Για ένα δυσκολεύτηκε η ομάδα Παίδων του βόλεϊ απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ωστόσο παρέμεινε αήττητη και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΟ Μουδανιών. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη, επηρεασμένη από την διακοπή των Χριστουγέννων, παρουσιάστηκε νωθρή στο ξεκίνημα και βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι το 20ο πόντο. Κατάφερε να κερδίσει με… δραματικό τρόπο το πρώτο σετ, που διήρκεσε 40 λεπτά και στη συνέχεια επέβαλε το ρυθμό της και δεν αντιμετώπισε άλλα προβλήματα.

Τα σετ: 37-35, 25-11, 25-20

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Ρετζέπης, Αθανασίου, Φελεκίδης, Καλλέργης, Χατζηνάκος, Σιμητός, Παπαδόπουλος (λ) - Πούλος (λ), Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Γιαμούκογλου, Θωμ. Μυλωνάς, Μαγδαλιανίδης, Θεοδ. Μυλωνάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κ. Στουμπάκης, Εξηνταβελόνης, Καλμαζίδης, Αικατερινάρης, Τσάκος, Τσιγαράς, Α. Στουμπάκης (λ) - Παπαγεωργίου, Βαρσαμής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σπουδαία εκτός έδρας σημείωσαν το Σάββατο στο Κατσάνειο οι Παίδες της Ελπίδας επί του Ηρακλή, αν και με λίγη προσοχή θα είχαν αποφύγει το τάι μπρέικ. Όπως και να ‘χει, το 3-2 επί των «κυανολεύκων» βάζει ουσιαστικά από τώρα την ομάδα του Βαλάντη Μαμάη στο Final Four και αποτελεί σημαντική «ένεση» ηθικού.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους παίκτες της Ελπίδας περισσότερο αγχωμένους από ότι έπρεπε και έτσι έχασαν το αρχικό τους προβάδισμα και το πρώτο σετ. Μετά την εύκολη ισοφάριση η κακή εικόνα επανήλθε στο τρίτο σετ, όπου η Ελπίδα προηγήθηκε 15-12 αλλά ο Ηρακλής πήρε το σετ, ωστόσο στη συνέχεια οι «πράσινοι» κατάφεραν να κάνουν εύκολα το 2-2 (προηγήθηκαν μέχρι και 22-15). Το τάι μπρέικ ήταν παράσταση για ένα ρόλο, αφού το σκορ έγινε 10-1 και η Ελπίδα έφυγε θριαμβεύτρια από το Κατσάνειο.

Τα σετ: 25-23, 22-25, 25-22, 18-25, 7-15

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μοσχοφίδης): Φραγκουλίδης, Κονιόρδος, Μαδίτσης, Καλαϊτζίδης, Κάνιουρας, Βαρβεσιώτης, Κωστάκογλου (λ) - Αθανασίου (λ), Καράτσαλης.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Αθανασίου, Φελεκίδης, Καλλέργης, Χατζηνάκος, Σιμητός, Ρετζέπης, Πούλος (λ) - Παπαδόπουλος (λ), Γιαμακίδης, Θεοδ. Μυλωνάς, Θωμ. Μυλωνάς, Σαλταφερίδης, Μαγδαλιανίδης, Γιαμούκογλου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύο στροφές πριν από το τέλος της πρώτης φάσης, η ομάδα Παίδων της Ελπίδας γνώρισε την πρώτη της ήττα από τον Ηρακλή με 3-1 (25-16, 22-25, 25-23, 26-24). Ο αγώνας κρίθηκε από τα λάθη των παικτών της Ελπίδας και θα μπορούσε να έχει διαφορετική μορφή, αφού η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη έχασε από 22-16 το τρίτο σετ και είχε σετ μπολ στο τέταρτο. Αγωνίστηκαν οι Φελεκίδης, Καλλέργης, Χατζηνάκος, Θωμ. Μυλωνάς, Μαγδαλιανίδης, Αθανασίου, Πούλος (λ).

* Αντίθετα, η Β΄ ομάδα της Ελπίδας παρέμεινε αήττητη αφού επικράτησε του Μακεδονικού με 3-0 (25-19, 25-18, 25-13) και το επόμενο Σάββατο αντιμετωπίζει τον επίσης αήττητο ΠΟ Μουδανιών. Αγωνίστηκαν οι Σιμητός, Γιαμακίδης, Γιαμούκογλου, Σαλταφερίδης, Ρετζέπης, Θεοδ. Μυλωνάς, Αντωνιάδης, Ηλιάδης, Κοτζιαμπουγιού, Παπαδόπουλος (λ).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με νίκη συνέχισε η ομάδα Παίδων του βόλεϊ τους αγώνες της στην Β’ φάση, δείχνοντας ότι μόνο από αυτήν εξαρτάται η πρόκρισή της στο φετινό Final Four. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη υπέπεσε σε λιγότερα λάθη από όσα έκανε πριν από δύο εβδομάδες στον Εύοσμο και έφτασε στην «καθαρή» νίκη επί του Αίαντα με 3-0.

Τα σετ: 25-17, 25-23, 25-23

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Μαγδαλιανίδης, Αθανασίου, Φελεκίδη, Καλλέργης, Χατζηνάκος, Σιμητός, Πούλος (λ) – Παπαδόπουλος (λ), Θεοδ. Μυλωνάς, Γιαμακίδης, Ρετζέπης, Γιαμούκογλου, Αντωνιάδης.

ΑΙΑΣ (Σδραυκάκης): Βαμβατήρας, Καλαγασίδης, Ν. Σδραυκάκης, Ζαχαρόπουλος, Καραολάνης, Ζλατίντσης, Αθανασιάδης (λ) – Καμαριώτης (λ), Γ. Σδραυκάκης, Πεντίδης, Σουλεϊμάνογλου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με νίκες συνέχισαν οι Παίδες της Ελπίδας στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ και θα βρίσκονται σίγουρα στην επόμενη φάση, για να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στο Final Four. Το επόμενο Σάββατο μάλιστα θα έχουν την δυνατότητα να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο ντέρμπι με τον Ηρακλή. Τα αποτελέσματα:

* Ελπίς 1 - Απόλλων 3-0
Τα σετ: 25-16, 25-16, 25-17
ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Καραμεσίνης, Μαγδαλιανίδης, Μυλωνάς, Χατζηνάκος, Αθανασίου, Φελεκίδης, Πούλος, Καλλέργης (λ).
ΑΠΟΛΛΩΝ (Γκιτζέκος): Τσάκος, Αβραμίδης, Καλμαζίδης, Βουλκόπουλος, Αικατερινάρης, Κ. Σκουμπάκης, Μελίτος, Τσιγαράς, Α. Σκουμπάκης, Παπαγεωργίου (λ).

* Πήγασος - Ελπίς 2 0-3
Τα σετ: 19-25, 14-25, 22-25
ΠΗΓΑΣΟΣ (Αγγελής): Τζήκας, Χατζηγιάννογλου, Ηλιάδης, Μπαρδούκας, Μελικόκης, Παυλίδης, Νεόπουλος, Χαραλαμπίδης, Κωνσταντινίδης Σ., Παπάς, Παραφέστας, Σ. Κωνσταντινίδης, Πασσάς (λ), Νάκος (λ).
ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Σιμητός, Γιαμακίδης, Πέτρου, Γιαμούκογλου, Αντωνιάδης, Σαλταφερίδης, Ρετζέπης, Μυλωνάς, Παπουλίδης, Παπαδόπουλος (λ).

Εντυπωσιακή νίκη σημείωσαν οι παίδες της Ελπίδας, στην πρεμιέρα της β’ φάσης του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη νίκησε στη Μηχανιώνα τον Περσέα με 3-0 χωρίς να συναντήσει καμία αντίσταση και ετοιμάζεται πλέον για το γειτονικό ντέρμπι με τον Αίαντα.

Τα σετ: 4-25, 9-25, 5-25

ΠΕΡΣΕΑΣ (Μανθάτης): Θ. Κλεπουσνιώτης, Δ. Κλεπουσνιώτης, Κ. Καρατζίβας, Βογιατζόγλου, Λυμπέρης, Σωτηρίου - Φ. Καρατζίβας, Χριστοφοράκης, Μανδράου.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Μαγδαλιανίδης, Αθανασίου, Φελεκίδης, Καλλέργης, Χατζηνάκος, Σιμητός, Πούλος (λ) - Παπαδόπουλος, Γιαμακίδης, Γιαμούκογλου, Παπουλίδης, Πέτρου, Μυλωνάς, Ρετζέπης.

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η Β’ ομάδα Παίδων του βόλεϊ και παραμένει στην κορυφή του ομίλου της. Οι νεαροί αθλητές νίκησαν εκτός έδρας την ΑΕΝ Πανοράματος με 3-0 (25-11, 25-15, 25-4).

ΑΕΝ (Αραμπατζής): Α. Καρακουλάκης, Π. Καρακουλάκης, Νομικός, Ρότα, Βασιλειάδης, Οκπάσογλου, Μπινίκος.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Σιμητός, Πέτρου, Φωτιάδης, Αντωνιάδης, Σαλταφερίδης, Ρετζέπης, Μυλωνιάς, Χατζηνάκος, Γιαμακίδης, Παπαδόπουλος (λ).

* Φόρα πήρε και η Β’ ομάδα των Κορασίδων, που σημείωσε την Κυριακή την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της επί του Ν. Βότση με 3-0 (25-8, 25-18, 26-24). Ο Γιώργος Τεμελούδης χρησιμοποίησε τις Ηλία, Κρότκα, Κιρτσάνη, Κολιού, Λαζαρίδου, Ρουμελιώτη, Πυργιώτη, Κοτέλλη, Τσουμπέκη, Ακριτίδου, Χ. Τάτση, Αντωνιάδου (λ) και Κοκαβέση (λ).

Με νίκη ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος οι Παίδες της Ελπίδας, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Αίαντα Ευόσμου με 3-2. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη έκανε και πάλι τα εύκολα δύσκολα, αφού προηγήθηκε εύκολα με 2-0 αλλά ισοφαρίστηκε και χρειάστηκε να δυσκολευτεί στο τάι μπρέικ μέχρι να φτάσει στη νίκη.

Τα σετ: 21-25, 17-25, 25-21, 25-21, 12-15

ΑΙΑΣ (Σδραυκάκης): Ζαχαρόπουλος, Βαμβατήρας, Σουλεϊμάνογλου, Αφεντουλίδης, Καλαγασίδης, Ζλατίντσης, Καραολάνης, Δρουμούζης, Πεντίδης, Ν. Σδραυκάκης, Γ. Σδραυκάκης, Ιασωνίδης, Αθανασιάδης (λ), Καμαριώτης (λ).

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Φελεκίδης, Αθανασίου, Καλλέργης, Σαλταφερίδης, Μυλωνάς, Χατζηνάκος, Πέτρου, Πούλος (λ).

* Με νίκη ολοκλήρωσε την πρώτη φάση και η Β’ ομάδα των Παίδων, που επικράτησε του Αρη με 3-0 (25-8, 25-17, 25-18).

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Σιμητός, Γιαμούκογλου, Αντωνιάδης, Ρετζέπης, Θωμαΐδης, Ηλιάδης, Κοτζιαμπουγιού, Μυλωνάς, Παπουλίδης, Παπαδόπουλος (λ).

ΑΡΗΣ: Αποστολούδης, Γκαλέτσας, Χωριάτης, Καλογεράκης, Χατζηαντωνίου, Μυρωσίδης, Κωσταρέλος, Τσελεντάκης, Θεοδωρίδης, Πετίκας, Κατσιμάδης.

* Η κλήρωση της Β' φάσης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28/11.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με δύο ακόμη εύκολες νίκες συνέχισαν οι ομάδες Παίδων του βόλεϊ στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ.

ΕΛΠΙΣ 2 - ΠΑΟΚ 3-0 (25-5, 25-13, 25-6)
ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Σιμητός, Γιαμούκογλου, Αντωνιάδης, Σαλταφερίδης, Παπαδόπουλος (λ), Ρετζέπης, Κοτζιαμπουγιού, Ηλιάδης, Φωτιάδης, Φελεκίδης. ΠΑΟΚ (Γκουτσίδης): Ζουρνατζής, Στεφανίδης, Κωστής, Κσοφίδης, Δάρδας, Μπεχλιβάνης, Βέργος, Πουλουτίδης, Φρονιμόπουλος.

ΧΑΝΘ - ΕΛΠΙΣ 1 0-3 (3-25, 8-25, 8-25)
ΧΑΝΘ (Τζανής): Δημητρίου, Μπουφίδης, Κουρτίδης, Μπόγκους, Μποιζούδης, Ιωαννίδης (λ), Αδάμος, Καρούσης, Φουντεδάκης, Ρωσιάδης.
ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Μαγδαλιανίδης, Πέτρου, Γιαμακίδης, Μυλωνάς, Χατζηνάκος, Αθανασίου, Καλλέργης, Παπουλίδης, Πούλος (λ).

Τη νικηφόρα πορεία τους συνέχισαν οι ομάδες Παίδων του βόλεϊ, που περιμένουν πλέον την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Την πιο σημαντική νίκη σημείωσε η Ελπίδα 2 στα Μουδανιά, όπου έσπασε το αήττητο του ΠΟΜ με 3-2. Τα αποτελέσματα:

Ελπίς 1 - Ιωνικός 3-0 (25-13,25-16,25-16)
ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Καραμεσίνης, Ρετζέπης, Θωμ. Μυλωνάς, Χατζηνάκος, Αθανασίου, Καλλέργης, Φελεκίδης, Θωμαΐδης, Πούλος (λ).
ΙΩΝΙΚΟΣ (Κολεσιώτης): Δημητριάδης, Εζανίδης, Κατσακιόρης, Γρηγοριάδης, Κηρόπουλος, Κακαζιάνης, Τακματζίδης, Αλεξόπουλος (λ).

ΠΟ Μουδανιών - Ελπίς 2 2-3 (23-25, 23-25, 25-20, 25-23, 11-15)
ΠΟΜ (Ροδοβίτης): Τερτίρογλου, Τερζής, Ιατρού, Τσαχλάρης, Μιχαλάκης, Θωμαδάκης, Κασκανιώτης, Οικονόμου, Μαυρόπουλος, Πελέκας, Φυλάττος, Λεονταρίδης (λ), Μωραϊτόπουλος (λ).
ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Σιμητός, Γιαμακίδης, Πέτρου, Γιαμούκογλου, Αντωνιάδης, Ρετζέπης, Μαγδαλιανίδης, Θεοδ. Μυλωνάς, Παπουλίδης, Παπαδόπουλος (λ).

Με το δεξί ξεκίνησαν την σεζόν οι ομάδες Παίδων του βόλεϊ, αφού και οι δύο επικράτησαν με 3-0 στην πρεμιέρα των αντιπάλων τους. Η Ελπίδα 1 είχε το πιο εύκολο έργο, αφού ο αγώνας με τον αδύναμο Νέστωρα τελείωσε 3-0 (25-1, 25-7, 25-1) και κράτησε μόλις 40 λεπτά. Ο Βαλάντης Μαμάης χρησιμοποίησε τους Πούλο, Φελεκίδη, Καλλέργη, Αθανασίου, Χατζηνάκο, Θωμά Μυλωνά, Μαγδαλιανίδη, Γιαμακίδη και Καραμεσίνη.

Λίγες ώρες αργότερα η Ελπίδα 2 αγωνίστηκε στην Περαία και νίκησε επίσης με 3-0 (25-7, 25-11, 25-10). Στον αγώνα αυτό έπαιξαν οι Σιμητός, Γιαμούκογλου, Αντωνιάδης, Σαλταφερίδης, Παπαδόπουλος, Ρετζέπης, Θεοδ. Μυλωνάς και Παπουλίδης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ