέ δυνατόν να παρουσιάσουμε αυτό το καλό αποτέλεσμα! 

Καλό καλοκαίρι!! 


 

Αγαπητοί γονείς, φίλοι και φίλες,


Σας προσκαλούμε στην γιορτή λήξης των τμημάτων υποδομής μπάσκετ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14/6 στις 18.30μμ στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων όπου τα παιδιά θα δώσουν την τελευταία τους φετινή αθλητική παράσταση! 


Στις ασκήσεις επίδειξης θα πάρουν μέρος ΟΛΟΙ οι αθλητές της Ακαδημίας μας.
ΟΛΟΙ οι αθλητές θα πρέπει να φοράνε την στολή των αγώνων τους και να προσέλθουν στο γήπεδο 30' λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Πρόγραμμα εκδήλωσης: 
18.00-18.30 Συγκέντρωση αθλητών
18.30-18.45 Διπλό εφηβικό-παιδικό
18.45-19.00 Προμίνι διαγωνιστικό Λέι-απ νοκ άουτ
19.00-19.15 BABINI Σκυταλοδρομίες, Σούτ από διάφορες θέσεις
19.15-19.30 ΜΙΝΙ λέι-απ διαγωνιστικό δεξί-αριστερό σε 30'' 
19.30-19.45 Διαγωνισμός τριπόντων εφηβικό-παιδικό & σούτ
19.45-20.00 Διαγωνισμός βολών
20.00 Απονομές βραβείων & διπλωμάτων

Παρακαλούμε θερμά για την έγκαιρη προσέλευση αθλητών & γονέων για την ομαλή ροή και την έγκαιρη ολοκλήρωση της εκδήλωσης

Από την ακαδημία μπάσκετ του Πήγασου 24 φιλοξενήθηκαν το Σάββατο 25/5 στο κλειστό Γυμναστήριο της Κλεάνθους οι ακαδημίες μας (Μίνι-Προμίνι-Μπαμπίνι)

Οι δύο ομάδες έδωσαν τρεις αγώνες σε αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με της αναμέτρηση των Προμίνι όπου οι αθλητές μας άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. .

Στην συνέχεια αγωνίστηκαν οι αθλητές των Μπαμπίνι που προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους γονείς και τους φίλους του αθλήματος, που βρέθηκαν στις εξέδρες και οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με την αναμέτρηση των αθλητών του Μίνι που και αυτοί με την σειρά τους κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των γονέων τους.

Ήταν μία ακόμη αγωνιστική δράση της ακαδημίας μας που έδωσε την δυνατότητα στα παιδιά να παίξουν και να χαρούν το άθλημα που αγαπούν. Επίσης έδωσε την δυνατότητα στους προπονητές να δουν τα παιδιά σε αγωνιστικές συνθήκες και να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την πρόοδο των αθλητών τους.

Την Κυριακή 19/05/2019 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά 3on3 που διοργάνωσε ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
 
Η συμμετοχή των αθλητών μας στους αγώνες με τις περισσότερες νίκες σε όλες τις κατηγορίες και των γονέων τους που παρακολούθησαν την διοργάνωση ήταν μεγάλη και νοιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε, όπως και τους αθλητές μας που βοήθησαν με την παρουσία τους ως Διαιτητές στους περισσότερους αγώνες. 
Να ευχαριστήσουμε και τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Γραφείο Αθλητισμού) για την πρόσκληση του συλλόγου μας στο Τουρνουά... και του χρόνου!
 
 
 
 
 
 
🏀Δωρεάν δοκιμαστικά ,από τώρα και μέχρι 15 Ιουνίου, έλα να δοκιμάσεις το αγαπημένο σου άθλημα μαζί μας. 
🏀Τμήματα Εφήβων, Παίδων, Παμπαίδων, Μίνι, Προμίνι και Μπαμπίνι 
🏀 Έλα, δοκίμασε δωρεάν για ένα μήνα και αυτόματα κέρδισε έκπτωση στην ετήσια εγγραφή της νέας χρονιάς. Φέρε και έναν φίλο σου ή μία φίλη σου και κερδίστε ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση. 
🏀Γίνε η ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ του μπάσκετ 
🏀Στείλε μήνυμα στη σελίδα μας στο FB για πληροφορίες ή τηλεφωνικά στο 6948874770 & 6999265603. 
🏀 Σας περιμένουμε! 
 
 
Φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα Ακαδημιών του Ολύμπου Κορδελιού έδωσαν οι ακαδημίες μας την Κυριακή 12/5 και οι μικροί αθλητές ξεδίπλωσαν το πλούσιο ταλέντο τους αφήνοντας υποσχέσεις για ένα λαμπρό μέλλον.Το επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό και οι μικροί αθλητές κέρδισαν σπουδαίες εμπειρίες και διασκέδασαν το παιχνίδι.
 
Συγχαρητήρια σε όλους. 
 
 
Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο πλούσιο σε αγωνιστική δράση επιφύλαξε το διήμερο 11-12/5 για τους μικρούς αθλητές των προαγωνιστικών τμημάτων της Ελπίς Αμπελοκήπων BC. 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τμημάτων Προπαιδικού και Μίνι του συλλόγου μας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/5 (Προπαιδικό)

Αγ.Γεώργιος Νεοχωρούδας-Ελπίς Αμπελοκήπων  44-84

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/5 (Μίνι)

Ελπίς Αμπελοκήπων-ΕΟΣ   23-59

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους.
 
 
Πλούσια αγωνιστική δράση επιφύλαξε το διήμερο 4-5/5 για τους μικρούς αθλητές των προαγωνιστικών τμημάτων της Ελπίς Αμπελοκήπων BC.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τμημάτων Προπαιδικού και Μίνι του συλλόγου μας.
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 4/5 (Προπαιδικό)
 
Ελπίς Αμπελοκήπων – Γαλαξίας Αδένδρου 102-40
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 5/5 (Μίνι)
 
Μ.Αλέξανδρος Καλ - Ελπίς Αμπελοκήπων 75-40
 
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους.
 
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1st Easter Baskeball Camp που διοργάνωσε η ακαδημία Ελπίς Αμπελοκήπων BC στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ με την παρουσία των γονέων και φίλων του μπάσκετ ενώ οι υπεύθυνοι της ακαδημίας επιφύλαξαν και μια έκπληξη καθώς την δεύτερη μέρα του camp απηύθυνε χαιρετισμό και μίλησε στούς αθλητές ο καλαθοσφαιριστής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.Θεόδωρος Ζάρας ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση του Τεχνικού Διευθυντή κ.Αστέριου Γκούμα και παραβρέθηκε στην κορυφαία μπασκετική εκδήλωση στούς Αμπελόκηπους .
 
Στο camp που διήρκεσε από 22/4 έως 23/4 συμμετείχαν πάνω από 40 παιδιά που έζησαν δύο ημέρες γεμάτες μπάσκετ.
 
Οι εκκολαπτόμενοι μπασκετμπολίστες είχαν τη δυνατότητα να δουλέψουν υπό τις εντολές του επικεφαλής κόουτς κ.Σταύρο Γουναρίδη καθώς επίσης και ένα επιτελείο έμπειρων προπονητών και να πάρουν εικόνες από προπονήσεις υψηλού επιπέδου,που γίνονται από επαγγελματίες αθλητές του είδους.
Το πρόγραμμα ήταν χωρισμένο σε δυο μέρη που είχαν να κάνουν με στατικό ball handling, Ball handling & τελειώματα, πάσα, εκμάθηση σουτ, ξεμαρκαρίσματα, βασική στάση, και φυσική κατάσταση.
 
Το camp ολοκληρώθηκε με επιτυχία με δεκάδες παιδιά να φεύγουν με περισσότερες εμπειρίες και σίγουρα περισσότερα χαμόγελα.
 
Στη δεύτερη μέρα του camp & στην τελετή λήξης/Απονομών μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Λάζαρος Κυρίζογλου,ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Σουσλόγλου Νικόλαος,ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ.Πάντσης Θωμάς και ο κ.Αντωνιάδης Σάκης εκπρόσωπος του χορηγού του basketball camp ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Ε.ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ.
 
Να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης. Οι προπονητές Τάσος Μαυροκεφαλίδης,Γεροντίδης Μάκης,Μπίκης Παναγιώτης,ο φυσικοθεραπευτής Μάριος του ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΜΠΟΥΔΟΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ήταν δίπλα στα παιδιά και τις δύο μέρες, να ευχαριστήσουμε τα παιδιά από την εταιρεία NIKE που εθελοντικά βοήθησαν και τις δύο μέρες.
 
Θερμές ευχαριστίες στον Χορηγό μας το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Ε.ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, το ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΜΠΟΥΔΟΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ,την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του 1ου BASKETBALL EASTER CAMP που διεξάγεται στους χώρους του ΕΑΚ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ και διοργανώνει η Ελπίς Αμπελοκήπων BC. 
 
Τα παιδιά με ενθουσιασμό ακολούθησαν το πρόγραμμα, που είχε ετοιμάσει η ομάδα προπονητών και περιελάβανε σταθμούς ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία στην οποία είχαν χωριστεί. 
 
Οι σταθμοί περιείχαν εκμάθηση βασικών στοιχείων μπάσκετ, αμυντικές και επιθετικές συνεργασίες,passing, ball handling, βελτίωση εκρηκτικότητας, reaction και ιδιοδεκτικότητας (Ιδιοδεκτικότητα είναι η αντίληψη αίσθησης της κίνησης του σώματος, η αίσθηση συνειδητοποίησης των μυών και η αντίληψη των λειτουργιών τους από το άτομο και εν γένει η γνώση του πού και με ποιόν τρόπο βρίσκεται το σώμα μας στο χώρο και με ποιόν τρόπο κινείται σε αυτόν). 
 
Ακολούθησε διάλλειμα και φαγητό ενώ στο δεύτερο μέρος τα παιδιά έκαναν ασκήσεις συνεργασίας και συμμετείχαν σε διαγωνιστικά παιχνίδια παρακολούθησαν video και μίλησαν με την ψυχολόγο μας Μυρτώ Στάγκου! 
 
Το camp συνεχίζεται αύριο με την δεύτερη μέρα με τους τελικούς των διαγωνιστικών παιχνιδιών, ασκήσεις με έμφαση στο σουτ και τις βραβεύσεις! 
 
Αύριο θα μας τιμήσει με την παρουσία του ένας επαγγελματίας αθλητής του μπάσκετ έκπληξη! 
 
 
 
 
 
 
 

Αγωνιστική δράση μόνο για το τμήμα Μίνι της Ελπίς Αμπελοκήπων BC στο Κορδελιό.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την καλή αγωνιστική εμφάνιση του τμήματος.

Καλή συνέχεια!!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/4
Α.Σ Όλυμπος-Ελπίς Αμπελοκήπων 25 - 23

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και χάρηκαν τους αγώνες στο Δηµοτικό κλειστό γυµναστήριο Κορδελιού με αντίπαλο τον Α.Σ Πρωτέας και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Οι νεαροί μας αθλητές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα μικρό δείγμα των ικανοτήτων τους.

Άλλωστε στόχος αυτών των παιχνιδιών είναι μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό να μπορέσουν τα παιδιά να αναπτύξουν τις αθλητικές τους ικανότητες και να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα του μπάσκετ.

Ευχαριστούμε τον Α.Σ Πρωτέα για την άψογη φιλοξενία.

Συγχαρητήρια στις ομάδες για την πολύ ωραία εικόνα που έβγαλαν εντός και εκτός παρκέ.

 

Για 1η χρονιά η Ελπίς Αμπελοκήπων BC διοργανώνει το δικό της Easter Basketball Camp,στο ΕΑΚ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ με στόχο να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό και να τους διδάξει την ευγενή άμιλλα.
Στο 1ο Easter Basketball Camp οι αθλητές θα γνωρίσουν τις βασικές αρχές του μπάσκετ, θα βελτιώσουν τις ατομικές τους ικανότητες και θα διασκεδάσουν, μαθαίνοντας το παιχνίδι, μέσα από πρόγραμμα που είναι εναρμονισμένο με την ηλικία και το επίπεδό τους.
Αναλυτικά οι ημερομηνίες του 1ου Easter Basketball Camp:
Δευτέρα 22 Απριλίου & Τρίτη 23 Απριλίου 2019
Ώρες διεξαγωγής του CAMP
10:00πμ – 14:00μμ
 
ΠΑΡΟΧΕΣ
 
• Δίπλωμα συμμετοχής
• Διεξαγωγή διαγωνιστικών παιχνιδιών με έπαθλα
• Επισκέψεις διακεκριμένων καλεσμένων με στόχο να συμβουλεύσουν τους νεαρούς αθλητές και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί τους
• Ελαφρύ φαγητό/Χυμό/Νερό
• Αναμνηστικό αθλητικό μπλουζάκι
 
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
30€/Άτομο
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τηλ.: 6948874770-6932132614
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πλούσιο θέαμα στα φιλικά παιχνίδια των τμημάτων της Ακαδημίας μας(Προμίνι & Μπαμπίνι) το Σαββατοκύριακο 06-07/4.
 
Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και χάρηκαν τους αγώνες στο Δηµοτικό κλειστό γυµναστήριο Ευόσμου με αντίπαλο τον Αίαντα Ευόσμου (Μπαμπίνι) και ΕΑΚ Αμπελοκήπων (Προμίνι) με αντίπαλο τον Αίαντα Ευόσμου(Σάββατο) & Π.Σ Ευκαρπίας (Κυριακή) και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
 
Συγχαρητήρια σε όλους!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πλούσιο θέαμα στα φιλικά παιχνίδια των τμημάτων της Ακαδημίας μας(Προμίνι & Μπαμπίνι) το Σαββατοκύριακο 30-31/3.
 
Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και χάρηκαν τους αγώνες στο Δηµοτικό κλειστό γυµναστήριο Ηλιούπολης με αντίπαλο την ΕΚ Σταυρούπολης (Μπαμπίνι) και ΕΑΚ Αμπελοκήπων με αντίπαλο τον Δήμο Συκεών (Προμίνι) και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
 
Οι νεαροί μας αθλητές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα μικρό δείγμα των ικανοτήτων τους.
 
Άλλωστε στόχος αυτών των παιχνιδιών είναι μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό να μπορέσουν τα παιδιά να αναπτύξουν τις αθλητικές τους ικανότητες και να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα του μπάσκετ.
 
Συγχαρητήρια στις ομάδες για την πολύ ωραία εικόνα που έβγαλαν εντός και εκτός παρκέ.
 
 
 
 
Αγωνιστική δράση μόνο για το τμήμα Μίνι της Ελπίς Αμπελοκήπων BC στο Άδενδρο.
 
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την καλή αγωνιστική εμφάνιση του τμήματος.
 
Καλή συνέχεια!!!
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 31/3
 
Γαλαξίας Αδένδρου-Ελπίς Αμπελοκήπων 47 - 30
 
Πλούσια αγωνιστική δράση επιφύλαξε το διήμερο για τους μικρούς αθλητές των προαγωνιστικών τμημάτων της Ελπίς Αμπελοκήπων BC.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Προπαιδικού και Μίνι του συλλόγου μας:

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/3

Ελπίς Αμπελοκήπων - ΕΚ Σταυρούπολης 100 - 10

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/3

Ελπίς Αμπελοκήπων - ΕΚ Σταυρούπολης 41 - 31
 
Αγαπητοί-α γονείς & παιδιά,
 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελπίς Αμπελοκήπων BC  θα πραγματοποιήσει Camp μπάσκετ τις ημερομηνίες 25/6 έως 2/7, στο πλαίσιο της αθλητικής προετοιμασίας και ανάπτυξης των φυσικών ικανοτήτων (ταχύτητας, δύναμης, ευλυγισίας, αντοχής κ.α) την καλοκαιρινή περίοδο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (Σεπτέμβριος 2019). Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με τους έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές του συλλόγου μας και όχι μόνο, ώστε να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ.
 
Στόχοι της συμμετοχής στην κατασκήνωση YUPPI CAMP εκτός από την αθλητική προετοιμασία των αθλητών είναι η διασκέδαση, η ξεγνοιασιά, η χαρά, η ατομική φροντίδα, η υπευθυνότητα, η κοινωνικοποίηση, η ομαδική συνεργασία και φυσικά οι ευχάριστες και αξέχαστες αναμνήσεις.
 
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή στην κατασκήνωση είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για την πλειονότητα των κατασκηνωτών μέσω του προγράμματος ΟΑΕΔ και των ασφαλιστικών ταμείων. Η συμμετοχή στο Camp είναι 35€ (Δεύτερο παιδί 30€) για όσους δηλώσουν συμμετοχή μέσω ΟΑΕΔ & 60€ μέσω ΤΑΜΕΙΩΝ (δεύτερο παιδί 50€).
 
Δηλώσεις Συμμετοχής, εκδήλωση ενδιαφέροντος ή ερωτήσεις σχετικά με την κατασκήνωση στο Τεχνικό Διευθυντή του συλλόγου Γκούμα Αστέριο τηλ: 6948874770, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΘΕΣΗ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
***ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ ΞΕΚΙΝΟΥΝ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΠΟΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ή ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΩΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ! 

Σας παραθέτουμε τις προϋποθέσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ
 
1)ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ
«Δικαιούχοι» του Προγράμματος είναι οι γονείς ή ασκούντες την επιμέλεια (ανάδοχοι, κηδεμόνες κ.ο.κ.) ωφελουμένων τέκνων, οι οποίοι έχουν πραγματικό οικογενειακό εισόδημα από κάθε πηγή, όπως αυτό εμφανίζεται στο εκκαθαριστικό σημείωμα της ΔΟΥ φορολογικού έτους 2017, μέχρι 28.000€ κατ'ανώτατο όριο και παράλληλα:
α. το έτος 2017 πραγματοποίησαν ως εργαζόμενοι/ες με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου τουλάχιστον πενήντα (50) ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ), με εισφορές πλήρεις ή μειωμένες.
ή
β. είναι άνεργοι/ες εγγεγραμμένοι/ες στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ με συνεχόμενο χρονικό διάστημα ανεργίας κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων τουλάχιστον τεσσάρων (4) μηνών.

«Ωφελούμενοι» του Προγράμματος είναι τα ανήλικα παιδιά των δικαιούχων που γεννήθηκαν από 01.01.2003 έως 14.06.2013

2) ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΣΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
Τα ασφαλιστικά ταμεία που παρέχουν δωρεάν κατασκήνωση είναι τα παρακάτω:
• ΑΔΜΗΕ – ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ
• Ε.Υ.Α.Θ.
• ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
• ΕΟΠΥΥ (ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
• ΕΟΤ
• ΕΤΕΑ (ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
• ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ (Μικρή Συμμετοχή Γονέα)
• ΟΑΕΔ (ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
• ΟΑΣΘ
• ΟΛΘ
• ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ
ΤΟΜΕΙΣ ΕΦΚΑ:
• ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
• ΟΑΕΕ (ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
• ΟΓΑ (ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
• ΤΑΝΠΥ (ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ)
• ΤΑΠΕΜ (ΤΑΜΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΩΝ)
• ΤΑΠΟΤΕ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΕΛΤΑ)
• ΤΑΣ (ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ)
• ΤΑΞΥ (ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
• ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ
• ΤΑΜΕΙΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
• ΤΣΑΥ (ΓΙΑΤΡΟΙ-ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ)
• ΤΣΜΕΔΕ (ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ)
• ΤΥΔΚΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ)
• ΙΚΑ (ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
 
 
Το πρόγραμμα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στις Ακαδημίες της Ελπίς Αμπελοκήπων BC ξεκίνησε από φέτος. Όλα τα τμήματα του μπάσκετ ολοκλήρωσαν την πρώτη συνάντηση γνωριμίας με την παιδοψυχολόγο Μυρτώ Στάγκου. Με χαρά διαπιστώνεται η άφιξη νέων αθλητών στα τμήματα μας και η ομαλή τους ένταξη στο ανάλογο τμήμα.
 
Οι στόχοι της φετινής χρονιάς ορίζονται και δουλεύονται σύμφωνα με τις ανάγκες, τις δυνατότητες, τη δυναμική και το αναπτυξιακό στάδιο κάθε τμήματος. Συνοπτικά αναφέρεται ως προτεραιότητα η καλλιέργεια της συνεργασίας, του ομαδικού πνεύματος, της ευγενούς άμιλλας και του σεβασμού, που προϋποθέτουν τη δημιουργία μιας κοινωνικής σχέσης που θα χαρακτηρίζεται από αλληλοϋποστήριξη και αποτελεσματική επικοινωνία.
 
Παράλληλα, μέσα από τις συναντήσεις, οι αθλητές μας μαθαίνουν τρόπους διαχείρισης και έκφρασης των συναισθημάτων τους. Δουλεύουμε τις έννοιες της νίκης και της ήττας και τη συμπεριφορά τους στο γήπεδο την ώρα του αγώνα. Σαφώς μας ενδιαφέρει το οικογενειακό και κοινωνικό προφίλ του κάθε παιδιού και επιδιώκεται συστηματική επικοινωνία και επαφή με τους γονείς των αθλητών μας. Άλλωστε, η συνεργασία και άμεση σχέση μεταξύ γονέων, προπονητών και της ψυχολόγου, αποτελεί κύριο μέλημά μας.
 
Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς των αθλητών μας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους. Η αποδοχή, η συνέπεια και η πίστη τους είναι παράγοντες καθοριστικής σημασίας και συνδράμουν αποφασιστικά στην επιτυχία της προσπάθειάς μας.
 
 

Πλούσιο το αγωνιστικό πρόγραμμα και αυτό το Σαββατοκύριακο με την συμμετοχή των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας μας στα τουρνουά της ΕΚΑΣΘ.

Το Σάββατο 16/3 το προπαιδικό κέρδισε εκτός έδρας τον Ιωνικό Ιωνίας με 42-66 ενώ αντίθετα την Κυριακή 17/3 το Μίνι του συλλόγου ηττήθηκε εκτός έδρας από την Γέφυρα με 35-25.

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, χαράς και μπασκετικού ιδεώδες, ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 16/03 τα φιλικά παιχνίδια της Ακαδημίας μας (Προμίνι & Μπαμπίνι) με την αντίστοιχη ακαδημία των Αετών Πολίχνης.

Αθλητές και γονείς μοιράστηκαν για λίγες ώρες, αυτό που γνωρίζουν καλά τα παιδιά δηλαδή να χαρίζουν ενθουσιασμό, μαθήματα ευγενούς άμιλλας και πολλά χαμόγελα.

Φιλικά παιχνίδια πλούσια σε θέαμα έδωσαν με τον ΙΩΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΩΝ το Σάββατο 2/3 τα τμήματα Ακαδημίας (Μπαμπίνι & Προμίνι) μπάσκετ.

 

 

 


Όλα τα παιχνίδια διεξήχθησαν στο ΔΑΚ ΙΩΝΙΑΣ.

 

 

 

Ευχαριστούμε το Σύλλογο του ΙΩΝΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΤΩΝ για την φιλοξενία τονίζοντας το ιδιαίτερα φιλικό και αθλητικό κλίμα το οποίο σφράγισε όλα τα παιχνίδια.

 

 

 

 

 

 

Πολύ όμορφα φιλικά παιχνίδια μπάσκετ διεξήχθησαν το Σάββατο 9/2 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΒΑΟ μεταξύ των τμημάτων Προμίνι και Μπαμπίνι της Ελπίς και του ΒΑΟ.
 
Οι νεαροί παίκτες των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα μικρό δείγμα των ικανοτήτων τους.
 
 
Άλλωστε στόχος αυτών των παιχνιδιών είναι μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό να μπορέσουν τα παιδιά να αναπτύξουν τις αθλητικές τους ικανότητες και να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα του μπάσκετ.
 
Η Ελπίς Αμπελοκήπων BC ευχαριστεί την Ακαδημία του ΒΑΟ για τη σειρά παιχνιδιών που πραγματοποιήθηκαν.
 
 

Στην Ακαδημία μπάσκετ της Ελπίδας εκτός από τα αγωνιστικά τμήματα οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας φροντίζουν να προσφέρουν αγωνιστική δράση και στους αθλητές των προαγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου.

Έτσι το Σάββατο 2/2 τα τμήματα Προμίνι και Μπαμπίνι έδωσαν δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας ΑΣΩ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Έγιναν πολύ όμορφα παιχνίδια ,σε αθλητικά πλαίσια με τους μικρούς αθλητές να χαίρονται την συμμετοχή τους και να προσφέρουν πολύ ωραίο μπασκετικό θέαμα στους γονείς και τους φίλους του αθλήματος.

Η Ελπίς Αμπελοκήπων ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία και την αγωνιστική συνάντηση το σωματείο της ΑΣΩ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ!

Το Σάββατο 26/1 τα τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ της Ελπίδας (Μίνι, Προμίνι, Μπαμπίνι) έδωσαν φιλικά παιχνίδια με την ομάδα του ΣΑΠΚ Νεάπολης. Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την πολύ ωραία εικόνα που έβγαλαν εντός και εκτός παρκέ.

Δυνατές εμπειρίες και μπασκετικά χαμόγελα από τη συμμετοχή των τμημάτων Μίνι και Προμίνι της Ακαδημίας μας σε φιλικά στην Σταυρούπολη. Αθλητές και γονείς μοιράστηκαν για λίγες ώρες αυτό που γνωρίζουν καλά τα παιδιά δηλαδή να χαρίζουν ενθουσιασμό, μαθήματα ευγενούς άμιλλας και πολλά χαμόγελα. Αλλωστε φιλοσοφία της Ελπίδας είναι οι παίκτες των Ακαδημιών να εξελίσσονται, να διαπλάθουν χαρακτήρα και να είναι πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές.

Πλούσια δραστηριότητα για τα προαγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ της Ελπίδας. Στην Ακαδημία, εκτός από τα αγωνιστικά τμήματα, οι υπεύθυνοί της φροντίζουν να προσφέρουν αγωνιστική δράση και στους αθλητές και αθλήτριες των προαγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου.

Έτσι την Κυριακή 13/1 τα τμήματα Προμίνι (2008-09-10), Μίνι (2006-07) και Μπαμπίνι (2011-12-13) έδωσαν πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με τα αντίστοιχα τμήματα της ΕΚ Σταυρούπολης. Εγιναν πολύ όμορφα παιχνίδια ,σε αθλητικά πλαίσια με τους μικρούς αθλητές να χαίρονται την συμμετοχή τους και να προσφέρουν πολύ ωραίο μπασκετικό θέαμα στους γονείς και τους φίλους του αθλήματος.

Η Ελπίς Αμπελοκήπων ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία και την αγωνιστική συνάντηση το σωματείο της ΕΚ Σταυρούπολης και εύχεται Καλή Χρονιά με πολλές επιτυχίες!

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το Τουρνουά Μπάσκετ Ακαδημιών Δυτικών Συνοικιών "Σωκράτης Δήμας" και τα γήπεδα «πλημμύρισαν» από μικρούς αθλητές, γονείς και φίλους του αθλητισμού. Στο τουρνουά που θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο θα συμμετέχουν περίπου 800 αθλητές, από 10 Ακαδημίες σε 5 ηλικιακές κατηγορίες (Μπαμπίνι, Προμίνι, Μίνι, Προπαιδικό).

Την πρώτη ημέρα του τουρνουά διεξήχθησαν τέσσερις αγώνες, ενώ όλοι οι αθλητές που αγωνίστηκαν χάρηκαν το μπάσκετ. Τα Τμήματα μας αυτό το Σ/Κ αγωνίστηκαν με την ομάδα του Ιωνικού Ιωνίας. Σε αυτή την γιορτή του μπάσκετ δεν υπάρχουν ηττημένοι, όλοι είναι νικητές με τα παιδικά χαμόγελα να ξεχειλίζουν ενώ πρέπει να εξάρουμε και την άψογη συμπεριφορά όλων όσων πήραν μέρος (γονείς, προπονητές, παιδιά). Θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα του Ιωνικού για την άψογη συνεργασία και να τους ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά.

Το τουρνουά Ακαδημιών θα συνεχίζετε κάθε Σαββατοκύριακο!

Η Ακαδημία της Ελπίδας Αμπελοκήπων θα δώσει το παρών σε ένα μεγάλο τουρνουά μπάσκετ με την ονομασία «Σωκράτης Δήμας» για μικρούς αθλητές -αρχής γενομένης από αυτό το Σαββατοκύριακο- με τη συμμετοχή συνολικά 10 ομάδων από τις Δυτικές Συνοικίες!

Το συγκεκριμένο τουρνουά θα αρχίσει στις 20 Οκτωβρίου έως και τις 2 Ιουνίου και θα συμμετάσχουν παραπάνω από 800 παιδιά! Το πρόγραμμα της Ακαδημίας μας γι' αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το εξής:

H Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 20/8 αρχίζουν οι εγγραφές στις ακαδημίες του μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι επιθυμούν να εγγραφούν για πρώτη φορά ή ανήκουν ήδη στα τμήματα της ακαδημίας, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2310 748470 από Δευτέρα έως Παρασκευή (19.00 - 21.00) & 6999265603, 6932132614 ή να προσέρχονται στα γραφεία του συλλόγου Μενελάου 3 - Αμπελόκηποι τις ίδιες μέρες και ώρες ή να επικοινωνήσουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Στην ακαδημία μπάσκετ γίνονται δεκτά όλα τα παιδιά, από 5-16 ετών. Πρωταρχικός στόχος των ακαδημιών της Ελπίδας είναι να παρέχουν στους νέους αθλητές κάθε ευκαιρία έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να αναπτύσσονται τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά. Στα πλαίσια αυτής της αποστολής, το προπονητικό πρόγραμμα των ακαδημιών και οι παροχές που προσφέρονται στα παιδιά έχουν ως στόχο να κάνουν το μπάσκετ μια απολαυστική σωματική, κοινωνική και πνευματική εμπειρία για όλους τους αθλητές. Μέσα από τη διδασκαλία των βασικών στοιχείων του αθλήματος, τα παιδιά θα μάθουν να εργάζονται ως ομάδα σε ένα θετικό και ανοιχτό περιβάλλον ώστε να μπορέσουν να γίνουν όσο καλύτεροι μπορούν, τόσο ως αθλητές, όσο και ως νέοι άνθρωποι.

Υπεύθυνος για το προπονητικό πρόγραμμα των ακαδημιών είναι ο κ. Γουναρίδης Σταύρος. O κ. Γουναρίδης με την προπονητική ομάδα των ακαδημιών θα προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει, εκτός από την προπόνηση μπάσκετ, γνωριμία με την γυμναστική μέσα από τη συνεργασία με εξειδικευμένο γυμναστή, συνεργασία με διατροφολόγο για την υγιεινή διατροφή των παιδιών και συναντήσεις με ψυχολόγο για θέματα αθλητικής ψυχολογίας (διαχείριση ήττας/άγχους, συνεργασία κλπ).

ΠΑΡΟΧΕΣ

Ρουχισμός: Στα πλαίσια της εγγραφής για τη φετινή χρονιά, όλοι οι αθλητές του συλλόγου θα λάβουν ένα σετ προπόνησης (στολή df, t-shirt, τσάντα πλάτης). Η παραγγελία του ρουχισμού θα γίνει με την εγγραφή των παιδιών.

Προπονητικό πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης

Μέτρηση και αξιολόγηση σωματικών ικανοτήτων

Παρακολούθηση από ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων

Καλοκαιρινό camp βελτίωσης

Ολιγομελή τμήματα

Ασφαλιστική Κάλυψη

Συμμετοχή σε Τουρνουά

* Οι νέες μειωμένες τιμές των ετήσιων συνδρομών για το έτος 2018-19 είναι:

- Γεννηθέντες 2011 ΕΩΣ 2004, για παλιές και νέες εγγραφές: 160€/Ετήσια -150€/Εφάπαξ. Για Αδέλφια: 280€/Ετήσια - 260€/Εφάπαξ.

- Εγγραφή με ένα φίλο/φίλη: επιπλέον έκπτωση 5% στην ετήσια συνδρομή.

- Δωρεά η ετήσια συνδρομή για αγόρια & κορίτσια γεννηθέντα το 2012.

- Γεννηθέντες το 2002 και 2003, για παλιές και νέες εγγραφές: 260€/Ετήσια - 240€/Εφάπαξ.

Για τις ώρες προπονήσεων θα υπάρξι ενημέρωση σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ιστοσελίδα του Συλλόγου (www.aselpis.gr) και το fb (Ελπίς Αμπελοκήπων BC).

Με ένα ακόμα διήμερο ανοιχτών προπονήσεων και γνωριμίας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τα τμήματα υποδομής του μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων προς τους νεαρούς φίλους του αθλήματος με την καθοδήγηση του νέου επικεφαλή της κ.Σταύρου Γουναρίδη.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Σχολικό Γυμναστήριο της οδού Παπαφλέσσα (Πέμπτη 21/6 στις 8.15μμ & Τρίτη 26/6 στις 7.30μμ) και θα απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2001 έως και το 2010.

Οι ανοιχτές αυτές προπονήσεις θα αποτελέσουν την γνωριμία των ήδη εγγεγραμμένων αθλητών του συλλόγου μας με το νέο εξειδικευμένο προπονητικό team του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ταυτόχρονα το κάλεσμα νέων παιδιών για την ένταξή τους στην οικογένεια της Ελπίς Αμπελοκήπων, καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας μας.

Ο νέος επικεφαλής της Ακαδημίας κ. Σταύρος Γουναρίδης και το υπόλοιπο προπονητικό team θα είναι παρόντες για να παρουσιάσουν από κοντά το νέο πρόγραμμα και να απαντήσουν σε όλα τα σχετικά ερωτήματα. Τις ίδιες ημερομηνίες θα πραγματοποιούνται και προεγγραφές για τις ακαδημίες μας για τους νέους αθλητές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 6932132614.

Το Σάββατο στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων γράφτηκε ο επίλογος της φετινής χρονιάς συνεργασίας των ακαδημιών μπάσκετ Ελπίδας και Δημόκριτου. Η εκδήλωση είχε πάθος για το άθλημα που αγαπούν, διασκέδαση, χαμόγελα και διαγωνιστικά παιχνίδια. Μοιράστηκαν σε όλους αναμνηστικοί έπαινοι και δώρα, ενώ στο τέλος ακολούθησε μπάρμπεκιου.

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ευχαριστεί θερμά τους αθλητές, τους φίλους του συλλόγου και ειδικότερα τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

To τμήμα Μπάσκετ της Ελπίδας ξεκινά μια καινούργια προσπάθεια με έμφαση στα τμήματα υποδομής. Βασικός στόχος είναι η προώθηση του αθλήματος και η δημιουργία ενός φυτωρίου παικτών που θα στελεχώσουν αργότερα και την ανδρική ομάδα του Συλλόγου. Με άρτια οργάνωση και καταρτισμένους προπονητές περιμένουμε γονείς και παιδιά για μία αθλητική και δημιουργική χρονιά.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν (καθημερινά 18.00 - 20.00) στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων, στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» και στο γυμναστήριο του 2ου & 4ου Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης και θα διαρκέσουν έως τις 30 Ιουνίου. Για τις νέες εγγραφές που θα γίνουν μέχρι 30/6 θα υπάρχει έκπτωση 20% στο ετήσιο ποσό εγγραφής. Για πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2310 748470 (19.00-21.00) και 6932132614.

Η δοκιμή είναι δωρεάν.

Υπεύθυνος προπονητής των τμημάτων υποδομής είναι ο κ. Σταύρος Γουναρίδης και οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσουν στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων καλεί σε συγκέντρωση όλους τους γονείς των Ακαδημιών Μπάσκετ του Συλλόγου μας,καθώς και όλους όσους θα ήθελαν να πληροφορηθούν το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής, την Τρίτη 29/5/18 στις 19.30 στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «Αλ. Μινωτής», στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων Μενεμένης (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι).
Θα ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου που θα ακολουθηθεί από τους νεαρούς αθλητές και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους συντελεστές του προγράμματος.

Tο ΔΣ της Ελπίδας Αμπελοκήπων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Γουναρίδη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη υπευθύνου υποδομών Μπάσκετ από την αγ. περίοδο 2018-2019.

Βασικός στόχος της νέας συνεργασίας είναι η προώθηση του αθλήματος και η δημιουργία φυτωρίου αθλητών που θα στελεχώσουν αργότερα την ανδρική ομάδα του Συλλόγου. Η δημιουργική απασχόληση των παιδιών, σε συνδυασμό με την διαρκή βελτίωσή τους αποτελεί για την Ελπίδα τον πιο σημαντικό στόχο.

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον νέο μας συνεργάτη στην οικογένεια της Ελπίδας και του ευχόμαστε υγεία και παραγωγικό έργο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Σταύρος Γουναρίδης είναι προπονητής μπάσκετ και από το 1990 απασχολήθηκε σε πολλές ομάδες της πόλης μας, ανδρικές , γυναικείες και τμήματα υποδομής. Για μια δεκαετία διετέλεσε προπονητής στα γυναικεία τμήματα του Αίαντα Ευόσμου με πολλές διακρίσεις και παρουσία σε τρία (3) συνεχόμενα Final Four. Συμμετείχε ως προπονητής στην άνοδο με την ομάδα του Αγ. Αθανασίου από την Γ΄ ΕΚΑΣΘ στη Β΄. Τα δύο τελευταία χρόνια προπονούσε την παιδική ομάδα του Μακεδονικού όπου φέτος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Final Six.

Συμμετείχε σε σεμινάρια των Houston Rockets στο Τexas των ΗΠΑ με εκπαίδευση και παρακολούθηση στις ατομικές και ομαδικές προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας των Rockets. Επίσης συμμετείχε σε πολλά σεμινάρια του ΣΕΠΚ και του αθλητικού μάνατζμεντ.

Το ΔΣ της Ελπίδας Αμπελοκήπων ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον ΜΑΟ Δημόκριτο στα τμήματα Ακαδημιών Μπάσκετ. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον Δημόκριτο για την αρμονική συνεργασία κατά την φετινή περίοδο και του εύχεται καλή συνέχεια στο έργο του.

Στην διοργάνωση Milko 3Χ3 πήραν μέρος τα παιδιά της Ελπίς/Δημόκριτος και είχαν την δυνατότητα να δείξουν τις ικανότητες τους. Ο χώρος γέμισε χαμόγελα, πολύ ενέργεια για παιχνίδι και πάθος για το μπάσκετ. Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Εμμανουήλ Ιωαννίδης. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές.

Στο φιλικό του Σαββάτου συμμετείχε το τμήμα μπάσκετ Μπαμπίνι της Ελπίς/Δημόκριτος με το αντίστοιχο της Δ.Α.Σ.Ω. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις δυνατότητες τους και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι εισπράττοντας το χειροκρότημα των θεατών. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά την Δ.Α.Σ.Ω για το παιχνίδι αλλά και όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο.

Στο φιλικό του Σαββάτου συμμετείχε το τμήμα Προμίνι και Μπαμπίνι της Ελπίς/Δημόκριτος με το αντίστοιχο του Γαλαξία στο γήπεδο της οδού Παπαφλέσσα. Το γήπεδο για ακόμη μια φορά γέμισε χαμόγελα, πολλά καλάθια και θετική ενέργεια. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις δυνατότητες τους και εκτός προπόνησης με την καθοδήγηση των προπονητών τους. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά τον Γαλαξία αλλά και όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο.

Στο φιλικό της Κυριακής συμμετείχε το τμήμα Προμίνι της Ελπίς/Δημόκριτος με το αντίστοιχο της Α.Ο.Α στο γήπεδο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Για ακόμη μια φορά το γήπεδο γέμισε θετική ενέργεια, πολλά καλάθια. Τα παιδία είχαν την δυνατότητα να αναδείξουν τις ικανότητες τους και εκτός προπόνησης με την καθοδήγηση των προπονητών τους. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά την Α.Ο.Α αλλά και όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο.

Στο φιλικό του Σαββάτου συμμετείχε το τμήμα προμίνι Ελπίς/Δημόκριτος με το αντίστοιχο του Αίαντα Ευόσμου στο γήπεδο επί της οδού Παπαφλέσσα. Για άλλη μια φορά το γήπεδο γέμισε ζωντάνια ,πολλά καλάθια και θετική ενέργεια, τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να αναδείξουν τις ικανότητες τους και εκτός προπόνησης υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά τον Αίαντα Ευόσμου αλλά και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Στα φιλικά της Κυριακής συμμετείχε το τμήμα Προμίνι της ακαδημίας Ελπίς/Δημόκριτος με το αντίστοιχο του Όλυμπου Κορδελιού στα πλαίσια των τουρνουά φιλικών παιχνιδιών WWIC που διοργανώνει o Όλυμπος Κορδελιού . Το φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους και να αναδείξουν τις ικανότητες τους υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, εισπράττοντας το χειροκρότημα των θεατών. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά τον Όλυμπο Κορδελιού για την πρόσκληση αλλά και όσους παρευρέθηκαν εκεί.

Σε φιλικούς αγώνες συμμετείχαν το Σάββατο τα τμήματα Προμίνι και Μπαμπίνι της Ακαδημίας Ελπίς/Δημόκριτος με τα αντίστοιχα των Μαχητών Πεύκων στο γήπεδο της οδού Παπαφλέσσα. Για άλλη μια φορά το γήπεδο γέμισε πολλά χαμόγελα και θετική ενέργεια, τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να αναδείξουν τις δυνατότητες τους και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους. Η Ελπίς / Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά τους Μαχητές Πεύκων αλλά και τους θεατές που βρισκόταν στους αγώνες.

Στα φιλικά της Κυριακής συμμετείχαν και τα τμήματα μπάσκετ Προμίνι και Μπαμπίνι της ακαδημίας Ελπίς/Δημόκριτος με τα αντίστοιχα του Αίαντα. Τα παιχνίδια διεξήχθησαν στο ΔΑΚ Ευόσμου. Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις δυνατότητές τους υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, εισπράττοντας το χειροκρότημα των θεατών. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά τον Αίαντα και τους γονείς των νεαρών αθλητών για την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων.

Το νέο έτος μπήκε δυναμικά και με πολλά καλάθια για τα τμήματα της ακαδημίας της Ελπίς/Δημόκριτος. Το Σάββατο τα τμήματα Προμίνι και Μπαμπίνι έπαιξαν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα της ΠΚ Νεάπολης στο κλειστό γήπεδο επί της οδού Παπαφλέσσα. Τα παιχνίδια όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς την Κυριακή το Προμίνι έπαιξε και άλλο φιλικό αγώνα με το αντίστοιχο τμήμα των Αμπελοκήπων/Μενεμένης στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων.

Για άλλη μια φορά τα γήπεδα γέμισαν με χαμόγελα, θετική ενέργεια και φυσικά πολλά καλάθια. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια αφού είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά την ομάδα της Νεάπολης και την ομάδα Αμπελόκηποι/Μενεμένη καθώς και όσους με την παρουσία τους στήριξαν τις ομάδες.

Με πολλά καλάθια και περισσότερα χαμόγελα έκλεισε τον κύκλο της η φετινή χρονιά για τα τμήματα μπάσκετ της Ελπίς-Δημόκριτος. Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου οι μικροί αλλά και μεγάλοι φίλοι μας συγκεντρώθηκαν στο κλειστό γήπεδο «Ι. Λεμονίδης» για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα.

Στην τελευταία τους συνάντηση για το 2017 οι νεαροί αθλητές μοιράστηκαν το γήπεδο με τους γονείς τους και το διασκέδασαν παίζοντας παιχνίδια και μπάσκετ για αρκετές ώρες. Οι μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ξανανιώσουν παιδιά, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία δείξουν στους γονείς τους όλα όσα έχουν διδαχθεί και το ραντεβού της ομάδας ανανεώθηκε για την καινούρια χρονιά.

Στα φιλικά της Κυριακής συμμετείχαν και τα τμήματα μπάσκετ Προμίνι και Μπαμπίνι της ακαδημίας Ελπίς/Δημόκριτος με τα αντίστοιχα του Πρωτέα Κορδελιού. Τα παιχνίδια διεξήχθησαν στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων και στο γήπεδο επί της οδού Παπάγου στο Κορδελιό.

Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις δυνατότητές τους και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, εισπράττοντας το χειροκρότημα των θεατών. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά τον Πρωτέα και τους γονείς των νεαρών αθλητών για τη διεξαγωγή των αγώνων.

 

Τα φιλικά παιχνίδια συνεχίστηκαν και αυτό το Σάββατο για τα τμήματα μπαμπίνι και προμίνι στο γήπεδο της οδού Παπαφλέσσα. Οι ακαδημίες της Ελπίς/Δημόκριτος διεξήγαγαν φιλικό αγώνα με τα τμήματα της αντίστοιχης του Ιωνικού. Για άλλη μια φορά το γήπεδο γέμισε χαμόγελα, θετική ενέργεια και φυσικά πολλά καλάθια. Οι μικροί αθλητές ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια αφού είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά τον Ιωνικό καθώς και όσους παρευρέθηκαν στους αγώνες.

Ακόμη ένα Σάββατο αφιερωμένο στο μπάσκετ πέρασαν τα τμήματα bambini και προμίνι της Ακαδημίας Ελπίδας-Δημόκριτος, διεξάγοντας φιλικό αγώνα με τα αντίστοιχα του ΑΣ Ολύμπου στο γήπεδο της οδού Παπαφλέσσα. Τα φιλικά έγιναν στα πλαίσια του τουρνουά WWIC που διοργανώνει ο ΑΣ Όλυμπος Κορδελιού.

Για άλλη μία φορά το γήπεδο γέμισε από χαμόγελα, ενέργεια και πολλά καλάθια. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις δυνατότητές τους και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, εισπράττοντας το χειροκρότημα των θεατών. Οι αγώνες γίνονται με στόχο την προετοιμασία των αθλητών για την επικείμενη αγωνιστική χρονιά. Η Ελπίς-Δημόκριτος ευχαριστεί τον Όλυμπο για την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον εαυτό τους και εκτός προπόνησης καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν στους αγώνες.

Την Τετάρτη 14/06 στο γυμναστήριο της οδού Παπαφλέσσα πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των Ακαδημιών Μπάσκετ, με την οποία ολοκληρώθηκε μία ακόμη χρονιά για τους μικρούς αθλητές της Ελπίδας. Μία χρονιά γεμάτη χαμόγελα, προσπάθεια, αγάπη για τον αθλητισμό και κυρίως... ελπίδα, έκλεισε ακριβώς όπως είχε αρχίσει, με τον ίδιο ζήλο και πάθος για το μπάσκετ.

Οι προπονητές και οι υπέυθυνοι των τμημάτων έδωσαν στους μικρούς αθλητές τους επαίνους και τα μετάλλια και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, κρατώντας από τη φετινή τις καλύτερες αναμνήσεις.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ελπίδα ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 14/6 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί στο γυμναστήριο Παπαφλέσσα η τελετή λήξης των δύο τμημάτων των Ακαδημιών Μπάσκετ.

Τίποτα δεν φαίνεται να πτοεί τις ακαδημίες της Ελπίδας, αφού συνεχίζουν τους φιλικούς αγώνες. Αυτή τη φορά, το δεύτερο τμήμα των Ακαδημιών της Ελπίδας, αναμετρήθηκε με το αντίστοιχο του Δημόκριτου στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Οι μικροί αθλητές συνεχίζουν δυναμικά την προσπάθειά τους, ενώ παράλληλα χαίρονται τον αγώνα.

Δύο φιλικούς αγώνες έδωσαν το Σαββατοκύριακο τα τμήματα 1 και 2 της Ακαδημίας Μπάσκετ της Ελπίδας με τα αντίστοιχα του Πρωτέα, στο Κορδελιό. Οι δύο ομάδες συνεχίζουν να προπονούνται και οι αθλητές να απολαμβάνουν το παιχνίδι ακόμη περισσότερο. Η Ελπίδα από την πλευρά της ευχαριστεί τον Πρωτέα για τον αγώνα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακόμη έναν φιλικό αγώνα έπαιξε η Ακαδημία, αυτή τη φορά το πρώτο τμήμα, με το αντίστοιχο του Α.Ο.Α. στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Οι δύο ομάδες διοργάνωσαν τον αγώνα για να δώσουν την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές να δοκιμαστούν και να παρουσιάσουν στο κοινό την πρόοδό τους, σε έναν αγώνα προπονητικού χαρακτήρα. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον Α.Ο.Α. για τον αγώνα, καθώς και όλους όσους ακολούθησαν την ομάδα και χειροκρότησαν τους νεαρούς αθλητές.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σαββατιάτικο πρωί με φιλικό αγώνα για το τμήμα των ακαδημιών 2 της Ελπίδας, αντιμετωπίζοντας το αντίστοιχο τμήμα του Α.Ο.Α. στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Τα δύο τμήματα των ακαδημιών διασκέδασαν το παιχνίδι και έπαιξαν με πάθος. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον Α.Ο.Α. για τον αγώνα, καθώς και όλους όσους ακολούθησαν την ομάδα και χειροκρότησαν τους νεαρούς αθλητές.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για μία ακόμη χρονιά οι νεαροί αθλητές από τις ακαδημίες μπάσκετ της Ελπίδας συμμετείχαν στον τουρνουά μπάσκετ ΜΙLKO 3Χ3 που διοργάνωσε η ΕΟΚ σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης. Το τουρνουά διεξήχθη στο προαύλιο του 2ου και 12ου Δημοτικών Σχολείων Αμπελοκήπων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φιλικό αγώνα έδωσε το Σάββατο το τμήμα της Ακαδημίας 2 της Ελπίδας με το αντίστοιχο του Δημόκριτου στο γήπεδο της οδού Παπαφλέσσα. Οι δύο ομάδες διοργάνωσαν τον αγώνα για να δώσουν την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές να δοκιμαστούν και να παρουσιάσουν στο κοινό την πρόοδό τους. Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν για άλλη μία φορά στο κλειστό γυμναστήριο για να στηρίξουν τους νέους αθλητές και να υποστηρίξουν την προσπάθειά τους. Η Ελπίδα από την πλευρά της ευχαριστεί την ομάδα του Δημόκριτου, αλλά και όλους όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ των Ακαδημιών που διοργάνωσε η Ελπίδα Αμπελοκήπων. Το τουρνουά διεξήχθη σε γιορτινό κλίμα στο γήπεδο «Ι. Λεμονίδης» και συμμετείχαν οι ακαδημίες του Δημόκριτου, του ICBS College και του Πρωτέα. Οι μικροί καλαθοσφαιριστές έκλεισαν την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, με πολλά καλάθια και μετάλλια, ενώ οι γονείς γέμισαν το γήπεδο με την διάθεση και το χειροκρότημά τους. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον αθλητή του ανδρικού Θάνο Τσιάνη για την βοήθειά του στο κομμάτι της διαιτησίας, καθώς και τους παίκτες του μίνι Παπανίκο Γιώργο, Γεροντίδη Δημήτρη και Αβράμη Γιώργο, που διετέλεσαν ρόλο γραμματείας. Φυσικά, το τουρνουά δεν θα μπορούσε να έχει επιτυχία χωρίς την βοήθεια των προπονητών και εφόρων της Ελπίδας.

Η τρίτη μέρα του τουρνουά έκλεισε με τον διαγωνισμό ελεύθερων βολών, όπου όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εντυπωσίασαν το κοινό. Στον διαγωνισμό των ελεύθερων βολών νικητής στους γεννηθείς του 2006 αναδείχθηκε ο παίκτης του Δημόκριτου, Πετσάνης Νίκος, και στα τρίποντα ο παίκτης του ICBS ο Νικόπουλος Μάξιμος. Στην κατηγορία των γεννηθέντων του 2008 στις ελεύθερες βολές κέρδισε ο παίκτης του Δημόκριτου, Νιμβρόγλου Δημήτρης ενώ στα σουτ από απόσταση ο παίκτης του ICBS, Αβραμίδης Σταύρος. Το ραντεβού της ομάδας ανανεώνεται από την καινούρια χρονιά με ακόμη περισσότερα καλάθια και αγώνες.

 

Ραντεβού για τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ Ακαδημιών δίνει η Ελπίδα Αμπελοκήπων, με τα αντίστοιχα τμήματα του Δημόκριτου, του ΙCBS College και του Πρωτέα. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου στο γήπεδο «Ι. Λεμονίδης» από τις 9:00 μέχρι τις 14:00. H Ελπίδα καλεί μικρούς και μεγάλους να έρθουν και να γιορτάσουν μαζί της, με πολύ μπάσκετ, χαμόγελα, παιχνίδια και ακόμη περισσότερες εκπλήξεις για όλους.

Ακόμη ένα Σάββατο με μπάσκετ και φιλικά πέρασαν οι ακαδημίες της Ελπίδας, αντιμετωπίζοντας τα αντίστοιχα τμήματα του Πρωτέα στο Κορδελιό. Τα δύο τμήματα των ακαδημιών διασκέδασαν το παιχνίδι. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον Πρωτέα για την πρόσκληση καθώς και όλους όσους ακολούθησαν την ομάδα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕS (Ακαδημίες)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (Μίνι)

Φιλικό αγώνα έδωσαν την Κυριακή τα δύο τμήματα των Ακαδημιών της Ελπίδας με τα αντίστοιχα του Δημόκριτου. Τα φιλικά διεξήχθησαν στο γυμναστήριο της οδού Παπαφλέσσα για την Ακαδημία 1 και στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων για το τμήμα της Ακαδημίας 2. Οι μικροί καλαθοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έδειξαν ότι γίνονται καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα. Η Ελπίς από την πλευρά της ευχαριστεί τον Δημόκριτο για την ευκαιρία που είχαν τα παιδιά να κάνουνε μία διαφορετικού είδους προπόνηση.

Με φιλικό αγώνα έκλεισε το Σαββατοκύριακο για το τμήμα της Ακαδημίας 1 της Ελπίδας με το αντίστοιχο του ΕΟ Σταυρούπολης. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να χαρούν το παιχνίδι και να επιδείξουν τις ικανότητες τους στο κοινό, το οποίο χειροκρότησε την προσπάθειά τους. Η Ελπίδα ευχαριστεί την ομάδα της Σταυρούπολης για την πρόσκληση.

Τον πρώτο φιλικό αγώνα έδωσε το τμήμα της Ακαδημίας 1 της Ελπίδας με το αντίστοιχο του Α.Ο.Α. στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και εκτός προπόνησης τις ικανότητές τους και να δώσουν μία γεύση από το ταλέντο τους στο κοινό. Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο των Αμπελοκήπων για να υποστηρίξουν το έργο των αθλητών και των προπονητών. Η Ελπίδα από την πλευρά της ευχαριστεί την ομάδα του Α.Ο.Α. για την πρόσκληση, αλλά και όλους όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Τα σχολεία ανοίγουν και μαζί ξεκινούν και οι Ακαδημίες Μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Οι Ακαδημίες θα έχουν την πρώτη τους συνάντηση το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 11.00, στο γυμναστήριο της οδού Παπαφλέσσα.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Συλλόγου, Μενελάου 3 - Αμπελόκηποι, Δευτέρα έως Παρασκευή 6.30 - 9.30 μμ.

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου ολοκληρώθηκε η περίοδος για τις Ακαδημίες μπάσκετ της Ελπίδας, με την γιορτή λήξης στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης». Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα, εισέπραξαν το ζεστό χειροκρότημα των γονιών τους και ανανέωσαν το ραντεβού για το Σεπτέμβρη.

Η γιορτή περιλάμβανε διαγωνιστικά παιχνίδια και στο τέλος μοιράστηκαν έπαινοι και μετάλλια σε όλους τους αθλητές. Οι νικητές των διαγωνισμών ήταν:
Ακαδημίες 1: Στις ελεύθερες βολές ο Παπανίκος Απόστολος και στα τρίποντα ο Σπαχιού Αλέξανδρος.
Ακαδημίες 2: Στις ελεύθερες βολές ο Ιμβρος Αλέξανδρος και στα σουτ από απόσταση ο Βορτολόμι Γιώργος.

Από την Μ. Δευτέρα έως και την Μ. Τετάρτη οι αθλητές του τμήματος Ακαδημιών, που γεννήθηκαν το 2005 και 2006, έλαβαν μέρος στο πασχαλινό τουρνουά που συνδιοργάνωσαν ο Πρωτέας και ο Ολυμπος Κορδελιού. Οι μικροί καλαθοσφαιριστές διασκέδασαν με το άθλημα που αγαπούν, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους προσφέροντας μοναδικό θέαμα και εισπράττοντας το χειροκρότημα των θεατών. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον Πρωτέα και τον Ολυμπο για την πρόσκληση και εύχεται σε όλους Καλή Ανάσταση.

To Σαββατοκύριακο 23 & 24 Απριλίου ο Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, διοργάνωσαν το ετήσιο τουρνουά μπάσκετ «3 on 3», από το οποίο δε θα μπορούσαν να λείψουν οι καλαθοσφαιριστές της Ελπίδας. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να χαρούν το παιχνίδι και να επιδείξουν τις ικανότητες τους.

Φιλικό αγώνα έδωσε την Κυριακή το τμήμα της Ακαδημίας 1 της Ελπίδας με το αντίστοιχο του ΕΟ Σταυρούπολης στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Παπαφλέσσα. Οι μικροί καλαθοσφαιριστές της Ελπίδας ξεδίπλωσαν τις αρετές και έδειξαν το ταλέντο τους και με την καλή απόδοσή τους ικανοποίησαν όλους όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι δίνοντας υποσχέσεις για μια καλύτερη συνέχεια στο μέλλον.

 

Φιλικό αγώνα έδωσε την Κυριακή το τμήμα μπάσκετ Ακαδημίες 1 της Ελπίδας με το αντίστοιχο του Αίαντα στο ΔΑΚ Ευόσμου, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να χαρούν το παιχνίδι και να επιδείξουν τις ικανότητές τους. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον Αίαντα για την πρόσκληση.

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου οι Ακαδημίες και η ομάδα Μίνι Μπάσκετ της Ελπίδας φιλοξενήθηκαν από την ΚΑΕ Αρης στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και παρακολούθησαν τον αγώνα των γηπεδούχων με το Λαύριο. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν το θέαμα και έζησαν μια σπουδαία εμπειρία, παρακολουθώντας έναν αγώνα της Α1.Η Ελπίδα ευχαριστεί την ΚΑΕ Αρης για την φιλοξενία.

Φιλικούς αγώνες έδωσαν το Σάββατο δύο τμήματα των ακαδημιών μπάσκετ της Ελπίδας με τα αντίστοιχα του Δημόκριτου στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, εισπράττοντας το χειροκρότημα των θεατών. Ευχαριστούμε τον Δημόκριτο και τους γονείς των μικρών αθλητών και των δύο ομάδων.

Γιορταστική ήταν η ατμόσφαιρα την τελευταία μέρα του τουρνουά Ακαδημιών που διοργάνωσε η Ελπίδα. Δόθηκαν έπαινοι σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί ελευθέρων βολών και τριπόντων και δόθηκαν μετάλλια στους νικητές. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στις ομάδες, τους προπονητές, τους γονείς και τους αθλητές του ανδρικού τμήματος Παναγιώτη Μπίκη και Θάνο Τσιάνη, για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διαιτησία του τουρνουά.

* Τα αποτελέσματα της τελευταίας μέρας: Πρωτέας Μεγάλοι - ΕΟΣ Μεγάλοι 19-12, Πρωτέας Μικροί - ΕΟΣ Μικροί 18-33, Ελπίς Μεγάλοι - ICBS Μεγάλοι 10-27, Ελπίς Μικροί - ICBS Μικροί 21-24.

* Οι νικητές των διαγωνισμών:
ΜΙΚΡΟΙ ΕΛ.ΒΟΛΕΣ: Αβραμίδης Σταύρος (ICBS)
ΜΙΚΡΟΙ ΤΡΙΠΟΝΤΑ: Καλέσης Στέργιος (ΕΟΣ)
ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛ.ΒΟΛΕΣ: Βασιλειάδης Κωνσταντίνος (ICBS)
ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΡΙΠΟΝΤΑ: Κοκολινάκης Θεόδωρος (ICBS)

Δεύτερη μέρα του τουρνουά Ακαδημιών της Ελπίδας και οι μικροί αθλητές συνέχισαν ακάθεκτοι να προσφέρουν μοναδικό θέαμα. Ντέρμπι της ημέρας ήταν ο αγώνας των μεγαλύτερων αθλητών της Ελπίδας με τον ΕΟΣ, που κρίθηκε μετά από τρεις παρατάσεις(21-21, 23-23, 25-25) και έληξε με νίκη της Ελπίδας 30-27.

Τα αποτελέσματα:
Ελπίς Μεγάλοι - ΕΟΣ Μεγάλοι 30-27
Ελπίς Μικροί- ΕΟΣ Μικροί 19-23
ICBS Μεγάλοι - Πρωτέας Μεγάλοι 27-18
ICBS Μικροί - Πρωτέας Μικροί 25-10

Σε όμορφο κλίμα ξεκίνησε η πρώτη μέρα του χριστουγεννιάτικου τουρνουά μπάσκετ των ακαδημιών, που διοργανώνει η Ελπίδα στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης». Οι νεαροί αθλητές το διασκέδασαν, πρόσφεραν όμορφο θέαμα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη.

Τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας:
ΕΛΠΙΣ ΜΕΓΑΛΟΙ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΜΕΓΑΛΟΙ 20-16
ΕΛΠΙΣ ΜΙΚΡΟΙ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΜΙΚΡΟΙ 33-6
ΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΙ - ICBS ΜΕΓΑΛΟΙ 12-39
ΕΟΣ ΜΙΚΡΟΙ - ICBS ΜΙΚΡΟΙ 12-23

H Eλπίδα Αμπελοκήπων διοργανώνει Τουρνουά Μπάσκετ Ακαδημιών το τριήμερο 28-30 Δεκεμβρίου στο γυμναστήριο Ι. Λεμονίδης, από 09.00 έως 14.00 καθημερινά. Τα δύο τμήματα των Ακαδημιών της Ελπίδα θα παίξουν με τα αντίστοιχα τμήματα του Πρωτέα, του ΕΟΣ και του ICBS.

Φιλικούς αγώνες έδωσαν την Κυριακή 13/12 δύο τμήματα των ακαδημιών μπάσκετ της Ελπίδας με τα αντίστοιχα του ΑΟ Αμπελοκήπων στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης». Τα αγόρια ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και διασκέδασαν με το άθλημα που αγαπούν, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι ο αθλητισμός ικανοποιεί τις ανάγκες των παιδιών για συμμετοχή και διασκέδαση. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον ΑΟ Αμπελοκήπων για την πρόσκληση.

Φιλικό αγώνα έδωσαν το Σάββατο 5/12 τα δύο τμήματα των Ακαδημιών της Ελπίδας με τα αντίστοιχα του Πρωτέα στο Κορδελιό, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να χαρούν το παιχνίδι και να επιδείξουν τις ικανότητές τους. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον Πρωτέα για την πρόσκληση.

Το πρώτο… τζάμπολ για τους νεαρούς μπασκετμπολίστες της Ελπίδας θα γίνει το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου. Οι αθλητές των Ακαδημιών και των τμημάτων Μίνι θα συγκεντρωθούν στις 11 το πρωί στο γυμναστήριο της οδού Παπαφλέσσα, για να χωριστούν σε τμήματα και να τους δοθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των τμημάτων προμίνι και των ακαδημιών μπάσκετ, στην οποία οι προπονητές και υπεύθυνοι των τμημάτων έδωσαν στους μικρούς αθλητές επαίνους και μετάλλια. Οι νεαροί αθλητές μας έπαιξαν αγώνες μεταξύ τους και στο τέλος έγιναν διαγωνισμοί τους οποίους κέρδισαν από τις ακαδημίες οι Θανάσης Χριστοδούλου (ελεύθερες βολές) και Στέφανος Παπούλιας (σουτ από απόσταση) και από τα προμίνι ο Χαράλαμπος Δεληγιαννάκης (ελεύθερες βολές και τρίποντα).

Τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 στους Αμπελόκηπους διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο η ΕΟΚ και η Ελπίδα δεν ήταν δυνατόν να απουσιάζει. Ετσι, οι 9χρονοι αθλητές Αθανάσιος Κασσής, Αλέξης Μετρεβέλι, Απόστολος Παπανίκος και Ξάβι Σπαχίου, από τις ακαδημίες του συλλόγου μας, δημιούργησαν την ομάδα "Παίκτες του NBA" και κέρδισαν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους.

Σε χαρούμενο κλίμα, παρουσία των μικρών αθλητών και των γονέων του, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα οι Ακαδημίες μπάσκετ και τα τμήματα Μίνι Μπάσκετ της Ελπίδας. Τυχεροί της χρονιάς ήταν ο Χαράλαμπος Δεληγιαννάκης και ο Αλέξης Μετρεβέλι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Ελπίς προσκαλεί τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου στην κοπή της βασιλόπιτας των Ακαδημιών Μπάσκετ και των τμημάτων Mini Μπάσκετ, την Κυριακή 15/2/2015, ώρα 11.30, στο γυμναστήριο της οδού Παπαφλέσσα.

Παρακαλούμε, οι αθλητές και αθλήτριες να προσέλθουν με την ενδυμασία του συλλόγου.

Οι προπονήσεις της Κυριακής 15/2 θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

 

Ενας νεαρός αθλητής του συλλόγου μας, ο Χαράλαμπος Δεληγιαννάκης, έκλεψε την παράσταση στο φετινό τουρνουά 3Χ3 που διοργάνωσε η ΕΟΚ στους Αμπελόκηπους. Ο 10χρονος Χαράλαμπος, που είναι μέλος των ακαδημιών μπάσκετ της Ελπίδας, νίκησε στον διαγωνισμό τριπόντων του τουρνουά, εντυπωσιάζοντας με την ευστοχία του. Στο τουρνουά πήραν μέρος 416 παιδιά και παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Ιωαννίδης και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος.

 

Α.Σ. ΑΘΛΕΤΙΚΟ- ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ  29-74
 
Νίκη με μεγάλη διαφορά για το μίνι της Ελπίδας, που επικράτησε με το εντυπωσιακό 29-74 της Ακαδημίας Αθλέτικο. Τα παιδιά του Μάκη Γεροντίδη, επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στη δεύτερη και τρίτη περίοδο, έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στο σκορ. Καλό μπάσκετ και βελτίωση για τους μικρούς, τα κέρδη πέρα από την κατάκτηση της νίκης.
 
Δεκάλεπτα (9-14, 06-21, 04-22, 10-17)
 
ΑΘΛΕΤΙΚΟ (ΨΑΡΡΙΑΝΟΣ): ΚΑΡΚΑΡΗΣ,ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ, ΣΤΑΘΗΣ 18, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 1, ΓΚΑΛΗΣ 6, ΡΑΠΤΗΣ, ΤΣΙΚΝΑΣ, ΡΑΠΤΗΣ Ε., ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΖΗΣ, ΛΟΥΜΠΑΛΑΣ 4.
 
ΕΛΠΙΣ (ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ): ΓΡΙΒΑΣ Π 11(1), ΡΙΖΑΚΟΣ 1, ΓΙΑΓΛΗΣ 3 ,ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ 12 , ΕΥΓΕΝΙΑΔΗΣ 10, ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ, ΜΠΟΥΝΤΩΝΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 16, ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ 4, ΣΤΟΪΚΟΣ 17

ΕΛΠΙΣ -ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 34-50

 

Ήττα για το μίνι από το ΔΑΣΩ, σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε πολύ άσχημα και έτσι τελείωσε. Ένα ξέσπασμα στη δεύτερη περίοδο από τους μικρούς, μείωσε τη διαφορά στο -7 αλλά η αντεπίθεση δε συνεχίστηκε καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν ανώτερη και κατόρθωσε τελικά να επικρατήσει.

 

Δεκάλεπτα (2-21, 15-2, 8-14, 9-13)

 

ΕΛΠΙΣ (ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ): ΓΡΙΒΑΣ Π 2, ΡΙΖΑΚΟΣ 4, ΓΙΑΓΛΗΣ 4 ,ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ , ΕΥΓΕΝΙΑΔΗΣ 10, ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ, ΜΠΟΥΝΤΩΝΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 12, ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ, ΣΤΟΪΚΟΣ 2

 

 

ΔΑΣΩ (ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ): ΛΑΘΟΥΡΑΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΟΥ 8, ΠΛΙΟΥΚΑΣ 10, ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ 2, ΠΑΥΛΙΔΗΣ 5, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ 4, ΚΑΛΩΝΗΣ, ΠΙΒΑΤΣ 17, ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 2, ΣΑΡΑΜΟΥΔΗΣ 2

ICBS 2009 - ΕΛΠΙΣ  60-24
 
Δεν τα κατάφερε το μίνι και ηττήθηκε με μεγάλη διαφορά από το ICBS. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν κατάφεραν οι μικροί να ανταγωνιστούν την αντίπαλο ομάδα, αλλά αυτές οι ήττες είναι ένα καλό μάθημα για παιδιά που τώρα μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος.
 
Δεκάλεπτα (17-6,16-3,12-5,15-10)
 
ICBS (ΤΣΙΚΙΝΑΣ): ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Α. 8, ΛΥΠΙΡΙΔΗΣ 13, ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΗΣ 4, ΜΑΝΤΖΙΕΡΙ 5, ΝΑΪΣΙΔΗΣ 5, ΣΟΦΙΚΙΔΗΣ 2, ΓΑΒΡΑΣ 2, ΠΕΡΔΙΚΗΣ 8, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Λ., ΛΑΖΟΣ 4, ΤΟΚΑΛΑΚΗΣ , ΠΕΡΔΙΚΗΣ 10
 
ΕΛΠΙΣ (ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ): ΓΡΙΒΑΣ 7(1), ΡΙΖΑΚΟΣ4(1)ΓΙΑΓΛΗΣ ,ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ , ΕΥΓΕΝΙΑΔΗΣ 3, ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣΜΠΟΥΝΤΩΝΗΣΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 6,ΚΟΥΤΟΥΛΑΣΣΤΟΪΚΟΣ 5

ΕΛΠΙΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑΣ  32-39

 

Ήττα για το μίνι της Ελπίδας από τη Φλόγα. Σε ένα παιχνίδι αμφίρροπο, η ομάδα μας έμεινε πίσω στο πρώτο δεκάλεπτο αφού δεν προσαρμόστηκε γρήγορα στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, με τους μικρούς της Φλόγας να ξεκινάνε δυνατά και να παίρνουν μια διαφορά που κράτησαν μέχρι το ημίχρονο σε αξιόλογα επίπεδα. Στο δεύτερο μέρος, οι μικροί του Μάκη Γεροντίδη ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά αλλά δε μπόρεσαν να γυρίσουν το παιχνίδι, καθώς έχασαν κάποια εύκολα καλάθια με τα οποία θα μπορούσαν να ροκανίσουν τη διαφορά. Έτσι ήρθε η ήττα με 32-39 και οι μικροί έμειναν με τη γλυκιά γεύση της καλής προσπάθειας, αλλά και την πικρή γεύση της ήττας.

 

Δεκάλεπτα (6-16,4-8, 14-10, 8-5)

 

ΕΛΠΙΣ (ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ) ΓΡΙΒΑΣ 3, ΡΙΖΑΚΟΣ, ΓΙΑΓΛΗΣ 2,ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ , ΕΥΓΕΝΙΑΔΗΣ 15, ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ, ΜΠΟΥΝΤΩΝΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 6, ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ, ΣΤΟΪΚΟΣ 6

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ) ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΑΚΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ , ΗΛΙΟΥ 5, ΤΣΑΛΗΣ 2, ΚΕΣΚΙΝΗΣ 10, ΤΕΛΙΟΣ, ΤΣΙΠΙΔΗΣ , ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΜΠΥΖΗΣ 5, ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ 5, ΕΛΕΥΘΑΡΙΑΔΗΣ 3, ΘΕΟΔΩΡΟΥ 5

 

 

Βαριά ήττα γνώρισε το μίνι της Ελπίδας, στο Ωραιόκαστρο. Ήταν μια κακή παρένθεση για τους μικρούς που τα βρήκαν δύσκολα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Η προσπάθεια συνεχίζετε με στόχο την απόκτηση υγιών αθλητικών βάσεων, τα αποτελέσματα προς το παρόν είτε είναι τα καλύτερα, είτε τα χειρότερα, έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

 

Δεκάλεπτα: 14-2, 19-7, 28-7, 47-9

Διαιτητής: Λαϊδης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (Τσελεμπής): Πατσιαβούρας 9(1), Παυλίδης Σ. 17(1), Ιατρίδης 11, Αλεξίδης 1, Ταβλαρίδης 2, Παυλίδης Γ. 2, Γεροντίδης 6, Χάβος, Σεραφείμ, Γκακάνας

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γεροντίδης): Ριζάκος, Γρίβας, Γιαγλής, Βογιατζής 5, Ευγενιάδης 1, Μπουντόνης, Μιχαλόπουλος 3, Κουτούλας, Στόικος

ΕΛΠΙΣ-ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ 20-28
(4-11, 6-6, 7-10, 4-1)

 

Ηττήθηκε το μίνι από τον Ερμή Λαγκαδά με 28-20. Καλή προσπάθεια για τους μικρούς που σιγά σιγά θα μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και είναι σίγουρο ότι θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα. Ο μεγάλος στόχος όμως παραμένει η αθλητική ευγενής άμιλα και η εκμάθηση μπάσκετ πάνω σε σωστές βάσεις.


ΕΛΠΙΣ(ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ) Γριβας2, Ριζανος, Γιαγλης1, Βογιατζης, Ευγενιαδης8, Δαλακουρας, Μπουντωνης, Μιχαλοπουλος 7,Κουτουλας, Στοϊκος 2.

ΕΡΜΗΣ (ΕΥΓΕΝΕΙΑΔΗΣ) Γερεμπανανης 4, Παντουσης, Κωττας, Αθανασιαδης, Δινακης 5, Κυριτσης, Χρηστιδης 13(1), Παλεντζας, Μαντζιαρης, Κων/νιδης 3, Τσαμαλης 3, Παντουσης.