Αρχίζει αρχές Σεπτεμβρίου η νέα αγωνιστική σεζόν 2019-20 για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας μας και όσοι/ες αθλητές/αθλήτριες επιθυμούν να ενταχθούν για πρώτη φορά στο προπονητικό πρόγραμμα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στο FB (κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ), τηλεφωνικά στο 6932132614 ή απευθείας μέσω του παρακάτω link (http://dbapp.aselpis.gr/ilektroniki_egrafi) και θα ενημερωθούν για την αποδοχή τους το χρονικό διάστημα 12-30/08/2019.

Με την υποβολή της ΦΟΡΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ δεν καταβάλλονται χρήματα. Οι αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (σ.σ. ενεργά μέλη της περιόδου 2018-2019) θα λάβουν σχετική ειδοποίηση στο e-mail τους ή sms για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα προπονήσεων της περιόδου Σεπτέμβριος 2019 - Ιούνιος 2020.

Γενικές πληροφορίες

- Έχει καθοριστεί ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων για κάθε τμήμα και σύμφωνα με την ηλικιακή κατηγορία

- Στην συντριπτική πλειοψηφία των προπονήσεων (τέσσερις εβδομαδιαίως) συμμετέχουν δυο προπονητές/τμήμα και σε κάθε περίπτωση στις προπονήσεις γεννηθέντων 2009-2013.

- ΝΕΑ τμήματα κοριτσιών που έχουν γεννηθεί έως το 2011.

- Το προπονητικό πρόγραμμα της περιόδου 2019-2020 θα ξεκινήσει αρχές Σεπτεμβρίου με εξαίρεση τα αγωνιστικά τμήματα που θα ξεκινήσουν προπονήσεις την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019.

- Οι παροχές προς τους/τις μικρούς/ες αθλητές/τριες είναι σε υψηλό επίπεδο, ενώ την ποιότητα των προπονήσεων εγγυάται το κορυφαίο και πολυπληθές προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας.

- Το ετήσιο κόστος συνδρομής ανέρχεται σε 160€ για ένα παιδί (πληρωμή σε τρεις μηνιαίες δόσεις)! Παρέχεται δυνατότητα ετήσιας εξόφλησης με έκπτωση(περισσότερες πληροφορίες στο κουμπί '' Υπηρεσίες '' στο FB!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προπονητή στο τηλέφωνο 6932132614.

Για αγόρια & κορίτσια ηλικίας 5 έως 16 ετών που για πρώτη φορά επιθυμούν να ενταχθούν στο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας Μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων BC μπορούν να υποβάλλουν και ηλεκτρονική «ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ», συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στη σελίδα μας στο FB( Ελπίς Αμπελοκήπων BC) στο κουμπί Εγγραφή, είτε απευθείας μέσω του παρακάτω link -> http://dbapp.aselpis.gr/ilektroniki_egrafi 

Κάθε ενδιαφερόμενος θα λάβει απάντηση με e-mail ή τηλεφωνικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε και με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, στο τηλέφωνο 6948874770. 

Την Κυριακή 19/05/2019 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά 3on3 που διοργάνωσε ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
 
Η συμμετοχή των αθλητών μας στους αγώνες με τις περισσότερες νίκες σε όλες τις κατηγορίες και των γονέων τους που παρακολούθησαν την διοργάνωση ήταν μεγάλη και νοιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε, όπως και τους αθλητές μας που βοήθησαν με την παρουσία τους ως Διαιτητές στους περισσότερους αγώνες. 
Να ευχαριστήσουμε και τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Γραφείο Αθλητισμού) για την πρόσκληση του συλλόγου μας στο Τουρνουά... και του χρόνου!
 
 
 
 
 

Τελείωσαν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων της Ακαδημίας μας για την τρέχουσα περίοδο 2018 - 2019. 

Η διοίκηση και οι προπονητές της Ακαδημίας εύχονται στους αθλητές και τους γονείς τους καλό καλοκαίρι , καλή ξεκούραση και να επανέλθουν με μεγάλη όρεξη στο ξεκίνημα της καινούργιας μπασκετικής χρονιάς 2019-2020. 

 
🏀Δωρεάν δοκιμαστικά ,από τώρα και μέχρι 15 Ιουνίου, έλα να δοκιμάσεις το αγαπημένο σου άθλημα μαζί μας. 
🏀Τμήματα Εφήβων, Παίδων, Παμπαίδων, Μίνι, Προμίνι και Μπαμπίνι 
🏀 Έλα, δοκίμασε δωρεάν για ένα μήνα και αυτόματα κέρδισε έκπτωση στην ετήσια εγγραφή της νέας χρονιάς. Φέρε και έναν φίλο σου ή μία φίλη σου και κερδίστε ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση. 
🏀Γίνε η ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ του μπάσκετ 
🏀Στείλε μήνυμα στη σελίδα μας στο FB για πληροφορίες ή τηλεφωνικά στο 6948874770 & 6999265603. 
🏀 Σας περιμένουμε! 
 
 

Την Παρασκευή 14/6 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της Ακαδημίας μας για τη σεζόν 2018-2019, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την λειτουργίας της. 

Η εκδήλωση περιελάμβανε διαγωνιστικά παιχνίδια για όλα τα τμήματα, διαγωνισμούς τριπόντων & διπόντων για τους μεγαλύτερους, φιλικό επίδειξης για τα τμήματα Εφηβικού και Παιδικού υπό την καθοδήγηση του προπονητικού επιτελείου της Ακαδημίας των αθλητών! 

Είχαμε βραβεύσεις των νικητών και δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλες τις κατηγορίες και απονομές πλακετών στους χορηγούς μας (AUTOCONTROL - ΕΜΠΟΡΊΑ ΠΟΤΩΝ ΑΦΟΙ ΜΑΣΤΑΚΑ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Ε.ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ - ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΑΣΤΉΜΑΤΑ Ο ΠΟΔΗΛΆΤΗΣ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Α. ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ - ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΓΑΤΊΔΗΣ FRESH.) που μας στήριξαν καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τους Ευχαριστούμε Πολύ. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γιώργος Κυριλίδης και η δημοτική σύμβουλος κα.Κική Ζωναρέλη. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους αθλητές μας και τους γονείς τους για την όμορφη χρονιά που μας χάρισαν, για τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη. 

Τέλος ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές της Ακαδημίας μας, με τους οποίους ανταλλάσουμε καθημερινά σκέψεις, εμπειρίες, ιδέες και αγωνίες, χωρίς την προσπάθεια των οποίων δε θα ήταν ποτέ δυνατόν να παρουσιάσουμε αυτό το καλό αποτέλεσμα! 

Καλό καλοκαίρι!! 


 

Φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα Ακαδημιών του Ολύμπου Κορδελιού έδωσαν οι ακαδημίες μας την Κυριακή 12/5 και οι μικροί αθλητές ξεδίπλωσαν το πλούσιο ταλέντο τους αφήνοντας υποσχέσεις για ένα λαμπρό μέλλον.Το επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό και οι μικροί αθλητές κέρδισαν σπουδαίες εμπειρίες και διασκέδασαν το παιχνίδι.
 
Συγχαρητήρια σε όλους. 
 
 

Αγαπητοί γονείς, φίλοι και φίλες,


Σας προσκαλούμε στην γιορτή λήξης των τμημάτων υποδομής μπάσκετ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14/6 στις 18.30μμ στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων όπου τα παιδιά θα δώσουν την τελευταία τους φετινή αθλητική παράσταση! 


Στις ασκήσεις επίδειξης θα πάρουν μέρος ΟΛΟΙ οι αθλητές της Ακαδημίας μας.
ΟΛΟΙ οι αθλητές θα πρέπει να φοράνε την στολή των αγώνων τους και να προσέλθουν στο γήπεδο 30' λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Πρόγραμμα εκδήλωσης: 
18.00-18.30 Συγκέντρωση αθλητών
18.30-18.45 Διπλό εφηβικό-παιδικό
18.45-19.00 Προμίνι διαγωνιστικό Λέι-απ νοκ άουτ
19.00-19.15 BABINI Σκυταλοδρομίες, Σούτ από διάφορες θέσεις
19.15-19.30 ΜΙΝΙ λέι-απ διαγωνιστικό δεξί-αριστερό σε 30'' 
19.30-19.45 Διαγωνισμός τριπόντων εφηβικό-παιδικό & σούτ
19.45-20.00 Διαγωνισμός βολών
20.00 Απονομές βραβείων & διπλωμάτων

Παρακαλούμε θερμά για την έγκαιρη προσέλευση αθλητών & γονέων για την ομαλή ροή και την έγκαιρη ολοκλήρωση της εκδήλωσης

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο πλούσιο σε αγωνιστική δράση επιφύλαξε το διήμερο 11-12/5 για τους μικρούς αθλητές των προαγωνιστικών τμημάτων της Ελπίς Αμπελοκήπων BC. 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τμημάτων Προπαιδικού και Μίνι του συλλόγου μας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/5 (Προπαιδικό)

Αγ.Γεώργιος Νεοχωρούδας-Ελπίς Αμπελοκήπων  44-84

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/5 (Μίνι)

Ελπίς Αμπελοκήπων-ΕΟΣ   23-59

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους.
 
 

Από την ακαδημία μπάσκετ του Πήγασου 24 φιλοξενήθηκαν το Σάββατο 25/5 στο κλειστό Γυμναστήριο της Κλεάνθους οι ακαδημίες μας (Μίνι-Προμίνι-Μπαμπίνι)

Οι δύο ομάδες έδωσαν τρεις αγώνες σε αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με της αναμέτρηση των Προμίνι όπου οι αθλητές μας άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. .

Στην συνέχεια αγωνίστηκαν οι αθλητές των Μπαμπίνι που προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους γονείς και τους φίλους του αθλήματος, που βρέθηκαν στις εξέδρες και οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με την αναμέτρηση των αθλητών του Μίνι που και αυτοί με την σειρά τους κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των γονέων τους.

Ήταν μία ακόμη αγωνιστική δράση της ακαδημίας μας που έδωσε την δυνατότητα στα παιδιά να παίξουν και να χαρούν το άθλημα που αγαπούν. Επίσης έδωσε την δυνατότητα στους προπονητές να δουν τα παιδιά σε αγωνιστικές συνθήκες και να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την πρόοδο των αθλητών τους.

Πλούσια αγωνιστική δράση επιφύλαξε το διήμερο 4-5/5 για τους μικρούς αθλητές των προαγωνιστικών τμημάτων της Ελπίς Αμπελοκήπων BC.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τμημάτων Προπαιδικού και Μίνι του συλλόγου μας.
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 4/5 (Προπαιδικό)
 
Ελπίς Αμπελοκήπων – Γαλαξίας Αδένδρου 102-40
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 5/5 (Μίνι)
 
Μ.Αλέξανδρος Καλ - Ελπίς Αμπελοκήπων 75-40
 
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους.