Με ένα διήμερο τουρνουά Μίνι Βόλεϊ θα αποχαιρετήσουν οι ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών της Ελπίδας το 2017. Το γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» αναμένεται να γεμίσει χαρούμενες φωνές από δεκάδες παιδιά που θα συγκεντρωθούν το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου για να παίξουν βόλεϊ και να διασκεδάσουν στην τελευταία διοργάνωση της χρονιάς.

Στο τουρνουά έχουν προσκληθεί τα σωματεία ΑΟ Αμπελοκήπων, ΕΟ Σταυρούπολης, Τιτάνας Ευόσμου, ΔΕΚΑ Ευόσμου, ΒΑΟ, Ιωνικός και το πρόγραμμα (και για τις δύο μέρες) έχει ως εξής:

09.30: κορίτσια γεν. 2003-2005
10.30: κορίτσια γεν. 2006-2007
11.30: κορίτσια γεν. 2008
12.30: κορίτσια γεν. 2009-2012 & Αγόρια

Οι δραστηριότητες των Ακαδημιών θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 17/12/2018 και θα ξαναρχίσουν την Κυριακή 7/1/2018.

Η οικογένεια του βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων είναι ενιαία και οι μεγαλύτερές μας αθλήτριες δεν θα μπορούσαν να μην συμπαρασταθούν στις προσπάθειες των μικρότερων. Ετσι, αντιπροσωπεία της γυναικείας ομάδας βρέθηκε στην προπόνηση των Ακαδημιών και γνωρίστηκαν με τις μελλοντικές πρωταθλήτριες, έπαιξαν μαζί τους και τους είπαν κάποια από τα… μυστικά τους. Στο τέλος κάλεσαν τα μικρά κορίτσια και τους γονείς τους στους αγώνες της Α2 Γυναικών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 5/11 το τουρνουά Ακαδημιών κοριτσιών που διοργάνωσε η Ελπίδα, με την συμμετοχή του ΑΟ Αμπελοκήπων, του Αίαντα Ευόσμου, του ΕΟ Σταυρούπολης και του Ιωνικού Διαβατών. Συμμετείχαν 210 μικρές αθλήτριες που χάρηκαν τη διαδικασία του παιχνιδιού, ενώ ιδιαίτερα ενθουσιώδεις ήταν και οι γονείς που γέμισαν τις κερκίδες του γυμναστηρίου «Ι. Λεμονίδης». Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες που συμμετείχαν για την αποδοχή της πρόσκλησης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η Ελπίδα καλεί τους γονείς των ακαδημιών Αγοριών για ενημέρωση σχετικά με τις προπονήσεις. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, ώρα 17.30, στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης».

Τα σχολεία ανοίγουν και μαζί ξεκινούν ένα ακόμη ταξίδι στον μαγικό κόσμο του αθλητισμού οι Ακαδημίες της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Η κορυφαία «Σχολή Βόλεϊ» της Δυτικής Θεσσαλονίκης ανοίγει και φέτος την αγκαλιά της σε όλα τα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα, υπό την επίβλεψη έμπειρων προπονητών και Καθηγητών Φυσικής Αγωγής.

Το πρώτο φετινό ραντεβού για παλιές και νέες αθλήτριες δόθηκε για το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 10.00, στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης», στην οδό Εθν. Αντίστασης 57, πίσω από το Δημοτικό Ωδείο Αμπελοκήπων. Ως επικεφαλής της τεχνικής ομάδας των Ακαδημιών συνεχίζει το πετυχημένο έργο του ο Γιάννης Κυλίτσης, ενώ προπονητές θα είναι η Ελενα Αναστασιάδου και ο Θοδωρής Κολεσιώτης.

Πληροφορίες: Χρήστος Γκαλμπένης (τηλ. 6979 616922) και στα γραφεία του Γραφεία ΑΣ Ελπίς (τηλ. 2310 748470 από το Τετάρτη 6/9, μετά τις 19.00)

Με συμμετοχή σε δύο τουρνουά Μίνι Βόλεϊ θα ολοκληρώσουν την φετινή χρονιά οι Ακαδημίες Βόλεϊ της Ελπίδας. Το Σάββατο 10/6 νεαρές αθλήτριές μας θα πάρουν μέρος στο τουρνουά Grass Volley στα Ιαματικά Λουτρά Λαγκαδά, ενώ την Κυριακή 11/6 οι αθλητές και αθλήτριές μας θα είναι «οικοδεσπότες» στο καθιερωμένο τουρνουά Street Volley που διοργανώνουν ο Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης και η ΕΠΕΣΘ. Το τουρνουά, όπως κάθε χρόνο, θα διεξαχθεί στην οδό Μ. Αλεξάνδρου των Αμπελοκήπων.

 

Το τμήμα βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων καλεί αγόρια που γεννήθηκαν το 2001 και νεότερα και θέλουν να ασχοληθούν με το βόλεϊ, σε δωρεάν ανοιχτές προπονήσεις γνωριμίας στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» (Εθνικής Αντιστάσεως 57, Αμπελόκηποι, πίσω από το Δημοτικό Ωδείο Αμπελοκήπων).

Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 27 Μαΐου (17.00-18.00) και την Κυριακή 28 Μαΐου (13.30-15.00) και μπορούν να πάρουν μέρος αρχάριοι  αλλά και παιδιά που έχουν ασχοληθεί με το βόλεϊ.

 

Το παιχνίδι και την λιακάδα του Σαββατοκύριακου χάρηκαν νεαροί αθλητές και αθλήτριες από τις ακαδημίες βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που πήραν μέρος στο τουρνουά Μίνι Βόλεϊ της Πλατείας Αριστοτέλους. Το τουρνουά διοργανώθηκε από την ΕΠΕΣΘ και τον Δήμο Θεσσαλονίκης και η Ελπίδα είχε πολυπληθή συμμετοχή με οκτώ ομάδες κοριτσιών και τέσσερις ομάδες αγοριών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το χάρηκαν με την ψυχή τους δεκάδες κορίτσια 5 ως 14 ετών, που συμμετείχαν στο διήμερο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά ακαδημιών κοριτσιών της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Στο τουρνουά πήραν μέρος αθλήτριες από τον ΕΟ Σταυρούπολης, τον ΒΑΟ, την ΑΕ Αμπελοκήπων και την Ελπίδα και πρόσφεραν όμορφο θέαμα, μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι προπονητές και οι γονείς.

Παρούσα και τις δύο μέρες ήταν η Arla Foods, μεγάλος χορηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ελπίδας, που πρόσφερε πρωτεϊνούχο γάλα στα παιδιά, Ακόμη, εκπρόσωποι του συλλόγου Aelia, με τον οποίο συνεργάζεται η Ελπίδα, ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Την δεύτερη μέρα του τουρνουά παραδόθηκε στη διοίκηση του Συλλόγου ένας καινούργιος απινιδωτής που αγοράστηκε με πρωτοβουλία των γονέων του τμήματος παγκορασίδων της Ελπίδας και φίλων της ομάδας. Την συσκευή παρέλαβαν από τον αρχιπροπονητή των ακαδημιών Γιάννη Κυλίτση και εκπρόσωπο των γονέων, ο πρόεδρος Απόστολος Σταυρίδης και ο αντιπρόεδρος Κώστας Παπαγεωργίου που ευχαρίστησαν όσους συμμετείχαν σε αυτή την πρωτοβουλία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο τουρνουά Μίνι Βόλεϊ για κορίτσια το Σαββατοκύριακο 17-18 Δεκεμβρίου (ώρα 09.00-13.00) στο γυμναστήριο "Ι. Λεμονίδης". Στο τουρνουά, που διεξάγεται με την υποστήριξη του χορηγού της ομάδας βόλεϊ ARLA FOODS, θα πάρουν μέρος ομάδες από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, ενώ θα παραβρεθούν και αθλήτριες της γυναικείας ομάδας. Σας περιμένουμε όλους...

Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ για ακαδημίες κοριτσιών διοργάνωσε την Κυριακή 27/11 η Ελπίδα στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης». Το πρόγραμμα άνοιξαν τα κορίτσια που έχουν γεννηθεί τα έτη 2002-2004, ακολούθησαν εκείνα που γεννήθηκαν τα έτη 2005-2007 και η μέρα ολοκληρώθηκε με τα κορίτσια που γεννήθηκαν το 2008-2011.

Η Ελπίδα ευχαριστεί θερμά τα σωματεία Πήγασο Πολίχνης, ΕΟ Σταυρούπολης και ΑΣΚ Λαγκαδά που συμμετείχαν, καθώς επίσης τους προπονητές των ομάδων , τους γονείς για την παρουσία τους και κυρίως τις μικρές αθλήτριες που χάρηκαν το βόλεϊ και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν έχουν το Σαββατοκύριακο οι Ακαδημίες Κοριτσιών του Βόλεϊ, που θα συγκεντρωθούν το Σάββατο 10/9 και την Κυριακή 11/9 στις 11:00 πμ, στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης».

Η Ελπίδα, που θεωρεί τις Ακαδημίες ως ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του Συλλόγου, αποφάσισε να ορίσει επικεφαλής των τμημάτων αυτών τον Γιάννη Κυλίτση. Ο κ. Κυλίτσης θα έχει την εποπτεία όλων των μη αγωνιστικών τμημώτων κοριτσιών και με την εμπειρία του αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στην παραγωγική διαδικασία της Ελπίδας. Προπονήτρια στις Ακαδημίες παραμένει και η κ. Ελένη Αναστασιάδου, που επί αρκετά χρόνια προσφέρει παιδαγωγικό και προπονητικό έργο στα μικρά τμήματα του Συλλόγου.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Συλλόγου, Μενελάου 3 - Αμπελόκηποι, Δευτέρα έως Παρασκευή 6.30 - 9.30 μμ. Η διοίκηση εύχεται σε όλες τις μικρές αθλήτριες και στους γονείς τους καλή αγωνιστική περίοδο με πολύ κέφι και χαμόγελο.

Ο προπονητής Γιάννης Κυλίτσης θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στην Ελπίδα, στην οποία προσφέρει τις υπηρεσίες του επί 15 χρόνια. Ο έμπειρος τεχνικός, μετά από μία μεγάλη πορεία στον πάγκο της ανδρικής ομάδας, είναι από πέρυσι υπεύθυνος των Ακαδημιών Βόλεϊ του Συλλόγου.

 

Ανταποκρινόμενη σε πρόσκληση του Καμπανιακού, ομάδα ακαδημιών βόλεϊ κοριτσιών πήρε μέρος στο τουρνουά της Χαλάστρας. Στο τουρνουά συμμετείχαν αθλήτριες γεννηθείσες το 2004, 2005 και 2006 από τους συλλόγους Καμπανιακό, Εθνικός Πυλαίας, Σμυρναϊκό Βαθυλάκκου, Αστέρα Σίνδου και Αναγέννηση Καλοχωρίου.

Το τρίτο τουρνουά αγοριών Juniors 4X4 φιλοξένησε την Κυριακή 22 Μαΐου η Ελπίδα στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης». Στο τουρνουά πήραν επίσης μέρος τα σωματεία Περσέας, ΑΕΝ Πανοράματος, Πήγασος Πολίχνης, Αίας Ευόσμου και οι νεαροί αθλητές χάρηκαν το παιχνίδι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για ένα από τα επόμενα τουρνουά της σειράς.

Τουρνουά βόλεϊ Junior Αγοριών 4Χ4 διοργανώνει την Κυριακή 22 Μαΐου στο γυμναστήριο "Ι. Λεμονίδης" η Ελπίδα, σε συνεργασία με την ΕΠΕΣΘ. Το Τουρνουά Junior είναι μία νέα διοργάνωση της ΕΟΠΕ για αγόρια 11-13 ετών και δεν υπάρχουν «πρωταθλητές» αλλά μόνο νικητές αγώνων. Το τουρνουά της Ελπίδα είναι το τρίτο που διεξάγεται φέτος στη Θεσσαλονίκη (τα προηγούμενα είχαν γίνει στην Περαία και τον Εύοσμο) και θα πάρουν μέρος ο Περσέας, η ΑΕΝ Πανοράματος, ο Αίας Ευόσμου και ο Πήγασος Πολίχνης.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο τουρνουά Μίνι Βόλεϊ αγοριών από την Ελπίδα, υπό την αιγίδα της ΕΠΕΣΘ, με τη συμετοχή του Περσέα, της ΑΕΝ Πανοράματος και του Πήγασου Πολίχνης. Οι μικροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απόλαυσαν τη συμμετοχή τους, «ζητώντας» με τον τρόπο τους και άλλες τέτοιες διοργανώσεις.

Φιλικό για τις Ακαδημίες Τουρνουά ακαδημιών κοριτσιών με τη συμμετοχή της ΑΕ Αμπελοκήπων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης». Οι ομάδες χωρίστηκαν σε τρία τμήματα (2006-2009, 2004-2005, 2003) και έδωσαν αγώνες σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, στους οποίους οι μικρές αθλήτριες ένιωσαν τη χαρά του παιχνιδιού μπροστά σε γεμάτες από γονείς κερκίδες.

Σε δύο τουρνουά συμμετείχαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο οι Ακαδημίες κοριτσιών της Ελπίδας (γεννηθείσες από το 2003 έως το 2009). Το Σάββατο φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο του ΒΑΟ, όπου έδωσαν φιλικούς αγώνες, ενώ την Κυριακή η Ελπίδα διοργάνωσε τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν ακόμη ο ΑΟ Καβακλιωτών, ο Αστέρας Σίνδου και ο Καμπανιακός.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον ΒΑΟ για την πρόσκλησή του και τους υπόλοιπους συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στη δική μας πρόσκληση.

Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ διοργάνωσαν οι Ακαδημίες κοριτσιών της Ελπίδας, με συμμετοχη του ΕΟ Σταυρούπολης και της ΑΕ Αμπελοκήπων. Ευχαριστούμε τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, τους γονείς για την παρουσία τους και βέβαια τις αθλήτριες για την διάθεση και την ενέργεια που έδειξαν.

Τουρνουά Ακαδημιών βόλεϊ για κορίτσια, με τη συμμετοχή των σωματείων ΑΕ Αμπελόκηποι, Τιτάνας Ευόσμου και ΕΟ Σταυρούπολης, διοργάνωσε η Ελπίδα την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης». Δεκάδες μικρά παιδιά χωρισμένα σε ηλικιακά γκρουπ (2006-2009, 2004-2005 και 2002-2003) ένοιωσαν τη χαρά του παιχνιδιού και χειροκροτήθηκαν από τους γονείς που γέμισαν τις κερκίδες.

Η Ελπίδα ευχαριστεί τα σωματεία που συμμετείχαν στο τουρνουά και τις αθλήτριες των τμημάτων παγκορασίδων του συλλόγου που βοήθησαν στην διοργάνωση.

 

Πραγματική γιορτή ήταν το τουρνουά Μίνι Βόλεϊ που διοργάνωσε η Ελπίδα Αμπελοκήπων την Κυριακή 13/12, με συμμετοχή του ΒΑΟ και των Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων. Το θέαμα στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, καθώς δεκάδες κορίτσια έπαιξαν βόλεϊ, διασκέδασαν και είπαν τα κάλαντα στους γονείς που κατέκλυσαν τις κερκίδες. Στο τέλος ανανέωσαν το ραντεβού τους για ένα από τα επόμενα τουρνουά. Την οργανωτική ευθύνη του τουρνουά είχαν οι προπονητές του συλλόγου Γιάννης Κυλίτσης, Ελενα Αναστασιάδου, Τάσος Σταυρακάκης και οι υπεύθυνοι των τμημάτων Χρήστος Γκαλμπένης και Χάρης Τάτσης.

Video από το τουρνουά μπορείτε να βρείτε στην Media Gallery της σελίδας ή πατώντας... ΕΔΩ

 

Tουρνουά των Ακαδημιών βόλεϊ με τις αντίστοιχες του Αίαντα Ευόσμου διοργάνωσε την Κυριακή η Ελπίδα στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης», το οποίο γέμισε από γονείς των νεαρών αθλητών και αθλητριών. Το πρόγραμμα περιλάμβανε και εσωτερικό τουρνουά ακαδημιών της Ελπίδας, για κορίτσια που γεννήθηκαν το 2006 έως 2009.

Δεκάδες παιδιά των δύο μεγαλύτερων σωματείων βόλεϊ της Δυτικής Θεσσαλονίκης χάρηκαν το παιχνίδι υπό την καθοδήγηση των προπονητών της Ελπίδας Γιάννη Κυλίτση και Ελενας Αναστασιάδου και του Αίαντα Γιώργου Κνάπεκ, σε μια πραγματική γιορτή του αθλήματος. Πολύτιμη ήταν η βοήθεια των τμημάτων παγκορασίδων 2000 έως 2003, που προπονεί ο Γιάννης Κυλίτσης, στην διοργάνωση του τουρνουά.

Οπως κάθε χρόνο ξεκίνησε και φέτος το Camp βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων, υπό την επίβλεψη του κ. Γιάννη Κυλίτση. Το καμπ έχει σκοπό την ατομική βελτίωση και τη δημιουργική απασχόληση των αθλητών και αθλητριών και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Ιουλίου. Οσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην κ. Δήμητρα Χρήστου, τηλ. 6989862629.

Πολλή… δουλειά είχαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών Βόλεϊ της Ελπίδας, που πήραν μέρος σε δύο τουρνουά. Το Σάββατο 6 Ιουνίου αγωνίστηκαν στο τουρνουά Grass Volley, που διοργάνωσε ο ΑΣΚ Λαγκαδά στα Λουτρά Λαγκαδά, ενώ την Κυριακή συμμετείχαν στο καθιερωμένο τουρνουά Street Volley που διοργανώνουν ο Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης και η ΕΠΕΣΘ στην οδό Μ. Αλεξάνδρου.

Σε ένα ακόμη τουρνουά Μίνι Βόλεϊ πήραν μέρος οι νεαροί αθλητές της Ελπίδας. Η ομάδα του Γιάννη Κυλίτση συμμετείχε στο τουρνουά της ΑΕΝ Πανοράματος, μαζί με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον Περσέα και τον Εσπερο Θέρμης.

Μια ευχάριστη μέρα γεμάτη βόλεϊ πέρασαν οι νεαροί αθλητές των ακαδημιών του βόλεϊ, καθώς πήγαν στα Μουδανιά όπου πήραν μέρος σε τουρνουά με τις αντίστοιχες ακαδημίες του ΠΟ Μουδανιών, του Περσέα, της ΑΕΝ Πανοράματος και του Αίαντα. Τα παιδιά έδωσαν αρκετούς αγώνες και διασκέδασαν με τη συμμετοχή τους.

Η Ελπίδα ευχαριστεί τον ΠΟ Μουδανιών για την πρόσκληση και εύχεται το τουρνουά αυτό να καθιερωθεί.

Απόλυτα πετυχημένη ήταν η φιλική συνάντηση των Ακαδημιών Βόλεϊ αγοριών της Ελπίδας και του Ηρακλή, που πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο Ι. Λεμονίδης. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις, σε μία περίοδο που οι επίσημες υποχρεώσεις της χρονιάς έχουν ολοκληρωθεί.

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μαρτίου, στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης», το φιλικό τουρνουά Μίνι Βόλεϊ με τον ΑΟ Αμπελοκήπων. Δεκάδες παιδιά κατέκλυσαν το γήπεδο και χάρηκαν το παιχνίδι, με τους γονείς να χειροκροτούν τις προσπάθειές τους.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι Ακαδημίες του Βόλεϊ στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης», παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε το έπαθλο για τον διαγωνισμό του καλύτερου Χριστουγεννιάτικου Στολιδιού και δόθηκε το δώρο της λαχειοφόρου αγοράς (ένα ποδήλατο) στην μικρή μας αθλήτρια Μαρίνα Παπαεμμανουήλ που το κέρδισε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Ελπίς προσκαλεί τους γονείς και όλους τους φίλους του συλλόγου στην κοπή της βασιλόπιτας των Ακαδημιών Βόλεϊ, την Κυριακή 8/2/2015, ώρα 11.30, στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία του διαιτολόγου κ. Παύλου Δρογγίτη με θέμα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΘΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ». Ακόμη, θα απονεμηθεί το έπαθλο για τον διαγωνισμό του καλύτερου Χριστουγεννιάτικου Στολιδιού και θα δοθεί το δώρο της κλήρωσης της λαχειοφόρου αγοράς στην αθλήτρια των ακαδημιών που το κέρδισε.

Παρακαλούμε, οι αθλητές και αθλήτριες να προσέλθουν με την ενδυμασία του συλλόγου. Οι προπονήσεις της Κυριακής 1/2 δεν θα πραγματοποιηθούν.

Τέλος, το ΔΣ παρακαλεί τους γονείς να εξοφλήσουν την τρίτη δόση της ετήσιας συνδρομής, ώστε ο σύλλογος να έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και να υλοποιήσει τα προγράμματά του .

 

Στο γυμναστήριο "Ι. Λεμονίδης" πραγματοποίηθηκε την Κυριακή η γιορτή για την κοπή της βασιλόπιτας των νεαρών αθλητών που προπονεί ο Γιάννης Κυλίτσης. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Παύλος Μαγδαλιανίδης που βρήκε το φλουρί.

Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ, με συμμετοχή του Αίαντα Ευόσμου και το ΕΟ Σταυρούπολης, διοργάνωσε την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου η Ελπίδα. Για περισσότερες από δύο ώρες το γήπεδο γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές, καθώς τα μικρά κορίτσια από τις ακαδημίες των τριών συλλόγων έπαιξαν μεταξύ τους και χειροκροτήθηκαν από τους γονείς που κατέκλυσαν τις κερκίδες. Στο τέλος, όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά.

Για έκτη συνεχή χρονιά διοργάνωσε η Ελπίδα Αμπελοκήπων

 

Ένα ακόμη χριστουγεννιάτικο τουρνουά  που διοργάνωσε για έκτη χρονιά η Ελπίδα Αμπελοκήπων, υπό την αιγίδα της ΕΠΕΣΘ έδωσε την δυνατότητα σε περισσότερα από 200 παιδιά να διασκεδάσουν και να δείξουν τις ικανότητές τους μέσα στο γήπεδο.

Το μεράκι και η αγάπη για το άθλημα είναι περίσσιο από  τους ανθρώπους της Ελπίδας, οι οποίοι δε λογάριασαν  κούραση και  οικογενειακές υποχρεώσεις και έδωσαν την δυνατότητα στους μικρούς αθλητές των δυτικών συνοικιών να απολαύσουν αυτή την γιορτή του βόλεϊ.

Πάνω από 150 αγώνες έγιναν αυτό το τετραήμερο και τα χειροκροτήματα των γονιών ζέσταναν την ατμόσφαιρα στο “Λεμονίδης”. Σημαντική η βοήθεια των αθλητών από τα τμήματα υποδομών της Ελπίδας, που έπαιξαν τους διαιτητές και τις γραμματείες.

Αναμνηστικά διπλώματα για όλα τα παιδιά μοιράστηκαν στο τέλος των αγώνων.

Νικητές ανά κατηγορία ήταν τα χαμόγελα , η αγωνιστικότητα , η φιλία και το ήθος όλων των συμμετέχον των.

Ευχαριστούμε τις ομάδες ΕΛΠΙΣ- ΑΙΑΣ - ΕΟΣ - ΠΕΡΣΕΑΣ – ΑΕ Αμπελοκήπων - Όλυμπος Κορδελιού  , για την συμμετοχή και την συνεργασία τους στην ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.

 

Καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο, για όλα τα παιδιά του κόσμου.

 

Φωτογραφίες εδώ: http://websquared.gr/aselpis/index.php/2013-10-06-15-11-19/volley/2013-11-08-15-11-56

Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Νεανίδων

Μία ακόμα επιβράβευση για τον σύλλογο μας και τις κοπέλες μας καθώς τρεις αθλήτριες της Ελπίδας Αμπελοκήπων κλήθηκαν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη να συμμετέχουν στην προετοιμασία της Εθνικής νεανίδων  που θα ξεκινήσει την Δευτέρα.

Ο λόγος για τις Κατερίνα Παπάζογλου, Άντζελα Δέμπη και Άννα Καλαντάτζε που θα συμμετάσχουν στην  συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων που θα ξεκινήσει στις 23/12 στο Λουτράκι, εν όψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τον προσεχή Απρίλιο.

 


Στις 26/12/2013 η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Μαδρίτη, όπου θα συμμετάσχει σε τουρνουά με την συμμετοχή της Ισπανίας, της Τουρκίας και της Πορτογαλίας, ενώ η ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 30/12.Τις ευχόμαστε κάθε επιτυχία και κάθε πρόοδο. Καλή επιτυχία σε όλη την Εθνική Νεανίδων και στο προπονητικό τιμ.

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση, εμπειρίες και γνωριμίες είχαν τα αγοράκια και τα κοριτσάκια των τμημάτων υποδομών της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Αφορμή στάθηκε το τουρνουά που διοργάνωσε ο Αίας Ευόσμου στο ΔΑΚ Ευόσμου με τη συμμετοχή και της Ελπίδας. Μάλιστα όταν οι αθλητές και οι αθλήτριες των δύο συλλόγων φωτογραφήθηκαν μαζί με το κόκκινο και το πράσινο να είναι στο φόρτε τους, θύμισαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

 

17-6-2013

 

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΓΙΟΡΤΙΝΟ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ

 

 minikoritsion1.jpg

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις στις ακαδημίες βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Αυτός ήταν και ο λόγος που την Κυριακή η διοίκηση της Ελπίδας Αμπελοκήπων βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση για να μοιράσει αναμνηστικά διπλώματα και να ευχηθεί καλές διακοπές σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου που καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς έδιναν το δυναμικό παρών στις προπονήσεις.

minikoritsion2.jpg