Μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα των Παίδων, κερδίζοντας για πρώτη φορά τον Ηρακλή με 3-2 και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην β’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα και παρά την απώλεια του πρώτου σετ προηγήθηκε με 2-1.

Θα μπορούσε μάλιστα να τελειώσει νωρίτερα το ματς, αφού προηγήθηκε στο τέταρτο σετ με 22-17, ενώ στο τάι μπρέικ έχασε δύο ματς μπολ πριν υποχρεώσει τον πρωταθλητή Ελλάδος στην πρώτη του φετινή ήττα. Ο αγώνας - θρίλερ, που παρακολούθησε πολύς κόσμος στο «Ι. Λεμονίδης» κράτησε 2,5 ώρες. Το επόμενο Σάββατο η Ελπίδα έχει ρεπό.

Τα σετ: 16-25, 25-21, 25-23, 25-27, 16-14.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Καρακόλιας, Κόκκινος, Φελεκίδης, Καραμούτσας, Σκλόπης, Αθανασίου, Ρετζέπης (λ) - Μαγδαλιανίδης (λ), Χατζηνάκος, Σιμητός, Αμανατίδης, Παπαδόπουλος, Πούλος, Γεωργακούδης.

Με ήττα ξεκίνησαν τη σεζόν οι Παίδες στα Νέα Μουδανιά. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη πραγματοποίησε κακή εμφάνιση (αν και έχασε το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες), με αποτέλεσμα να ηττηθεί 3-0. Το Σάββατο 17/10 η Ελπίδα φιλοξενεί στο «Ι. Λεμονίδης» τον Ηρακλή.

Χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα, η ομάδα Παίδων νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-0 και παραμένει κοντά στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. 

Τα σετ: 25-9, 25-9, 25-10

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Μπολέτος, Σταυρίδης, Καρακόλιας, Χατζηνάκος, Σιμητός, Γιαμούκογλου, Καραντάκης (λ) - Γεωργακούδης, Ρετζέπης, Βίττης, Τέκελης, Φελεκίδης.

ΠΑΟΚ (Γκουτσίδης): Ριλαμάνι, Σανάρας, Κοσοφίδης, Βαρλαντσάκης, Ν. Κωστής, Α. Κωστής, Καταρτζής, Μαρκίδης, Καϊσούδης.

Το επόμενο Σάββατο η Ελπίδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αρη.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το τμήμα βόλεϊ των παίδων. Τυχερός της ημέρας ήταν ο Αντώνης Χρηματόπουλος που βρήκε το φλουρί.

Λίγη ώρα μετά τον αγώνα των ανδρών, η ομάδα Παίδων δεν μπόρεσε να επαναλάβει το ίδιο αποτέλεσμα στην Πολίχνη και έχασε από τον Πήγασο με 3-2. Ετσι, ενώ απομένουν πέντε αγώνες για το τέλος της Α φάσης του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ, η πρόκριση στο Final Four για μία ακόμη χρονιά δυσκόλεψε αρκετά.

Σπουδαία νίκη, που συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση, σημείωσαν οι Παίδες της Ελπίδας στα Μουδανιά με 3-1. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη έκλεισε έτσι τη χρονιά με χαμόγελα και θα ολοκληρώσει την φετινή της παρουσία την Τρίτη στο «Ι. Λεμονίδης» με τον εξ αναβολής αγώνα εναντίον του Αίαντα Ευόσμου.

Σετ: 20-25, 19-25, 25-18, 17-25.

ΠΟΜ (Ροδοβίτης): Κοτζάι, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Σιαμπάνης, Παπαβασιλείου, Κουβράκης, Τσαλκούκης (λ) - Πελέκας, Τερτίρογλου, Τσαχλάρης, Κουτσουρές, Κωνσταντάρας.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Μπολέτος, Σταυρίδης, Καρακόλιας, Χατζηνάκος, Σιμητός, Γιαμούκογλου, Καραντάκης (λ) - Φελεκίδης, Γεωργακούδης, Τέκελης, Βίττης, Ρετζέπης.

Αν και προηγήθηκαν δύο φορές, οι Παίδες της Ελπίδας δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν από την ΧΑΝΘ με 3-2. Οι μικροί του Βαλάντη Μαμάη προηγήθηκαν δύο φορές (1-0, 2-1), αλλά στο τέλος δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη, που θα τους έδινε προβάδισμα για την πρόκριση στο Final Four.

Τα σετ: 25-20, 12-25, 25-21, 19-25, 12-15.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Γιαμούκογλου, Μπολέτος, Σταυρίδης, Καρακόλιας, Τέκελης, Γεωργακούδης, Καραντάκης (λ) - Βίττης, Ρετζέπης, Σιμητός, Φελεκίδης, Χατζηνάκος.

ΧΑΝΘ (Δράμπας): Μαξ. Καλλέργης, Δημητρίου, Τριφινόπουλος, Καραβιδόπουλος, Καρυπίδης, Παπαγεωργίου, Μαρ. Καλλέργης (λ) - Γιαμακίδης.

Το επόμενο Σάββατο 15/11 η Ελπίδα φιλοξενείται στην Πολίχνη από τον Πήγασο.

Μία αγωνιστική πριν από το τέλος της Α Φάσης του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ, η ομάδα Παίδων της Ελπίδας είχε εύκολο έργο και νίκησε τον Μακεδονικό με 3-0. Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη ολοκληρώνει τους αγώνες της στη Χαλκιδική με αντίπαλο τον ΠΟ Μουδανιών.

Τα σετ: 25-17, 25-11, 25-17

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Μπολέτος, Σταυρίδης, Καρακόλιας, Χατζηνάκος, Σιμητός, Γιαμούκογλου, Καραντάκης (λ) - Σκλόπης, Γεωργακούδης, Τέκελης, Βίττης, Ρετζέπης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Πούλος, Μαυρίδης, Μακανίκας, Χατζηκυριακίδης, Χαραλάμπους, Ντουμανίδης, Μέντας, Αθανασίου.

Την πρώτη της ήττα στη φετινή σεζόν γνώρισε η ομάδα Παίδων από τον Ηρακλή με 3-0. Παρά την απουσία του Μπολέτου, η ομάδα προσπάθησε και πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά ηττήθηκε από έναν ανώτερο αντίπαλο.

Τα σετ: 25-13, 26-24, 25-15

ΗΡΑΚΛΗΣ (Πάτρας): Καπετανίδης, Στεφανίδης, Τζιουμάκας, Χ. Τσατσούλας, Κατλής, Μπούτος, Μπουράκης (λ) - Γ. Τσατσούλας (λ), Μανωλόπουλος, Βιλδιρίδης, Παπαζήσης, Καραμάνης.

ΕΛΠΙΔΑ (Μαμάης): Σταυρίδης, Καρακόλιας, Σκλόπης, Τέκελης, Γιακούμογλου, Χατζηνάκος, Καραντάκης (λ) - Βίττης, Σιμητός, Ρετζέπης, Γεωργακούδης.

To Σάββατο 8 Νοεμβρίου η Ελπίδα υποδέχεται την ΧΑΝΘ στο «Ι. Λεμονίδης».

(Οι φωτογραφίες είναι από τα "αποδυτήρια" του Κατσάνειου)

 

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι και έχοντας σημαντικές απουσίες (Μπολέτος, Σταυρίδης, Χατζηνάκος, Σκλόπης), η ομάδα Παίδων επιβλήθηκε εκτός έδρας του Αρη με 3-0. Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου η Ελπίδα υποδέχεται τον Μακεδονικό.

Τα σετ: 10-25, 18-25, 20-25

ΑΡΗΣ (Ναλμπάντης): Καλλέμης, Παπαφυλάκης, Δεληγιαννάκης, Μπύρος, Λειβαδίτης, Μανίκας.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Αμανατίδης, Βίττης, Καρακόλιας, Τέκελης, Γιαμούκογλου, Καραντάκης, Ρετζέπης (λ) - Φελεκίδης, Σιμητός, Γεωργακούδης.

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα σημείωσαν οι Παίδες της Ελπίδας, επικρατώντας στο ¨"Ι. Λεμονίδης" της Ενωσης Τούμπας (πρώην ΜΕΝΤ) με 3-0. 

Τα σετ: 25-14, 25-18, 25-21

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Γιαμούκογλου, Μπολέτος, Σταυρίδης, Καρακόλιας, Τέκελης, Φελεκίδης, Καραντάκης (λ) - Βίττης, Σιμητός, Ρετζέπης, Γεωργακούδης, Σκλόπης.

ΕΝ. ΤΟΥΜΠΑΣ (Καλπάκης): Τασιούρας, Στοϊμένος, Σιούτης, Μουράτης, Λάσπας, Καραλής, Νάκος (λ) - Μπαρδούκας, Βαρβεσιώτης.

Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου ακολουθεί ο δύσκολος αγώνας με τον Ηρακλή στο Κατσάνειο (20.00)