Άλλη μια νίκη πανηγύρισαν οι Νεάνιδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που πέρασαν χωρίς απώλειες από το ΔΑΚ Χαλάστρας, κερδίζοντας τον γηπεδούχο Καμπανιακό με 3-0 σετ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της ΕΠΕΣΘ.

Ξεχωριστή νότα έδωσε η έκπληξη που ετοίμασαν στη Λίνα Σαουλίδου οι συμπαίκτριές της, στην οποία πρόσφεραν μια τούρτα για τα γενέθλιά της μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ αφιέρωσαν στη νεαρή λίμπερο το “happy birthday”!

Τα σετ: 15-25, 17-25, 13-25.

ΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Κολεσιώτης): Παράσχου, Γούσιου, Α. Κουκουρδή, Δημοπούλου, Καλογιάννη, Σταμάτη / Πιάρα (λ), Θ. Κουκουρδή.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γεωργιάδης): Στάικου, Τριανταφύλλου, Βασιλειάδου, Τσιουκάλα, Δουμπάρατζη, Ξεφτέρη / Σιάκη (λ), Σαουλίδου (λ), Α. Μπαλούτη, Ταυλίκου, Τριανταφύλλου, Γκιζάρη, Σιχλετίδη-Κλείτσα, Ε. Μπαλούτη.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ - ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗ ΛΙΝΑ ΣΑΟΥΛΙΔΟΥ
















Οι Νεάνιδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους, κερδίζοντας εντός έδρας τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-0 σετ για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ20 της ΕΠΕΣΘ και παραμένοντας σε ανοδική τροχιά.

Ο προπονητής των "πράσινων" Γιώργος Γεωργιάδης έδωσε χρόνο συμμετοχής και στις 14 αθλήτριες που είχε στη διάθεσή του, κατεβάζοντας διαφορετικό σχήμα σε κάθε ένα από τα τρία σετ και παίρνοντας το καλύτερο δυνατό από τις παίκτριες, που οδήγησαν την Ελπίδα σε μία άνετη νίκη.

Τα σετ: 25-12, 25-16, 25-14.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Βασιλειάδου, Στάικου, Τριανταφύλλου, Μανικάκη, Τσιουκάλα, Δουμπάρατζη / Σιάκη (λ), Σαουλίδου (λ), Ρουμπάκη, Ταυλίκου, Γκιζάρη, Α. Μπαλούτη, Σιχλετίδη-Κλείτσα, Ε. Μπαλούτη.

ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Ευφραιμίδη, Ζυγκιρίδη, Ανδρέου, Δημητρούλια, Πουτουλούδη, Σπανούδη / Αργυροπούλου (λ), Συγάδα, Βασιλάκου.

Ένα δείγμα των μεγάλων δυνατοτήτων τους έδειξαν οι Νεάνιδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που πανηγύρισαν μία σημαντική νίκη ψυχολογίας επί του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ στο «Ι. Λεμονίδης», παίρνοντας ώθηση από την απίστευτη εξέδρα!

Οι φίλαθλοι της Ελπίδας, αλλά και οι αθλήτριες του συλλόγου, μικρές και μεγάλες, από παγκορασίδες μέχρι και τις βολεϊμπολίστριες της γυναικείας ομάδας, δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα στο στάδιο και βοήθησαν τις Νεάνιδες να φτάσουν σ’ ένα σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο εγνωσμένης αξίας.

Το πρώτο σετ, που ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη, κατέληξε στις «πράσινες» και παρότι το δεύτερο βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ, αποτέλεσε την αφορμή για να αποκτήσει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση η ομάδα, καθώς οι αλλαγές του κόουτς Γεωργιάδη λίγο έλειψε να «γυρίσουν» ένα φαινομενικά χαμένο σετ.

Από εκεί και πέρα, οι αθλήτριες της Ελπίδας ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και κατατρόπωσαν τον ΠΑΟΚ, για να φτάσουν στο θριαμβευτικό 3-1 σετ. Έδειξαν ότι, με προσήλωση και με επιμονή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, μπορούν να στοχεύουν σε ακόμα περισσότερες τέτοιες μεγάλες νίκες, στη διάρκεια της νέας σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Τα σετ: 25-23, 22-25, 25-19, 25-11.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Στάικου, Τριανταφύλλου, Μανικάκη, Τσιουκάλα, Δουμπάρατζη, Βασιλειάδου / Σιάκη (λ), Σαουλίδου (λ), Ταυλίκου, Σιχλετίδη-Κλείτσα, Αν. Μπαλούτη, Ελ. Μπαλούτη, Γκιζάρη.

ΠΑΟΚ: Μιχοπούλου, Χατζελιά, Ο. Λόλα, Κάρμου, Τερζόγλου, Μεροδουλάκη / Μπιτσακτσή (λ), Παπαδοπούλου (λ), Δ. Λόλα, Μπάκη, Φουρκατσιώτη, Ανατολάκη, Κατανάκη.





Εκτός έδρας νίκη επί του ΒΑΟ με 3-0 σετ πήραν οι Νεάνιδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 της ΕΠΕΣΘ.

Οι "πράσινες" επέβαλαν τον ρυθμό τους και έφτασαν σε "καθαρή" επικράτηση, ενώ ο κόουτς Γεωργιάδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής.

Τα σετ:
 20-25, 23-25, 16-25.

ΒΑΟ (Ματζουράνης): Ζαχαριάδου, Στεργίου, Ντέλι, Γιορέλη, Κεφάλα, Μάντη / Τσανελάρι (λ), Σαρηγιαννίδου, Φετφατσίδη.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γεωργιάδης): Στάικου, Τριανταφύλλου, Μανικάκη, Α. Μπαλούτη, Δουμπάρατζη, Ξεφτέρη / Σιάκη (λ), Σαουλίδου (λ), Ταυλίκου, Τριανταφύλλου, Γκιζάρη, Ε. Μπαλούτη, Σιχλετίδη-Κλείτσα.

Με νικηφόρο αποτέλεσμα άνοιξαν οι Νεάνιδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων την αυλαία της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς επικράτησαν επί του μαχητικού Περσέα με 3-1 σετ στο «Ι. Λεμονίδης» για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 της ΕΠΕΣΘ.

Απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που προσπάθησε για το καλύτερο, τα κορίτσια του Γιώργου Γεωργιάδη μπήκαν στη νέα σεζόν με ανεβασμένη διάθεση και πολλή όρεξη για βόλεϊ, στοιχεία που είναι βέβαιο ότι θα τις συντροφέψουν και στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο κόουτς της ομάδας μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής και χρησιμοποίησε αρκετές αθλήτριες που έρχονται από πίσω και θα αποτελέσουν το μέλλον του τμήματος, δείχνοντάς τους εμπιστοσύνη και αποκομίζοντας πολλαπλά κέρδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τηρήθηκαν σχολαστικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα περιορισμού της νόσου Covid-19 τόσο από τις αποστολές των ομάδων και τους διαιτητές, όσο και από τους αρκετούς φιλάθλους που έδωσαν το «παρών» στο «Ι. Λεμονίδης». Ο υπεύθυνος Covid-19 του συλλόγου, Γιώργος Ταυλίκος, επιθυμεί να τους ευχαριστήσει για την συνεργασία και την υπευθυνότητα που έδειξαν.

Τα σετ: 25-17, 25-16, 22-25, 25-15.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γ. Γεωργιάδης): Στάικου, Τριανταφύλλου, Μανικάκη, Τσιουκάλα, Δουμπάρατζη, Βασιλειάδου / Σιάκη (λ), Σαουλίδου (λ), Ταυλίκου, Σιχλετίδη-Κλείτσα, Αν. Μπαλούτη, Ελ. Μπαλούτη, Γκιζάρη.

ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ (Αλ. Καμπερίδης): Καραδημητρά, Αλ. Κουτσολούκα, Αθ. Κουτσολούκα, Βογιατζόγλου, Λουκίδη, Μπετσούνη / Βλάχου (λ), Καλεντέρογλου (λ), Γκελτή, Τάνη.





Τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλες τις αθλήτριες άφησε ο φιλικός αγώνας που έδωσαν οι Νεάνιδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων με την Προ-Εθνική ομάδα βόλεϊ Κορασίδων, την Τετάρτη (27/10) στο «Ι. Λεμονίδης».

Στο φιλικό παιχνίδι, που είχε προπονησιακό χαρακτήρα, η Στέλλα Γκιζάρη τέθηκε αντίπαλη με τις συναθλήτριές της, αφού αγωνίστηκε ως μέλος της Προ-Εθνικής Κορασίδων, υπό τις οδηγίες των ομοσπονδιακών προπονητών.

Ευχαριστούμε θερμά την Προ-Εθνική ομάδα, που μας τίμησε με την παρουσία της και επέλεξε το «Ι. Λεμονίδης» για τους φιλικούς αγώνες που προγραμμάτισε για το διήμερο 27-28 Οκτωβρίου.

Έπειτα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, οι αντίπαλοι της Ελπίδας Αμπελοκήπων στον Α’ Όμιλο της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 (πρώην Νεανίδων) 2021-2022 της ΕΠΕΣΘ και η σειρά των αγώνων θα έχει ως εξής:

1η αγωνιστική: ΑΣ Ελπίς - Περσέας
2η αγωνιστική: ΑΣ Ελπίς - ΠΑΟΚ
3η αγωνιστική: ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΑΣ Ελπίς
4η αγωνιστική: ΑΣ Ελπίς - Πειραματικό
5η αγωνιστική: ΒΑΟ - ΑΣ Ελπίς
6η αγωνιστική: ΑΣ Ελπίς - Απόλλων Καλαμαριάς
7η αγωνιστική: Καμπανιακός - ΑΣ Ελπίς
8η αγωνιστική: ΑΣ Ελπίς - Νέα Γενεά
9η αγωνιστική: ΑΣ Πανόραμα - ΑΣ Ελπίς

Η έναρξη της Α’ Φάσης είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου.
Οι τέσσερις πρώτες ομάδες του ομίλου θα πάρουν το εισιτήριο για τη Β’ Φάση.

 


Άλλο ένα «τρίποντο» πρόσθεσαν στην συγκομιδή τους οι Νεάνιδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που επανήλθαν στον δρόμο των επιτυχιών κερδίζοντας το Πειραματικό με 3-1 σετ στο «Ι. Λεμονίδης», για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 της ΕΠΕΣΘ.

Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ο κόουτς Γεωργιάδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεσή του.

Τα σετ: 25-16, 25-11, 23-25, 25-13.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γεωργιάδης): Στάικου, Τριανταφύλλου, Μανικάκη, Τσιουκάλα, Δουμπάρατζη, Βασιλειάδου / Σιάκη (λ), Σαουλίδου (λ), Ταυλίκου, Γκιζάρη, Α. Μπαλούτη, Ε. Μπαλούτη.

ΣΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ (Παλαβρατζή): Μυλοπούλου, Γαζέα, Μπέτι, Σιάμου, Αγαπητοπούλου, Τσαρτσάλη / Μπαρδούκα (λ).

 



Η ελλιπής προετοιμασία της τελευταίας εβδομάδας, εξαιτίας εξωγενών παραγόντων πάνω από τις δυνάμεις των κοριτσιών αλλά και του συλλόγου, δεν άφησε στις νεάνιδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων περιθώρια να διεκδικήσουν κάτι καλό απέναντι στον Άρη, από τον οποίο ηττήθηκαν αναπόφευκτα με 3-0 σετ, στο παιχνίδι τους για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 της ΕΠΕΣΘ.


Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο, κόντρα σ' έναν αντίπαλο που είχε ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από τη νίκη του στο γυναικείο πρωτάθλημα. Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι στους επόμενους αγώνες, υπό φυσιολογικές συνθήκες, η Ελπίδα θα είναι αυτή που όλοι γνωρίζουν και θα επιβεβαιώσει τους υψηλούς στόχους της για άλλη μια φορά.

Τα σετ: 25-17, 25-16, 25-18.

ΑΣ ΑΡΗΣ (Θ. Δράμπας - Α. Τρύψια): Τάνη, Γιοβανίδη, Αλ. Κουτσολουκά, Ανθούλη, Κωνσταντίνου, Λαμπριανίδου / Πετρινόλη (λ), Καμπούρη (λ), Ερμείδου, Γκιάτα, Παπαφίδη, Αθ. Κουτσολουκά, Μήνου, Μιχαηλίδου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γ. Γεωργιάδης): Στάικου, Πυργιώτη, Βασιλειάδου, Παπαδοπούλου, Τσιουκάλα, Αρμουτσή / Τσουμπέκη (λ), Σαουλίδου (λ), Δουμπάρατζη, Συμεωνίδου, Μπαλούτη, Πέιου, Ταυλίκου, Σιχλετίδη-Κλείτσα.

Μία κακή παρένθεση αποτέλεσε για τις Νεάνιδες της Ελπίδας ο εκτός έδρας αγώνας με τον Αίαντα Ευόσμου, από τον οποίο ηττήθηκαν με 3-1, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 της ΕΠΕΣΘ.

Τα κορίτσια του Γιώργου Γεωργιάδη ξεκίνησαν δυνατά και κατέκτησαν άνετα το πρώτο σετ, αλλά η συνέχεια της αναμέτρησης ήταν τελείως διαφορετική και όλα πήγαν στραβά: Όσο κι αν προσπάθησαν οι «πράσινες» τίποτε δεν τους «έβγαινε» και ο Αίας εκμεταλλεύθηκε αυτή την εικόνα κούρασης που έβγαζε η ομάδα μας, την εμπόδισε να αναπτύξει το δικό της παιχνίδι και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και στη νίκη.

Ήταν μία άτυχη βραδιά, που ασφαλώς θα αποτελέσει ένα χρήσιμο μάθημα για την συνέχεια.

Τα σετ: 14-25, 25-23, 25-12, 25-19.

ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Κ. Παπαδημητρίου): Παπαδοπούλου, Γιαλαμά, Κλειδωνιάρη, Πιτσιγκώνη, Ρέντζου, Σούρβα / Θεοδοσίου (λ), Μοτσιάνου (λ), Μίγα.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γ. Γεωργιάδης): Στάικου, Τριανταφύλλου, Μανικάκη, Τσιουκάλα, Δουμπάρατζη, Βασιλειάδου / Σιάκη (λ), Σαουλίδου (λ), Ταυλίκου, Α. Μπαλούτη, Σιχλετίδη, Ε. Μπαλούτη, Γκιζάρη.

 

Καλή αρχή έκαναν οι νεάνιδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων στο Πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ, ανοίγοντας την αυλαία της νέας αγωνιστικής περιόδου με μία άνετη επικράτηση επί του Αριστοτέλη (3-0 σετ), στο «Ι. Λεμονίδης».

Η εικόνα του παιχνιδιού επέτρεψε στον κόουτς της Ελπίδας Γιώργο Γεωργιάδη να χρησιμοποιήσει σε ολόκληρο το τρίτο σετ τις κορασίδες που συμπλήρωναν το ρόστερ της ομάδας και οι οποίες ολοκλήρωσαν επιτυχημένα την αναμέτρηση.

Τα σετ: 25-13, 25-17, 25-15.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γεωργιάδης): Στάικου, Πυργιώτη, Βασιλειάδου, Παπαδοπούλου, Δουμπάρατζη, Αρμουτσή / Τσουμπέκη (λ), Σαουλίδου (λ), Γκιζάρη, Μπαλούτη, Παπαγρηγορίου, Τσιουκάλα, Ταυλίκου, Δαμιανίδου,

ΑΕΣΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (Μητρούδης): Ντράκουλιτς, Καραμπουρνιώτη, Μητρούση, Ράμα, Μανίκα, Μποτόζη / Σταμάτη (λ), Εμμανουηλίδου, Πίνδη.