Ο Σύλλογος συγκαλεί τα μέλη του σε έκτακτη γενική συνέλευση

την Τετάρτη 3/7/2019 και ώρα 12:00 το πρωί,

στα γραφεία του Συλλόγου επί της οδού Μενελάου 3 στους Αμπελόκηπους.

ΘΕΜΑΤΑ: Η  δημιουργία ΤΑΑ για το Ανδρικό Βόλλεϋ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας τότε η συνέλευση θα επαναληφθεί

το απόγευμα της ίδιας μέρας και ώρα 20:00

 

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ                     ΜΥΛΩΝΑ ΕΥΔΟΞΙΑ

O A.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., την Τρίτη 11 Ιουνίου και ώρα 21.00 στα γραφεία του Συλλόγου, Μενελάου 3 Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Πρόεδρου, Γραμματέα και Πρακτικογράφου της Γενικής Συνέλευσης

2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός απερχομένου Δ.Σ.

3. Εκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

4. Συζήτηση - απαλλαγή απερχομένου Δ.Σ.

5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

6. Εκλογή έντεκα (11) τακτικών μελών για το Δ.Σ. και τριών (3) τακτικών μελών για την Εξελεγκτική Επιτροπή, καθώς και αναπληρωματικών μελών για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 19.00 στον ίδιο χώρο.

* Οσα από τα μέλη του Συλλόγου επιθυμούν να είναι υποψήφια, μπορούν να το δηλώσουν έως τις 31 Μαΐου 2019.

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ανακοινώνει ότι λόγω των εορτών των Χριστουγέννων τα γραφεία του Συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά από 24/12 έως 26/12, από 31/12 έως 2/1 και την Παρασκευή 4/1.

Τα γραφεία θα είναι ανοικτά στις 27/12, 28/12, 3/1/2019 και από την 7/1 θα επανέλθει το κανονικό ωράριο.

Ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές.

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση για την κοπή πίτας του συλλόγου την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου σε μία πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα στο Ι. Λεμονίδης. Την εκδήλωση πλαισίωσαν εκπρόσωποι από τις αρχές της πόλης, πλήθος φίλων και μελών της αθλητικής οικογένειας της Ελπίδας και φυσικά σε πλήρη απαρτία οι ακαδημίες και τα αγωνιστικά μας τμήματα.

Στην εκδήλωση αυτή μοιράστηκαν και τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς, στην οποία η συμμετοχή ήταν μεγάλη. 

Η μεγάλη οικογένεια της Ελπίδας, αθλητές, προπονητές, διοίκηση, γονείς και φίλοι της ομάδας, προχωρούν όλοι μαζί μπροστά με αγάπη για τον αθλητισμό, με σεβασμό στις αρχές που πρεσβεύει ο σύλλογος και με πολύ κόπο θέτει υψηλά τον πήχη για νέες διακρίσεις και κατακτήσεις στόχων. 

Και του χρόνου!

Με μεγάλη επιτυχία σε μία κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25/11 στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, η Ημερίδα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ». Η ημερίδα απευθυνόταν στα παιδιά των ακαδημιών του μπάσκετ και του βόλεϊ, στους γονείς, τους προπονητές και γενικά σε όλους όσους ασχολούνται με την “εκπαίδευση” των νεαρών αθλητών.

Οι θεματικές ενότητές της και οι ομιλητές ήταν:

Στάγκου Μυρτώ (ψυχολόγος): «Διαχείρηση των Συναισθημάτων στον Αθλητισμό»

Βλάχου Αθανασία (διατροφολόγος-διαιτολόγος): «Διατροφικές ανάγκες ενός αθλητή».

Σκοπός της ημερίδας ήταν η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση τόσο των γονιών όσο και των αθλητών του συλλόγου μας σε θέματα διατροφής και ψυχολογίας από έμπειρους στον τομέα τους επιστήμονες.

Στην έναρξη της ημερίδας απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος και ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης.

Την εισαγωγή και το συντονισμό της ημερίδας είχε η δημοσιογράφος Σαμολαδά Μαρία. Μετά το πέρας των ομιλιών, ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία το κοινό είχε την ευκαιρία να κάνει πολλές ερωτήσεις.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά και τους γονείς που παραβρέθηκαν, τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Κυρίζογλου για την διάθεση του Πολιτιστικού Κέντρου που πραγματικά είναι ένα στολίδι στό Δήμο μας, τους υπαλλήλους του Δήμου για την πολύτιμη βοήθειά τους και τους χορηγούς μας: το τυρί ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ, την εταιρία ΒΙΚΟΣ, την BIOGAIA, την IOVIR και την εταιρία AETREX για την δωρεάν πελματογράφηση.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της θα κόψει η Ελπίδα Αμπελοκήπων την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το πρωί στο γυμναστήριο "Ι. Λεμονίδης" .

Προσκεκλημένοι είναι όλοι οι φίλοι του Συλλόγου και φυσικά οι αθλητές και οι αθλήτριες με τους γονείς τους.

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο «Διατροφή & Ψυχολογία στον Αθλητισμό» την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 11.30 πμ, στο «Καραπάντσειο» Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων (Μ. Αλεξάνδρου 24). Η ημερίδα απευθύνεται στους αθλητές, τους γονείς, τους προπονητές και γενικά σε όλους όσους ασχολούνται με την εκπαίδευση των νεαρών αθλητών.

Οι θεματικές ενότητες της και οι ομιλητές είναι:

Στάγκου Μυρτώ (ψυχολόγος): «Διαχείρηση των Συναισθημάτων στον Αθλητισμό»

Βλάχου Αθανασία (διατροφολόγος-διαιτολόγος): «Διατροφικές ανάγκες ενός αθλητή».

Σκοπός της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση τόσο των γονιών όσο και των αθλητών/αθλητριών του συλλόγου μας σε θέματα διατροφής και ψυχολογίας από έμπειρους στον τομέα τους επιστήμονες.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Τρίτη το ΔΣ της Ελπίδας Αμπελοκήπων, παρουσία όλων των μελών του. Τυχερός της φετινής χρονιάς ήταν ο τεχνικός διευθυντής του βόλεϊ Ακης Ιακωβίδης.

 

Οι αθλήτριες, οι προπονητές και η διοίκηση της Ελπίδας Αμπελοκήπων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον έφορο των γυναικείων τμημάτων βόλεϊ Αγγελο Ταλαμπίρη για την απώλεια του πατέρα του.

Ημέρα γεμάτη χαμόγελα, τραγούδια και χαρά το Σάββατο 22/12 καθώς η Ελπίδα πραγματοποίησε την Χριστουγεννιάτικη γιορτή των ακαδημιών μπάσκετ και βόλεϊ με τους προπονητές και την διοίκηση να γίνονται ένα με τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες και τους γονείς.

Τα παιδιά των Ακαδημιών μας προσέφεραν ένα μεγάλο γιορτινό χαμόγελο, γεμάτο τραγούδι και ομορφιά, με ανιματέρ και πολλά παιχνίδια. Η γιορτή έκλεισε με… σουβλάκι πάρτι στο προαύλιο του γυμναστηρίου «Ι. Λεμονίδης».

Για τέταρτη χρονιά συνεχίζεται η συνεργασία της Ελπίδας Αμπελοκήπων με το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του Συλόγου.

Η "καλύτερη ομάδα" της Ελπίδας φιλοξενήθηκε στο γυμναστήριο "Ι. Λεμονίδης" από τις νεαρές μας αθλήτριες, τους προπονητές Γιάννη Κυλίτση και Θοδωρή Κολεσιώτη, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που χάρισαν στα μέλη του ΚΔΑΠ ένα δίωρο χαράς και διασκέδασης. Και φυσικά, σας περιμένουμε όλους και το Νοέμβριο.