Τα φιλικά παιχνίδια συνεχίστηκαν αυτό το Σάββατο και για το προπαιδικό τμήμα της Ελπίς/Δημόκριτος καθώς έπαιξε με το αντίστοιχο του Άρη στο Παλέ ντε Σπορ. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους είχαν για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους και εκτός προπόνησης. Οι αγώνες γίνονται με στόχο την προετοιμασία των αθλητών για την επικείμενη αγωνιστική χρονιά. Η Δημόκριτος-Ελπίς ευχαριστεί θερμά τον Άρη καθώς και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Τα φιλικά παιχνίδια συνεχίστηκαν και αυτό το Σάββατο στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων, καθώς το προπαιδικό τμήμα της Ελπίς-Δημόκριτος έπαιξε με το αντίστοιχο του Άρη. Για ακόμα μια φορά το γήπεδο γέμισε από θετική ενέργεια και πολλά καλάθια. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους είχαν για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους και εκτός προπόνησης. Οι αγώνες γίνονται με στόχο την προετοιμασία των αθλητών για την επικείμενη αγωνιστική χρονιά. Η Δημόκριτος-Ελπίς ευχαριστεί θερμά τον Άρη καθώς και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Φιλικό παιχνίδι έπαιξε και το προπαιδικό τμήμα της Δημόκριτος-Ελπίς με το αντίστοιχο του Πειραματικού στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Για ακόμα μια φορά το γήπεδο γέμισε από θετική ενέργεια και πολλά καλάθια. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους είχαν για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους και εκτός προπόνησης. Οι αγώνες γίνονται με στόχο την προετοιμασία των αθλητών για την επικείμενη αγωνιστική χρονιά. Η Δημόκριτος-Ελπίς ευχαριστεί θερμά το Πειραματικό για το παιχνίδι καθώς και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Φιλικό παιχνίδι έπαιξε και το Προπαιδικό τμήμα της Δημόκριτος-Ελπίς με το αντίστοιχο του Πρωτέα Κορδελιού στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Για ακόμα μια φορά το γήπεδο γέμισε από θετική ενέργεια και πολλά καλάθια. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους είχαν για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους και εκτός προπόνησης. Οι αγώνες γίνονται με στόχο την προετοιμασία των αθλητών για την επικείμενη αγωνιστική χρονιά. Η Δημόκριτος-Ελπίς ευχαριστεί θερμά τον Πρωτέα για το παιχνίδι καθώς και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Φιλικό παιχνίδι έπαιξε και το προπαιδικό τμήμα της Δημόκριτος-Ελπίς με το αντίστοιχο του Ερμή Λαγκαδά στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Για ακόμα μια φορά το γήπεδο γέμισε από θετική ενέργεια και πολλά καλάθια. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους είχαν για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους και εκτός προπόνησης. Οι αγώνες γίνονται με στόχο την προετοιμασία των αθλητών για την επικείμενη αγωνιστική χρονιά. Η Δημοκριτος-Ελπίς ευχαριστεί θερμά τον Ερμή Λαγκαδά για την πρόσκληση καθώς και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Το Σάββατο (4/11) διεξήχθη το δεύτερο φιλικό του προπαιδικού τμήματος της Δημόκριτος-Ελπίς απέναντι στο αντίστοιχο του Α.Σ. Όλυμπος Κορδελιού, στα πλαίσια του τουρνουά φιλικών παιχνιδιών WWIC που διοργανώνει ο ΑΣ Όλυμπος Κορδελιού. Για ακόμα μια φορά οι νεαροί παίκτες συγκεντρώθηκαν στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων για να αναδείξουν τις ικανότητές τους και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Η Δημόκριτος-Ελπίς ευχαριστεί θερμά τον ΑΣ Όλυμπο για την πρόσκληση, καθώς και όσους παρευρέθηκαν στο παιχνίδι.

Το Σάββατο, το πλαίσιο του τουρνουά WWIC που διοργανώνει ο ΑΣ Ολυμπος, διεξήχθη το πρώτο φιλικό του προπαιδικού τμήματος της Ελπίδας - Δημόκριτου απέναντι στο αντίστοιχο του Π.Σ. Ευκαρπίας. Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων για να δούνε το έργο της ομάδας και των προπονητών. Η Ελπίς-Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά τον ΑΣ Ολυμπο για την πρόσκληση, καθώς και όσους παρευρέθηκαν στα παιχνίδια.

Ενας αγώνας γεμάτος ανατροπές και πάθος ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 14/06 στο γυμναστήριο Παπαφλέσσα, με τους γονείς να αναμετρούνται με τα παιδιά τους. Το τμήμα του μίνι, του προπαιδικού και του παιδικού συστάθηκε για να αντιμετωπίσει τους «μεγαλύτερους» αντιπάλους τους. Τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς ευχαριστήθηκαν τον αγώνα, έπαιξαν με ζήλο και άλλοι ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και άλλοι...όχι. Έτσι, ολοκληρώθηκε μία ακόμη γεμάτη χρονιά για τα τμήματα μπάσκετ της Ελπίδας με τους αθλητές να φεύγουν από το γήπεδο με τις καλύτερες αναμνήσεις από τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν τη σεζόν οι παμπαίδες της Ελπίδας, κερδίζοντας τον Πρωτέα στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων με 75-49. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη που σημειώσε την πέμπτη σερί νίκη της συνέχισε την εξαιρετική πορεία της για φέτος και ολοκλήρωσε επιτυχώς μια σειρά καλών εμφανίσεων, μετρώντας μία μόνο άσχημη εμφάνιση στη φετινή χρονιά.

Περνώντας στα κύρια σημεία του αγώνα, η Ελπίς φάνηκε από την αρχή πιο δυνατή από τους αντιπάλους, κυριαρχώντας από την έναρξη του παιχνιδιού μέχρι το τέλος. Οι γηπεδούχοι, από το πρώτο δεκάλεπτο εξασφάλισαν μία σημαντική διαφορά που τους επέτρεψε να παίξουν ελεύθερα και χωρίς άγχος, απολαμβάνοντας το παιχνίδι. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη πιο ενωμένη από ποτέ, ατενίζει τους στόχους της επόμενης χρονιάς.

Δεκάλεπτα: 21-13, 34-19, 54-34, 75-49.

Διαιτητές: Τζεκάκης, Ξενητόπουλος

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Ελευθεριάδης 4, Βεκηδημητριάδης, Τσουλφαϊδης 2, Καραπαναγιώτιδης, Κέλογλου 7, Στόικος 26, Κουτούλας 8, Δημητριάδης 2, Στάμος 12, Καμπάνταης 14.

ΠΡΩΤΕΑΣ (Αποστόλου): Λουκίδης, Παραστατίδης 5 (1), Γεωργιάδης 6, Γιαννακούδης 21, Λαζαρίδης 2, Μηλιόπουλος 3, Παπαδόπουλος 1, Μούλα 2, Μουχατζίρης, Βέβες 5 (1), Γρηγοριάδης 4, Πασχαλίδης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την τέταρτη σερί νίκη τους σημείωσαν οι παμπαίδες της Ελπίδας επί της Χαλκηδόνας 2 στο γήπεδο Χαλκηδόνας με 48-74. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη, ξεκίνησε πολύ δυνατά στο εκτός έδρας παιχνίδι, καταφέρνοντας να δημιουργήσει μία μεγάλη διαφορά από την αρχή. Κατά αυτόν τον τρόπο πήραν τα ηνία του, χωρίς να αφήσουν τους γηπεδούχους να διεκδικήσουν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τον αγώνα. Τα παιδιά έπαιξαν χωρίς άγχος και χάρηκαν μία εύκολη νίκη.

Διαιτητής: Καραβάς

Τα δεκάλεπτα: 5-18, 14-43, 28-61, 48-74

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ 2 (Λέφα): Δρόσος 3, Σλαφτσάκης 7, Μεχάνα 2, Καραγιάννης 2, Τανταλίδης 2, Μπέης, Καραμήτσος 10, Χρυσοβέργης 3, Γεροντίδης 4, Μπιτσίκας 13.

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Ελευθεριάδης, Βεκηδημητριάδης, Τσουλφαίδης, Καραπαναγιωτίδης, Κέλογλου, Στόικος 4, Κουτούλας 12, Δημητριάδης 2, Στάμος 24, Καμπάνταης 23.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα των παμπαίδων της Ελπίδας, η οποία αντιμετώπισε επιτυχώς την αντίστοιχη του Πύργου Χαλάστρας και νίκησε με σκορ 76-38 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο από πολύ νωρίς. Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κοντράρουν τους γηπεδούχους με τις δύο ομάδες να είναι μαζί στο σκορ.

Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, ωστόσο, η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη έπαιξε δυνατά δημιουργώντας τη διαφορά στους 10 πόντους στα 5 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, για να φτάσει στους 13 με τη λήξη του. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν ακόμη πιο εύκολο το παιχνίδι για την Ελπίδα, έχοντας μία καλή διαφορά ασφαλείας έπαιξε απελευθερωμένη και απόλαυσε τον αγώνα, αυξάνοντας σημαντικά τη διαφορά για να οδηγήσει στο 76-38 με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Η Ελπίδα ήδη ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα στις 20/05 οπότε θα αναμετρηθεί με την ομάδα της Χαλκηδόνας 2 στο γήπεδο Χαλκηδόνας.

Δεκάλεπτα: 18-14, 37-20, 61-28, 76-38

Διαιτητής: Τζεκάκης

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Ελευθεριάδης 3 (1), Βεκηδημητριάδης 2, Τσουλφαίδης 2, Καραπαναγιωτίδης 2, Κέλογλου 2, Στόικος 11, Κουτούλας 7, Δημητριάδης, Στάμος 27, Καμπάνταης 20 (1).

ΠΥΡΓΟΣ (Αναγνωστίδης): Θεοφίλου 6, Τσιαλίκης, Μερτζάνης 2, Ραπτόπουλος 5 (1), Χριστοδούλου 4, Ραπτόπουλος Δ., Καραλιόλιος, Σιώλης 2, Καραλιόλιου Α 19.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την τρίτη διαδοχική νίκη τους πέτυχαν οι παμπαίδες της Ελπίδας απέναντι στον Όλυμπο 3 με τελικό σκορ 52-32 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Η ομάδα των Αμπελοκήπων παίζοντας καλύτερο και πιο αποτελεσματικό μπάσκετ προηγήθηκε από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο. Η διαφορά στο σκορ αυξανόταν συνεχώς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με την ομάδα του Μάκη Γεροντίδη να μην επιτρέπει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού στους αντιπάλους να διεκδικήσουν με αξιώσεις τη νίκη. Ο αγώνας έληξε με την Ελπίδα νικήτρια και ακόμη πιο έτοιμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 11-6, 22-13, 39-21, 52-32

Διαιτητές: Παραστατίδου, Ξενιτόπουλος

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Ελευθεριάδης 2, Βεκηδημητριάδης 2, Τσουλφαίδης 6, Καραπαναγιωτίδης, Κουτσομήτρος 8, Κέλογλου 3, Στόικος 13, Δημητριάδης 2, Στάμος 12, Καμπάνταης 4.

ΟΛΥΜΠΟΣ (Παπαδόπουλος): Παππά 3, Τζιάτζιος 2, Σαγματόπουλος 2, Χατζηλεοντιάδης, Μανώλκας 4, Λεμπερίδης 2, Ανδρεάδης 10 (2), Γαλατάς 2, Στίνης 5, Τίτης 2, Μιχαλόπουλος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα μπάσκετ παμπαίδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων, η οποία αντιμετώπισε επιτυχώς τους αντίστοιχους του Δημόκριτου και νίκησε με 21-68 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη εξασφαλίζοντας από την αρχή μία διαφορά ασφαλείας, έπαιξε πιο ελεύθερα και απόλαυσε τον αγώνα. Στην επόμενη αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί στις 29/04 η ομάδα θα αναμετρηθεί με τον Όλυμπο (3) στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων.

Τα δεκάλεπτα: 5-20, 5-33, 11-46, 21-68

Διαιτητής: Ψωμιάδης

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ (Οξούζης): Πασχαλίδης 2, Ζαχαρίας 3, Σιχαρουλίτζε 4, Βαθυλάκης 6, Σιούλας 2, Ζενέλι, Ξυραφάκης, Δοντούδης 2, Τσακλουνίδης Βενετίου 2.

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Δημητριάδης 2, Βεκηδημητριάδης 2, Τσουλφαίδης, Καραπαναγιωτίδης 2, Κουτσομήτρος 6, Κέλογλου 6, Στόικος 20, Κουτούλας 6, Στάμος 11, Καμπάνταης 13.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μία ακόμη μεγάλη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα των παμπαίδων της Ελπίδας απέναντι στον Α.Σ. Αθλέτικο στο γήπεδο Καλλιθέας με 19-79. Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο φανηκε η έκβαση του παιχνιδού με την ομάδα των Αμπελοκήπων να μπαίνει πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να ηγείται του σκορ με μεγάλη διαφορά. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη, ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να σημειώσει μία ακόμη εκτός έδρας νίκη.

Ο επομενος αγώνας της ομάδας είναι στις 8/4 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων, όπου η ομάδα θα αναμετρηθεί με τον Κ.Σ. Γέφυρας.

Τα δεκάλεπτα: 1-22, 5-43, 11-67, 19-79

Διαιτητές: Κασόλης, Χονδρογιώργης

ΑΘΛΕΤΙΚΟ (Σταυρακίδης): Μπουρνουσούτζης 11, Δρούβας 2, Κουκουρούζης, Σμήλκος 2, Κουκουρούζης, Σούζης 4, Πρωτόγερος, Μητσικούδης.

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Ελευθεριάδης 2, Βέκη Δημητριάδης, Δημητριάδης 4, Καραπαναγιωτίδης 3, Κουτσομήτρος 18, Κέλογλου 6, Στόικος 14, Κουτούλας 12, Στάμος 2, Καμπάνταης 18.

Δύσκολο απόγευμα πέρασε η ομάδα Παμπαίδων του μπάσκετ, η οποία αντιμετώπισε τον Μακεδονικό και ηττήθηκε στο γήπεδό του με 96-52. Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού, ξεφεύγοντας στο σκορ από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη, αρκετά νωχελική καθόλη τη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να γίνει ανταγωνιστική και να αντισταθεί στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα με τον τραυματισμό του Καμπάνταη.

Η ομάδα του Μακεδονικού ήταν καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο, αυξάνοντας τη διαφορά στους 29 πόντους. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη, αδυνατώντας να απειλήσει και να μειώσει τη διαφορά πραγματοποίησε ένα φινάλε περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα. Ωστόσο, η ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθειά της δυνατά χωρίς να πτοηθεί από την ήττα.

Τα δεκάλεπτα: 25-14, 53-24,69-42, 96-52

Διαιτητής: Μιμήκος

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γουναρίδης): Καραγκιόζης 6, Παπαδόπουλος 6, Εμμανουηλίδης 8, Καλαιτζής 4, Καγάκαρης 15, Καβούκης 12, Μποσταντζής 12, Λαζαρίδης 7, Βαμβούρας 12, Αμπατζίδης, Καλαιτζίδης 4, Κυλαντωνίδης 10

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Βέκη Δημητριάδης, Τσουλφαϊδης 2, Καραπαναγιωτίδης, Κουτσομήτρος 9, Κέλογλου, Δημητριάδης, Στόικος 6, Κουτούλας 8, Στάμος 23, Καμπάνταης 4.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζουν στις νίκες οι Παμπαίδες του μπάσκετ αφού και σε αυτή την αγωνιστική κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Ερμή Λαγκαδά στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων με σκορ 71-38. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη μπήκε πιο μουδιασμένη στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και καμία από τις δύο να μην μπορεί να ξεφύγει.

Η διαφορά σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με την Ελπίδα να μπαίνει δυνατά και να οδηγεί το παιχνίδι στον δικό της ρυθμό. Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι ηγήθηκαν του παιχνιδιού και δημιούργησαν αρκετή διαφορά από τους φιλοξενουμένους, τόση ώστε να παίξουν πιο χαλαροί στο τελευταίο δεκάλεπτο και να κερδίσουν με 71-38. Ο επόμενος αγώνας της ομάδας είναι εκτός έδρας στις 18/03 με τον Μακεδονικό.

Διαιτητής: Παραστατίδη

Τα δεκάλεπτα: 16- 13, 28-24, 55-26, 71-38

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Ελευθεριάδης 2, Βέκη Δημητριάδης 4, Τσουλφαίδης 1, Καραπαναγιωτίδης, Κουτσομήτρος 18, Κέλογλου 2, Δημητριάδης 4, Στόικος 16, Κουτούλας, Στάμος 19, Καμπάνταης 5.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με το δεξί μπήκαν οι παμπαίδες των Αμπελοκήπων με την ομάδα να σημειώνει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη επί των Αετών Πολίχνης με σκορ 35-71. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη, έδειξε θετική στο πρώτο δείγμα για το πρωτάθλημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ με το πρώτο δεκάλεπτο να λήγει 17-16 και το δεύτερο 21-32 αντίστοιχα. Η ομάδα των Αμπελοκήπων όμως μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο σημειώνοντας 29 πόντους διαφορά από τους γηπεδούχους , με το δεκάλεπτο να λήγει 25-54. Το τελευταίο δεκάλεπτο κύλησε πιο εύκολα με την Ελπίδα να έχει εξασφαλίσει τη διαφορά ασφαλείας και να ηγείται του παιχνιδιού.

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 21-32, 25-54, 35-71

Διαιτητής: Μιμηκόπουλος

ΑΕΤΟΙ (Καραγιαννίδης): Σακκελαρίδης, Σωμαράκης 9 (1), Τσορτανίδης 3, Κετικίδης 7, Ιορδανίδης, Σπυρόπουλος, Χαριζόπουλος, Σπυριδόπουλος 2, Λάντζος 11, Κοντόπουλος 4, Κεσκερίδης 2, Φωτιάδης 2

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Ελευθεριάδης, Βέκη Δημητριάδης 2, Δημητριάδης, Καραπαναγιωτίδης , Κουτσομήτρος 17, Κέλογλου 1, Στόικος 19, Κουτούλας 6, Ανδρεόπουλος, Στάμος 16, Καμπάνταης 10.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΛΠΙΣ-Κ.Σ.ΓΕΦΥΡΑΣ 52-37
 
Νίκη για τους παμπαίδες της Ελπίδας με 52-37 απέναντι στην ομάδα της Γέφυρας. Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα καθώς η ομάδα μας ήταν ανώτερη από το πρώτο δεκάλεπτο και μετά, επιβάλλοντας το ρυθμό της και δείχνοντας την ανωτερότητά της απέναντι στην αντίπαλο ομάδα.
 
Δεκάλεπτα (08-09, 18-09, 16-06, 10-13)
 
ΕΛΠΙΣ ( ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ): ΚΑΛΕΝΔΕΡΗΣ 12, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 17(1) ΔΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 7, ΒΑΤΑΛΗΣ , ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ 8, ΚΩΛΕΤΤΑΣ 4, ΘΕΟΛΟΓΟΥ 12, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΤΑΝΑΚΙΔΗΣ , ΧΕΡΝΑΝΤΕ 5,ΜΕΚΧΤΣΙΑΝ, ΕΥΓΕΝΙΑΔΗΣ.
 
ΓΕΦΥΡΑ  (ΔΡΑΚΟΥΛΙΔΗΣ):  ΦΩΤΙΑΔΗΣ 11 (2), ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ 5, ΜΑΔΕΜΤΖΟΓΛΟΥ, ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ, ΨΙΛΙΤΕΛΗΣ 3,ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ 4, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 14(4).
ΕΛΠΙΣ - ΑΘΛΕΤΙΚΟ  98-28
 
Μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε το προπαιδικό της Ελπίδα, επί της Αθλέτικο. Το τελικό 98-28 είναι χαρακτηριστικό της διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Τα παιδιά του Γεροντίδη, δεν άφησαν από την αρχή κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα και προηγήθηκαν με 30-7, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στη δεύτερη περίοδο δε δέχθηκε ούτε πόντο! Εύκολη επικράτηση για τους μικρούς.
 
Δεκάλεπτα (30-7,18-00,27-10,23-11)
 
 
ΕΛΠΙΣ ( ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ): ΚΑΛΕΝΔΕΡΗΣ 35, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 14, ΔΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 13(1) ΒΑΤΑΛΗΣ 2, ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ 6(1), ΚΩΛΕΤΤΑΣ 8, ΘΕΟΛΟΓΟΥ 8, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 3, ΤΑΝΑΚΙΔΗΣ , ΧΕΡΝΑΝΤΕ 5,ΜΕΚΧΤΣΙΑΝ
 
ΑΘΛΕΤΙΚΟ (ΨΑΡΡΙΑΝΟΣ): ΖΑΪΚΟΣ 17(2), ΓΚΑΛΗΣ, ΟΥΖΟΥΝΗΣ 7, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ΜΕΝΕΞΕΣ ΣΤ., ΡΑΠΤΗΣ Π. 2, ΤΣΙΚΝΑΣ 2, ΡΑΠΤΗΣ Ε.,ΜΕΝΕΞΕΣ Κ.,ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ

ΚΟΥΦΑΛΙΑ- ΕΛΠΙΣ 55-59

 

Νίκη για την ομάδα μας μέσα στα Κουφάλια, με 55-59. Σε ένα παιχνίδι που οι μικροί δεν ξεκίνησαν καλά, κατάφεραν όμως μέσα στα επόμενα τρία δεκάλεπτα, σταδιακά να περάσουν μπροστά και με καλή άμυνα προς το τέλος του παιχνιδιού, να επικρατήσουν με +4.

 

Δεκάλεπτα (18-13,11-13,17-19,9-14)

 

ΚΟΥΦΑΛΙΑ (ΔΟΝΤΣΙΔΗΣ) ΠΑΠΠΑΣ 2, ΠΑΡΑΣΧΑΚΗΣ 4, ΜΙΧΑΛΤΣΙΔΗΣ 6, ΜΟΥΡΟΥΣΙΔΗΣ 6, ΜΙΣΣΙΟΥΔΗΣ 8, ΧΑΤΣΙΔΗΣ 6, ΤΣΑΓΚΑΛΟΣ, ΓΟΡΓΟΝΟΠΟΥΛΟΣ 3, ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΑΣ 4, ΜΥΛΩΝΑΣ 2, ΔΟΡΟΥΚΑΣ 4, ΓΕΩΡΓΙΟΥ 7 (1)

 

 

ΕΛΠΙΣ ( ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ)  ΚΑΛΕΝΔΕΡΗΣ 8, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 6, ΔΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 19, ΒΑΤΑΛΗΣ 2, ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ 6, ΚΩΛΕΤΤΑΣ 4, ΘΕΟΛΟΓΟΥ 14, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΝΑΚΙΔΗΣ , ΧΕΡΝΑΝΤΕΖ

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟΥ- ΕΛΠΙΔΑ 59-55

 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο κρίθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Ελπίδα και τον Γαλαξία Αδένδρου. Η ομάδα μας δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 59-55, καθώς στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, έμεινε πίσω χάνοντας κάποιες σημαντικές επιθέσεις και φεύγοντας μόνο με το βαθμό της συμμετοχής από το Άδενδρο. Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο με τη γηπεδούχο ομάδα να κρατάει ισχνό προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του και την ομάδα του Μάκη Γεροντίδη να μη καταφέρνει να ανεβάσει σε κατάλληλο σημείο την απόδοση της ώστε να πάρει τη νίκη.

 

 

Δεκάλεπτα: 15-9, 22-21, 40-35, 59-55

 

Διαιτητής: Γιαννάκης

 

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟΥ (Κουμαριάς): Παπακωνσταντίνου 7, Λιάλης, Χατζηαναγνώστης 8, Μπένας, Μπαλαμπουγιούκης Π. 22(1), Μπαλαμπουγιούκης Δ. 16 (2), Μπαιρακτάρης 6, Κασδερίδης Θεοφ., Φυδάνης, Κσδερίδης Θεοδ.,  Βογιατζής

 

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γεροντίδης): Μεκτσιάν, Καλενδέρης 17, Ιωαννίδης 13(1), Δημητρακόπουλος 12, Βατάλης 2, Γυμνόπουλος 2, Κωλεττας, Θεολόγου 9, Τανακίδης, Χερνάντεζ

ΕΛΠΙΔΑ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ 53-44

 

Με το δεξί ξεκίνησαν οι παμπαίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων που επικράτησαν με 53-44 του Αστέρα Σίνδου. Καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι μικροί του Μάκη Γεροντίδη έκαναν μια καλή αρχή και σκόρπισαν χαμόγελα με την όρεξη και τη διάθεση που είχαν για να παίξουν καλό μπάσκετ.Διαιτητής
: Χατζίδου

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γεροντίδης-Καραμπίδης): Μεχτσιάν, Καλενδέρης 18, Ιωαννίδης 3, Δημητρακόπουλος 19, Βατάλης 2, Γυμνόπουλος, Ευγενιάδης, Κωλέττας, Θεολόγου 11, Μιχαλόπουλος, Τανακίδης, Χερνάντεζ.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ (Σαπλαχίδης-Σταυρακίδης): Ιωαννίδης 8(2), Νίτσα, Μπαρμπίδης 10, Παράσχος, Καρακασίδης 2, Τσέλης 4, Σταυρακίδης 6, Αντωνιάδης 12, Γεωργιάδης, Πουμπουρίδης, Τσάγγης, Γιαμούκης 2.