Τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου η ομάδα Παίδων έκανε επίδειξη δύναμης στον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον οποίο πιθανότατα θα αντιμετωπίσει και στον ημιτελικό του Final Four. Η Ελπίδα νίκησε με 3-0 και προετοιμάζεται πλέον για τους τελικούς.

Τα σετ: 25-9, 25-13, 25-15

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Ζλατίντσης, Γιαμούκογλου, Σδραυκάκης, Σαλταφερίδης, Τακματζίδης, Κουρτίδης, Αντωνιάδης (λ) - Θωμαΐδης (λ), Κλεανθίδης, Αδάμος, Σειράς, Σίσκος, Σταμάτης, Ακριτίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Μελιδώνης): Σκουμπάκης, Κουκουρίκος, Μοσχοφίδης, Μελίτος, Καπλάνης, Βαρσάμης, Τσιγαράς (λ) - Αποστολούδης, Κατσιμάνης.

Με όμορφες εντυπώσεις και «προίκα» δύο δυνατούς αγώνες προετοιμασίας επέστρεψε από την Αθήνα η ομάδα Παίδων. Οι νεαροί αθλητές της Ελπίδας, που προετοιμάζονται για την τελική ευθεία των υποχρεώσεών τους, φιλοξενήθηκαν από τον Πανερυθραϊκό και τον Ολυμπιακό με τους οποίους προπονήθηκαν και έδωσαν φιλικούς αγώνες. Στον ελεύθερο χρόνο τους επισκέφτηκαν το Ιδρυμα Στ. Νιάρχος.

Η Ελπίδα ευχαριστεί τα σωματεία του Πανερυθραϊκού και του Ολυμπιακού για την φιλοξενία στα γυμναστήριά τους.

Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα οι Παίδες νίκησαν εκτός έδρας τον Πήγασο με 3-0, μία από τις ομάδες που θα είναι στο Final Four. Ετσι εδραιώθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας χωρίς απώλεια βαθμών.

Τα σετ: 19-25, 15-25, 16-25

ΠΗΓΑΣΟΣ (Θεοδώρου): Στεφανίδης, Σωτηρίου, Μάγγος, Μπαρδούκας, Γιαννούλης, Σιαμπλίδης, Μπαλούκας (λ) - Καρκαντάς (λ), Ιωαννίδης,Πολιτίδης, Χασίδης, Τέλιος.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Ζλατίντσης, Γιαμούκογλου, Γιαμακίδης, Κουρτίδης, Τακματζίδης, Αδάμος, Αντωνιάδης (λ) - Γκέρτσης (λ), Σδραυκάκης, Ακριτίδης.

Χωρίς να συναντήσουν αντίσταση οι Παίδες νίκησαν εκτός έδρας και τον ΠΑΟΚ με 3-0. Επειτα από εννέα αγώνες η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη είναι αήττητη και έχει τρεις αγώνες μετά τις γιορτές για να σφραγίσει και τυπικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Στο τέλος του ματς ο Γιώργος Σδραυκάκης γιόρτασε τα 16α γενέθλιά του και δέχτηκε τις ευχές και τα πειράγματα των συμπαικτών του.

Τα σετ: 25-6, 25-9, 25-17

ΠΑΟΚ (Γκουτσίδης): Μπεχλιβάνης, Βέργος, Λιάμπας, Τράικος, Πουλουτίδης, Παντζάκης.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Σειράς, Τακματζίδης, Σδραυκάκης, Σαλταφερίδης, Αδάμος, Κλεανθίδης, Αντωνιάδης (λ) - Γκέρτσης (λ), Θωμαΐδης, Σίσκος, Σταμάτης, Γιαμακίδης, Ακριτίδης, Κουρτίδης.

Ούτε ο Ηρακλής μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην παιδική ομάδα της Ελπίδας, που νίκησε 3-0 και συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα.

Τα σετ: 25-11, 25-10, 25-17

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Ζλατίντσης, Γιαμούκογλου, Σδραυκάκης, Κουρτίδης, Τακματζίδης, Σειράς, Αντωνιάδης (λ) - Γκέρτσης (λ), Θωμαΐδης, Σταμάτης, Αδάμος, Κλεανθίδης, Σίσκος, Ακριτίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανιώτης): Παυλίδης, Καραμάνης, Μπουγιουκλής, Τζαμουράνης, Χίταρης, Τζωρτζάτος - Κοκκόρης.

Πολύ καλή εμφάνιση και μεγάλη νίκη για την ομάδα των Παίδων επί του ΠΟ Μουδανιών με 3-0, στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος. Με τη νίκη αυτή, την όγδοη σε ισάριθμους αγώνες και χωρίς να χάσει ούτε σετ, η Ελπίδα εξασφάλισε ουσιαστικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και θα πάει με ψυχολογικό προβάδισμα στο Final Four.

Το ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά για τους «πράσινους», που με τρομερή πίεση από τη γραμμή του σέρβις έκαναν περίπατο στο πρώτο σετ. Στη συνέχεια η ομάδα της Χαλκιδικής αντέδρασε, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν την εμπειρία και τον τρόπο να ανατρέπουν την κατάσταση και να φτάσουν στη νίκη.

Τα σετ: 25-10, 25-18, 25-22

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Κουρτίδης, Σαλταφερίδης, Γιαμακίδης, Ζλατίντσης, Γιαμούκογλου, Τακματζίδης, Αντωνιάδης (λ).

ΠΟΜ (Ροδοβίτης): Θωμαδάκης, Θ. Κλεπουσνιώτης, Τσάλας, Κασκανιώτης, Βαμβακάς, Μέγας, Μωραϊτόπουλος (λ) - Δ. Κλεπουσνιώτης.

 

Τρίτη συνεχόμενη νίκη με 3-0 για την ομάδα Παίδων στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στη Νεάπολη επί του Μακεδονικού.

Τα σετ: 25-5, 25-6, 25-9

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Οσσας): Βασιλειάδης, Εμμανουηλίδης, Βλαχοδήμος, Δούκας, Φετώκης, Κωστάρος - Πασσάς.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Ζλατίντσης, Γιαμούκογλου, Σειράς, Κουρτίδης, Τακματζίδης, Σδραυκάκης, Αντωνιάδης (λ) - Γκέρτσης (λ), Σίσκος, Σταμάτης, Κλεανθίδης, Θωμαΐδης, Αδάμος, Ακριτίδης.

Την έβδομη νίκη στη σειρά σημείωσε η ομάδα Παίδων και ετοιμάζεται πλέον για το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΟ Μουδανιών. Ο αγώνας ανάμεσα στις δύο αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος θα κρίνει ουσιαστικά και την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Τα σετ: 25-8, 25-7, 25-11

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Σαλταφερίδης, Σδραυκάκης, Γιαμούκογλου, Κουρτίδης, Ζλατίντσης, Τακματζίδης, Αδάμος, Κλεανθίδης, Σίσκος, Σειράς, Σταμάτης, Θωμαΐδης, Αντωνιάδης (λ), Γκέρτσης (λ).

ΝΕΣΤΩΡ (Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Τσανικίδης, Σταυρακάκης, Ναλμπάντης, Μαμιάμ.

Άλλο ένα εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα Παίδων, που επικράτησε εύκολα της ΧΑΝΘ με 3-0 και ο Βαλάντης Μαμάης είχε τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Τα σετ: 25-4, 25-15, 25-21

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Ζλατίντσης, Γιαμούκογλου, Σδραυκάκης, Κουρτίδης, Τακματζίδης, Σειράς, Αντωνιάδης (λ) - Γκέρτσης (λ), Αδάμος, Κλεανθίδης, Σίσκος, Σταμάτης, Θωμαΐδης.

ΧΑΝΘ (Ντινόπουλος): Νικολακάκης, Φουντεδάκης, Ντιγκμπασάνης, Σίνα, Δημητρίου, Κουτσονίκος - Σελεγγίδης, Πλουμής.

Ούτε ο Αρης μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στην ομάδα Παίδων της Ελπίδας, που νίκησε με 3-0 και οδηγεί αήττητη την κούρσα του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 25-13, 25-10, 25-5

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Ζλατίντσης, Γιαμούκογλου, Σδραυκάκης, Κουρτίδης, Τακματζίδης, Αδάμος, Αντωνιάδης (λ) - Γκέρτσης (λ), Κλεανθίδης, Σίσκος, Σταμάτης, Θωμαΐδης, Ακριτίδης, Σαλταφερίδης.

ΑΡΗΣ (Τσαγγαλίδης): Νταϊλιάνης, Τσελεντάκης, Πετίκας, Παπαφυλάκης, Αναστασόπουλος, Γκαλέτσας - Λάμπρου.

Νικηφόρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ομάδα Παίδων, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0. Οι περυσινοί πρωταθλητές πραγματοποίησαν σοβαρή εμφάνιση και η μορφή του αγώνα έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του.

Τα σετ: 8-25, 14-25, 13-25

ΑΙΑΣ (Φίνος): Αφεντουλίδης, Βασιλείου, Τσαβδαρίδης, Πατσίδης, Καμαριώτης, Σκαρλάτος - Περκολάι.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Ζλατίντσης, Γιαμούκογλου, Σδραυκάκης, Κουρτίδης, Τακματζίδης, Σειράς, Αντωνιάδης (λ) - Γκέρτσης (λ), Κλεανθίδης, Σίσκος, Σταμάτης, Αδάμος, Ακριτίδης, Θωμαΐδης.