Η Ελπίδα Αμπελοκήπων, ο κορυφαίος σύλλογος σε επίπεδο υποδομών στην Θεσσαλονίκη, διοργανώνει το καθιερωμένο καλοκαιρινό καμπ, υπό την επίβλεψη του προπονητή και παλαιού διεθνή αθλητή Γιάννη Κυλίτση και του Βαλάντη Μαμάη, προπονητή της πρωταθλήτριας ομάδας παμπαίδων.

Το καμπ θα έχει διάρκεια πέντε εβδομάδες και θα διεξάγεται πρωινές ώρες στο κλιματιζόμενο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης». Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6973 031033 και στα γραφεία του συλλόγου (18.30-21.30), τηλ. 2310 748470.

Διασκεδάστε και μάθετε τα μυστικά του βόλεϊ εκεί που φτιάχνονται οι πρωταθλητές.

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγη στις αρχαιρεσίες της 17ης Μαΐου 2017, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Απόστολος Σταυρίδης
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιώργος Κασαπίδης
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κώστας Παπαγεωργίου
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ευδοξία Μυλωνά
ΤΑΜΙΑΣ: Ιάκωβος Ιακωβίδης
ΜΕΛΗ ΔΣ: Βασίλης Καραμπίδης, Αγγελος Ταλαμπίρης, Θεόφιλος Μάρτσης, Θεοχάρης Τάτσης, Δέσποινα Ξαντινίδου, Χρήστος Γκαλμπένης
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΔΣ: Δημήτρης Χατζηνάκος, Λάζαρος Τσουμπέκης, Γεώργιος Ταυλίκος, Γεώργιος Γιαννακίδης.

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.

Οι αγώνες των ομάδων Μπάσκετ και Βόλεϊ της Ελπίδας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/5
18.00 ΕΑΚ Νεάπολης: Ελπίς - Ηρακλής (Βόλεϊ Final Four Παμπαίδων)

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/5
16.00 ΕΑΚ Αμπελοκήπων: Ελπίς - Πύργος Χαλάστρας (Μπάσκετ Παμπαίδων)
17.00/19.00 ΕΑΚ Νεάπολης: Τελικοί Final Four Παμπαίδων Βόλεϊ

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/5
10.30 Καλοχώρι: Μ. Αλέξανδρος - Ελπίς (Μίνι Μπάσκετ)
19.30 Ι. Λεμονίδης: Ελπίς - Πειραματικό (Βόλεϊ Παγκορασίδων)

Οι αγώνες των ομάδων Μπάσκετ και Βόλεϊ της Ελπίδας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/5
21.00 ΕΑΚ Σταυρούπολης: Ελπίς - Βεργίνα (Μπάσκετ Β’ Ανδρών, Θέσεις 5-6)

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/5
16.00 ΕΑΚ Αμπελοκήπων: Ελπίς - Πρωτέας (Μπάσκετ Παμπαίδων)
16.00 Ι. Λεμονίδης: Αίας - Ελπίς (Βόλεϊ Παμπαίδων Β)

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/5
09.00 Πλατεία Επταλόφου: Τουρνουά Street Volley (Μίνι Βόλεϊ)

O A.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., την Τετάρτη 17 Μαΐου και ώρα 19.00 στα γραφεία του Συλλόγου, Μενελάου 3 Αμπελόκηποι, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Πρόεδρου, Γραμματέα και Πρακτικογράφου της Γενικής Συνέλευσης

2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός απερχομένου Δ.Σ.

3. Εκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

4. Συζήτηση - απαλλαγή απερχομένου Δ.Σ.

5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

6. Εκλογή έντεκα (11) τακτικών μελών για το Δ.Σ. και τριών (3) τακτικών μελών για την Εξελεγκτική Επιτροπή, καθώς και αναπληρωματικών μελών για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα 18 Μαΐου και ώρα 19.00 στον ίδιο χώρο.

* Οσα από τα μέλη του Συλλόγου επιθυμούν να είναι υποψήφια, μπορούν να το δηλώσουν έως τις 12 Μαΐου 2017.

Συνεπής στον κοινωνικό της ρόλο, η Ελπίδα Αμπελοκήπων είχε την καθιερωμένη συνάντηση με τα μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης. Τα μέλη του ΚΔΑΠ φιλοξενήθηκαν για δύο περίπου ώρες στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» και έπαιξαν αθλητικά παιχνίδια με την βοήθεια των αθλητριών της ομάδας παγκορασίδων της Ελπίδας, υπό την επίβλεψη του προπονητή Γιάννη Κυλίτση, των γυμναστών του Κέντρου και του υπευθύνου του ακαδημιών Χρήστου Γκαλμπένη.

Η Ελπίδα ευχαριστεί τα μέλη του ΚΔΑΠ, τους γονείς και τους συνοδούς τους για την επίσκεψή τους και το ευχάριστο δίωρο που μας χάρισαν. Θα σας περιμένουμε ξανά…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Οι αγώνες των ομάδων Μπάσκετ και Βόλεϊ της Ελπίδας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/5                                                                                                                                                                                                        21.00 Μίκρα: Όλυμπος Κορδελιού - Ελπίς (Μπάσκετ Βετεράνων 35+)

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/5
15.00 Χαλκηδόνα: ΓΑΣ Χαλκηδόνας 2 - Ελπίς (Μπάσκετ Παμπαίδων)
20.00 Βότση: Πειραματικό - Ελπίς (Βόλεϊ Παγκορασίδων, 2oς προημιτελικός)

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/5
16.00 ΕΑΚ Αμπελοκήπων: Ελπίς - ΚΣ Γέφυρας (Μίνι Μπάσκετ)

Mεγάλη επιτυχία είχε ο χορός της Ελπίδας Αμπελοκήπων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο. Οι φίλοι της ομάδας γέμισαν για μία ακόμη χρονιά την αίθουσα «Νύμφες», χειροκρότησαν τους αθλητές και αθλήτριες και τους χορηγούς που τιμήθηκαν από τον σύλλογο και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η εκδήλωση άνοιξε με την σύντομη ομιλία του προέδρου κ. Απόστολου Σταυρίδη και ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου και τον αντιπρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου κ. Γιώργο Κυριλλίδη. Παρόντες στο χορό ήταν ακόμη Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της ΕΚΑΣΘ και του Συνδέσμου Διαιτητών Βόλεϊ.

Τιμήθηκαν οι ομάδες Βόλεϊ Γυναικών για την άνοδο στην Α1, Βόλεϊ Νεανίδων για την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος και Μπάσκετ Ανδρών για την άνοδο στην Β’ Κατηγορία, οι αθλητές Επιτροπάκης, Γαληρόπουλος, Πανταζή, Κουτούλα, Δάκου και Παπάζογλου για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ο αθλητής του μπάσκετ Γιάννης Τικτόπουλος για την ήθος του και την πολυετή προσφορά του στον Σύλλογο. Τέλος, τιμήθηκαν οι χορηγοί του τμήματος βόλεϊ Arla Foods, Υγείας Εργα και Welcome Stores και η Αμερικανίδα πασαδόρος Sierra Wilson, η πρώτη ξένη αθλήτρια στην ιστορία της Ελπίδας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Από τον ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνεται ότι η εκλογική διαδικασία στις αρχαιρεσίες της 17ης Μαΐου 2017 θα αρχίσει στις 19.00 και η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 20.30 έως τις 22.30.

Το Σάββατο 1 Απριλίου η Ελπίδα διοργανώνει τον ετήσιο χορό της στην Αίθουσα «ΝΥΜΦΕΣ» (2ο χλμ Αερογέφυρας Σταυρούπολης - Λαγκαδά, περιοχή ΤΙΤΑΝ). Ελάτε να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, να κερδίσετε πλούσια δώρα και να ενισχύσετε το κοινωνικό έργο της Ελπίδας.

Προσκλήσεις διατίθενται από τους εφόρους των τμημάτων, το κυλικείο του γυμναστηρίου «Ι. Λεμονίδης» (απογευματινές ώρες) και τα γραφεία του Συλλόγου (Μενελάου 3, Αμπελόκηποι, τηλ. 2310 748470).