Η Ελπίδα ανακοινώνει ότι η γιορτή για την κοπή της πίτας των τμημάτων βόλεϊ και μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, ώρα 11.45, στο γυμναστήριο "Ι. Λεμονίδης". Καλούνται οι αθλητές και οι φίλοι του συλλόγου να παραβρεθούν στην ετήσια γιορτή μας.

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια του παλαιού αθλητή του συλλόγου Χρήστου Χαϊλαρίδη, που απεβίωσε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου σε ηλικία 52 ετών. Ο Χρήστος Χαϊλαρίδης υπήρξε αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου και τίμησε με την παρουσία του τα χρώματα του συλλόγου. Το ΔΣ της Ελπίδας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Δύο επιμορφωτικά σεμινάρια για τους αθλητές και τα στελέχη της οργάνωσε πρόσφατα η Ελπίδα στο Δημαρχείο των Αμπελοκήπων. Το πρώτο αφορούσε στη διπλή καριέρα των αθλητών και το παρακολούθησε το σύνολο των αθλητών και αθλητριών των ομάδων εφήβων και νεανίδων, καθώς και αθλητές άλλων σωματείων. Το δεύτερο αφορούσε οργανωτικά θέματα του σωματείου και το παρακολούθησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Εισηγητής των σεμιναρίων ήταν ο αναπληρωτής καθηγητής Δημήτρης Γαργαλιάνος.

Τιμή προς την Ελπίδα Αμπελοκήπων και φυσικά προς τον ίδιο αποτέλεσε η βράβευση του Κώστα Παπαγεωργίου από την ΕΚΑΣΘ, κατά τη διάρκεια της ετήσιας γιορτής της στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας τιμήθηκε από την Ενωση του Μπάσκετ για την ανιδιοτελή προσφορά του στον αθλητισμό και στην Ελπίδα από τα «πέτρινα χρόνια» του μπάσκετ, όταν οι αγώνες γίνονταν ακόμη σε ανοικτά γήπεδα.

Η Ελπίδα -αθλητές, προπονητές και διοίκηση- συγχαίρουν τον Κώστα για την βράβευσή του και τον ευχαριστούν για όσα συνεχίζει να προσφέρει σε όλα τα τμήματα.

Tην πρωτοχρονιάτικη πίττα του έκοψε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελπίδας, σε μια ευχάριστη συνάντηση όπου τα μέλη του ΔΣ μίλησαν για την πετυχημένη χρονιά που έφυγε και για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει ο σύλλογος το 2016. Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος Απόστολος Σταυρίδης και ο τυχερός στον οποίο έπεσε το φλουρί ήταν ο έφορος της ανδρικής ομάδας βόλεϊ Θεόφιλος Μάρτσης, ο οποίος κέρδισε ένα δώρο από τον χορηγό του συλλόγου «Χρονομάρκετ».

Ξεκινά την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στο γυμναστήριο του Νέου Ρυσίου το Final Four του 20ου Πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΠΕΣΘ, στο οποίο συμμετέχει η Ελπίδα μαζί με τους Μακεδόνες Αξιού, τον Αρη και τον Αίαντα Ευόσμου. Στον ημιτελικό που θα ξεκινήσει στις 21.00 η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη θα αντιμετωπίσει τους Μακεδόνες Αξιού, σε μια επανάληψη του περυυσινού τελικού, ενώ νωρίτερα (19.00) ο Αρης θα παίξει με τον Αίαντα Ευόσμου.

Η Ελπίδα συμμετέχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Final Four των Νεανίδων και έχει κατακτήσει τον τίτλο το 2014 και 2015. Στο Ρύσιο μάλιστα κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα. Την Τρίτη θα διεξαχθούν οι τελικοί (19.00 και 21.00) και ο νικητής θα εκπροσωπήσει την ΕΠΕΣΘ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Το Final Four είναι το πρώτο από τα τρία στα οποία θα συμμετάσχει η Ελπίδα και θα ακολουθήσουν οι διοργανώσεις των παίδων και των κορασίδων.

Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών για την επιμόρφωση των αθλητών της, η Ελπίδα διοργανώνει ομιλία του καθηγητή των ΤΕΦΑΑ κ. Δημήτρη Γαργαλιάνου με θέμα «Συνδυασμός Αθλητισμού και εκπαίδευσης». Καλούνται να την παρακολουθήσουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου να προσέλθουν την Δευτέρα 4/1, ώρα 18.45, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αμπελοκήπων (Πατρ. Γρηγορίου Ε 12, 2ος όροφος).

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ανακοινώνει ότι οι τυχεροί αριθμοί της λαχειοφόρου αγοράς της, με βάση την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της Τρίτης 26 Ιανουαρίου, και τα δώρα που κερδίζουν είναι:

1ος Λαχνός Νο 34508 (Laptop)
2ος Λαχνός No 10321 (Ποδήλατο)
3ος Λαχνός Νο 74405 (Ταξίδι)

H διοίκηση της Ελπίδας ευχαριστεί όλους τους φίλους της που στήριξαν τη λαχειοφόρο αγορά και μέσω αυτής το έργο του συλλόγου.

Το τρίτο συνεχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων, ο δεύτερος τίτλος στις νεάνιδες, οι τελικοί, όλες οι μικρές και μεγάλες στιγμές της Ελπίδας Αμπελοκήπων για το 2015 μέσα σε 25 λεπτά. Το βίντεο “Green Day 2015”, που περιγράφει όσα έγιναν τη χρονιά που φεύγει, μπορείτε να δείτε στην ενότητα Media Gallery της ιστοσελίδας ή πατώντας στο παρακάτω link...

GREEN DAY 2015

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ανακοινώνει ότι ενόψει της ανάδειξης των τυχερών αριθμών της λαχειοφόρου αγοράς της, με βάση την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της Τρίτης 26 Ιανουαρίου, οι παρακάτω αριθμοί ακυρώνονται και θα εξαιρεθούν της λαχειοφόρου αγοράς:

ΑΠΟ 04151 ΕΩΣ 04200
ΑΠΟ 04801 ΕΩΣ 04850
ΑΠΟ 10051 ΕΩΣ 10100
ΑΠΟ 10101 ΕΩΣ 10150
ΑΠΟ 11151 ΕΩΣ 11200
ΑΠΟ 12951 ΕΩΣ 13000
ΑΠΟ 19881 ΕΩΣ 19900

H διοίκηση της Ελπίδας ευχαριστεί όλους τους φίλους της που στήριξαν τη λαχειοφόρο αγορά και μέσω αυτής το έργο του συλλόγου.

Σύσσωμη η οικογένεια της Ελπίδας Αμπελοκήπων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Γιώργο Χρυσομαλλίδη για την απώλεια της μητέρας του. Ας αναπαυθεί η ψυχή της. Καλή δύναμη Γιώργο...