Πιστός στον κοινωνικό προορισμό του, ο ΑΣ Ελπίς διοργανώνει και φέτος συλλογή υλικών, ρούχων και τροφίμων μακράς διάρκειας για τις ανάγκες του Παιδικού Χωριού SOS στο Φίλυρο. Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, είναι καλό ο καθένας μας να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό του, βοηθώντας την προσπάθεια που καταβάλλει εδώ και πολλά χρόνια, το Παιδικό Χωριό SOS. Η Ελπίδα θα είναι και πάλι αρωγός στην προσπάθεια αυτή.

Η συλλογή πραγματοποιείται κάθε απόγευμα στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» (Εθνικής Αντιστάσεως 57) και, μετά από συνεννόηση με τους εφόρους των τμημάτων, σε κάθε αγώνα κάποιου τμήματος της Ελπίδας. Η παράδοση στο Παιδικό Χωριό θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινώσει ο Σύλλογος σε συνεργασία με το ίδρυμα.

Όπως κάθε χρόνο, η Ελπίδα τήρησε την παράδοση και συμμετείχε στην παρέλαση για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Νεαροί αθλητές και αθλήτριες από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου παρήλασαν στους Αμπελόκηπους και χειροκροτήθηκαν θερμά από τον κόσμο.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε την Τετάρτη 3 Ιουνίου η Ελπίδα Αμπελοκήπων, μετά την Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες που έγιναν στα γραφεία του Συλλόγου. Τα μέλη απάλλαξαν το απερχόμενο ΔΣ αφού άκουσαν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και ο απερχόμενος πρόεδρος Απόστολος Σταυρίδης (φωτο) δήλωσε υπερήφανος που η ομάδα κατάφερε να πετύχει τους στόχους της, αγωνιστικά και οικονομικά, την διετία που πέρασε. Τόνισε επίσης ότι με τη λήξη της θητείας του ΔΣ, ο σύλλογος δεν έχει καμία οφειλή σε κανέναν συνεργάτη, αθλητή ή προμηθευτή και ότι έχουν εξοφληθεί όλες οι υποχρεώσεις και για τον μήνα Ιούνιο.

Στη συνέχεια, 72 από τα 105 μέλη που είχαν δικαίωμα ψήφου εξέλεξαν τα 15 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της επόμενης διετίας που είναι (κατ’ αλφαβητική σειρά) οι Γκαλμπένης Χρήστος, Ηλίας Κωνσταντίνος, Ιακωβίδης Ιάκωβος, Καραμπίδης Βασίλης, Κασαπίδης Γιώργος, Μάρτσης Θεόφιλος, Μυλωνά Ευδοξία, Ξαντινίδου Δέσποινα, Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος, Ρετζέπης Γιάννης, Σταυρίδης Απόστολος, Ταλαμπίρης Αγγελος, Τάτσης Θεοχάρης, Φωτιάδης Στράτος και Χατζηνάκος Δημήτρης. Το νέο ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα την ερχόμενη εβδομάδα.

Με ένα πρωτότυπο εισιτήριο διαρκείας θα υποδεχτούν οι φίλοι της Ελπίδας τη σεζόν 2015-2016. Το φετινό διαρκείας θα είναι ένα ειδικό μπρελόκ, που κοστίζει 10 ευρώ και με αυτό οι φίλοι του συλλόγου θα μπορούν να παρακολουθούν όλη τη χρονιά τα τμήματα Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών στην Α2 Εθνική Κατηγορία καθώς και το τμήμα Μπάσκετ Ανδρών, ενώ παράλληλα θα στηρίξουν τον σύλλογο που εκπροσωπεί τους Αμπελόκηπους σε όλη την Ελλάδα.

Οι φίλοι της Ελπίδας μπορούν να προμηθευτούν τα μπρελόκ - εισιτήρια διαρκείας από τους εφόρους όλων των τμημάτων και, τις απογευματινές ώρες, από τα γραφεία του Συλλόγου (Μενελάου 3, Αμπελόκηποι. Τηλ. 2310 748470).

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων υπενθυμίζει στα μέλη του ότι σήμερα Τετάρτη 2 Ιουνίου, ώρα 20.00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου η επαναληπτική γενική συνέλευση, στο τέλος της οποίας θα εκλεγεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται τα μέλη να προσέλθουν στα γραφεία και να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες.

* Η πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης: 

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 3 Ιουνίου και ώρα 20.00 στα γραφεία του Συλλόγου, Μενελάου 3 Αμπελόκηποι, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Προέδρου, Γραμματέα και Πρακτικογράφου της Γενικής Συνέλευσης

2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός απερχομένου ΔΣ

3. Εκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

4. Συζήτηση - Απαλλαγή απερχομένου ΔΣ

5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

6. Εκλογή Εντεκα (11) Τακτικών Μελών για το ΔΣ και Τριών (3) Τακτικών Μελών για την Εξελεγκτική Επιτροπή, καθώς και Αναπληρωματικών Μελών για το ΔΣ και Αναπληρωματικών Μελών για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Aκόμη μία πετυχημένη παρουσία σε διεθνείς αγώνες είχε ο αθλητής μας Απόστολος Χαριτωνίδης, υψώνοντας την ελληνική σημαία στα πέρατα του κόσμου. Ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ εκπροσώπησε τη χώρα μας στους Παγκόσμιους Αγώνες Μεταμοσχευμένων, που έγιναν στο Μαρ Ντελ Πλάτα της Αργεντινής και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη δισκοβολία καταρρίπτοντας τρεις φορές το παγκόσμιο ρεκόρ, στην 1η, 3η και 5η προσπάθειά του.

Ολοι εμείς οι άνθρωποι της Ελπίδας Αμπελοκήπων, διοίκηση, προπονητές, αθλητές και αθλήτριες, συγχαίρουμε τον Τόλη που μας κάνει περήφανους, καθώς και τον προπονητή του Ηλία Αθανασιάδη.

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 27 Μαΐου και ώρα 20.00 στα γραφεία του Συλλόγου, Μενελάου 3 Αμπελόκηποι, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Προέδρου, Γραμματέα και Πρακτικογράφου της Γενικής Συνέλευσης

2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός απερχομένου ΔΣ

3. Εκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

4. Συζήτηση - Απαλλαγή απερχομένου ΔΣ

5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

6. Εκλογή Εντεκα (11) Τακτικών Μελών για το ΔΣ και Τριών (3) Τακτικών Μελών για την Εξελεγκτική Επιτροπή, καθώς και Αναπληρωματικών Μελών για το ΔΣ και Αναπληρωματικών Μελών για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Σε περίπτωση μη απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου και ώρα 20.00 στον ίδιο χώρο.

Με επίσκεψη στους χορηγούς του τμήματος βόλεϊ, που στήριξαν την προσπάθεια του Συλλόγου και συνέβαλαν αποφασιστικά στις επιτυχίες της φετινής σεζόν, έκλεισε τη χρονιά η ομάδα βόλεϊ. Οι αθλήτριες των ομάδων Κορασίδων και Νεανίδων, συνοδευόμενες από τους εφόρους Αγγελο Ταλαμπίρη και Ιάκωβο Ιακωβίδη, επισκέφτηκαν την έδρα της εταιρίας ΤΕΚΙ - Μ. Γαλόνης, το Ζαχαροπλαστείο Δημητρακάς, το Γυμναστήριο Σλούκα και το συνεργείο αυτοκινήτων Σταμπουλή, ευχαρίστησαν τους χορηγούς και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, έχοντας παρέα τα τρόπαιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων και του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΠΕΣΘ.

Οι αθλητές, οι αθλήτριες, οι προπονητές και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελπίδας Αμπελοκήπων σας εύχονται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Με πρόεδρο τον Απόστολο Σταυρίδη για άλλη μία διετία θα συνεχίσει η Ελπίδα. Ο κ. Σταυρίδης επανεξελέγη πρόεδρος από το Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες και στη συνέχεια καλωσόρισε τα νέα μέλη στην οικογένεια της Ελπίδας. Τέλος, σε κλίμα σύμπνοιας και αλληλοστήριξης, εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με στόχο η επόμενη διετία να είναι γεμάτη επιτυχίες, όπως και η προηγούμενη. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Απόστολος Σταυρίδης
Α’ Αντιπρόεδρος: Γιώργος Κασαπίδης
Β’ Αντιπρόεδρος: Κώστας Παπαγεωργίου
Γεν. Γραμματέας: Εύη Μυλωνά
Ταμίας & Τεχνικός Διευθυντής: Ιάκωβος Ιακωβίδης
Μέλη ΔΣ: Βασίλης Καραμπίδης, Αγγελος Ταλαμπίρης, Θεόφιλος Μάρτσης, Χάρης Τάτσης, Στράτος Φωτιάδης, Δέσποινα Ξαντινίδου.
Αναπληρωματικά Μέλη ΔΣ: Χρήστος Γκαλμπένης, Δημήτρης Χατζηνάκος, Κωνσταντίνος Ηλίας, Ιωάννης Ρετζέπης.

Αθλητισμός στους Αμπελόκηπους χωρίς Ελπίδα δεν γίνεται και έτσι οι αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ συμμετείχαν στην υποδοχή της Αλεξανδρείου Φλόγας, στα πλαίσια του 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου "Μέγας Αλέξανδρος" . Στην Λαμπαδηδρομία πήραν μέρος οι αθλήτριές μας Ηλιάνα Ιακωβίδου, Μαρία Μπολέτου, Ελένη Σουπιώνη, Χριστίνα Πανταζή, Αθανασία Κουτούλα και Εβίτα Καρακατσιάνη, που για μία ακόμη φορά έκλεψαν την παράσταση…