Τέταρτη διαδοχική επικράτηση για τις Παγκορασίδες της Ελπίδας, που κέρδισαν και τον ΓΑΣ Ευκαρπίας με 3-1 σετ.

Τα σετ: 3-1 (25-17, 25-21, 27-29, 25-13).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Καϊτετζίδου, Χατζηιωάννου, Ι. Κούρτη, Ε. Κούρτη, Κυρμανίδου (λ), Κωνσταντινίδου, Νγκουτσάη, Μουρατίδου, Γκιάτα (λ), Αρχοντή, Μποζαλατζή, Δουλάκη.

 







Αγωνιστικές εμπειρίες στη Νεοχωρούδα για τις Παγκορασίδες «ΑΣ Ελπίς 2», που έπαιξαν ως φιλοξενούμενες του ΑΣ Ωραιόκαστρο και γνώρισαν ήττα με 3-0 σετ.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Άννα Κούρτι, Ντανιέλα Τρόσκου, Άντζελα Τρόσκου, Ιωάννα Αφεντούλη, Πέρσα-Ελευθερία Γκαλάπη, Άννα-Γεωργία Γραβαλίδου, Μαρία Δανιήλ, Λυδία Καλλίστογλου, Άννα Καλογερίδου, Ελένη Κοτουασβίλι, Άννα Μαρία Νυδρέου, Μαρία Πάσχου, Θάλεια Τζιάφα, Κυριακή Τσακνάκη.

Πρώτο εκτός έδρας "τρίποντο" και τρίτο συνολικά σε ισάριθμους αγώνες για τις Παγκορασίδες της Ελπίδας, που πέρασαν νικηφόρα από το κλειστό του ΒΑΟ και συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 0-3 (11-25, 19-25, 17-25).

ΒΑΟ: Λαμπροπούλου (λ), Χρηστίδου, Βασιλειάδου, Ορφανίδου, Παπαστεφάνου, Ιωαννίδου, Ακρίβου (λ), Τριανταφυλλίδου, Μπισκιτζίδου, Τάσο, Κωνσταντίνου, Τόρε, Γουλιού.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ:
 Καϊτετζίδου, Υφαντή, Χατζηιωάννου, Ι. Κούρτη, Ε. Κούρτη, Κυρμανίδου (λ), Κωνσταντινίδου, Νγκουτσάη, Μουρατίδου, Γκιάτα (λ), Αρχοντή, Μποζαλατζή, Δουλάκη.

Χρήσιμες εμπειρίες αποκόμισε η ομάδα Παγκορασίδων «ΑΣ Ελπίς 1» στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Εκμάθησης Αθλημάτων για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, παρά την ήττα με 3-0 σετ.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Άννα Κούρτι, Ντανιέλα Τρόσκου, Άντζελα Τρόσκου, Ιωάννα Αφεντούλη, Χαραλαμπία Βαλτάκη, Πέρσα-Ελευθερία Γκαλάπη, Άννα-Γεωργία Γραβαλίδου, Μαρία Δανιήλ, Λυδία Καλλίστογλου, Άννα Καλογερίδου, Ελένη Κοτουασβίλι, Άννα Μαρία Νυδρέου, Μαρία Πάσχου, Θάλεια Τζιάφα, Κυριακή Τσακνάκη.

Δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη πέτυχαν οι Παγκορασίδες της Ελπίδας, κερδίζοντας χωρίς άγχος τον Γαλαξία Αδένδρου για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ:
 3-0 (25-06, 25-17, 25-11).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ:
 Καϊτετζίδου, Υφαντή, Χατζηιωάννου, Ι. Κούρτη, Ε. Κούρτη, Δουλάκη, Νγκουτσάη, Μουρατίδου, Γκιάτα (λ), Αρχοντή, Μποζαλατζή, Κυρμανίδου.

ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟΥ: Δ. Σαμαρά, Τσαγκάρη, Φραντζούλη (λ), Χ. Σαμαρά, Καραμπάση, Παπανικολάου, Τόρρα, Καλαμπάκα, Σαλιου.


















Κερδισμένες βγήκαν οι Παγκορασίδες "ΑΣ Ελπίς 1" από την αναμέτρησή του με τον Αίαντα Ευόσμου για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, σ' ένα παιχνίδι που βρήκε την ομάδα μας νικήτρια με 3-1 σετ.

Τα σετ: 3-1 (25-13, 22-25, 25-08, 25-10).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 1: Γραβαλίδου (λ), Καλλιστόγλου (λ), Γκαλάπη, Κοτουασβίλι, Τσακνάκη, Αφεντούλη, Νυδρέου, Βαλτάκη, Καλογερίδου, Ν. Τρόσκου, Α. Τρόσκου, Πάσχου, Τζιάφα, Δανιήλ.

ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ: Δάλλα, Λαζαρίδου, Καρφή, Τράκα, Παπαδοπούλου, Εγγλέζου (λ), Φρούτη, Κοκκινίδου, Ζανιού, Σαντόλη, Μπουλτούρη, Άτσου (λ), Τσαλέρα.

Ιδανική αρχή για τις Παγκορασίδες της Ελπίδας στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ, αφού η πρεμιέρα τους στο "Ι. Λεμονίδης" συνδυάστηκε με άνετη επικράτηση 3-0 σετ επί του Αριστοτέλη Επανομής.

Τα σετ: 3-0 (25-15, 25-09, 25-10).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Καϊτετζίδου, Υφαντή, Χατζηιωάννου, Ι. Κούρτη, Ε. Κούρτη, Δουλάκη, Νγκουτσάη, Μουρατίδου, Γκιάτα (λ), Αρχοντή, Μποζαλατζή, Κυρμανίδου.

ΑΣΕΣΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: Τηλεμάχου, Τζίνα, Ντάμζι, Γιαννούλη, Μυλωνά, Αντώνα, Κανατσαροπούλου (λ), Τσάνι, Μαυροκλή, Τάφα, Ζενουνάι.





Επικράτηση με 3-0 για τις Παγκορασίδες "ΑΣ Ελπίς 2" στην αναμέτρησή τους με την Ξηροκρήνη για την 3η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 3-0 (25-08, 25-06, 25-13).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 2: Κυρμανίδου, Υφαντή, Χατζηιωάννου, Κυρκοπούλου, Ι. Κούρτη, Ε. Κούρτη, Οικονόμου (λ), Νγκουτσάη, Μουρατίδου, Γκιάτα (λ), Αρχοντή, Δουλάκη.

ΑΠΟ ΞΗΡΟΚΡΗΝΗΣ: Ευθυμούδη, Καρατζίβα, Γονιάδου, Κυρατσοπούλου, Κουλακίδου, Βερουλίτζε, Παλαβρατζη, Αρατζά, Αραμπατζή, Τρότση, Παναγιωτίδου.









Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ16 (πρώην Παγκορασίδων) της ΕΠΕΣΘ, σύμφωνα με την οποία οι αντίπαλοι της Ελπίδας στον όμιλο της Α' Φάσης θα είναι οι εξής: 

Γαλαξίας Αρ., ΒΑΟ, ΑΣ Ευκαρπίας, ΜΕΝΤ, Εθνικός Πυλαίας, Έσπερος Θέρμης, Κρόνος, Βεργίνα, Αριστοτέλης Επανομής. 

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σάββατο 24/02, με την ομάδα μας να υποδέχεται για την 1η αγωνιστική τον Αριστοτέλη Επανομής στο "Ι. Λεμονίδης".

Εκτός έδρας νίκη επί του Ολύμπου πήραν οι Παγκορασίδες "ΑΣ Ελπίς 2", για τη 2η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 0-3 (07-25, 11-25, 15-25).

ΑΣΑ ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΚΕ: Γκαλτσίδου, Ζιώγα, Χλιάρα, Παυλίδου, Τσαρτσίδου, Λαζαρίδου (λ), Μαριούλα, Μαργαρίτη, Τσάλα, Χοτζαλλί (λ), Καρίπογλου, Κουτσού, Παπακωνσταντίνου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 2: Κυρμανίδου, Υφαντή, Χατζηιωάννου, Ι. Κούρτη, Ε. Κούρτη, Δουλάκη (λ), Κωνσταντινίδου, Νγκουτσάη, Μουρατίδου, Γκιάτα (λ), Αρχοντή, Αφεντούλη.







Στα πέντε σετ κρίθηκε η αναμέτρηση των Παγκορασίδων "ΑΣ Ελπίς 1" με τον ΓΑΣ Ευκαρπίας, με νικήτρια τελικά τη φιλοξενούμενη ομάδα, αλλά και με σημαντικά οφέλη για όλες τις αθλήτριες, που έδειξαν δείγματα των ικανοτήτων τους.

Τα σετ: 2-3 (23-25, 25-19, 25-18, 26-28, 09-15).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 1: Γραβαλίδου (λ), Καλλιστόγλου (λ), Κούρτι, Γκαλάπη, Κοτουασβίλι, Τσακνάκη, Νυδρέου, Καλογερίδου, Ντ. Τρόσκου, Αν. Τρόσκου, Πάσχου, Τζιάφα, Δανιήλ.

ΓΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ: Σιαματρά, Παναγιωτίδου, Πιλάτου, Τζελέπη, Ρ. Καραγκιαούρη, Χριστοπούλου, Πόλα, Κ. Καραγκιαούρη, Καρακούτα, Σωτηριάδου, Καμαδάνη, Τσουσκίδου, Νικολαΐδου, Σαχπατσίδου.


Πρεμιέρα με νίκη έκαναν στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ οι Παγκορασίδες "ΑΣ Ελπίς 2", κερδίζοντας την ομάδα του ΔΕΚΑ με 3-0 σετ και περνώντας ένα όμορφο απόγευμα.

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-17, 25-16).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 2 (Παπαδημητρίου): Καϊτετζίδου, Υφαντή, Χατζηιωάννου, Ι. Κούρτη, Ε. Κούρτη, Δουλάκη (λ), Κωνσταντινίδου, Νγκουτσάη, Μουρατίδου, Γκιάτα (λ), Αρχοντή.

ΔΕΚΑ (Γεωργακοπούλου): Κωνσταντινίδου, Γεωργιάδου, Μουστακίδη, Σπάστρα, Ρουστέμη, Γουλάρα, Βερβερίδου, Κοτζαγκιαουρίδου, Κουριτεμλή, Σωτηριάδου, Παπανικολάου, Καραγιάννη.
 



Με όμορφο τρόπο ξεκίνησαν οι Παγκορασίδες "ΑΣ Ελπίς 1" την συλλογή αγωνιστικών εμπειριών στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, καθώς νίκησαν τον Κεραυνό Αγίου Παύλου στην πρεμιέρα. 

Τα σετ:
3-0 (25-15, 25-05, 25-11)





Χρυσή Βαλκανιονίκης και καλύτερη πασαδόρος του τουρνουά αναδείχτηκε η αθλήτριά μας Δήμητρα Παπαθανασίου, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παγκορασίδων που ολοκληρώθηκε σήμερα στην πόλη Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας. Η 14χρονη πασαδόρος μας ήταν καθοριστική στον τελικό με την Τουρκία, την οποία η Εθνική μας νίκησε και πάλι με 3-2, ανατρέποντας το 0-2 των αντιπάλων.

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων συγχαίρει τις αθλήτριες, το τεχνικό τιμ και φυσικά τη Δήμητρα Παπαθανασίου για την μεγάλη επιτυχία τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που αρχίζει σε λίγες μέρες στην Ουγγαρία.  

Τον τελικό Ελλάδας-Τουρκίας παρακολούθησαν τηλεοπτικά στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» οι συναθλήτριες της Δήμητρας, μέλη των ομάδων Κορασίδων και Παγκορασίδων της Ελπίδας και ο κόουτς Κώστας Παπαδημητρίου, μετά το τέλος της προπόνησής τους.




Παρούσα με την Εθνική Παγκορασίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ17 θα είναι η αθλήτρια της Ελπίδας Αμπελοκήπων Δήμητρα Παπαθανασίου, η οποία συμπεριλήφθηκε στη 14άδα της ελληνικής ομάδας, κερδίζοντας άλλη μία επιβράβευση για το ταλέντο και για την σκληρή δουλειά της και αναδεικνύοντας μέσα από την τιμητική διεθνή κλήση της το σημαντικό έργο που επιτελείται στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας!

Η Εθνική Παγκορασίδων, με την Παπαθανασίου στην σύνθεσή της, αναχώρησε με προορισμό την πόλη Βρίνιατσκα της Σερβίας, όπου θα διεξαχθεί το Βαλκανικό Πρωτάθλημα (1-5 Ιουλίου 2023). Η ελληνική ομάδα έχει κληρωθεί στον Β' Όμιλο μαζί με το Μαυροβούνιο, την Τουρκία και την Βόρεια Μακεδονία. Μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης θα παραμείνει στη Σερβία μέχρι τις 9 Ιουλίου και στη συνέχεια θα ταξιδέψει απευθείας για την Ουγγαρία και την πόλη Μπεκεστσάμπα για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ17 (11-23 Ιουλίου 2023).

Ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, η Δήμητρα Παπαθανασίου θα βρίσκεται στο δίδυμο των πασαδόρων της γυναικείας ομάδας της Ελπίδας, καθώς ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής του τμήματος εκτίμησαν το ταλέντο της και αποφάσισαν την ένταξή της στις Γυναίκες, παράλληλα με την συμμετοχή της σε όλες τις αναπτυξιακές κατηγορίες στις οποίες θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.

Συγχαίρουμε την αθλήτριά μας για τη νέα κλήση της στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Εθνική Παγκορασίδων τόσο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα όσο και στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ17!

 

Το χάλκινο μετάλλιο έκαναν δικό τους οι εκπληκτικές Παγκορασίδες της Ελπίδας στο φάιναλ φορ του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ16 της ΕΠΕΣΘ, κερδίζοντας με 3-2 σετ τον Περσέα στην αναμέτρηση για την 3η/4η θέση, με μία επική ανατροπή που θα μείνει αξέχαστη για τις νεαρές αθλήτριές μας!

Οι "πράσινες" δεν έκαναν καλό ξεκίνημα και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 σετ, αλλά δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να διεκδικούν το καλύτερο σε κάθε φάση, για να φτάσουν τελικά στην ολική επαναφορά: Αφού πήραν με σχετική άνεση το 3ο σετ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 στο σημείο-κλειδί του αγώνα, αφού μετέτρεψαν το 18-20 σε 24-20 και οδήγησαν το ματς στο τάι μπρέικ, όπου και πάλι αποδείχθηκαν ανώτερες και ολοκλήρωσαν τη μεγάλη ανατροπή!

Αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας, στο προπονητικό επιτελείο και σε όλα τα στελέχη της ομάδας, που δεν έπαψαν ούτε λεπτό να πιστεύουν στην επιτυχία και τελικά δικαιώθηκαν!

Τα σετ: 3-2 (14-25, 23-25, 25-19, 25-21, 15-12).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Παπαδημητρίου): Παπαθανασίου, Καϊτεζίδου, Φαρσακίδη, Παράσχου, Σεπέρα, Γκιζάρη, Περγαντοπούλου (λ), Τσορλίνη, Χαραλαμπίδου, Κατσαούνη, Σφακιανάκη (λ).

ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ (Κοτόρτσης): Καραδημήτρα, Γκούβη, Μιχαηλίδου, Μπέλτσιου, Μπαρμπαλιού, Λαμπροπούλου, Κανίκατσικ (λ), Γρυπάρη, Γκουντουβά, Καρανασιοπούλου, Μαγκριώτη, Γιοβάννη.



Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι της ΕΠΕΣΘ στο YouTube τον αγώνα για την 3η / 4η του Final Four Παγκορασίδων, ανάμεσα στην Ελπίδα και τον Περσέα, σήμερα Παρασκευή 02/06 στις 17.30:

https://www.youtube.com/watch?v=N8OWqXXAm4U



Η μεγάλη προσπάθεια των Παγκορασίδων της Ελπίδας απέναντι στον Μυγδονιακό δεν στάθηκε αρκετή για να τους δώσει την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ16 της ΕΠΕΣΘ, αλλά τους χάρισε το χειροκρότημα, παρά την ήττα με 3-1 σετ στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας. Οι νεαρές "πράσινες" έδειξαν δείγματα της αξίας τους στο τρίτο σετ, όπου είχαν σημαντικό προβάδισμα σε αρκετά σημεία (4-0, 11-5) και παρότι ισοφαρίστηκαν βρήκαν τον τρόπο να κερδίσουν το σετ και να μειώσουν προσωρινά σε 2-1, έστω και αν τελικά υπέκυψαν και δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν σε μία σπουδαία ανατροπή.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος του πρώτου σετ, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΕΣΘ, Κώστας Χαριτωνίδης, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον προπονητή του ΠΟ Μουδανιών, Μανώλη Ροδοβίτη, στη μνήμη της αδικοχαμένης Χρυσούλας Κατριλιώτη.

Η Ελπίδα θα αντιμετωπίσει αύριο, Παρασκευή (02/06) στις 17:30 τον Περσέα στον αγώνα για την 3η θέση, ενώ ο Μυγδονιακός θα αναμετρηθεί στις 19:30 στον τελικό με την ομάδα του ΔΕΚΑ.

Τα σετ: 3-1 (25-16, 25-16, 23-25, 25-17).

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ (Μποσταντζόγλου): Αλεξόγλου, Πιθαμούδη, Χατζησακούλα, Ιορδανίδου, Ζουμπούλη, Μαγλουσίδη, Λάκη Β. (λ), Λάκη Ε., Βαβάτσουλα.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Παπαδημητρίου): Παπαθανασίου, Καϊτεζίδου, Φαρσακίδη, Παράσχου, Σεπέρα, Γκιζάρη, Περγαντοπούλου (λ), Τσορλίνη, Χαραλαμπίδου, Κατσαούνη, Σφακιανάκη (λ).

 



Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι της ΕΠΕΣΘ στο YouTube τον ημιτελικό του Final Four Παγκορασίδων, ανάμεσα στην Ελπίδα και τον Μυγδονιακό, σήμερα Πέμπτη 01/06 στις 19.30:

 



Ενόψει του Final 4 Κ16 Κοριτσιών το οποίο θα διεξαχθεί στο Ε.Γ. Μίκρας το διήμερο 1-2 Ιουνίου, οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων προχώρησαν στις ακόλουθες δηλώσεις στο σάιτ της ΕΠΕΣΘ.

Παπαδημητρίου Κώστας (Προπονητής ΑΣ Ελπίς): «Η ομάδα των Παγκορασίδων μας, κατάφερε να είναι φέτος στην γιορτή του βόλεϊ της πόλης μας! Αυτό από μόνο του αποτελεί πρόκληση, μια και συμμετέχουν πολύ καλές ομάδες, που κρατάνε πολύ ψηλά το επίπεδο στις μικρές ηλικίες. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό το F4 και σίγουρα το αποτέλεσμα θα αποτελέσει τροφή, ώστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με σκοπό την τελειοποίηση των μικρών μας αθλητριών στο μέλλον. Εύχομαι να ολοκληρωθούν οι αγώνες με υγεία πρώτα από όλα και να απολαύσουμε και φέτος ακόμη περισσότερα high lights από τα κορίτσια όλων των ομάδων».

Ακριτίδου Δώρα (προπονήτρια ΔΕΚΑ): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για δεύτερη χρόνια συμμετέχουμε σε Final 4 παγκορασίδων. Εύχομαι να γίνει μια ωραία διοργάνωση, με ωραίο βόλεϊ και γεμάτες κερκίδες. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Μποσταντζόγλου Ελένη (προπονήτρια Μυγδονιακού): «Είναι χαρά μου που βρίσκομαι στο Final 4 με αυτά τα κορίτσια, έκαναν πολύ καλή προσπάθεια μέσα στην χρονιά και αυτή θα είναι η ανταμοιβή τους. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε εντατικά και είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια. Οι ομάδες είναι αρκετά ανταγωνιστικές και είμαι σίγουρη ότι θα δούμε ωραία παιχνίδια. Ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία χωρίς τραυματισμούς σε όλους μας.

Επιπλέον θα ήθελα να τονίσω απλά ότι με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός μη διεξαγωγής πανελλήνιου πρωταθλήματος, ενώ η χώρα μας εκπροσωπείται στις διεθνείς διοργανώσεις με αντίστοιχο τμήμα της εθνικής».

Κοτόρτσης Γιώργος (προπονητής Περσέα): «Μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για τα αγωνιστικά τμήματα του Περσέα ολοκληρώνεται με την παρουσία της Κ16 στο F4 της ΕΠΕΣΘ. Ύστερα από μια κοπιαστική προσπάθεια, οι αθλήτριες κατάφεραν να κερδίσουν αξία την παρουσία τους. Ευχόμαστε να παίξουμε καλά αντάξια  του θεσμού και των αντιπάλων, να χαρούμε την συμμετοχή μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και να γίνει ένα συναρπαστικό τουρνουά χωρίς τραυματισμούς».



Το διήμερο 1-2 Ιουνίου 2023 θα διεξαχθεί στο Ε.Γ. Μίκρας το Final 4 Κ16 Κοριτσιών. Μετά την κλήρωση στα γραφεία της Ένωσης, προέκυψαν τα εξής ζευγάρια:

Πέμπτη 1 Ιουνίου
17.30 Περσέας - Νικητής ΔΕΚΑ/Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων
19.30 Μυγδονιακός - ΑΣ Ελπίς

Παρασκευή 2 Ιουνίου
17.30 Μικρός Τελικός
19.30 Τελικός



Την πρόκριση στο φάιναλ φορ της ΕΠΕΣΘ πανηγύρισαν οι Παγκορασίδες της Ελπίδας, ακολουθώντας τον συντομότερο δρόμο, αφού κέρδισαν και εκτός έδρας την Αναγέννηση Ρυσίου και προκρίθηκαν με 2-0 νίκες. Οι "πράσινες" επικράτησαν με 3-0, χωρίς να αφήσουν πολλά περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα, παρά την αξιόλογη προσπάθειά της.

Η χαρά ήταν μάλιστα διπλή για τη Δήμητρα Παπαθανασίου, η οποία γιόρτασε τα 14α γενέθλιά της και δέχθηκε την πιο γλυκιά τούρτα και τις ευχές όλης της ομάδας!

Τα σετ: 0-3 (22-25, 21-25, 19-25).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΥΣΙΟΥ (Σουρβαλης): Αντωνιάδου, Καλογήρου, Τσέκου, Σ. Κουντουράκη, Βασιλακάκη, Ευαγγελινού / Ζιούτα (λ), Χαμαλίδου (λ), Βασιλειάδου, Αραβίδου, Βαλούκα. 

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Παπαδημητρίου): Παπαθανασίου, Γκιζάρη, Φαρσακίδη, Ελ. Καϊτετζίδου, Παράσχου, Σεπέρα / Σφακιανάκη (λ), Περγαντοπούλου (λ), Τσορλίνη.







Με τον εκτός έδρας αγώνα με τον Μυγδονιακό γράφτηκε ο επίλογος για την ομάδα Παγκορασίδων Κ15 «ΑΣ Ελπίς 2», που συμμετείχε με επιτυχία στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ. Η τελευταία αναμέτρηση βρήκε νικήτρια τη γηπεδούχο ομάδα με 3-1 σετ, αλλά τα κέρδη από την παρουσία σε αυτό το παιχνίδι όπως και σε όλα τα προηγούμενα ήταν πολύ σημαντικά για τις μικρές αθλήτριές μας, που θα συνεχίσουν με περισσότερα εφόδια και μεγαλύτερη διάθεση την πορεία τους!

Τα σετ: 3-1 (15-25, 25-09, 25-22, 26-24).

ΑΕΣΜ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: Χατζηαντωνίου, Μπανάκη (λ), Παπαστολοπούλου, Γκουντή (λ), Αναγνώστου, Μάτη, Καρατζιά, Χιωτέλη, Καμπίτση, Χατζηκράλια, Αγγελίδου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Ι. Κούρτη, Καλλιστόγλου, Ε. Κούρτη, Τσιάφα, Α. Κούρτη, Πάσχου, Κοτουασβίλι, Α. Τρόσκου, Ντ. Τρόσκου, Γραβαλίδου, Νκουτσάη, Δανιήλ, Γκαλάπη. 




Στο παλαιό κλειστό της ΧΑΝΘ έπαιξαν οι Παγκορασίδες Κ15 «ΑΣ Ελπίς 1» για την 4η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 3-0 σετ υπέρ των γηπεδούχων.

 

Με το δεξί μπήκαν οι Παγκορασίδες της Ελπίδας στα πλέι οφ, παίρνοντας απέναντι στην Αναγέννηση Ρυσίου την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζονται για να προκριθούν στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.

Με όπλο την πίεση από το σερβίς, η ομάδα μας κατάφερε να φτάσει στην επικράτηση με 3-0 σετ επί μίας αντιπάλου που πάλεψε όσο μπορούσε και φάνηκε ανταγωνιστική ιδιαίτερα στο πρώτο σετ.

Η δεύτερη αναμέτρηση θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (20/05) στις 20:30 στο Ρύσιο και οι "πράσινες" θα επιχειρήσουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους, ώστε να μην χρειαστεί τρίτος αγώνας στο "Ι. Λεμονίδης".

Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-13, 25-19).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Παπαδημητρίου): Παπαθανασίου, Γκιζάρη, Φαρσακίδη, Ελ. Καϊτετζίδου, Παράσχου, Κατσαούνη / Σφακιανάκη (λ), Περγαντοπούλου (λ), Τσορλίνη, Σεπέρα, Χαραλαμπίδου, Πολλαετίδου, Π. Καϊτετζίδου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΥΣΙΟΥ (Σουρβαλης): Αντωνιάδου, Καλογήρου, Τσέκου, Σ. Κουντουράκη, Βασιλακάκη, Ευαγγελινού / Κιούτα (λ), Χαμαλίδου (λ), Ε. Κουντουράκη, Αραβίδου, Βαλούκα, Βασιλειάδου. 

 

 

 



Την Αναγέννηση Ρυσίου θα αντιμετωπίσει η ομάδα των Παγκορασίδων στην προημιτελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Όποια ομάδα σημειώσει δύο νίκες θα προκριθεί στο Final Four.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Μαΐου στους Αμπελόκηπους, ο δεύτερος το Σάββατο 20 Μαΐου στο Ρύσιο και ο τρίτος (αν χρειαστεί) την Τετάρτη 24 Μαΐου στους Αμπελόκηπους.




Με επιτυχημένα αποτελέσματα συνέχισαν οι Παγκορασίδες Κ15 της Ελπίδας την παρουσία τους στα τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, καθώς τόσο η ομάδα «ΑΣ Ελπίς 1» όσο και η «ΑΣ Ελπίς 2» πήραν νίκες στα παιχνίδια τους για την 3η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, η «ΑΣ Ελπίς 1» νίκησε εκτός έδρας τον ΒΑΟ (2-3 σετ), ενώ η «ΑΣ Ελπίς 2» λύγισε τον ΑΣ Ωραιόκαστρο με 3-0 σετ (27-15, 26-24, 25-15) έπειτα από έναν δυνατό αγώνα με συναρπαστική εξέλιξη και με τα δύο πρώτα σετ να κρίνονται στο φινάλε με τη μικρότερη δυνατή διαφορά.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 2: Καλλιστόγλου, Τζιάφα, Τσακνάκη, Α. Κούρτη, Πάσχου, Μπουρντά, Κοιουασβίλι, Δανιήλ, Γκαλάπη, Α. Τρόσκου, Ν. Τρόσκου, Ε. Κούρτη, Ι. Κούρτη, Γραβαλίδου.









Την πρωτιά στον όμιλό τους, που τους δίνει το πλεονέκτημα έδρας για τα προημιτελικά, σφράγισαν οι Παγκορασίδες της Ελπίδας, που ολοκλήρωσαν τη Β' Φάση με νίκη 3-0 απέναντι στον Ναύαρχο Βότση στο «Ι. Λεμονίδης».

O πρώτος προημιτελικός θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (13/05), με αντίπαλο έναν από τους ΑΣΚ Λαγκαδά, Αναγέννηση Ρυσίου, Ακαδημίες Πεύκων, σύμφωνα με την κλήρωση που θα γίνει από την ΕΠΕΣΘ μέσα στην εβδομάδα.

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-16, 25-17).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Παπαδημητρίου): Ε. Καϊτετζίδου, Φαρσακίδη, Σφακιανάκη (λ), Παράσχου, Π. Καϊτετζίδου, Κατσαούνη, Αθανασιάδου, Πρασίνη, Σεπέρα, Πολλαετίδου, Τσορλίνη, Γκιζάρη, Περγαντοπούλου (λ), Παπαθανασίου.

ΑΠΣ Ν. ΒΟΤΣΗΣ (Βαλσαμίδης): Αναγνώστη, Δήμου, Χατζηγώγου (λ), Θεοφιλογιαννάκου, Μανωλακάκη, Τοκμακίδου, Ντέντα, Βουτσινά, Ασβεστά, Σμυρνάκη, Μπεσίνα, Τσιροπούλου, Τσιμενίδου, Βαλάση (λ).




Επιστροφή στις νίκες για τις Παγκορασίδες, που κέρδισαν εκτός έδρας τον Μακεδονικό με 3-0 σετ για την 5η αγωνιστική της Β' Φάσης, χωρίς να αντιμετωπίσουν δυσκολίες και με όλες τις αθλήτριες να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Τα σετ: 0-3 (10-25, 20-25, 19-25).

ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Καλούση, Κανταρτζή (λ), Γιαννακίδου, Σαββίδου, Ιλιτζίδου, Βογιατζή, Μπουτζάκου (λ), Πανιώρη, Κόλκα, Δημητρακούδη, Ζωσιμίδου, Γουμάγια, Πασχαλίδου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Ε. Καϊτετζίδου, Φαρσακίδη, Παράσχου, Π. Καϊτετζίδου, Κατσαούνη, Δαμιανίδου (λ), Αθανασιάδου, Σεπέρα, Πολλαετίδου, Τσορλίνη, Γκιζάρη, Περγαντοπούλου (λ), Παπαθανασίου.






Το πάνω χέρι για την πρωτιά στον όμιλό τους διατήρησαν οι Παγκορασίδες της Ελπίδας, παρά την ήττα με 3-2 σετ από τον Περσέα. Η Ελπίδα αγωνίστηκε και πάλι χωρίς την αρχηγό της Δήμητρα Παπαθανασίου, ωστόσο κατάφερε να πάρει τον ένα βαθμό που χρειαζόταν για να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία με τον Περσέα. Πλέον θέλει δύο νίκες στους αγώνες με Μακεδονικό και Ναύαρχο Βότση για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο και το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. 

Τα δύο πρώτα σετ ήταν δραματικά, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν σημαντικές διαφορές. Ωστόσο τα κορίτσια της Ελπίδας, με περίσσιο πάθος γύρισαν το πρώτο από 15-20 και το δεύτερο από 16-22 για να πάρουν τον πολύτιμο βαθμό. Στη συνέχεια «μίλησε» η κούραση και ο Περσέας πήρε μία νίκη που του εξασφάλισε την πρόκριση στην οκτάδα, μαζί με την Ελπίδα.

Τα σετ: 2-3 (27-25, 27-25, 12-25, 13-25, 11-15).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Παπαδημητρίου):
 Παράσχου, Ε. Καϊτετζίδου, Γκιζάρη, Φαρσακίδη, Σεπέρα, Κατσαούνη, Περγαντοπούλου (λ), Τσορλίνη, Πολλαετίδου (λ), Χαραλαμπίδου, Πρασίνη, Παπαδοπούλου, Αθανασιάδου.

ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ (Κοτόρτσης):
 Γρυπάρη, Γκουβή, Μιχαηλίδου, Καραδημητρά, Μπέλτσιου, Μπαρμπαλιού, Οργαντζόγλου, Λαμπροπούλου, Γκουντουβά, Κανικάτσικ (λ), Δημητρασοπούλου (λ).

Με εντυπωσιακό τρόπο ήρθε η πρώτη νίκη των Παγκορασίδων Κ15 «ΑΣ Ελπίς 2» στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, αφού οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου μας επικράτησαν επί του Καμπανιακού στη Χαλάστρα με 3-1 σετ.

Οι «πράσινες» έφτασαν στην επικράτηση πετυχαίνοντας μία μεγάλη ανατροπή στο 4ο σετ, το οποίο πήραν με 24-26 παρότι είχαν βρεθεί να χάνουν 22-16.

Τα σετ: 1-3 (13-25, 18-25, 25-21, 24-26).

ΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Κελπέκη): Πεχλιβάνη, Τούτσι, Βαγγελοπούλου, Χαχούδη, Τρίτσκα, Κελπέκη, Αναστασοπούλου, Κουντουρά, Πιρόλι, Γκιόκα.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Θεοδώσης): Καλλιστόγλου, Τζιάφα, Τσακνάκη, Κούρτη, Πάσχου, Μπούρντα, Κοϊουασβίλι, Δανιήλ, Γκαλάπη, Α. Τρόσκου, Ν. Τρόσκου.







Τρίτη συνεχόμενη νίκη μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας για τις Παγκορασίδες της Ελπίδας, που κέρδισαν εκτός έδρας τον Ναύαρχο Βότση με 3-0 σετ και παρέμειναν αήττητες στον όμιλό τους για τη Β’ φάση του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ.

Έστω και χωρίς την Παπαθανασίου, οι «πράσινες» πρόσθεσαν άλλη μία σημαντική νίκη στο ενεργητικό τους και συνεχίζουν με στόχο πλέον την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο.

Τα σετ: 0-3 (19-25, 22-25, 22-25).

ΑΠΣ Ν. ΒΟΤΣΗΣ (Βαλσαμίδης): Αναγνώστη, Δήμου, Χατζηγώγου (λ), Θεοφιλογιαννάκου, Μανωλακάκη, Τοκμακίδου, Ντέντα, Βουτσινά, Ασβεστά, Πάτη, Μπεσίνα, Τσιμενίδου, Βαλάση (λ), Αθανασιάδου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Παπαδημητρίου): Ε. Καϊτετζίδου, Παράσχου, Γκιζάρη, Φαρσακίδη, Κατσαούνη, Περγαντοπούλου (λ), Σφακιανάκη (λ), Πολλαετίδου, Χαραλαμπίδου, Πρασίνη, Αθανασιάδου, Π. Καϊτετζίδου, Παπαδοπούλου.



Πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισαν οι Παγκορασίδες απέναντι στον Περσέα στην Περαία, όπου κέρδισαν 3-1 με ανατροπή σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική της Β' Φάσης, έχοντας στην σύνθεσή τους τη Δήμητρα Παπαθανασίου, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με την Εθνική Παγκορασίδων.

Ο α' γύρος ολοκληρώνεται για τις «πράσινες» αύριο (Τετάρτη 26/04, 19:00) με ένα ακόμη εκτός έδρας ντέρμπι, εναντίον του Ναυάρχου Βότση.

Τα σετ: 1-3 (25-10, 29-31, 23-25, 22-25).

ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ (Κοτόρτσης): Γρυπάρη, Γκουβή, Μιχαηλίδου, Καραδημητρά, Μπέλτσιου, Μπαρμπαλιού, Οργαντζόγλου, Γιοβάννη, Λαμπροπούλου, Γκουντουβά, Κανικάτσικ (λ), Δημητρασοπούλου (λ).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Παπαδημητρίου): Παπαθανασίου, Ε. Καϊτετζίδου, Παράσχου, Γκιζάρη, Φαρσακίδου, Κατσαούνη, Περγαντοπούλου (λ), Σφακιανάκη (λ), Πολλαετίδου, Τσορλίνη, Πρασίνη, Αθανασιάδου, Π. Καϊτετζίδου.



Τον πρώτο τους αγώνα έδωσαν οι Παγκορασίδες Κ15 της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 2», που αναμετρήθηκαν με τις αντίστοιχες αθλήτριες του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου στην πρεμιέρα του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Οι «πράσινες» κέρδισαν ένα σετ και παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικές μέχρι τέλους, με τις φιλοξενούμενες να παίρνουν τελικά τη νίκη με 1-3, αλλά με θετικές εντυπώσεις και κέρδη και για τις δύο ομάδες.

Τα σετ: 1-3 (15-25, 17-25, 27-25, 21-25). 





Νικηφόρο ξεκίνημα έκαναν οι Παγκορασίδες στη Β' φάση του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ, κερδίζοντας με 3-1 σετ τον Μακεδονικό στο "Ι. Λεμονίδης", σε εξ αναβολής παιχνίδι που αντιστοιχούσε στη 2η αγωνιστική.

Τα σετ: 3-1 (25-21, 25-08, 27-29, 25-10).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Ε. Καϊτετζίδου, Παράσχου, Σφακιανάκη (λ), Φαρσακίδη, Λ. Καϊτετζίδου, Κατσαούνη, Αθανασιάδου, Πρασίνη, Σεπέρα, Πολλαετίδου, Χαραλαμπίδου, Τσορλίνη, Γκιζάρη, Περγαντοπούλου (λ).

ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Καλούση, Κανταρτζή (λ), Γιαννακίδου, Σαββίδου, Ιλιτζίδου, Βογιατζή, Μπουτζάκου (λ), Πανιώρη, Κόλκα, Ζωσιμίδου, Πασχαλίδου.





Με την πέμπτη διαδοχική νίκη τους, που ήρθε μάλιστα με εντυπωσιακή ανατροπή, ολοκλήρωσαν οι Παγκορασίδες «ΑΣ Ελπίς 2» την πορεία τους στο τουρνουά της ΕΠΕΣΘ. Οι «πράσινες» κέρδισαν τη ΧΑΝΘ με 3-2 σετ, παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 στο ξεκίνημα, σ' ένα συναρπαστικό παιχνίδι που αντάμειψε πλήρως όσους το παρακολούθησαν! 

Τα σετ: 3-2 (22-25, 23-25, 25-16, 25-08, 16-14).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 2 (Τσομίδου): Χαραλαμπίδου Σ., Μουρατίδου, Κυπάρου, Παπαδοπούλου, Γκιόκα, Μακρή, Χαραλαμπίδου Β., Αποστολίδου, Χρυσαφούδη (λ), Εξίζογλου, Αλεξούδη, Μπάνιου (λ), Βαργιεμέζη.





Στα Λαγυνά, με αντίπαλο την ομάδα του Λαγκαδά, γράφτηκε ο επίλογος της φετινής προσπάθειας των Παγκορασίδων «ΑΣ Ελπίς 3» στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Οι μικρές αθλήτριές μας έδωσαν τον αγώνα τους και παρότι έχασαν με 3-0 σετ βγήκαν κερδισμένες για άλλη μία φορά, αφού μέσα από την παρουσία τους στη διοργάνωση έζησαν τη χαρά του παιχνιδιού, βελτιώθηκαν σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο και διδάχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες του αθλητισμού!



Δυνατές αναμετρήσεις περιμένουν τις νεαρές αθλήτριες της ομάδας Παγκορασίδων στην φάση των "16" του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.

Η σειρά των αγώνων της Ελπίδας στον Δ' όμιλο:

Α' ΓΥΡΟΣ: Περσέας - Ελπίς, Ελπίς - Μακεδονικός, Ν. Βότσης - Ελπίς
Β' ΓΥΡΟΣ: Ελπίς - Περσέας, Μακεδονικός - Ελπίς, Ελπίς - Ν. Βότσης





Την τέταρτη νίκη τους στη σειρά πανηγύρισαν οι Παγκορασίδες "ΑΣ Ελπίς 2", κερδίζοντας εκτός έδρας τον Πήγασο Πολίχνης με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 0-3 (13-25, 07-25, 10-25).

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Μαζιώτης): Τσακαλίδου (λ), Μαυροπέτρου, Κιμιτσίδου, Παυλίδου, Σταματάκη, Εξηζίδου, Πετμεζά, Παντελίδου, Καφτάνη, Δοϊτσίδου (λ), Λαμπριανίδου, Παπαδοπούλου, Πουρουτζίδου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 2 (Τσομίδου): Μουρατίδου, Κυπάρου, Μακρή, Χαραλαμπίδου Β., Αποστολίδου, Χατζηιωάννου, Χρυσαφούδη (λ), Εξίζογλου, Γκιόκα (λ), Βαργιεμέζη.

 



Πρώτες και αήττητες τερμάτισαν στον όμιλό τους οι Παγκορασίδες της Ελπίδας, που θριάμβευσαν στην σύγκρουση κορυφής απέναντι στον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ και ολοκλήρωσαν ιδανικά την παρουσία τους στην Α' Φάση του πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ16 της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ:
3-0 (25-19, 25-12, 25-22).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Παπαδημητρίου): Παπαθανασίου, Παράσχου, Γκιζάρη, Ε. Καϊτετζίδου, Σφακιανάκη (λ), Πολλαετίδου, Φαρσακίδη, Τσορλίνη, Περγαντοπούλου (λ), Π. Καϊτετζίδου, Σεπέρα, Χαραλαμπίδου. 

ΠΑΟΚ (Σταματίου): Ρηγούλη (λ), Πιοβλή, Δρασλή, Μαρρά, Χατζηεμμανουήλ, Καλλιάκη (λ), Ρούκα, Ζαχαράκη, Λαζαρίδου, Λάσκαρη, Μανναβή, Φωτιάδου, Ρουβά, Γαβριηλόγλου.





Με τον ΓΑΣ Ευκαρπίας 1 αναμετρήθηκαν οι  Παγκορασίδες «ΑΣ Ελπίς 3» στο «Ι. Λεμονίδης», για τη 10η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ. Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν εκείνη που πήρε τη νίκη με 3-0 σετ, αλλά τα οφέλη ήταν μοιρασμένα όπως σε όλα τα παιχνίδια αυτού του τουρνουά, καθώς οι αθλήτριές μας κέρδισαν εμπειρίες και θα συνεχίσουν την πορεία τους με περισσότερα εφόδια.



Μία νέα σημαντική αναγνώριση της προσπάθειας και του ταλέντου της κατέκτησε η αθλήτριά μας Δήμητρα Παπαθανασίου, η οποία κλήθηκε να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Παγκορασίδων (Κ17) στη Νεμέα από τις 7 έως 18 Απριλίου, εν όψει των αγώνων του 2ου Γύρου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν στη Λετονία στις 20-22 Απριλίου 2023.

Απευθύνουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στη Δήμητρα Παπαθανασίου για την κλήση της στην Εθνική Παγκορασίδων, επιτυχία η οποία αντανακλά στον σύλλογό μας, τιμά την Ελπίδα Αμπελοκήπων και μας γεμίζει δύναμη και περηφάνεια. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία και είμαστε βέβαιοι ότι θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες διακρίσεις και συμμετοχές της στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων!

Τη θέση τους στην κορυφαία δυάδα του ομίλου εξασφάλισαν και μαθηματικά οι Παγκορασίδες της Ελπίδας, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη τους με 3-2 σετ επί του Λαγκαδά, σε ένα παιχνίδι στο οποίο παρατάχθηκαν χωρίς την Παπαθανασίου.

Οι "πράσινες" θέτουν πλέον ως επόμενο στόχο την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλό της, η οποία θα κριθεί στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 7η και τελευταία αγωνιστική, το Σάββατο 01/04 στο "Ι. Λεμονίδης".

Τα σετ: 2-3 (25-15, 15-25, 23-25, 25-22, 07-15).

ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑΣ (Τορλακίδου): Δελετζέ, Καραδήμου, Παρούτη, Κασατούρα, Παπαϊωάννου, Πασχαλάκη, Γεράκη, Κατσιαβριά (λ), Φελφελή, Σίσκου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Παπαδημητρίου): Ε. Καϊτετζίδου, Φαρσακίδη, Σφακιανάκη (λ), Παράσχου, Π. Καϊτετζίδου, Κατσαούνη, Παπαδοπούλου, Αθανασιάδου, Σεπέρα, Πολλαετίδου, Χαραλαμπίδου, Τσορλίνη, Γκιζάρη, Περγαντοπούλου (λ).  




Στο Φίλυρο, με αντίπαλο τον τοπικό Αετό, έπαιξαν οι Παγκορασίδες «ΑΣ Ελπίς 3», στο πλαίσιο του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, δείχνοντας καλά στοιχεία, καθώς κατέκτησαν το πρώτο σετ και βρέθηκαν πολύ κοντά στο να φτάσουν στο τάι μπρέικ.

Τα σετ: 3-1 (19-25, 25-17, 25-16, 25-23).

ΑΕΤΟΣ ΦΙΛΥΡΟΥ (Γεωργιάδης): Γιαννακοπούλου, Καραπέλη, Κλημεντίδου, Κυπαρίσση (λ), Στεφανίδου, Καβούκη, Κεχαγιά, Κουχτίν, Κυφωνίδου, Τανίδου, Τ. Ταρασίδου, Β. Χατζόγλου, Σ. Ταρασίδου, Κ. Χατζόγλου (λ).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 3 (Θεοδώσης): Ι. Κούρτη, Καλλιστόγλου, Ε. Κούρτη, Τζιάφα, Τσακνάκη, Πάσχου, Α. Κούρτη, Γκιάτα, Κοτουασβίλι, Α. Τρόσκου, Ν. Τρόσκου, Γραβαλίδου, Νγκουτσάη, Γκαλάπη.

Νικήτριες αναδείχθηκαν οι Παγκορασίδες «ΑΣ Ελπίς 2» στην αναμέτρησή τους με τον ΠΑΟΚ για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, προσθέτοντας άλλη μία θετική εμπειρία στο ενεργητικό τους.

Τα σετ: 3-0 (25-12, 25-20, 25-07).

ΑΣ Ελπίς 2 (Τσομίδου): Χαραλαμπίδου Σ, Μουρατίδου, Κυπάρου, Παπαδοπούλου, Μακρή, Αποστολίδου, Χατζηιωάννου, Χρυσαφούδη (λ), Εξίζογλου, Αλεξούδη, Μπάνιου (λ), Βαργιεμέζη.

ΠΑΟΚ (Μαξίμοβα): Πασχαλούδη, Ορφανίδου, Χατζησάββα, Μπάνου, Παπαβασιλείου Π., Κασίδου, Οικονόμου, Παπαϊωάννου, Γεράση, Παπαβασιλείου Σ., Ταραβήρα, Δοινάκη.

Επιτυχημένη ήταν τόσο η εμφάνιση όσο και το αποτέλεσμα για τις Παγκορασίδες της Ελπίδας απέναντι στον ΠΟ Μουδανιών, τον οποίο κέρδισαν με 3-0 σετ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 3-0 (25-19, 25-12, 25-15).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Παπαθανασίου, Γκιζάρη, Ε. Καϊτετζίδου, Παράσχου, Σφακιανάκη (λ), Τσορλίνη, Κατσαούνη, Περγαντοπούλου (λ), Π. Καϊτετζίδου, Σεπέρα, Δαμιανίδου, Παπαδοπούλου, Φαρσακίδη, Χαραλαμπίδου.

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: Κούσεκ, Μεϊντάνη, Τεφτίρογλου, Σαματιανού (λ), Γλαράκη, Γιαγκούλα, Αϊβαζίδου, Κακαρίκα, Παπαγόρα, Σαρρή (λ), Βλογιάρη, Παναγιωτοπούλου, Βεργίνη, Τόλια.
 







Οι Παγκορασίδες Β' της Ελπίδας πρόσθεσαν μία νέα νίκη στο ενεργητικό τους, κερδίζοντας την ΑΕΝ Αγίας Τριάδας με 3-0 σετ για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 3-0 (25-10, 25-12, 25-12).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Αθανασιάδου, Τσορλίνη, Κατσαούνη, Περγαντοπούλου, Πρασίνη, Σεπέρα, Καϊτετζίδου, Δαμιανίδου (λ), Παπαδοπούλου. 

ΑΕΝ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ: Ανθιμιάδου, Βαργεμέζη, Κωνσταντίνου, Τόζιου, Νικολοπούλου, Σμυρνάκου, Πρασσά, Παπανικολάου, Βασιλειάδου. 


Με τον Αστέρα Σίνδου αναμετρήθηκαν οι Παγκορασίδες «ΑΣ Ελπίς 3» της Ελπίδας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 0-3 (14-25, 15-25, 13-25).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 3: Ι. Κούρτη, Καλλιστόγλου (λ), Ε. Κούρτη, Τζιάφα, Α. Κούρτη, Γκιάτα (λ), Μπουρντά, Κοτοκασβίλι, Α. Τρόσκου, Ντ. Τρόσκου, Γροβαλίδου, Νγκουκάι, Δανιήλ, Γκαλάπη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ: Σκερλέτη (λ), Σωτηριάδου, Γαλατίδου, Καλογιαννίδου, Βουδούρη, Μ. Κωστάκογλου, Κεϊσίδου, Μπαλογιάννη, Πασάκαλου, Δ. Κωστάκογλου, Μαρκίδου. 


Με νίκη συνοδεύτηκε η επίσκεψη των Παγκορασίδων «ΑΣ Ελπίς 2» στο Δ.Α.Κ. Αγίου Παύλου, όπου κέρδισαν τον τοπικό Κεραυνό με 3-0 σετ για την 8η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 0-3 (08-25, 07-25, 13-25).

ΑΜΣ Κεραυνός Αγίου Παύλου: Αργυρίου, Καβατζίκη, Καλεμκεριδου Σ., Κοστούρι, Παπαδόπουλου Μ (λ), Σμαραγδου, Καλεμκεριδου Λ, Καριώτη, Κυπαρίσση, Μίτκου, Ρέμπα(λ), Τσανασίδου, Χαρατσίδου, Χαραλαμπίδου

ΑΣ Ελπίς 2 (Τσομίδου): Χαραλαμπίδου Σ, Μουρατίδου, Κυπάρου, Παπαδοπούλου Ι., Μακρή, Χαραλαμπίδου Β., Αποστολίδου, Χατζηιωάννου, Αλεξούδη, Μπάνιου (λ), Βαργιεμέζη.

 





Τη νίκη με 3-0 σετ επί του ΑΟ Εκμάθησης Αθλημάτων πήραν οι Παγκορασίδες "ΑΣ Ελπίς 2", στο πλαίσιο του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-23, 25-08).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 2 (Τσομίδου): Σ. Χαραλαμπίδου, Μουρατίδου, Κυπάρου, Μπάνιου, Μακρή, Β. Χαραλαμπίδου, Αποστολίδου, Χατζηιωάννου, Χρυσαφούδη (λ), Αλεξούδη, Παπαδοπούλου (λ), Βεργεμέζη.

ΑΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (Τσεγρέλη): Α. Μασλαρινού, Μ. Μασλαρινού, Μαρκοτίνη, Κυφωνιδου, Μαρκάδα, Καρατσιολη, Σπιριντανίτη.



Ένα παιχνίδι με αμείωτο ενδιαφέρον και πολλές ανατροπές έδωσαν οι Παγκορασίδες «ΑΣ Ελπίς 3» στη Νεάπολη, απέναντι στον γηπεδούχο ΑΠΚ Νεάπολης για την 7η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 σετ, ανέτρεψε τα δεδομένα και προηγήθηκε 1-2, αλλά οι γηπεδούχοι γύρισαν το παιχνίδι από την πλευρά τους και επικράτησαν με 3-2 στο τάι μπρέικ. Όλες ανεξαιρέτως οι αθλήτριες, όμως, δικαιούνται να αισθάνονται νικήτριες για τη μεγάλη προσπάθειά τους.

 



Έξι αθλήτριες από την ομάδα Παγκορασίδων της Ελπίδας, που είναι μέλη και του αντίστοιχου κλιμακίου Θεσσαλονίκης, κλήθηκαν να πάρουν μέρος στο φετινό All Star Game Κ16 της ΕΠΕΣΘ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, ώρα 11.00, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ιωνίας στα Διαβατά.

Καλή επιτυχία 
στα κορίτσια μας!





Στο τάι μπρέικ κρίθηκε η αναμέτρηση των Παγκορασίδων «ΑΣ Ελπίς» με την αντίστοιχη ομάδα του Άρη, με τις αθλήτριές μας να κυνηγούν μέχρι τέλους τη νίκη, που τελικά κατακτήθηκε από τις γηπεδούχους, αλλά η επιβράβευση της προσπάθειας ήταν εξίσου μεγάλη και για τις δύο ομάδες για την όμορφη προσπάθειά τους.

Τα σετ: 3-2 (08-25, 25-19, 23-25, 25-20, 17-15).

ΑΣ ΑΡΗΣ 2: Μιχαλάκη Χρ, Ξενάκη Χρ, Σαββου, Αρβανιτάκη, Ζουρπελη, Μάνικα Χρ, Μιχαλάκη Ξ., Χαριστέα, Μανίκα Ελ, Γκαμπράνη, Τζουκοπούλου, Ξενάκη Ελ..

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 2: Χαραλαμπίδου Σ, Μουρατίδου, Κυπάρου, Παπαδοπούλου, Μακρή, Χαραλαμπίδου Β., Αποστολίδου, Εξίζογλου, Μπάνιου (λ), Βεργεμέζη.


 

Απέναντι στη Νέα Γενεά μέτρησαν τις δυνάμεις τους οι Παγκορασίδες της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 3», που πάλεψαν για το καλύτερο στο «Ι. Λεμονίδης», με τελική νικήτρια τη φιλοξενούμενη ομάδα με 1-3 σετ, στην αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού Κοριτσιών Κ16 της ΕΠΕΣΘ.

 





Όμορφη εμφάνιση, νίκη και χαμόγελα για τις Παγκορασίδες «ΑΣ Ελπίς 2», που έπαιξαν με την ομάδα του ΑΣΕΓ Πανελλήνιος για την 5η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού για Κορίτσια Κ16 της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 3-0 (25-13, 25-13, 25-11).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 2 (Τσομίδου): Χαραλαμπίδου, Μουρατίδου, Κυπάρου, Μακρή, Αποστολίδου, Χατζηιωάννου, Χρυσαφούδη (λ), Εξίζογλου, Αλεξούδη, Παπαδόπουλου (λ), Βεργεμέζη.

Στη Νεάπολη βρέθηκαν για να παίξουν και να αποκτήσουν εμπειρίες οι Παγκορασίδες της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 3», που αναμετρήθηκαν με τον Μακεδονικό για την 5η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ. 

Τα σετ: 3-0 (25-08, 25-06, 25-16).

ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Βέρα, Κεσίδου, Δημητρακούδη, Καπούση, Σαββίδου, Ρωσσίδου, Βογιατζή, Χαχάλου, Γουμάγια, Ζωσιμίδου, Αμανατίδου, Μπαλιάκα (λ), Μωυσίδου (λ).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Ι. Κούρτη, Καλλιστόγλου (λ), Ε. Κούρτη, Τζιάφα, Τσακνάκη, Πάσχου, Γκιάτα (λ), Μπουρντά, Α. Τρόσκου, Ντ. Τρόσκου, Νγκουτσάη, Δανίκα, Γκαλάπη.











Δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για τις Παγκορασίδες της Ελπίδας στο πρωτάθλημα ΕΠΕΣΘ, καθώς επικράτησαν χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες επί του ΕΟ Σταυρούπολης στο "Ι. Λεμονίδης".

Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-10, 25-12).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Φαρσακίδη, Δαμιανίδου, Παπαθανασίου, Γκιζάρη, Παράσχου, Σφακιανάκη (λ), Ε. Καϊτετζίδου, Κατσαούνη, Περγαντοπούλου (λ), Παπαδοπούλου, Τσορλίνη, Π. Καϊτετζίδου, Πρασίνη, Σεπέρα.

ΕΟΣ: Χονδρουλάκη (λ), Περήφανου, Κενανοπούλου, Κεπιζά, Χοτζαλλί, Κυρσανίδου, Πολυχρονιάδου, Λαρισσινού (λ). 


Επιτυχημένο ξεκίνημα για τις Παγκορασίδες της Ελπίδας στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ, χάρη στην εκτός έδρας νίκη τους επί του Αίαντα Ευόσμου με 3-1 σετ στο εξ αναβολής παιχνίδι τους για την 1η αγωνιστική.

Τα σετ: 1-3 (15-25, 06-25, 25-20, 17-25).

ΑΠΣ ΑΙΑΣ: Ταμαζιάν, Γογοσοπούλου, Καρακαβίδου, Μαλογιάννη, Σταυροπούλου, Γούναρη, Κοκκίνη.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Ε. Καϊτετζίδου, Φαρσακίδη, Σφακιανάκη (λ), Παράσχου, Π. Καϊτετζίδου, Κατσαούνη, Παπαδοπούλου, Γκιάτα, Δαμιανίδου, Πρασίνη, Τσορλίνη, Γκιζάρη, Περγαντοπούλου (λ), Παπαθανασίου.




Νέα νίκη πέτυχαν οι Παγκορασίδες Β1 που στελεχώνουν την ομάδα "ΑΣ Ελπίς 1", κερδίζοντας με 3-0 σετ τις αντίστοιχες αθλήτριες της Βεργίνας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 3-0 (25-06, 25-10, 25-17).





Στον Εύοσμο έπαιξαν οι Παγκορασίδες της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 2», με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του ΔΕΚΑ, για την 4η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό για τις «πράσινες», που ηττήθηκαν με 3-0, αλλά έκαναν την προσπάθειά τους και θα συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση στην συνέχεια της διοργάνωσης.

Τα σετ:
 3-0 (25-15, 25-17, 25-12).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 2: Χαραλαμπίδου, Μουρατίδου, Κυπάρου, Παπαδοπούλου, Μακρή, Αποστολίδου, Χρυσαφούδη (λ), Εξίζογλου, Αλεξούδη, Μπάνιου (λ), Βεργεμέζη.

Νέες αγωνιστικές εμπειρίες για τις Παγκορασίδες της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 3», που μέτρησαν τις δυνάμεις τους απέναντι στις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, για την 4η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 0-3 (13-25, 10-25, 18-25).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 3 (Θεοδώσης): Κούρτη, Καλλιστόγλου, Τζιάφα, Τσακνάκη, Πάσχου, Γκιάτα, Μπουρντά, Κοτουασβίλι, Α. Τρόσκου, Ντ. Τρόσκου, Νγκουτσάη, Δανιήλ, Γκαλάπη.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΡΩΤ. ΠΕΥΚΩΝ (Γκιούγκης): Αντωνιάδης, Σαλόγλου, Γεωργιάδου, Μπουντακίδου, Γκαρά-Μάγγου (λ), Βερβέρη, Λουκοβίτη, Βουρκά-Φιάκα, Κυριλλίδου, Μασμανίδου (λ).







Με νίκη επί του ΒΑΟ συνέχισαν οι Παγκορασίδες Β2, που στελεχώνουν την ομάδα "ΑΣ Ελπίς 2", στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 3-0 (25-05, 25-17, 25-16).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 2: Χαραλαμπίδου Σ., Μουρατίδου, Κυπάρου, Παπαδοπούλου, Μακρή, Χαραλαμπίδου Β., Αποστολίδου, Χατζηιωάννου, Χρυσαφούδη (λ), Εξίζογλου, Αλεξούδη, Μπάνιου (λ), Βεργεμέζη.

ΒΑΟ 2:
Βαρυτιμιάδου, Χρηστίδου, Παπαστεφάνου, Ιωαννίδου, Ακρίβου, Τριανταφυλλίδου, Μπισκιτζίδου, Διούδη, Κωνσταντίνου, Γκίκα, Φορά, Γούλιου.

Εκτός έδρας νίκη πήραν οι Παγκορασίδες Β1 της Ελπίδας, με την ομάδα «ΑΣ Ελπίς 1», απέναντι στις αντίστοιχες αθλήτριες του Ναύαρχου Βότση, για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις και τα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Τα σετ: 0-3 (11-25, 05-25, 07-25).

Επάξια στάθηκαν οι μικρότερες αθλήτριές μας της ομάδας Παγκορασίδων «ΑΣ Ελπίς 3» στον εκτός έδρας αγώνα με την Ακαδημία Αθλέτικο, στη Νεοχωρούδα, για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ. Παρότι η γηπεδούχος ομάδα αναδείχθηκε νικήτρια, οι νεαρές «πράσινες» έδειξαν δείγματα της αγωνιστικότητάς τους και βγήκαν κερδισμένες από την συμμετοχή τους.

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-15, 25-14).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΕΤΙΚΟ: Πλίκα, Ποιμενίδου, Μυλωνά, Μαλλίνη, Μακρή (λ), Ελληνιάδου, Καραχάς, Κουριτενλή, Γιαννέλη, Χατζή. 

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 3: Κούρτη, Καλλιστόγλου, Αρχοντή, Τζιάφα, Τσακνάκη, Πάσχου, Γκιάτα, Μπουρμά, Κοτουασβίλι, Α. Τρόσκου, Ντ. Τρόσκου, Νγκουτσάη, Δανιήλ, Γκαλάπη.



Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα για τις Παγκορασίδες Β1 της Ελπίδας στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, καθώς η ομάδα «ΑΣ Ελπίς 1» επικράτησε επί της αντίστοιχης του ΒΑΟ, χωρίς ωστόσο το αποτέλεσμα να έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς σε αυτό το επίπεδο προέχει η χαρά της συμμετοχής και η επίτευξη αγωνιστικής προόδου για όλες τις αθλήτριες.

Τα σετ: 3-0 (25-11, 25-12, 25-04).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 1: Καϊτετζίδου, Τσορλίνη, Αθανασιάδου, Γκιάτα (λ), Παπαδοπούλου, Πολλαετίδου, Σεπέρα, Πρασίνη, Κατσαούνη, Δαμιανίδου (λ), Περγαντοπούλου, Φαρσακίδη, Αρχοντή.

ΒΑΟ: Στόικου, Νουανεκέιτε, Μουσάι, Ορφανίδου, Πετάνι, Λαμπροπούλου, Ορφανίδου, Νεβεγκιώτη, Βασιλειάδου, Νικολαΐδου, Τότα, Ιακωβίδου.





Επιτυχημένο ντεμπούτο για τα κορίτσια της Ελπίδας που είναι γεννημένα τη διετία 2009-2010 και στελεχώνουν την ομάδα Παγκορασίδων «ΑΣ Ελπίς 3». Στον πρώτο τους αγώνα για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, οι αθλήτριές μας κέρδισαν την αντίστοιχη ομάδα «Ακαδημία Όλυμπος 1» με 3-1 σετ, συνδυάζοντας τη χαρά της συμμετοχής με την πρόσθετη ικανοποίηση της νίκης.

 



Στα γραφεία της ΕΠΕΣΘ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος Παγκορασίδων, το οποίο θα αρχίσει το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου. Στο φετινό πρωτάθλημα θα πάρουν μέρος 27 ομάδες που χωρίστηκαν σε τέσσερις ομίλους. Oι τέσσερις πρώτοι κάθε ομίλου θα προκριθούν στη φάση των 16.
 
Το πρόγραμμα της Ελπίδας:
 
1η αγωνιστική: Αίας Ευόσμου - Ελπίς
2η αγωνιστική: Ελπίς - ΕΟ Σταυρούπολης
3η αγωνιστική: Πήγασος Πολίχνης - Ελπίς
4η αγωνιστική: Ρεπό
5η αγωνιστική: Ελπίς - ΠΟ Μουδανιών
6η αγωνιστική: ΑΣΚ Λαγκαδά - Ελπίς
7η αγωνιστική: Ελπίς - ΠΑΟΚ

Τον πρώτο τους αγώνα για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού Κοριτσιών Κ16 της ΕΠΕΣΘ έδωσαν οι Παγκορασίδες «ΑΣ Ελπίς 2», που αναμετρήθηκαν εκτός έδρας με τον Αίαντα Ευόσμου. Οι αθλήτριές μας ήταν ανταγωνιστικές και πάλεψαν και στα τρία σετ, αποκομίζοντας εμπειρίες και θετικά συμπεράσματα παρά την ήττα.

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-22, 25-20).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Χαραλαμπίδου Σ., Μουρατίδου, Εξίζογλου, Μακρή, Παπαδοπούλου, Χρυσαφούδη (λ), Κυπάρου, Βεργεμέζη, Μπάνιου.

Με ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Καμπανιακό υποδέχθηκαν το 2023 οι Παγκορασίδες της Ελπίδας με έτος γέννησης 2009 & 2010, αποκομίζοντας εμπειρίες ενόψει των αγώνων που θα ακολουθήσουν μέσα στο νέο έτος.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Καμπανιακού για την αποδοχή της πρόσκλησης και ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία για όλες τις αθλήτριες!





















Στην Προεθνική ομάδα βόλεϊ Παγκορασίδων (γεν. 2008-2009) κλήθηκε η αθλήτρια της Ελπίδας Αμπελοκήπων Δήμητρα Παπαθανασίου, προσθέτοντας το όνομά της πλάι σε εκείνα αρκετών ακόμη εκπροσώπων του συλλόγου μας που τα τελευταία χρόνια έχουν λάβει ανάλογη αναγνώριση των προσπαθειών τους.

Η νεαρή αθλήτριά μας θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Προεθνικής Παγκορασίδων, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 Ιουλίου έως τις 5 Αυγούστου στο Σουφλί.

Απευθύνουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στη Δήμητρα Παπαθανασίου για την κλήση της στην Προεθνική Παγκορασίδων και ευχόμαστε να ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες διακρίσεις και συμμετοχές της στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων!



Μία νέα αγωνιστική εμπειρία έζησαν στη Νεάπολη  οι Παγκορασίδες της ομάδας Κ15 «ΑΣ Ελπίς 2», που αναμετρήθηκαν με την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Εκμάθησης Αθλημάτων για την 5η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-1 σετ, ωστόσο τα κέρδη από την αναμέτρηση ήταν πολύ πιο σημαντικά από το αποτέλεσμα, όπως σε κάθε παιχνίδι αυτού του τουρνουά.

Τα σετ: 17-25, 25-17, 25-19, 25-22.

ΑΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ: Μπαλίκα, Ζινίσσα, Α. Μασλαρινού, Γ. Μασλαρινού, Μαρκοτίνη, Κυφωνίδου, Μαρκαδά, Καρατσιόλη.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ:
Αποστολίδου, Μουρατίδου, Περγαντοπούλου, Χαραλαμπίδου, Χρυσαφούδη, Αλεξούδη, Μακρή, Κυπάρου, Βαργιεμέζη, Αρχοντή, Εξιζόγλου, Πρασίνη.


Μία νέα συναρπαστική εμπειρία έζησαν οι Παγκορασίδες Κ15 της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 2», που αντιμετώπισαν τον Λαγκαδά σε εξ αναβολής αγώνα για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ και επικράτησαν με 3-2 σετ με ανατροπή, έπειτα από ένα χορταστικό παιχνίδι.

Τα σετ: 19-25, 23-25, 25-20, 25-21, 15-09. 

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 2 (Θεοδώσης): Αθανασιάδου, Γκιζάρη, Κυρ. Δαμιανίδου (λ), Σφακιανάκη (λ), Περγαντοπούλου, Κων. Δαμιανίδου, Κατσαούνη, Πολλαετίδου, Σεπέρα, Τσιούδα, Γκιάτα, Βεργιεμέζη, Φαρσακίδη.

ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ (Τορλαχίδου): Αλεξόγλου, Γεράκη, Κασατούρα, Παρούτη, Καραδήμου, Κατσιαβριά, Παπαϊωάννου, Νερσέσοβα, Παπαδοπούλου, Φελφελή, Ντινούδη, Λιάμου, Σίσκου. 

 



Άλλη μια νίκη για την ομάδα «ΑΣ Ελπίς 1» στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ για Παγκορασίδες Κ15. Οι μικρές αθλήτριες της Ελπίδας επικράτησαν επί της αντίστοιχης ομάδας των Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων με 3-0 σετ, αποκομίζοντας θετικές παραστάσεις και εμπειρίες.

Τα σετ: 25-18, 25-18, 25-20.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κολεσιώτης): Μουρατίδου, Εξίζογλου, Χαραλαμπίδου, Βαργεμέζη, Περγαντοπούλου, Πρασίνη, Αποστολίδου, Αρχοντή, Αλεξούδη, Μακρή.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ (Παναγιώτου): Αντωνιάδου, Αραμπατζή, Γκέγκα, Τοπαλίδου, Μασμαλίδου, Καβαλιέρου, Καζάζη, Κωνσταντάρα, Σαββίδου, Λεωνάκη, Παναγιώτου, Βούρκα-Φτάκα, Δράγα (λ), Βαβλιάκη (λ).



Τη δεύτερη νίκη τους στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού Παγκορασίδων Κ15 πήραν οι αθλήτριες της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 2», που κέρδισαν στη Νεοχωρούδα την Ακαδημία Αθλέτικο με 3-0 σετ, έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Άξιες συγχαρητηρίων και οι δύο ομάδες για την προσπάθειά τους, που αποτυπώθηκε στο εντυπωσιακό 31-29 του πρώτου σετ!

Τα σετ: 29-31, 23-25, 16-25.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΕΤΙΚΟ (Καρδαμανίδου): Ελληνιάδου, Αφεντίδου, Κουρστενλή, Δουμπάλα (λ), Μαλλίνη, Βερβέρη, Γιαννέλη, Καρακλέ, Ποιμενίδου, Χατζή, Μυλωνά, Βάικα.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 2 (Θεοδώσης): Βαργεμέζη, Χρυσαφούλη, Αποστολίδου, Μουρατίδου, Χαραλαμπίδου, Αλεξούδη, Περγαντοπούλου, Εξίζογλου, Πρασίνη, Αρχοντή, Μακρή, Κυπάρου.





Όμορφο απόγευμα στην Σίνδο για τις Παγκορασίδες Κ15 «ΑΣ Ελπίς 1», που χάρηκαν το παιχνίδι και επιπλέον έφτασαν στη νίκη, στην αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 18-25, 13-25, 10-25.


ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ (Δρακουλίδου): Αυγερινίδου, Κεϊσίδου, Μ. Κωστάκογλου, Μαρκίδου, Πασακάλου, Γαλατίδου, Ιωάννου, Δ. Κωστάκογλου, Μπαλογιάννη.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Θεοδώσης): Τσιούδα, Σεπέρα, Γκιζάρη, Πολαετίδου, Κατσαούνη, Κυρ. Δαμιανίδου (λ), Κων. Δαμιανίδου, Αθανασιάδου, Γκιάτα (λ), Φαρσακίδη, Παπαδοπούλου, Σφακιανάκη.

Τα κυριακάτικα ραντεβού των Παγκορασίδων της Ελπίδας είναι διαφορετικά! Οι αθλήτριές μας έζησαν σήμερα το πρωί μοναδικές στιγμές στο «Ι. Λεμονίδης», σε μια γιορτή με πολύ χορό, μουσική και φαγητό, που τις έκανε να νιώσουν μέλη της ίδιας μεγάλης οικογένειας!


Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από τη γιορτή των Παγκορασίδων Α' και Β'











Την πρώτη τους αγωνιστική εμπειρία στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ είχαν οι Παγκορασίδες Κ15 της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 1», που αναμετρήθηκαν στο «Ι. Λεμονίδης» με τον Αίαντα Ευόσμου και παρά την ήττα τους με 3-0 σετ διασκέδασαν και χάρηκαν το βόλεϊ!

Τα σετ: 15-25, 22-25, 22-25. 









Με χαμόγελα ξεκίνησαν οι Παγκορασίδες Κ15 της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 2» την παρουσία τους στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, καθώς συνδύασαν τη χαρά του παιχνιδιού με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, κερδίζοντας 3-0 σετ τον Μυγδονιακό, αν και στην πραγματικότητα και οι δύο ομάδες έχουν λόγους να νιώθουν κερδισμένες μέσα από αυτή την όμορφη εμπειρία.

Τα σετ: 25-14, 25-16, 25-21.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση και ο καταρτισμός του αγωνιστικού προγράμματος του τουρνουά εκτός συναγωνισμού Κοριτσιών Κ15 της ΕΠΕΣΘ, στο οποίο η Ελπίδα Αμπελοκήπων θα συμμετάσχει με δύο διαφορετικές ομάδες:
Η «ΑΣ Ελπίς 1» τοποθετήθηκε στον Γ' Όμιλο και η «ΑΣ Ελπίς 2» στον Δ' Όμιλο, με τους αγώνες τους να είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν αυτό το Σάββατο (02/04). 


Δείτε ΕΔΩ το αγωνιστικό πρόγραμμα των Παγκορασίδων Κ15 «ΑΣ Ελπίς 1», στον Γ' Όμιλο

Δείτε ΕΔΩ το αγωνιστικό πρόγραμμα των Παγκορασίδων Κ15 «ΑΣ Ελπίς 2», στον Δ' Όμιλο

 

 











Μία νέα χρήσιμη εμπειρία για τις Παγκορασίδες της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 2», που έζησαν τη χαρά του παιχνιδιού απέναντι στον Αστέρα Σίνδου, για την 9η και τελευταία αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-0 σετ, αλλά αυτό μικρή σημασία είχε μπροστά στο συνολικό κέρδος που απέκτησαν οι αθλήτριές μας μέσα από τη διαδικασία της συμμετοχής σ' αυτό το τουρνουά, φτάνοντας σε ατομική και ομαδική βελτίωση και κατανοώντας σε βάθος τις αξίες του αθλητισμού.

Τα σετ: 25-21, 25-17, 25-17.



Την ήττα γνώρισαν οι Παγκορασίδες της Ελπίδας στο Ασβεστοχώρι από τη Νέα Γενεά, με 3-0 σετ, σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 25-16, 25-16, 25-18.







Με νίκη επί του Αίαντα Ευόσμου με 3-0 σετ συνέχισαν οι Παγκορασίδες της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 1» την πορεία τους στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, συνδυάζοντας τη χαρά της επικράτησης με την ουσία της απόκτησης αγωνιστικών εμπειριών.

Τα σετ:
25-15, 25-07, 25-14.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 1:
Λ. Σαρακενίδου, Αγγουρά, Κακαλή, Τσιτσιρίκου (λ), Στεργιανούδη, Σειρά, Ε. Σαρακενίδου, Μήττα, Πηγούνη (λ), Θόδος.

ΑΠΣ ΑΙΑΣ:
Γραβαλίδου (λ), Σίμου, Πεχλιβανίδου (λ), Κλειδωνιάρη, Καρακαβίδου, Ιτζίδου, Αναστασιάδου, Μπέη, Γογοσοπούλου, Κοκκίνη, Γούναρη, Μισαηλίδου, Χατζηκαλιά, Φεζαρίδου.

 



Πέντε νεαροί εκπρόσωποι της Ελπίδας κλήθηκαν για να συμμετάσχουν στο All-Star Volley Παμπαίδων - Παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ, την Καθαρά Δευτέρα (07/03) στο Δημοτικό Γυμναστήριο Διαβατών.

Στον αγώνα προσκλήθηκαν τέσσερις αθλήτριες του συλλόγου μας, οι Δήμητρα Παπαθανασίου, Ευδοξία Γκιζάρη, Μαρία Κατσαούνη, Μαρία Σφακιανάκη, καθώς και ένας αθλητής, ο Δημήτρης Γκανέλας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους επιλεχθέντες!



Οι Παγκορασίδες της «ΑΣ Ελπίς 2» κυνήγησαν το καλύτερο στον αγώνα με την ομάδα «ΔΕΚΑ 2» για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, αποκτώντας άλλη μία ωφέλιμη αγωνιστική εμπειρία, παρότι τελικά οι φιλοξενούμενες ήταν εκείνες που επικράτησαν με 3-1 σετ.

Τα σετ: 23-25, 22-25, 25-21, 17-25.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 2 (Θεοδώσης): Κατσαούνη, Πολαετίδου, Γκιζάρη, Τσιούδα, Φαρσακίδη, Σεπέρα, Βαργεμέζη, Περγαντοπούλου, Σφακιανάκη (λ), Γκιάτα (λ).

ΔΕΚΑ 2 (Ακριτίδου): Ο. Μισαηλίδου, Λ. Μισαηλίδου, Ορφανίδου, Αναστασιάδου, Γεροντίδου, Ντότση, Ελευθεριάδου, Κενανοπούλου, Μωυσίδου, Σολκίδου, Κατσαμάκη, Βλαχοπούλου, Κέππα, Ζαχαροπούλου.



Δυνατά συναιαθήματα και όμορφες εικόνες στην αναμέτρηση των Παγκορασίδων «ΑΣ Ελπίς 3» με την αντίστοιχη ομάδα των «Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων 2» για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Οι αθλήτριες των δύο ομάδων πάλεψαν για τη νίκη, ευχαριστήθηκαν τον αγώνα και χειροκροτήθηκαν όλες τους στο «Ι. Λεμονίδης» ως επιβράβευση για τη μαχητικότητά τους, σε μια αναμέτρηση με εναλλαγή σκορ και συναισθημάτων, που βρήκε τελικά νικήτριες τις φιλοξενούμενες με 3-1 σετ.

Τα σετ: 12-25, 25-20, 16-25, 24-26.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 3 (Θεοδώσης): Αποστολίδου, Μουρατίδου, Σφακιανάκη (λ), Χαραλαμπίδου, Χρυσαφούδη, Αλεξούδη, Μακρή, Κυπαρού, Βαργεμέζη, Περγαντοπούλου, Αρχοντή, Εξίζογλου, Πρασίνη.

ΑΚΑΔ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ 2 (Παναγιώτου): Βαβλιάκη, Αραμπατζή, Βασιλείου, Γκέκα, Τοπαλίδου, Καβαλιέρου, Καζάζη, Κωνσταντάρα, Σαββίδου, Λεωνάκη, Παναγιώτου, Αττία, Δράγα (λ), Μπάκη (λ).




Εκτός έδρας νίκη στα Πεύκα για τις Παγκορασίδες «ΑΣ Ελπίς 1», που επικράτησαν με 3-1 σετ επί της αντίστοιχης ομάδας «Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων 1» για την 7η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 22-25, 12-25, 25-20, 23-25.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 1 (Τεμελούδης): Μήττα, Αγγουρά, Κακαλή, Τσιτσιρίκου (λ), Σειρά, Σαρακενίδου, Πηγούνη (λ), Θόδος.







Η χαρά της συμμετοχής συνοδεύτηκε από τον ενθουσιασμό της νίκης, με πολύ καλή εμφάνιση, για τις Παγκορασίδες της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 1», που κέρδισαν τον Πήγασο Πολίχνης.

Οι «πράσινες» επικράτησαν με 3-0 σετ, σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, αποκομίζοντας παράλληλα πολλές χρήσιμες εμπειρίες.

Η σύνθεση της ομάδας μας:
Σφακιανάκη (λ), Φαρσακίδη, Τσιούδα, Κατσαούνη, Αθανασιάδου, Βαργεμέζη, Σεπέρα, Πολαετίδου, Γκιζάρη, Κυρ. Δαμιανίδου, Γκιάτα (λ), Κων. Δαμιανίδου.



Δεύτερη διαδοχική επικράτηση για τις Παγκορασίδες της Ελπίδας, που κέρδισαν με 3-1 τον Αίαντα Ευόσμου για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ και ανεβαίνουν αγωνιστικά και βαθμολογικά.

Οι «πράσινες» έδειξαν και πάλι καλά στοιχεία και είχαν σταθερά τον έλεγχο του αγώνα, επιβραβεύοντας με τη νίκη τους θεατές που τις ενίσχυσαν στην προσπάθειά τους στο «Ι. Λεμονίδης».

Τα σετ: 25-16, 25-16, 26-28, 25-15.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Θεοδώσης): Κατσαούνη, Κυρ. Δαμιανίδου (λ), Κων. Δαμιανίδου, Πολαετίδου, Γκιάτα (λ), Γκιζάρη, Τσιούδα, Φαρσακίδη, Σεπέρα, Παπαθανασίου, Πασενίδου, Σαρακενίδου, Στεργιανούδη, Μήττα. 

ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Φίνος - Σαραγιώτου): Αλεξανίδου, Μουρατίδου, Κασιδωνιάρη, Καρακαβίδου, Ιτζίδου, Μαλογιάννη, Αβούρη, Ταμαζιάν, Γούναρη (λ), Μπέη, Σταυροπούλου, Μισαηλίδου, Φωτιάδου, Καλαμπαλίκη (λ).




Με διάπλατα χαμόγελα έφυγαν οι Παγκορασίδες της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 2» από τα Λαγυνά, όπου κέρδισαν τον ΑΣΚ Λαγκαδά με 3-1 σετ σε αναμέτρηση για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Οι αθλήτριές μας πραγματοποίησαν το καλύτερο παιχνίδι τους στη διοργάνωση, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή βελτίωσή τους και φτάνοντας στη νίκη με ανατροπή. Όλα τα κορίτσια πήραν χρόνο συμμετοχής και έδειξαν καλά στοιχεία.

Τα σετ: 25-11, 19-25, 21-25, 11-25.

ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ (Τορλαχίδου): Σίσκου, Ντινούδη, Αυγέρου, Κασατούρα, Πανούση, Τσιγαρά, Τσιφλίκα, Παπαδοπούλου, Ιωσηφίδου, Αλμπάνη, Μ. Γεράκη, Καραδήμου, Λιάμου, Β. Γεράκη.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Θεοδώσης): Αποστολίδου, Σφακιανάκη (λ), Χαραλαμπίδου, Χρυσαφούδη, Αλεξούδη, Μακρή, Κυπαρού, Βαργεμέζη, Περγαντοπούλου, Αρχοντή, Εξίζογλου.

 

 

 









Άλλη μία χρήσιμη αγωνιστική εμπειρία αποκόμισαν οι Παγκορασίδες της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 3», που έπαιξαν στο Ωραιόκαστρο απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του ΔΑΣΩ.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που κατέκτησαν τη νίκη με 3-0 σετ, αλλά και οι μικρές «πράσινες» αθλήτριες, που θα μπορούσαν να πάρουν το τρίτο σετ, βγήκαν κερδισμένες μέσα από την προσπάθειά τους και από όσα έμαθαν, ώστε να βελτιωθούν και να παρουσιάζονται πιο έτοιμες από αγώνα σε αγώνα.

Τα σετ: 25-16, 25-16, 25-23.

ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ: Ταπανίδου, Καρανικόλα, Γιαννούση, Χαϊδευτού, Πολυχρονίδου, Γούλα, Μουρατίδου (λ), Ντιναπόγια.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Αγγουρά, Κακαλή, Πολυχρονιάδου, Σειρά, Σαρακενίδου, Πηγούνη (λ), Θόδος, Αθανασιάδου.








«Έσπασε το ρόδι» η ομάδα των Παγκορασίδων της Ελπίδσς, που νίκησε στο εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής τον Πήγασο Πολίχνης με 3-0 σετ.

Ήταν η πρώτη φορά που οι αθλήτριές μας αγωνίστηκαν όλες μαζί και άφησαν υποσχέσεις, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, απέναντι στην μαχητική ομάδα της Πολίχνης. Σίγουρα έχουν το ταλέντο και με πολλή δουλειά θα συνεχίσουν επάξια την παράδοση των επιτυχιών που έχει δημιουργήσει ο σύλλογός μας.

Τα σετ: 25-20, 25-16, 25-12.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Θεοδώσης): Γκιζάρη, Κυρ. Δαμιανίδου (λ), Σαρακενίδου, Παπαθανασίου, Φαρσακίδη, Κατσαούνη, Πασενίδου, Κων. Δαμιανίδου, Πολαϊτίδου, Στεργιανούδη, Τσιούδα, Σεπέρα, Γκιάτα (λ).

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Χρυσομαλλίδης): Καϊτετζίδου, Λαζαρίδου, Στ. Φραγκανέστη (λ), Μαδεμτζίδου, Καμαριωτίδου, Παπαδοπούλου, Α. Φραγκανέστη, Ζήρνα, Δημητρακούδη, Δεκάδη, Κωνσταντινίδου, Κολάτσου, Στογιαννάρη (λ).



Πλατιά χαμόγελα για τις Παγκορασίδες της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 2», που χάρηκαν το παιχνίδι με τον ΓΑΣ Κουφαλίων για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ και το συνδύασαν με νίκη 3-1 σετ.

Τα σετ: 25-13, 25-22, 22-25, 25-18.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 2 (Θεοδώσης): Κατσαούνη, Παπαδοπούλου, Κυρ. Δαμιανίδου (λ), Κων. Δαμιανίδου, Πολλαετίδου, Αθανασιάδου, Γκιζάρη, Μακρή, Πρασίνη, Βαργεμέζη, Γκιάτα (λ).

ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ (Σταυρόπουλος): Βλαϊκούδη, Δ. Πατσίδου, Τσιομπάνογλου, Λυτούδη, Τσιομπανίδου, Χατζηδήμου, Ε. Πατσίδου.





Συναρπαστική εξέλιξη είχε η εκτός έδρας αναμέτρηση των Παγκορασίδων της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 1» με τον ΒΑΟ, που κρίθηκε στο τάι μπρέικ και πρόσφερε μία ξεχωριστή εμπειρία σε όλες τις αθλήτριες.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που επικράτησαν τελικά με 3-2 σετ, αλλά τα οφέλη ήταν εξίσου σημαντικά και για τις δύο ομάδες, όπως ισχύει πάντοτε για στους αγώνες για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Τα σετ: 17-25, 21-25, 25-11, 25-13, 15-08.

ΒΑΟ (Μαντζουράκης): Βασιλοπούλου, Πετάνι (λ), Γούτιου, Χρηστίδου, Σαρηγιαννίδου, Τσανελάρι, Αμπεριάδου, Σταυρίδου, Αναγνωστοπούλου, Ιωαννίδου, Παπατσίλπα, Γουμάτη, Μουρατίδου.  

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 1 (Τεμελούδης): Λ. Σαρακενίδου, Αγγουρά, Κακαλή, Στεργιαννούδη, Σειρά, Ε. Σαρακενίδου, Μήττα (λ), Πηγούνη (λ), Θόδος, Πολυχρονιάδου.





Άλλη μία σημαντική αγωνιστική εμπειρία πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι Παγκορασίδες που αγωνίστηκαν με την ομάδα «ΑΣ Ελπίς 3» απέναντι στις αντίστοιχες αθλήτριες της ομάδας «Μακεδονικός 2», για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Τα κορίτσια και των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με τον Μακεδονικό να επικρατεί με 3-0 σετ, σ' ένα παιχνίδι όμως που είχε μόνο κέρδη για όλες ανεξαιρέτως τις αθλήτριες.

Τα σετ: 20-25, 20-25, 19-25.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 3: Περγαντοπούλου, Αποστολίδου, Μακρή, Πρασίνη, Χρυσαφούδη, Βαργεμέζη, Εξίζογλου, Αλεξούδη, Χαραλαμπίδου, Σφακιανάκη (λ), Μουρατίδου, Κυπάρου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 2: Βογιατζή, Δημητρακούδη, Ζωσιμίδου, Μπαλιάκα, Σαββοπούλου,Τρεβλοπούλου, Σαμαρά, Τσητλίδου, Οικονόμου, Πατέζα, Δρασκίδου, Κεκεζίδου, Βέρα, Κεσίδου.



Το μαχητικό πνεύμα τους έδειξαν οι Παγκορασίδες της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 1» απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα «ΠΑΟΚ 3» για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, στο «Ι. Λεμονίδης».

Νικήτριες αναδείχθηκαν τελικά οι φιλοξενούμενες με 3-1 σετ, αλλά και τα κορίτσια της Ελπίδας βγήκαν κερδισμένα μέσα από αυτή την αναμέτρηση, που τους πρόσφερε εμπειρίες και ξεχωριστές στιγμές.

Τα σετ: 08-25, 25-19, 15-25, 13-25.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Θεοδώσης): Αποστολίδου, Περγαντοπούλου, Χρυσαφούδη, Αλεξούδη, Μακρή, Βαργεμέζη, Παπαδοπούλου, Εξίζογλου, Πρασίνη.

ΠΑΟΚ 3 (Μηλοβιάνου): Γαβριήλογλου, Ιορδαμλή, Μαντούδη, Δέλκου, Κωνσταντινίδου, Γεωργάκη, Γκαλαϊτσή, Ζήσιου, Ρηγούλη, Πογιάνη.



Την πρώτη εμπειρία τους σε αγώνα της ΕΠΕΣΘ έζησαν οι αθλήτριες της Ελπίδας που συμμετείχαν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό Ιωνίας, στο πλαίσιο του τουρνουά Παγκορασίδων εκτός συναγωνισμού.

Οι μικρές αθλήτριες που αγωνίστηκαν ως «ΑΣ Ελπίς 3» ηττήθηκαν με 3-0 σετ, αλλά είχαν πολύ καλή παρουσία παρότι ήταν «πρωτάρες» και διεκδίκησαν με αξιώσεις τόσο το 1ο όσο και το 3ο σετ.
Συγχαρητήρια στα κορίτσια και των δύο ομάδων για την προσπάθειά τους, η οποία είναι πολύ πιο σημαντική από το αποτέλεσμα, ειδικά σε αυτό το ηλικιακό επίπεδο και στον συγκεκριμένο θεσμό.


Τα σετ: 25-19, 25-11, 25-18.

ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ: Τσομπανοχρήστου, Μ. Κοβάτσι, Τζ. Κοβάτσι, Νάστου, Βισάρ, Μαρμαρινού, Γραμμενίδου, Πετσκοπούλου, Δαμιανάκη, Παπαδοπούλου, Μαραγκού, Μπέλτσου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 3: Καβάζη, Γκίγκη, Μαραβέτση, Κοσμίδου, Μπουρντά, Φωτίδου, Δοβλέτογλου, Κριθαρίδου, Σπυροπούλου, Αρχοντή.


Η απουσία αρκετών μελών της ομάδας λόγω Covid-19 εμπόδισε τις Παγκορασίδες της Ελπίδας να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο Ωραιόκαστρο, ωστόσο αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες που θα τις δυναμώσουν για την συνέχεια του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ16.

Στον δεύτερο διαδοχικό αγώνα τους μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες, οι νεαρές αθλήτριές μας πάλεψαν όσο μπορούσαν, σε μία μάχη που ήταν εκ των προτέρων άνιση.

Τα σετ: 25-09, 25-14, 25-18.

ΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: Αβραμίδου, Αθανασίου, Αγκοτάκη, Χαπλέζου, Τσαλιγοπούλου, Πέτσα, Κατσαμάκη, Μαρασιάνη.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ:
 Κυρ. Δαμιανίδου (λ), Σαρακενίδου, Φαρσακίδη, Πασενίδου, Κων. Δαμιανίδου, Πολλαετίδου, Στεριαννούδη, Αθανασιάδου, Τσιούδα, Σεπέρα, Γκιάτα (λ).




Με το αριστερό ξεκίνησαν οι Παγκορασίδες της Ελπίδας στο πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ16 της ΕΠΕΣΘ. Η απουσία τεσσάρων αθλητριών λόγω Covid-19 δεν επέτρεψε στην ομάδα να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στο Πειραματικό, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, που έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων με 3-0 σετ.

Στα θετικά ήταν η φιλότιμη προσπάθεια των μικρών αθλητριών, που συμπλήρωσαν τη δωδεκάδα της Ελπίδας και κέρδισαν το χειροκρότημα των φιλάθλων που παρακολούθησαν το παιχνίδι στο «Ι. Λεμονίδης». Ευχόμαστε καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και ασθένειες.

Τα σετ: 14-25, 19-25, 20-25.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Κυρ. Δαμιανίδου (λ), Σαρακενίδου, Φαρσακίδη, Πασενίδου, Κων. Δαμιανίδου, Πολαϊτίδου, Στεργιανούδη, Αθανασιάδου, Τσιούδα, Σεπέρα, Γκιάτα (λ).

ΣΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ: Τριανταφύλλου, Ντόνη, Χλιάρα, Κωσταρά, Γιαννιού, Μοσχοβάκη, Μεϊμαρίδου (λ), Μυροπούλου, Ζιούλα, Γαζέα.





Το μέλλον της Ελπίδας είχε την τιμητική του στην αναμέτρηση των Παγκορασίδων «ΑΣ Ελπίς 2» με την Ακαδημία Αθλέτικο, για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, που έδωσε την ευκαιρία στις μικρές αθλήτριες των δύο ομάδων να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και να απολαύσουν το παιχνίδι.

Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ενώ άξια αναφοράς ήταν η συμμετοχή μίας μαθήτριας της 6ης Δημοτικού με την ομάδα μας. Για την ιστορία, η Ελπίδα επικράτησε με 3-1 σετ, χωρίς ωστόσο το αποτέλεσμα να έχει ιδιαίτερη σημασία.

Τα σετ: 26-24, 25-23, 25-27, 25-23.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Περγαντοπούλου, Αποστολίδου, Μουρατίδου, Χαραλαμπίδου, Χρυσαφούδη, Μακρή, Βαργεμέζη, Αρχοντή, Κατσαούνη, Παπαδοπούλου, Πρασίνη.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΕΤΙΚΟ: Ελληνιάδου, Δαμπάλα (λ), Μαλλίνη, Γούτα (λ), Γιανέλλη, Τζάνη, Χατζή, Μυλωνά, Πλίκα.

 

 

 



Άλλη μία μοναδική αγωνιστική εμπειρία έζησαν οι Παγκορασίδες της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 3», που αναμετρήθηκαν με την αντίστοιχη ομάδα «ΔΕΚΑ 1» για το τουρνουά Παγκορασίδων εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Το παιχνίδι κρίθηκε στα πέντε σετ, με νικήτρια την ομάδα του ΔΕΚΑ με 3-2, αλλά αυτό ελάχιστη σημασία είχε μπροστά στη χαρά της συμμετοχής και την αγωνιστικότητα που έδειξαν όλα ανεξαιρέτως τα κορίτσια.

Τα σετ: 25-27, 25-17, 21-25, 25-21, 11-15.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 3 (Θεοδώσης): Κατσαούνη, Τσιούδα, Φαρσακίδη, Γκιζάρη, Παπαδοπούλου, Αθανασιάδου, Γκιάτα (λ), Σφακιανάκη, Σεπέρα, Περγαντοπούλου.

ΔΕΚΑ 1 (Γαβαλά): Σολκίδου, Μωυσίδου, Αναστασιάδου, Τσιγγέλη, Βλαχοπούλου, Κατσαμάκη, Ζουλέκου, Ελευθεριάδου, Γώγου, Ντούση (λ), Κέππα, Γεροντίδου, Τομπουλίδου, Τσιόπλη (λ). 




Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ16 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο θα ξεκινήσει το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, με τις Παγκορασίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων να βρίσκονται στον Β' Όμιλο.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων 2021-22







Μία νέα χρήσιμη αγωνιστική εμπειρία απέκτησαν οι Παγκορασίδες «ΑΣ Ελπίς 3», που αναμετρήθηκαν στο ΔΑΚ Ελευθερίου με την Ακαδημία Όλυμπος για τη 2η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Οι νεαρές «πράσινες» ηττήθηκαν με 3-0 σετ, χωρίς πάντως το αποτέλεσμα να έχει ιδιαίτερη σημασία σε αυτούς τους αγώνες, που προσφέρουν πολύτιμα μαθήματα και τη χαρά του παιχνιδιού σε όλες τις αθλήτριες.

Τα σετ: 25-23, 25-19, 25-19.

ΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΟΣ: Θεοδωρίδου, Χαριτίδου, Λαζαρίδου, Κωστάκη, Κουτσού, Καρατάι, Αποστόλου, Σταυρέτη, Κατσαβάκη, Τσαρίδου, Μανίτσα, Γκαβζιά, Μπαργιώτη.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 3: Αποστολίδου, Εξιζόγλου, Καλογερά, Μακρή, Μουρατίδου, Περγαντοπούλου, Πρασινιά, Χαραλαμπίδου, Χρυσαφούδη.





Η ομορφιά του βόλεϊ αναδείχθηκε πλήρως στο παιχνίδι των Παγκορασίδων «ΑΣ Ελπίς 1» με την αντίστοιχη ομάδα του Άρη, για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ. Οι μικρές αθλήτριες των δύο ομάδων βγήκαν όλες κερδισμένες, μέσα από την ξεχωριστή εμπειρία που έζησαν, σ' έναν αγώνα που διήρκεσε πέντε σετ. Για την ιστορία, ο «ΑΣ Άρης 2» ήταν εκείνος που επικράτησε με 3-2 στο τάι μπρέικ, αλλά το αποτέλεσμα της αναμέτρησης είχε τη μικρότερη σημασία, συγκριτικά με όλα τα οφέλη που αποκόμισαν οι συμμετέχουσες.

Τα σετ: 25-22, 25-23, 15-25, 12-25, 7-15.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 1: Λ. Σαρακενίδου, Αγγουρά, Κακαλή, Στεργιανούδη, Μήττα (λ), Πασενίδου, Ε. Σαρακενίδου, Πηγούνη (λ), Παπαθανασίου, Θόδος.

ΑΣ ΑΡΗΣ 2: Ναστούλα, Αβραμίδου, Βολανάκη, Κολτσίδα, Λογαρά, Παπαπαύλου (λ), Βαμβακίδου.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι Παγκορασίδες «ΑΣ Ελπίς 2» την παρουσία τους στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, περνώντας ένα όμορφο απόγευμα και κερδίζοντας εκτός έδρας την ΑΕ Δέλτα Σίνδου Διαβατών με 3-0 σετ, χωρίς πάντως το αποτέλεσμα να έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς η χαρά της άθλησης και της συμμετοχής έχει τη μεγαλύτερη αξία για αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες.

Τα σετ: 17-25, 13-25, 13-25. 

ΑΕ ΔΕΛΤΑ ΣΙΝΔΟΥ ΔΙΑΒΑΤΩΝ: Αβράμογλου, Αραμπατζή, Δίμτση, Ευθυμοπούλου, Τρυφερίδου, Α. Οικονόμου, Κ. Οικονόμου, Μαυρομάτη, Κακανά, Τσορλίνη, Χοτίδου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Λ. Σαρακενίδου, Αγγουρά, Κακαλή, Στεργιανούδη, Πασενίδου, Σειρά, Ε. Σαρακενίδου, Πηγούνη, Παπαθανασίου, Θόδος, Μήττα.





Από το Φίλυρο ξεκίνησε για τις Παγκορασίδες «ΑΣ Ελπίς 3» η όμορφη «περιπέτεια» της συμμετοχής στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, μέσα από το οποίο θα αποκτήσουν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες, θα γίνουν καλύτερες και θα ζήσουν τη χαρά του παιχνιδιού. 

Οι Παγκορασίδες της Ελπίδας πάλεψαν για την επικράτηση σ' έναν αγώνα που είχε έντονο σασπένς και κρίθηκε στο τάι μπρέικ, με τελικό νικητή τον γηπεδούχο Αετό Φιλύρου με 3-2 σετ, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το στοιχείο με τη μικρότερη σημασία, αφού στην πραγματικότητα και οι δύο ομάδες βγήκαν κερδισμένες.

Τα σετ: 18-25, 29-27, 25-23, 24-26, 15-11.

ΑΣ ΑΕΤΟΣ ΦΙΛΥΡΟΥ: Αλτιντζή, Αντωνιάδου, Αχελωνούδη, Βερβανίδου (λ), Γιαλαμίδου, Γιάννου, Κουχτίν, Μακρίδου, Παπανικολάου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Κατσαούνη, Τσιούδα, Φαρσακίδη, Πολαετίδου, Γκιζάρη, Παπαδοπούλου, Κ. Δαμιανίδου (λ), Κων. Δαμιανίδου, Αθανασιάδου, Γκιάτα (λ), Σφακιανάκη, Σεπέρα.











Με τρεις διαφορετικές ομάδες θα συμμετάσχει η Ελπίδα Αμπελοκήπων στο τουρνουά Παγκορασίδων (Κ16) εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες και η επιδημιολογική κατάσταση.

Το πρόγραμμα των ομάδων μας, όπως αναδείχθηκε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, θα έχει ως εξής:

- ΑΣ Ελπίς 1: Πρόγραμμα Δ' Ομίλου

- ΑΣ Ελπίς 2: Πρόγραμμα ΣΤ' Ομίλου

- ΑΣ Ελπίς 3: Πρόγραμμα Ε' Ομίλου

 
🎁 Την πιο γλυκιά έκπληξη έκαναν οι Παγκορασίδες μας στον υπεύθυνο των Ακαδημιών Βόλεϊ της Ελπίδας. Αλέξανδρο Θεοδώση, που είχε σήμερα τα γενέθλιά του!
🎂 Οι νεαρές αθλήτριες του πρόσφεραν μία τούρτα γενεθλίων και τις καλύτερες ευχές τους!

Μία νέα ξεχωριστή εμπειρία έζησαν οι Παγκορασίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, μέσα από τους φιλικούς αγώνες που έδωσαν την Κυριακή 21/11 στο «Ι. Λεμονίδης» με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Για τις Παγκορασίδες Α’ η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτέλεσε το «βάπτισμα του πυρός», σηματοδοτώντας το αγωνιστικό ξεκίνημα της περιόδου 2021-2022, καθώς βρέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωπες με άλλη ομάδα.

Οι Παγκορασίδες Β’, από την πλευρά τους, που μία εβδομάδα νωρίτερα είχαν κάνει το αντίστοιχο ντεμπούτο τους κόντρα στον Μακεδονικό, έζησαν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι τους και έκαναν άλλο ένα βήμα στην πορεία τους.







Τον πρώτο τους φιλικό αγώνα για τη φετινή σεζόν έδωσαν οι Παγκορασίδες Β' της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που υποδέχθηκαν την ομάδα του Μακεδονικού την Κυριακή (14/11) στο "Ι. Λεμονίδης".

Οι μικρές αθλήτριές μας έζησαν μία πρωτόγνωρη αγωνιστική εμπειρία σε αυτό το ηλικιακό επίπεδο και το χάρηκαν ιδιαίτερα, ώστε να συνεχίσουν με περισσότερη όρεξη τις προπονήσεις τους!

Σύντομα θα υπάρξουν νέες ανάλογες ευκαιρίες για τα κορίτσια της ομάδας μας, που μέσα από τα φιλικά παιχνίδια θα βελτιωθούν σε όλους τους τομείς και θα αγαπήσουν ακόμα πιο πολύ το βόλεϊ!







 

Στην Προεθνική ομάδα βόλεϊ Παγκορασίδων κλήθηκε η ακραία της Ελπίδας Αμπελοκήπων, Στέλλα Γκιζάρη, κερδίζοντας μία σημαντική επιβράβευση για τις προσπάθειές της.

Η νεαρή αθλήτριά μας θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Προεθνικής Παγκορασίδων, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 31 Ιουλίου στο Μουζάκι Καρδίτσας και συγκεκριμένα στη Μαθητική Εστία Μουζακίου.

Συγχαίρουμε την Στέλλα Γκιζάρη για την κλήση της στην Προεθνική Παγκορασίδων και ευχόμαστε να είναι η αρχή από ακόμα περισσότερες διακρίσεις και συμμετοχές στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων!



Επάνοδος σε ρυθμούς προπονήσεων για τις μικρές βολεϊμπολίστριες της κατηγορίας παγκορασίδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων, οι οποίες ξεκίνησαν με πολλά χαμόγελα και μεγάλη διάθεση την προετοιμασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Οι παγκορασίδες της Ελπίδας επιστρέφουν έπειτα από εξάμηνη αναγκαστική αποχή, καθώς έμειναν εκτός δράσης μετά το «πάγωμα» της αγωνιστικής δραστηριότητας λόγω του κορωνοϊού. Τα πρώτα ραντεβού για τη νέα σεζόν έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο «Κ. Καραμανλής», υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Τεμελούδη.

Το πρωτάθλημα παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ προγραμματίζεται να αρχίσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο, αλλά αρκετές από τις αθλήτριες θα έχουν νωρίτερα την ευκαιρία να πάρουν αγωνιστικές εμπειρίες, συμμετέχοντας στο τουρνουά κορασίδων εκτός συναγωνισμού.

 

Έκτη νίκη σε ισάριθμα ματς για τις παγκορασίδες «ΑΣ Ελπίς 2», που κέρδισαν στο Ασβεστοχώρι τη Νέα Γενεά με 3-0 σετ, για την 6η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 11-25, 19-25, 18-25.

ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ: Τουλίκα, Κοβάλα, Μικρού, Βαμβακά, Τούτου, Μαντέλλου, Πεϊνιρτζόγλου, Φίτσι, Κοματάνου, Καρύδα, Μυρτολλάρι, Φαρίνη, Σαμάκα, Τσακαλίδου

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 2: Αγγουρά, Πασενίδου, Δουλάκη, Τσιτσιρίκου, Βασιλειάδου, Στεργιανούδη, Ναζεράκη, Πολυχρονιάδου, Θόδος, Κακαλή.

Τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τις παγκορασίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων στο Πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ16 της ΕΠΕΣΘ, καθώς κέρδισαν εντός έδρας τους Μακεδόνες Αξιού με 3-0 σετ.

Τα σετ: 25-15, 25-19, 25-20.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Γκιζάρη, Ξεφτέρη, Δουμπάρατζη, Τσιουκάλα, Συμεωνίδου, Ταυλίκου / Σιάκη (λ), Τσιτσιρίκου (λ), Τάτση, Μανικάκη.

ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ: Βούκα, Νικηφόρου, Χ. Πουλιάκη, Γκίκα, Παπάζη, Δαμιαλή / Ταλιουτσή (λ), Καρκαλάκη.





Οι παγκορασίδες της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 1» γνώρισαν την ήττα από την αντίστοιχη ομάδα του «Αίαντα Ευόσμου 1» στο «Ι. Λεμονίδης», για την 6η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, ωστόσο το αποτέλεσμα είχε τη μικρότερη σημασία, καθώς στόχος του συγκεκριμένου τουρνουά είναι να δίνει στα κορίτσια τη χαρά της αγωνιστικής συμμετοχής και να τις προετοιμάζει για τα επόμενα βήματά τους στον όμορφο κόσμο του βόλεϊ.

Τα σετ: 25-27, 13-25, 23-25.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 1: Βασιλειάδου, Ιακωβίδου, Ε. Σαρακενίδου, Μιτρολάρη, Λ. Σαρακενίδου, Χρυσόγλου, Πηγούνη, Τζουβαλιακίδου, Σειρά.

ΑΠΣ ΑΙΑΣ 1: Δραγούτα, Ζάχου, Κούρτη, Τσακιρίδου, Δρούγγου, Καλούση, Μαυρίκου, Πατρώνη, Σεραφειμίδου, Στεφάνου, Τσιακυροπούλου.





 

Την πέμπτη νίκη τους στην σειρά, με 3-1 σετ, κατέκτησαν οι παγκορασίδες «ΑΣ Ελπίς 2» απέναντι στον Αετό Φιλύρου, για την 5η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ. Ο κόουτς της ομάδας έδωσε την ευκαιρία της συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια, που μοιράστηκαν τον χρόνο και τη χαρά της νίκης.

Τα σετ: 25-21, 25-16, 19-25, 25-12.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 2: Παπαδοπούλου, Αγγουρά, Πασενίδου, Δουλάκη (λ), Τσιτσιρίκου (λ), Βασιλειάδου, Στεργιανούδη, Ναζεράκη, Πολυχρονιάδου, Θόδος, Κακαλή.

ΑΕΤΟΣ ΦΙΛΥΡΟΥ: Γιαλαμίδου, Αχελωνούδη, Παπανικολάου, Βερβαντίδου, Γιάννου, Καρατζόγλου, Μακρίδου, Ορφανού, Πατρέντζη, Τσακιρίδου, Τσερτσέλη.

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες για το Πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ16 της ΕΠΕΣΘ πέτυχε η Ελπίδα Αμπελοκήπων, που κέρδισε στο κλειστό του Βότση τον ΑΕΣ Κρόνος με 3-0 σετ, χωρίς να συναντήσει προβλήματα.

Τα σετ: 14-25, 07-25, 05-25.

ΑΕΣ ΚΡΟΝΟΣ: Ζιούπα, Τσιλογιάννη, Α. Βολτσίδου, Περντέκα, Γκανά, Προδρόμου / Σωτηριάδου (λ), Λάππα, Παπαδοπούλου, Μ. Βολτσίδου, Πρατάνου, Δεμερτζόγλου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Γκιζάρη, Ξεφτέρη, Μανικάκη, Τσιουκάλα, Συμεωνίδου, Ταυλίκου / Δουλάκη (λ), Τάτση (λ), Πασενίδου, Πολυχρονιάδου, Τσιτσιρίκου.

Η χαρά της συμμετοχής και το αγωνιστικό πνεύμα των κοριτσιών ήταν το κέρδος για την ομάδα παγκορασίδων «ΑΣ Ελπίς 1», παρά την ήττα με 3-0 σετ από τον Όλυμπο Κορδελιού για την 5η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού που διοργανώνει η ΕΠΕΣΘ για Κορίτσια Κ16.

Τα σετ: 21-25, 16-25, 18-25.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 1: Βασιλειάδου, Ιακωβίδου, Λ. Σαρακενίδου, Ε. Σαρακενίδου, Μητρολάρη, Χρυσόγλου, Πηγούνη, Τζουβαλακίδου, Σειρά, Μήττα.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ: Μίντζα, Γαϊδαρτζή, Ηλιάδου, Γεωργιάδου, Πασσαλίδου, Γκούρι, Βαρδοπούλου, Γκαϊταντζή, Φωτεινοπούλου, Θεοδωρίδου, Ελευθεριάδου, Τσοχαταρίδου, Κόγια, Πάντογλου.



Πρεμιέρα με το δεξί για τις παγκορασίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων στο Πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ16 της ΕΠΕΣΘ, όπου έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους απέναντι σε μία πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα.

Οι μικρές αθλήτριές μας έδειξαν τα... δόντια τους από το πρώτο σετ και μπόρεσαν τελικά να επιβληθούν άνετα με 3-0 επί της Αναγέννησης Ρυσίου, στο «Ι. Λεμονίδης».

Η ομάδα μας άφησε πολλές υποσχέσεις και έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει, καθώς παιχνίδι με παιχνίδι είναι σίγουρο ότι θα παρουσιάζεται ακόμα καλύτερη.

Τα σετ: 25-17, 25-19, 25-19.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Βασιλειάδου, Τσιουκάλα, Σαρακενίδου, Ταυλίκου, Γκιζάρη, Μανικάκη, Δουμπάρατζη, Ξεφτέρη, Συμεωνίδου, Τάτση, Σιάκη (λ), Δουλάκη (λ).

ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΥΣΙΟΥ: Ανδρέου, Παπαδημητρίου, Περιστεροπούλου, Καραμήτσου, Δαμουλάκη, Δούμα, Δήμου, Σαρακινού, Φαρμάκη, Κατσαρού, Σιάμου, Μπιτσακτσή (λ).

Την τέταρτη διαδοχική νίκη τους κατέκτησαν οι Παγκορασίδες της Ελπίδας που συμμετέχουν στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ με την ομάδα «ΑΣ Ελπίς 2», καθώς πέρασαν θριαμβευτικά από τα Πεύκα, κερδίζοντας τη γηπεδούχο ομάδα των Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων με 3-0 σετ.

Τα σετ: 16-25, 19-25, 17-25.

Μία όμορφη αγωνιστική εμπειρία, παρά την ήττα, έζησαν οι παγκορασίδες της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 1», που αναμετρήθηκαν με τον ΑΠΚ Νεάπολης στο «Ι. Λεμονίδης» για την 4η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού που διοργανώνει η ΕΠΕΣΘ για Κορίτσια Κ16.

Τα σετ: 09-25, 08-25, 11-25.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 1: Παπαδοπούλου, Σακαρίδου, Βασιλειάδου, Ιακωβίδου, Λ. Σαρακενίδου, Μητρολάρη, Χρυσόγλου, Πηγούνη, Τζουβαλιακίδου, Σειρά, Μήττα.

ΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ: Αττική, Τσαμιρδάη, Γαϊτανίδου, Χωλίδου, Αμπεριάδου, Δημοπούλου, Αλεξανδρίδου, Νουρλόγλου.



Εκτός έδρας ήττα από τον «ΑΣ Άρης 2» με 3-0 σετ γνώρισαν οι παγκορασίδες της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 1», για την 3η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού που διοργανώνει η ΕΠΕΣΘ για Κορίτσια Κ16.

Τα σετ: 25-12, 25-16, 25-11.

ΑΣ ΑΡΗΣ 2: Τσολακούδη, Παναγούλια, Μπήτα, Χριστοδούλου, Παπαλαζάρου, Παπανικολάου, Καραούλη, Ψωμά, Χαλατζιάν, Μαβή, Βουρνέλη, Ιωακειμίδου, Δαλαμπίρα, Κυριαφίνη.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 1: Βασιλειάδου, Ιακωβίδου, Ευ. Σαρακενίδου, Μητρολάρη, Χρυσόγλου, Πηγούνη, Τζουβαλιακίδου, Σειρά, Μήττα.
















Άλλη μια νίκη, η τρίτη συνεχόμενη, για τις Παγκορασίδες της Ελπίδας που συμμετέχουν στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, με την ομάδα «ΑΣ Ελπίς 2». Οι μικρές μας αθλήτριες επικράτησαν επί του Μακεδονικού με 3-0, αλλά όλη η ουσία βρισκόταν στο όμορφο μήνυμα του πανό που είχαν μαζί τους στο «Ι. Λεμονίδης» οι φιλοξενούμενοι: «Η προσπάθεια μετράει και η ομάδα μου χωράει τα παιδιά όλης της γης και αν κερδίσεις και αν χάσεις τη φιλία να φυλάξεις και τον δρόμο σου θα βρεις».

Τα σετ:
25-11, 25-09, 25-12.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 2: Παπαδοπούλου, Αγγουρά, Πασενίδου, Δουλάκη (λ), Τσιτσιρίκου (λ), Βασιλειάδου, Ναζεράκη, Πολυχρονιάδου, Θόδος, Κακαλή, Στεργιανούδη, Γκιζάρη, Μανικάκη.

ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Ντισάνι, Τσαρσιταλίδου, Κανταρτζή, Γιαννακίδου, Ιλιτζίδου, Ρουμελιώτη, Κυρκοπούλου, Τσιούπλη, Λαμπροπούλου, Πιπερίδου, Ορφανίδου, Πασχαλίδου, Γραμμενούδη, Ντόμπρου.







Τη δεύτερη νίκη τους πήραν οι Παγκορασίδες της Ελπίδας που συμμετέχουν στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, με την ομάδα «ΑΣ Ελπίς 2», κερδίζοντας εκτός έδρας τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0 σετ.

Τα σετ: 11-25, 26-28, 04-25.

ΑΠΣ ΑΙΑΣ 2: Αλεξόγλου, Γεωργακούδη, Ζάχου, Ιντζίδου, Δραγούντα, Ικίμη, Καλούση, Μπατάγια, Ράντου, Σεραφειμίδου, Τσιακυροπούλου, Τσακιρίδου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 2: Παπαδοπούλου, Αγγουρά, Πασενίδου, Δουλάκη, Τσιτσιρίκου, Βασιλειάδου, Στεργιανούδη, Πολυχρονιάδου, Θόδος, Κακαλή.







Τη νίκη επί του Κεραυνού Αγίου Παύλου με 3-2 σετ πανηγύρισαν οι παγκορασίδες της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 1», στο πλαίσιο του τουρνουά εκτός συναγωνισμού που διοργανώνει η ΕΠΕΣΘ για Κορίτσια Κ16.

Τα σετ: 19-25, 25-18, 25-23, 16-25, 15-09.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Αγγουρά, Βασιλειάδου, Ευ. Σαρακενίδου, Μητρολάρη, Λ. Σαρακενίδου, Χρυσόγλου, Πηγούνη, Τζουβλιακίδου, Μήλιου, Σειρά, Πασενίδου, Μήττα.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ: Σαμολαδά, Κρούστη, Βενετικίδου, Διαμαντίδου, Μυλοπούλου, Βυζαρέλη, Καράμπελα, Στεφανίδου, Παπαδοπούλου, Χασίκου.





Την πρώτη τους φετινή αγωνιστική εμπειρία είχαν οι μικρές αθλήτριες που συμμετέχουν στο τουρνουά Παγκορασίδων εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, με την ομάδα «ΑΣ Ελπίς 2».

Τα κορίτσια της ομάδας μας αντιμετώπισαν τον «Πήγασο Πολίχνης 1» εκτός έδρας και πήραν τη νίκη με 3-1 σετ, ενώ ταυτόχρονα κέρδισαν εμπειρίες και έζησαν όμορφες στιγμές, απολαμβάνοντας τη χαρά της συμμετοχής και χτίζοντας σιγά-σιγά ένα καλύτερο μέλλον.

Τα σετ: 25-22, 16-25, 20-25, 18-25.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 1: Μπουρλή, Βασιλειάδου, Τσαμπάζη, Σαράφη, Συμεωνίδου, Δώνη (λ), Χατζίκου (λ), Μπουγαΐδου, Ορφανίδου, Αποστόλου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 2: Παπαδοπούλου, Αγγουρά, Δουλάκη (λ), Βασιλειάδου, Στεργιανούδη, Ναζεράκη, Πολυχρονιάδου, Θόδος.

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΕΣΘ η κλήρωση του πρωταθλήματος Κ16 Κοριτσιών (Παγκορασίδων), όπου η Ελπίδα Αμπελοκήπων θα έχει εκπροσώπηση στην Α' φάση του πρωταθλήματος, αλλά και στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού με άλλες με δύο ομάδες.

Δείτε ΕΔΩ το αγωνιστικό πρόγραμμα της Α' Φάσης του Πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ Κοριτσιών Κ16, σε μορφή PDF

Δείτε ΕΔΩ το αγωνιστικό πρόγραμμα του τουρνουά Κοριτσιών Κ16 εκτός συναγωνισμού, σε μορφή PDF (ομάδα: ΑΣ Ελπίς 1)

Δείτε ΕΔΩ το αγωνιστικό πρόγραμμα του τουρνουά Κοριτσιών Κ16 εκτός συναγωνισμού, σε μορφή PDF (ομάδα: ΑΣ Ελπίς 2)

Την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησαν οι Παγκορασίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, με την ομάδα να παρουσιάζεται ριζικά ανανεωμένη, καθώς αποτελείται από μία καινούργια «φουρνιά» αθλητριών, που ανέβηκαν από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Τεμελούδη, τα κορίτσια της Ελπίδας, που είναι γεννημένα τα έτη 2006, 2007 και 2008, μπήκαν στις προπονήσεις από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου, με το πρώτο σκέλος της προετοιμασίας να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων.

Ευχόμαστε καλή αρχή στις Παγκορασίδες μας και καλή αγωνιστική χρονιά!

Νίκη και στον δεύτερο αγώνα για τις παγκορασίδες απέναντι στον Άρη με 3-1 (25-18, 18-25, 25-19, 25-23).

Με τη νίκη αυτή οι παγκορασίδες ισοφάρισαν στη σειρά αγώνων και θα χρειαστεί τρίτο παιχνίδι για την ανάδειξη του νικητή που θα δώσει το εισιτήριο για το final four.

Στις 8 καλύτερες ομάδες της Θεσσαλονίκης προκρίθηκαν οι παγκορασίδες μας! Στον αγώνα με το Πειραματικό οι "μικρές", που σε κάθε αγώνα δείχνουν να "μεγαλώνουν", επιβλήθηκαν με 3-1 (25-22, 25-20, 23-25, 25-21) μετά από 2 ώρες παιχνιδιού!

Ελπίς (Τεμελούδης): Ξεφτέρη, Μαγδαλιανού, Τσιουκάλα, Δαμιανίδου, Στάικου, Δουμπάρατζη, Τάτση (λ), Συμεωνίδου, Μανικάκη, Ταυλίκου

ΣΑ Πειραματικού (Κουτσιανικούλη): Ζίκου, Καμπούρη, Στοΐδου, Μπαλούτη, Ντογραματζή, Παπαδοπούλου, Σπανοπούλου (λ), Μαντάτα, Καραγιάννη

Με 1-3 (25-23, 21-25, 10-25, 22-25) νίκησαν οι παγκορασίδες μας την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου.

Τα κορίτσια μας δεν ξεκίνησαν τόσο δυναμικά, όμως στην πορεία βρήκαν κι επέβαλαν το ρυθμό τους.

Αναγέννηση Νέου Ρυσίου (Ντίαζ): Θεοδωρούδη, Καραμήτσου, Καλογήρου, Κατσαρού, Σιάμου, Ραπτίδου, Μπιτσακτσή (λ), Φαρμάκη

Ελπίς (Τεμελούδης): Μαγδαλιανίδου, Τσιουκάλα, Δαμιανίδου, Στάικου, Δουμπάρατζη, Ξεφτέρη, Τάτση (λ), Συμεωνίδου, Μανικάκη

Μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι, οι παγκορασίδες μας επιβλήθηκαν του Ατρομήτου με 3-2 (25-22, 23-25, 18-25, 25-13, 15-4).

Οι πράσινες βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-2 και επέστρεψαν από την "κόλαση" με ανατροπή.

Ελπίς (Τεμελούδης): Δαμιανίδου, Τσιουκάλα, Στάικου, Ξεφτέρη, Δουμπάρατζη, Μαγδαλιανίδου, Τάτση (λ), Ταυλίκου, Μανικάκη

Ατρόμητος (Πάτρας): Παπλωματά, Σιούτα, Οικονόμου, Τσιουρέλα, Παπαδοπούλου, Τσαγάγα, Δίπλα (λ), Αδάμου (λ), Κτιστού, Αϊτσίδου

Την ήττα με 0-3 (15-25, 23-25, 13-25) γνώρισαν οι παγκορασίδες μας από την ομάδα του Μυγδονιακού.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε ανταγωνιστική μόνο στο 2ο σετ, το οποίο έχασε στις λεπτομέρειες, ενώ στο υπόλοιπο παιχνίδι ο Μυγδονιακός κυριάρχησε.

Νίκη εκτός έδρας για τις παγκορασίδες μας με αντίπαλο την ΑΕΝ Αγ. Τριάδος με 0-3 (13-25, 13-25, 14-25). 

Τα κορίτσια μας επέβαλλαν το ρυθμό τους από την αρχή του αγώνα κι έφτασαν με σχετική ευκολία στην καθαρή νίκη.

Πριν από τον αγώνα δόθηκε βραβείο στον κ. Ιακωβίδη τιμής ένεκεν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1 της ανδρικής μας ομάδας.

ΑΕΝ Αγ. Τριάδος (Μπίλλης): Κατσαράκη, Ζαφειριάδου, Ντραβαλιάρη, Σταυρίδου, Καπλάνη, Ευαγγελίου, Βαγενά (λ), Μαλλίγκου, Ευλαβή, Γρηγοράκη, Ζαφειριάδου, Γαλανομάτη, Μπελεσιώτη, Καζιά (λ)

Ελπίς (Τεμελούδης): Μαγδαλιανίδου, Τσιουκάλα, Δαμιανίδου, Στάικου, Δουμπάρατζη, Ξεφτέρη, Τάτση (λ), Συμεωνίδου, Ταυλίκου, Μανικάκη

Με 1-3 ηττήθηκαν οι παγκορασίδες από την ομάδα του Περσέα. 

Ελπίς (Τεμελούδης): Μαγδαλιανίδου, Τσιουκάλα, Δαμιανίδου, Στάικου, Δουμπάρατζη, Συμεωνίδου, Τάτση (λ), Ταυλίκου

Περσέας (Τζιουμάκας): Τάνη, Καραδημητρά, Λουκίδη, Ανθούλη, Σπανού, Μάμαλη, Βλάχου (λ), Γεωργιάδου, Καραγιάννη, Παλούση

Νίκη με 0-3 (25-10, 25-19, 25-18) για τις παγκορασίδες μας στον επαναληπτικό αγώνα με τη Δέλτα που ισοδυναμεί με πρόκριση στη φάση των 16.

Τα κορίτσια μας μετά από ένα δυνατό ξεκίνημα, διατήρησαν καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο και απέσπασαν εύκολα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συνεχίζουν οι παγκορασίδες τη νικηφόρα πορεία τους, με ακόμα ένα 3-0 εντός έδρας επί της Αθλητικής Ένωσης Δέλτα Σίνδου Διαβατών. 

Οι πράσινες έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους και δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο.

Καθαρή νίκη με 3-0 (25-20, 25-13, 25-13) πέτυχαν και οι παγκορασίδες 2 εκτός συναγωνισμού απέναντι στην ομάδα Δέλτα.

Με 2-3 (16-25, 17-25, 26-24, 25-15, 10-15) ηττήθηκαν οι παγκορασίδες εκτός συναγωνισμού από τον Κεραυνό Αγίου Παύλου.

Τα κορίτσια μας βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-2 και να ισοφαρίσουν σε 2-2.

Τελικά λύγισαν στο τάι μπρέικ, όμως συνεχίζουν με πολύτιμες εμπειρίες στη "βαλίτσα" τους.

Άλλο ένα καθαρό σκορ για τις παγκορασίδες μας, που κέρδισαν εντός έδρας την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου με 3-0 (25-21, 26-24, 25-18). 

Τα κορίτσια μας βρέθηκαν σε καλή μέρα, έπαιξαν όμορφο βόλεϊ και πίεσαν πολύ από τη γραμμή του σερβίς.

Συνέχεια με νίκη για τις παγκορασίδες μας έναντι του Ποσειδώνα με 0-3 (15-25, 16-25, 13-25).

Ποσειδών (Αθανασιάδης): Λέφα, Γιαννάκη, Καραφώτη, Κογκαλίδη, Ασλιχανίδου Σ., Κοτοπούλου, Κάλφα, Αξιώτου, Παλντιμτζή, Ασλιχανίδου Ε., Γεωργιάδου, Γαϊτανίδου (λ), Κολωνιάρη(λ)

Ελπίς (Τεμελούδης): Δαμιανίδου, Συμεωνίδου, Τσιουκαλά, Στάικου, Ξεφτέρη, Ταυλίκου, Δουμπαρατζή, Μαγδαλιανίδου, Τάτση (λ)

Στα πλαίσια των φιλικών αγώνων που δίνει αυτή την περίοδο, η ομάδα Παγκορασίδων της Ελπίδας πήγε στην Πτολεμαΐδα και αντιμετώπισε τον τοπικό Αρίωνα, τον οποίο νίκησε με 3-0. Μετά τον αγώνα ακολούθησε μπάρμπεκιου για τις αθλήτριες των δύο ομάδων και τους γονείς που ακολούθησαν την ομάδα.
Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας και τον πρόεδρό του κ. Τάσο Πέτκο για την πρόσκληση και την φιλοξενία, καθώς την διεθνή διαιτητή κ. Ελένη Δανιηλίδου που διαιτήτευσε τον αγώνα.

Με 11 νίκες σε 11 αγώνες ολοκλήρωσε η ομάδα Παγκορασίδων Γ τη συμμετοχή της στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ. Στον τελευταίο της αγώνα η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη νίκησε τον Παναθλητικό Συκεών με 3-0 (25-1, 25-9, 25-7). Αγωνίστηκαν οι Δαμιανίδου, Ταυλίκου, Ξεφτέρη, Βασιλειάδου, Στάικου, Τσιουκαλά, Μαγδαλιανίδου, Δουμπάρατζη, Τάτση.

Επειτα από έξι συνεχόμενες παρουσίες σε Final Four και τρεις κατακτήσεις πρωταθλημάτων, η ομάδα Παγκορασίδων της Ελπίδας αποκλείστηκε από τη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος, χάνοντας με 3-0 από τον ΕΟ Σταυρούπολης.

Τα σετ: 12-25, 16-25, 19-25

ΕΛΠΙΣ (Ταμελούδης): Σταμούλη, Λαζαρίδου, Πουρσανίδου, Κολιού, Πυργιώτη, Σωτηριάδου, Τάτση (λ) - Τυχάλα (λ), Αβραμίδου, Δουμπάρατζη, Κουζέλογλου, Τσιουκαλά, Βασιλειάδου, Καραΐσκου.

ΕΟΣ (Καμπερίδης): Παπαδοπούλου, Μάρκου, Κουκούλη, Πεκρίδου, Παπαγερίδου, Καδίρη, Τσελεκίδου (λ) - Γιαμάκη (λ), Κάπια, Μπαλούτη, Μητράκου.

Η ομάδα Παγκορασίδων κατάφερε να ξεπεράσει την απουσία της Τατιάνας Αρμουτσή και την ήττα της πρώτης αγωνιστικής και πέρασε νικηφόρα από τον Λαγκαδά με 3-0. Ετσι η πρόκριση θα κριθεί την Τετάρτη στο «Ι. Λεμονίδης» με αντίπαλο τον ΕΟΣ (18.15), σε έναν αγώνα που μοιάζει με τελικό, αφού η Ελπίδα χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 για να περάσει στην οκτάδα.

Τα σετ: 13-25, 14-25, 24-26

ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ (Κνάπεκ): Α. Σέρτη, Ε. Ιωαννίδου, Γιαννάτη, Δάνα, Μ. Ιωαννίδου, Δελετζέ, Μάρκου (λ) - Κασαπίδου (λ), Κ. Σέρτη, Κατσάνου.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Λαζαρίδου, Πουρσανίδου, Κολιού, Πυργιώτη, Σωτηριάδου, Σταμούλη, Τάτση (λ) - Τυχάλα (λ), Τσιουκαλά, Αβραμίδου, Δουμπάρατζη, Κουζέλογλου.

* Στο μεταξύ, την 10η νίκη σημείωσαν οι Παγκορασίδες Γ στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ. Η αήττητη ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη νίκησε εκτός έδρας τις Ακαδημίες Πρωταθλητών με 3-0 (25-12, 25-21, 25-6) και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Στον πρώτο της αγώνα για την Γ’ φάση του πρωταθλήματος, η ομάδα Παγκορασίδων της Ελπίδας έκανε μέτρια εμφάνιση και ηττήθηκε με 3-0 στον Δρυμό από τον Μυγδονιακό. Πλέον η Ελπίδα χρειάζεται μόνο νίκες στα δύο παιχνίδια που μένουν για να προκριθεί στην οκτάδα. Το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει στις 14 Απριλίου.

Τα σετ: 25-15, 25-18, 25-17

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ (Τρύψια): Μαρανά, Γιάμπαστου, Καραντάκη, Ρωφαλίκου, Λεούδη, Λάκη, Κυρμανίδου (λ) - Ιορδανίδου (λ), Χατζηευστρατίου, Χατζηαντωνίου.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Κολιού, Σωτηριάδου, Τσιουκαλά, Αρμουτσή, Λαζαρίδου, Πουρσανίδου, Τάτση (λ) - Τυχάλα (λ), Δουμπάρατζη, Καραΐσκου, Κουζέλογλου, Στάικου.

Ενώ η πρώτη ομάδα των Παγκορασίδων είχε ρεπό, περιμένοντας την κλήρωση της Γ’ Φάσης (τo μεσημέρι της Δευτέρας), οι δύο ομάδες που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού αγωνίστηκαν κανονικά και σημείωσαν δύο νίκες.

ΓΑΣ Ευκαρπίας - Ελπίς 1 0-3 (9-25, 9-25, 8-25)
ΕΛΠΙΣ 1 (Τεμελούδης): Καραΐσκου, Αβραμίδου, Βασιλειάδου, Τάτση, Σταμούλη, Στάικου, Δαμιανίδου, Ταυλίκου, Περσίδου, Τσιουκαλά, Μαγδαλιανίδου, Ιμπρο, Δουμπάρατζη.

Ελπίς 2 - Μακεδόνες Αξιού 3-0 (25-15, 25-14, 25-15)
ΕΛΠΙΣ 2 (Κυλίτσης): Δαμιανίδου, Ταυλίκου, Ξεφτέρη, Στάικου, Ρετζέπη, Τσιουκαλά, Μαγδαλιανίδου, Δουμπάρατζη, Ναζεράκη, Συμεωνίδου, Κάκαλη.

Επάνοδος στις επιτυχίες για την Β’ ομάδα Παγκορασίδων στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού. Μια εβδομάδα μετά την πρώτη της ήττα, η ομάδα του Γιάννη Κυλίτση νίκησε στο Κορδελιό τον Τιτάνα με 3-0 (25-15, 25-9, 25-12). Αγωνίστηκαν οι Δαμιανίδου, Ταυλίκου, Στάικου, Τσιουκαλά, Μαγδαλιανίδου, Ρετζέπη, Δουμπάρατζη, Συμεωνίδου, Ναζεράκη και Αβραμίδου.

Νίκη πέτυχε και η Γ' ομάδα, με 3-1 εκτός έδρας επί του ΒΑΟ και παραμένει αήττητη στον όμιλό της.

Πιο δύσκολα από ότι το περασμένο Σάββατο, η Ελπίδα νίκησε ξανά με 3-1 τις Ακαδημίες Πεύκων και προκρίθηκε στην φάση των «16» του πρωταθλήματος Παγκορασίδων. Οι φιλοξενούμενες μπήκαν καλύτερα στο ματς και προηγήθηκαν με 1-0, αλλά σταδιακά η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη βρήκε τον εαυτό της και ανέτρεψε την κατάσταση.

Τα σετ: 18-25, 25-20, 25-15, 25-15

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Λαζαρίδου, Αβραμίδου, Πουρσανίδου, Κολιού, Αρμουτσή, Σωτηριάδου, Τάτση (λ) - Τυχάλα (λ), Κουζέλογλου, Τσιουκαλά, Καραΐσκου.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (Καραγκιοζίδης): Μπάμνιατζη, Σπυριδοπούλου, Ζαγόρα, Θεοδοσιάδου, Βασιλειάδη, Παπαγιαννίδη, Βαβλιάκη (λ) - Τάχου (λ), Γιωτοπούλου, Μπουφίδου, Μαματζιόλα, Μανουσάκη, Ρούση, Οδοντοπούλου.

* Σε αγώνα εξ αναβολής για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού, η Ελπίς 1 νίκησε τους Μαχητές Πεύκων με 3-0 (25-11, 25-11, 25-13) και παραμένει αήττητη.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του πρωταθλήματος Παγκορασίδων έκανε η ομάδα της Ελπίδας, κερδίζοντας εκτός έδρας τις Ακαδημίες Πεύκων με 3-1. Παρά την απουσία της Πυργιώτη, η ανωτερότητα της ομάδας του Γιώργου Τεμελούδη ήταν εμφανής και το τρίτο σετ χάθηκε από έλλειψη συγκέντρωσης. Ο δεύτερος αγώνας, όπου η Ελπίδα αναμένεται να σφραγίσει την πρόκρισή της, θα γίνει την Τετάρτη 14/4 στο «Ι. Λεμονίδης» (18.30).

Τα σετ: 13-25, 11-25, 25-22, 6-25

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (Καραγκιοζίδης): Σπυριδοπούλου, Ζαγόρα, Ρούση, Βασιλειάδη, Καραγιαννούδη, Μπάμνιατζη, Βαβιλάκη (λ) - Οδοντοπούλου (λ), Κωστοπούλου, Μανουσάκη, Μαματζιόλα, Τελλίδου, Γκουλέτσα, Αργυροπούλου.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Αρμουτσή, Κολιού, Λαζαρίδου, Γαϊτανίδου, Πουρσανίδου, Αβραμίδου, Τυχάλα (λ) - Τάτση (λ), Κουζέλογλου, Σταμούλη, Βασιλειάδου, Καραΐσκου.

* Στο τουρνουά Εκτός Συναγωνισμού, η Β’ ομάδα Παγκορασίδων γνώρισε την πρώτη της ήττα με 2-3 από την ΔΕΚΑ Ευόσμου.

Δείχνοντας την ανωτερότητά της από το ξεκίνημα του αγώνα, η ομάδα Παγκορασίδων νίκησε με 3-0 εκτός έδρας την ΜΕΝΤ και τερμάτισε πρώτη και αήττητη στην πρώτη φάση. Ετσι, στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τις Ακαδημίες Πεύκων (Play Off στις δύο νίκες) και αναμένεται να διατηρήσει το πλεονέκτημα και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 6-25, 15-25, 18-25

ΜΕΝΤ (Κώστα): Παναγιωτίδου, Παπακείπη, Ζυγκιρίδη, Μιχαηλίδου, Ζόγκα, Δημητρακοπούλου - Βαρδή, Παναγοπούλου, Γατούδη, Αντωνιάδου.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Λαζαρίδου, Πουρσανίδου, Κολιού, Πυργιώτη, Σωτηριάδου, Αρμουτσή, Τυχάλα (λ) - Τάτση (λ), Κουζέλογλου, Καραϊσκου, Αβραμίδου.

* Αήττητες συνεχίζουν και οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα Εκτός Συναγωνισμού: η Ελπίδα 1 νίκησε 3-0 τον Καμπανιακό και η Ελπίδα 2 επίσης με 3-0 τον ΑΟΚ στον Αγ. Αθανάσιο.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η ομάδα Παγκορασίδων νίκησε με 3-0 τον Καμπανιακό και προκρίθηκε στην Β’ Φάση του πρωταθλήματος. Το Σάββατο 3/3 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την επίσης αήττητη ΜΕΝΤ, στον αγώνα που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου.

Τα σετ: 25-14, 25-9, 25-22

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Αρμουτσή, Λαζαρίδου, Πουρσανίδου, Κολιού, Πυργιώτη, Σωτηριάδου, Τυχάλα (λ) - Τάτση (λ), Κουζέλογλου, Σταμούλη, Καραΐσκου, Βασιλειάδου.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Αλμαλής): Μητροπούλου, Γαροφαλάκη, Γραμματική, Πιάρα, Κουκουρίκη, Μπαϊμάκη - Ζαβαροπούλου.

* Για το πρωτάθλημα Εκτός Συναγωνισμού, η Ελπίδα 2 του Γιάννη Κυλίτση νίκησε 3-0 τον Ιωνικό στα Διαβατά και η Ελπίδα 3 του Γιώργου Τεμελούδη με 3-0 τον Πήγασο Πολίχνης. Και οι δύο ομάδες παραμένουν αήττητες.

Χωρίς να δυσκολευτούν καθόλου, οι Παγκορασίδες της Ελπίδας πέρασανε νικηφόρα από την Σίνδο, κερδίζοντας τον Αστέρα με 3-0. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη αξιοποίησε το καλό της σέρβις και αυτό ήταν αρκετό για να φτάσει στη δεύτερη νίκη της.

Τα σετ: 15-25, 5-25, 12-25

ΑΣΤΕΡΑΣ (Δρακουλίδου): Κωνσταντινίδου, Μήλια, Ασημάκη, Μπιτζίδης, Τσάτσα, Πετρίδου, Νικολτζούκη (λ) - Γρίβα, Πετράκη.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Αρμουτσή, Λαζαρίδου, Πουρσανίδου, Κολιού, Πυργιώτη, Σωτηριάδου, Τυχάλα (λ) - Τάτση (λ), Σταμούλη, Κουζέλογλου, Βασιλειάδου, Καραΐσκου.

* Την πολύ καλή πορεία τους συνεχίζει οι ομάδες της Ελπίδας και στο πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού. Το Σάββατο η Β' ομάδα του Γιάννη Κυλίτση πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της με 3-1 (17-25, 25-10, 25-15, 25-18)επί των Ακαδημιών Πεύκων, ενώ την Κυριακή την ακολούθησε και η Γ' ομάδα, που νίκησε 3-0 τον Αίαντα στο Εύοσμο.

Χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα, η ομάδα των Παγκορασίδων νίκησε τον Αριστοτέλη Επανομής με 3-0 και ξεκίνησε με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα. Η εξέλιξη του αγώνα έδωσε την δυνατότητα να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλες οι αθλήτριες.

Τα σετ: 25-9, 25-9, 25-14

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Σταμούλη, Λαζαρίδου, Πουρσανίδου, Κολιού, Πυργιώτη, Σωτηριάδου, Τυχάλα (λ) - Τάτση (λ), Αβραμίδου, Κουζέλογλου, Καραΐσκου, Βασιλειάδου.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (Μητρούδης): Σταμάτη, Κανακάρη, Εμμανουηλίδου, Σιάμου, Μποτόζη, Κουπανίτσα - Ξανθοπούλου, Λιθοπούλου.

* Με νίκες συνέχισαν και οι δύο ομάδες του συλλόγου στο πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού. Η Ελπίδα 1 του Γιώργου Τεμελούδη νίκησε την ΔΕΚΑ με 3-1 (25-14, 21-25, 25-10, 25-14), ενώ η Ελπίδα 2 του Γιάννη Κυλίτση επικράτησε στο Καλοχώρι της τοπικής Αναγέννησης με 3-0 (8-25, 13-25, 11-25).

Με νίκη ξεκίνησαν τις φετινές τους υποχρεώσεις οι Παγκορασίδες της Ελπίδας. Η πρώτη ομάδα είχε ρεπό και έτσι την αυλαία άνοιξε η Β’ ομάδα, που νίκησε την ΑΕ Αμπελοκήπων με 3-0 (25-15, 25-23, 25-13). Ο Γιάννης Κυλίτσης χρησιμοποίησε τις Δαμιανίδου, Ταυλίκου, Στάικου, Ξεφτέρη, Τσιουκαλά, Μαγδαλιανίδου, Δουμπάρατζη και Ρετζέπη.

Νικηφόρα ήταν και η πρώτη εμφάνιση της Γ' ομάδας, που επικράτησε στο Ασβεστοχώρι της Νέας Γενεάς με 3-1.

Στην τέταρτη θέση του Final Four Παγκορασίδων ολοκλήρωσε η ομάδα της Ελπίδας την φετινή χρονιά, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και πετυχαίνοντας μία πραγματική υπέρβαση με την πρόκρισή τους στα τελικά. Τα κορίτσια του Γιώργου Τεμελούδη είχαν ένα εντυπωσιακό τετράμηνο κατά το οποίο πρόσφεραν μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους της ομάδας, γι’ αυτό και τους αξίζει ένα θερμό χειροκρότημα από όλους μας.

Στον μικρό τελικό του Σαββάτου, με εμφανή την απογοήτευση από την ήττα του ημιτελικού, οι νεαρές αθλήτριες της Ελπίδας υπέπεσαν σε πολλά λάθη και γνώρισαν δίκαια την ήττα από τον Αρη με 3-1. Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Ναύαρχο Βότση για την κατάκτηση του τίτλου και στις ομάδες του Μυγδονιακού και του Αρη για την παρουσία τους στο Final Four.

Τα σετ: 25-21, 13-25, 25-21, 25-22

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Λαζαρίδου, Τσουμπέκη, Σ. Τάτση, Πυργιώτη, Αρμουτσή, Κολιού - Αντωνιάδου, Χ. Τάτση, Ατσου.

ΑΡΗΣ (Τσαϊρέλης): Στίγγα, Κωνσταντινίδου, Γκιάτα, Αλμπάνη, Πετρινόλη, Λημνιώτη - Κρέτσαβου, Κύργινα, Μπούτζουκα, Καπεσίδου, Καλογεροπούλου.

* Το πανόραμα του Final Four:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/6
Ν. Βότσης - Αρης 3-2
Ελπίς - Μυγδονιακός 1-3

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/6
Μικρός Τελικός: Αρης - Ελπίς 3-1
Τελικός: Ν. Βότσης - Μυγδονιακός 3-0

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την ήττα από τον Μυγδονιακό με 3-1 γνώρισε η Ελπίδα στον ημιτελικό του Final Four Παγκορασίδων και, όπως και πέρυσι, θα αγωνιστεί το Σάββατο 3/6 στον μικρό τελικό της διοργάνωσης. Η Ελπίδα πλήρωσε περισσότερο την απειρία των αθλητριών της και την έλλειψη καθαρού μυαλού σε κρίσιμα σημεία, κάτι που φάνηκε από το πρώτο σετ. Εκεί η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη ξεκίνησε πολύ καλά, προηγήθηκε με 18-10 αλλά ισοφαρίστηκε και λίγο έλειψε να το χάσει.

Ότι δεν πλήρωσε όμως στο πρώτο, το πλήρωσε στο τρίτο σετ, καθώς προηγήθηκε με 17-14 και 23-21 αλλά παρά την καλή προσπάθεια δεν μπόρεσε να το τελειώσει. Ετσι, χωρίς ηθικό πλέον, οι νεαρές μας αθλήτριες παραδόθηκαν στο τέταρτο σετ και η ομάδα του Δρυμού πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Αντίπαλος των «πρασίνων» στον δρόμο για το χάλκινο μετάλλιο θα είναι ο Αρης (ώρα 17.00).

Τα σετ: 25-23, 16-25, 23-25, 14-25

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Λαζαρίδου, Τσουμπέκη, Σ. Τάτση, Πυργιώτη, Αρμουτσή, Κολιού - Αντωνιάδου, Χ. Τάτση, Ηλία, Κοκαβέση.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ (Τρύψια): Καραντάκη, Κωστοπούλου, Κυρμανίδου, Ρωφαλίκου, Γιαμπάστου, Λάκη - Μαρανά, Χατζηαστερίου, Λεούδη, Χατζηευστρατίου.

* Το πανόραμα του Final Four:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/6
Ν. Βότσης - Αρης 3-2
Ελπίς - Μυγδονιακός 1-3

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/6
17.00 Αρης - Ελπίς (Μικρός Τελικός)
19.00 Ν. Βότσης - Μυγδονιακός (Τελικός)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρούσα για έκτη συνεχόμενη χρονιά σε Final Four Παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ θα είναι η Ελπίδα Αμπελοκήπων, την Παρασκευή και το Σάββατο στο ΕΓ Μίκρας. Ο σύλλογος ολοκληρώνει έτσι μία σπουδαία χρονιά, με συμμετοχή και στα έξι αναπτυξιακά Final Four της ΕΠΕΣΘ (Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων) και μέχρι τώρα απολογισμό πέντε μετάλλια (1 χρυσό, τρία αργυρά και ένα χάλκινο).

Η ομάδα Παγκορασίδων είναι η πιο νέα του σωματείου και οι 13 από τις 14 αθλήτριές της συμμετείχαν για πρώτη φορά στη διοργάνωση. Παρά την δεδομένη απειρία τους κατάφεραν να πραγματοποιήσουν εξαιρετική πορεία και να φτάσουν ως το τέλος με 11 νίκες σε 12 αγώνες. Η πρόκριση αποτελεί ξεχωριστή διάκριση και για τον Γιώργο Τεμελούδη, που οδηγεί για έκτη φορά μία ομάδα της Ελπίδας στα τελικά.

«Είναι η έκτη συνεχόμενη φορά που πάμε σε Final 4 και πρακτικά αυτό σημαίνει τρεις γενιές αθλητριών. Η φετινή είναι μια καινούρια ομάδα με νέα παιδιά και λογικά δεν είμαστε το φαβορί. Πιστεύω ότι υπάρχουν καλές ομάδες και θα είναι ένα ανοιχτό τουρνουά. Θεωρώ πως η διοργάνωση θα έχει μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος αγαπάει το βόλεϊ, θα γεμίσει για ακόμα μία φορά το γήπεδο και θα βοηθήσει να γίνει ένα όμορφο τουρνουά. Εύχομαι να πραγματοποιηθούν αγώνες σε αθλητικά πλαίσια και να κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός», δήλωσε ο προπονητής της Ελπίδας στην ιστοσελίδα της ΕΠΕΣΘ.

Το ρόστερ της ομάδας αποτελούν οι Μαρία Αντωνιάδου, Τατιάνα Αρμουτσή, Αλεξάνδρα Ατσου, Νίκη Ηλία, Κλεονίκη Κιρτσάνη, Κωνσταντίνα Κοκαβέση, Γαρυφαλλιά Κοκτσίδου, Αθηνά Κολιού, Κυριακή Λαζαρίδου, Μόρφη Πουρσανίδου, Βαλεντία Πυργιώτη, Στέλλα Τάτση, Χριστίνα Τάτση και Ευαγγελία Τσουμπέκη.

* Το πρόγραμμα του Final Four:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/6
18.00 Ν. Βότσης - Αρης
20.00 Ελπίς Αμπελοκήπων - Μυγδονιακός

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/6
17.00 Μικρός Τελικός
19.00 Τελικός

Ρουτίνα έχουν γίνει τα Final Four για την Ελπίδα και οι Παγκορασίδες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη φετινή αλυσίδα των επιτυχιών. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη νίκησε και εκτός έδρας το Πειραματικό με 3-1 και έγινε η ΕΚΤΗ ομάδα του συλλόγου που προκρίνεται φέτος σε τελική φάση της ΕΠΕΣΘ. Επίσης, ισοφάρισε έτσι το ρεκόρ των ΕΞΙ συνεχόμενων συμμετοχών σε Final Four, που έχει ο Ηρακλής από το διάστημα 2002-2007, ενώ ο Γιώργος Τεμελούδης έγινε ο πρώτος προπονητής που προκρίνεται σε ΕΞΙ συνεχόμενα Final Four Παγκορασίδων. Τέλος, πρέπει να υπογραμμιστεί ότι η Ελπίδα προκρίνεται για τρίτη φορά σε ΟΛΑ τα Final Four αναπτυξιακών πρωταθλημάτων αγοριών και κοριτσιών την ίδια χρονιά, όπως είχε κάνει το 2013 και 2014.

Πάνω απ’ όλα, η πρόκριση αποτελεί επιτυχία μιας πρωτοεμφανιζόμενης ομάδας, από τις οποίες μόνο μία είχε αγωνιστική συμμετοχή στους περυσινούς τελικούς και οι οποίες δούλεψαν με τον προπονητή τους, βελτιώνονταν σε κάθε αγώνα και έδωσαν απαντήσεις σε εκείνους που δεν τις υπολόγιζαν. Μια ομάδα 14 αθλητριών, που όλες έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να έλθει η επιτυχία.

Ο αγώνας του Σαββάτου διεξήχθη σε εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι γονείς και φίλοι των δύο ομάδων, χωρίς να ακουστεί ούτε μία αποδοκιμασία παρά μόνον χειροκροτήματα. Με εξαίρεση το πρώτο σετ, το οποίο πήρε εύκολα η Ελπίδα, στα άλλα τέσσερα έγινε πραγματική μάχη με την γηπεδούχο ομάδα να αντιστέκεται και να παραμένει κοντά στο σκορ και τις νεαρές αθλήτριες της Ελπίδας να δείχνουν καρδιά πρωταθλητή. Το ματς ολοκληρώθηκε σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, με κοινές αναμνηστικές φωτογραφίες και τους γονείς της Ελπίδας να συγχαίρουν τα κορίτσια του Πειραματικού. Συγγχαρητήρια στην ομάδα του Πειραματικού για την προσπάθειά της και το ήθος των αθλητριών και των ανθρώπων της, που μετέτρεψαν τον αγώνα σε μια πραγματική γιορτή. Ετσι όπως πρέπει να είναι όλοι οι αγώνες...

Τα σετ: 8-25, 20-25, 28-26, 21-25

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ (Κουτσιανικούλη): Σαρρηγιάννη, Τριανταφυλλίδου, Τσομπάνη, Καραγιαννάκη, Κουρεμένου, Καμπούρη - Σπανοπούλου, Τερζή, Μπουγιουκλή.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Κολιού, Τσουμπέκη, Σ. Τάτση, Αρμουτσή, Πυργιώτη, Λαζαρίδου - Αντωνιάδου, Κοκαβέση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μία μέρα μετά το πρωτάθλημα των Παμπαίδων, οι Παγκορασίδες της Ελπίδας έβαλαν τις βάσεις για πρόκριση στο Final Four της δικής τους κατηγορίας και μάλιστα για έκτη συνεχόμενη χρονια! Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη νίκησε το Πειραματικό με 3-0 στο κατάμεστο «Ι. Λεμονίδης» και έκανε το 1-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, που θα συνεχιστούν το επόμενο Σάββατο στο ΕΓ Βότση (η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες).

Η Ελπίδα ξεκίνησε πολύ δυνατά (6-0) και έφτασε να προηγείται με 18-12, αλλά ένα… μπλακ άουτ διαρκείας επέτρεψε στη μαχητική ομάδα του Πειραματικού να ισοφαρίσει (18-18). Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν μάλιστα με 21-23, αλλά με τέσσερις συνεχόμενους πόντους η Ελπίδα έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι «πράσινες» ήταν πιο… υποψιασμένες και πήραν εύκολα το δεύτερο σετ, ενώ στο τρίτο προηγήθηκαν με 23-14. Το Πειραματικό μείωσε σε 23-18 αλλά η Ελπίδα τελείωσε εκεί το παιχνίδι.

Τα σετ: 25-23, 25-16, 25-18

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Λαζαρίδου, Τσουμπέκη, Σ. Τάτση, Πυργιώτη, Αρμουτσή, Κολιού - Χ. Τάτση, Αντωνιάδου.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ (Κουτσιανικούλη): Καμπούρη, Τριανταφυλλίδου, Μπουγιουκλή, Τσουμάνη, Καραγιαννάκη, Κουρεμένου - Σαρηγιάννη, Σπανοπούλου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην Γ’ φάση του πρωταθλήματος οι παγκορασίδες της Ελπίδας. Στον καλύτερο μέχρι τώρα αγώνα του ομίλου, οι αθλήτριες του Γιώργου Τεμελούδη νίκησαν με 3-1 τον ΕΟ Σταυρούπολης και προκρίθηκαν ως πρώτες στην οκτάδα, δείχνοντας πάθος και αποφασιστικότητα. Τα στοιχεία αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα την ανατροπή και κατάκτηση του πρώτου σετ (από 15-20), που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη.

Η Ελπίδα περιμένει τώρα την κλήρωση των προημιτελικών (Δευτέρα 8/5) και πιθανοί αντίπαλοί της θα είναι το Πειραματικό, ο Ηρακλής Γέφυρας ή ο Αρης και ο Αίας ή ο Μυγδονιακός.

Τα σετ: 25-23, 25-20, 19-25, 25-23

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Πυργιώτη, Σ. Τάτση, Κολιού, Αρμουτσή, Λαζαρίδου, Τσουμπέκη - Αντωνιάδου, Χ. Τάτση.

ΕΟΣ (Καμπερίδης): Γαροφαλάκη, Ελ. Παπαδοπούλου, Καδίρη, Γ. Παπαδοπούλου, Δ. Παπαδοπούλου, Ωραιοπούλου - Μάρκου, Πατουχιάδου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην οκτάδα του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ προκρίθηκαν οι παγκορασίδες της Ελπίδας, κερδίζοντας με 3-0 στο Ωραιόκαστρο τον Κεραυνό. Η επικράτηση των κοριτσιών της Ελπίδας ήταν άνετη και βασίστηκε στο σέρβις με το οποίο αποδιοργάνωσε την υποδοχή των γηπεδούχων. Για την ολοκλήρωση της τρίτης φάσης απομένει το ντέρμπι κορυφής με τον ΕΟ Σταυρούπολης, που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου και θα διεξαχθεί την Τρίτη 2/5 στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» (21.00).

Τα σετ: 13-25, 17-25, 11-25

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Κύρκος): Ανανιάδου, Στυλιανίδου, Α. Σαλπιγκτή, Νώτη, Σταθάκη, Πιπέρια - Μ. Σαλπιγκτή, Τσολάκη, Παπαϊωάννου, Γαβρά, Ασλανίδου, Τζίντζα, Μπάτου.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Κολιού, Τσουμπέκη, Αντωνιάδου, Αρμουτσή, Λαζαρίδου, Πυργιώτη - Ηλία, Κιρτσάνη, Κοκαβέση, Χ. Τάτση, Ατσου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Παγκορασίδων «Ν. Εμμανουήλ» που διοργάνωσε ο ΣΥΔΠΕΒΕ και φιλοξένησε η Ελπίδα στο «Ι. Λεμονίδης». Την δεύτερη μέρα η Ελπίδα νίκησε την Δ.Ε.Κ.Α. Volley με 3-0, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση.

Tα σετ: 25-12, 25-10, 25-16

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Πυργιώτη, Σ. Τάτση, Τσουμπέκη, Λαζαρίδου, Κολιού, Ηλία - Αντωνιάδου, Κοκαβέση, Χ. Τάτση, Κιρτσάνη, Πουρσανίδου, Κοκτσίδου, Ατσου.

Δ.Ε.Κ.Α. (Γαβαλά): Χρηστούδη, Λέτσα, Σαββίδου, Αρχοντή, Γιάμαλη, Αδάμ - Τσουκαλέλη, Γιόρτσιου, Πασπάλη, Τσαρούχα, Σκαρλάτου, Βασιλειάδου.

* Στον πρώτο αγώνα του τουρνουά η Ελπίδα ηττήθηκε από την ΧΑΝΘ με 2-3. Παρά τις απουσίες της, η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι από 0-2 πριν υποκύψει στο τάι μπρέικ.

Τα σετ: 24-26, 17-25, 25-12, 25-19, 9-15

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Κολιού, Τσουμπέκη, Σ. Τάτση, Ηλία, Λαζαρίδου, Πυργιώτη - Κοκαβέση, Αντωνιάδου, Χ. Τάτση, Κιρτσάνη, Πουρσανίδου.

ΧΑΝΘ (Θεοδώσης): Αδάμου, Πάντου, Παπαγεωργίου, Χαϊδεμένου, Ανθ. Πέλλα, Διαμαντή - Βαβάτσικα, Κωσταρού, Αν. Πέλλα, Πετκίδου, Αγραφιώτη.

* Το πανόραμα του τουρνουά:

ΤΡΙΤΗ 18/4
Ελπίς - ΧΑΝΘ 2-3
Μακεδόνες Αξιού – Καμπανιακός 3-0
ΕΟ Σταυρούπολης – ΔΕΚΑ Volley 3-0

ΤΕΤΑΡΤΗ19/4
Μακεδόνες Αξιού – ΧΑΝΘ 3-2
Ελπίς – ΔΕΚΑ Volley 3-0
ΕΟ Σταυρούπολης – Καμπανιακός 3-0

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θεσσαλονίκης (ΣΥΔΠΕΒΕΘ), σε συνεργασία με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, διοργανώνει το 3ο Τουρνουά Παγκορασίδων στη μνήμη του πρώην διαιτητή και μέλους της ΕΔ/ΕΠΕΣΘ, Νίκου Εμμανουήλ. Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος έξι σωματεία και τους αγώνες θα διευθύνουν διαιτητές των τελευταίων σχολών, με στόχο την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών. Το πρόγραμμα:

ΤΡΙΤΗ 18/4
15.00: Μακεδόνες Αξιού – Καμπανιακός
17.00: Ελπίς – ΧΑΝΘ
19.00: ΕΟ Σταυρούπολης – ΔΕΚΑ Volley

TETΑΡΤΗ 19/4
15.00: Μακεδόνες Αξιού – ΧΑΝΘ
17.00: Ελπίς – ΔΕΚΑ Volley
19.00: ΕΟ Σταυρούπολης – Καμπανιακός

Με το δεξί ξεκίνησε η Ελπίδα τους αγώνες της και στην Γ’ φάση του πρωταθλήματος Παγκορασίδων, κερδίζοντας στο Ρύσιο την Αναγέννηση με 3-0. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη μπήκε στο γήπεδο μουδιασμένα και βρέθηκε να χάνει με 13-17, αλλά κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να προηγηθεί. Στη συνέχεια επέβαλε την ανωτερότητά της και πήρε τους δύο πρώτους βαθμούς. Ακολουθεί, μετά τις γιορτές του Πάσχα, το ντέρμπι με τον ΕΟΣ.

Τα σετ: 25-19, 25-20, 25-14

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Μητρούδης): Πετσάλη, Τσαπανίδου, Χαβιάρη, Ράμα, Λαδοπούλου, Ζαχοπούλου - Καραουλάνη.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Κολιού, Τσουμπέκη, Τάτση, Αρμουτσή, Λαζαρίδου, Πυργιώτη - Αντωνιάδου, Κοκτσίδου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με απολογισμό τέσσερις νίκες και πέντε ήττες ολοκλήρωσε η Β’ ομάδα παγκορασίδων την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα Εκτός Συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ. Στον τελευταίο της αγώνα η Ελπίδα του Γιάννη Κυλίτση ηττήθηκε στη Σταυρούπολη από τον ΕΟΣ με 3-0.

Tα σετ: 25-13, 25-17, 25-19

ΕΟΣ (Αλμαλής): Μάρκου, Πεκρίδου, Κουκούλη, Ζουπίδου, Χρυσομαλλίδου, Χρηστίδου, Μητράκου, Νώτα, Γρηγοριάδου, Παπαγερίδου, Γαροφαλάκη.

ΕΛΠΙΣ (Κυλίτσης): Σωτηριάδου, Τσιουκαλά, Αβραμίδου, Γιαμπουρίδου, Βασιλειάδου, Κουζέλογλου, Σταμούλη, Ταυλίκου, Δαμιανίδου, Καραΐσκου, Δουμπάρατζη, Μαγδαλιανίδου, Καπουσούζη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με συνοπτικές διαδικασίες η ομάδα Παγκορασίδων νίκησε για δεύτερη φορά τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας με 3-0, σφράγισε το εισιτήριο για τις 16 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και περιμένει την κλήρωση της ΕΠΕΣΘ για να μάθει τους επόμενους αντιπάλους της. Η δεύτερη νίκη της Ελπίδας στη Μηχανιώνα ήταν ακόμη πιο εύκολη από την πρώτη, καθώς η άπειρη ομάδα του Ποσειδώνα δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση.

Τα σετ: 25-10, 25-5, 25-5

ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Αθανασιάδης): Κάλφα, Πατρασκάκη, Μπέσιου, Ιωαννίδου, Αζίζη, Γιουκούδη - Θεολόγου, Μπεχλιβάνη, Πεντούση, Κολωνιάρη, Μπούνα, Βολουδάκη.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Λαζαρίδου, Τσουμπέκη, Πυργιώτη, Σ. Τάτση, Αρμουτσή, Κολιού - Κιρτσάνη, Χ. Τάτση, Αντωνιάδου, Ηλία, Πουρσανίδου, Κοκτσίδου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αποφασισμένες για τη νίκη και ξεκούραστες από την διακοπή, οι παγκορασίδες της Ελπίδας κέρδισαν τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας με 3-0 και έκαναν το πρώτο βήμα για την είσοδό τους στους «16» του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη ήταν καταιγιστική, έκανε την καλύτερή της φετινή εμφάνιση και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. Οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν την Πέμπτη στη Μηχανιώνα, όπου η Ελπίδα θα προσπαθήσει να πάρει την δεύτερη νίκη και να σφραγίσει την πρόκριση.

Τα σετ: 25-9, 25-10, 25-8

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Τσουμπέκη, Σ. Τάτση, Πυργιώτη, Αρμουτσή, Κολιού, Λαζαρίδου - Αντωνιάδου, Χ. Τάτση, Ηλία, Κοκαβέση, Πουρσανίδου, Κοκτσίδου, Κιρτσάνη, Ατσου.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Αθανασιάδης): Γιουκούδη, Π. Κάλφα, Πατρασκάκη, Μέσιου, Ιωαννίδου, Αζίζη - Μπούνα, Ν. Κάλφα, Θεολόγου, Βολουδάκη, Πεντούση, Κολωνιάρη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περιορισμένη ήταν η αγωνιστική δράση των τμημάτων υποδομής του βόλεϊ το Σαββατοκύριακο και την… τιμητική τους είχαν οι Παγκορασίδες Β. Η ομάδα του Γιάννη Κυλίτση υποδέχτηκε τον Μακεδονικό και έπειτα από ωραία εμφάνιση επικράτησε με 3-0. Ηταν η τέταρτη νίκη της Ελπίδας σε οκτώ αγώνες και για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος απομένει ο εξ αναβολής αγώνας με τον ΕΟ Σταυρούπολης.

Tα σετ: 25-21, 25-18, 25-15

ΕΛΠΙΣ (Κυλίτσης): Σωτηριάδου, Τσιουκαλά, Αβραμίδου, Βασιλειάδου, Κουζέλογλου, Ταυλίκου, Δαμιανίδου, Καραΐσκου, Στάικου, Δουμπάρατζη, Ξεφτέρη, Μαγδαλιανίδου, Καπουσούζη, Κουκούλη.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Οσσας): Μπάγιου, Ορφανίδου, Βλάχου, Μακρίδου, Καραγέλη, Νοβρατίδου, Χατζηαυγέρη, Παρασκευοπούλου, Αστερίου, Τζημούλη, Βασιλειάδου, Λιάντα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το σετ που χρειαζόταν για να τερματίσει πρώτη στον όμιλό της κατέκτησε η ομάδα Παγκορασίδων, αν και ηττήθηκε από τον Ηρακλή Γέφυρας με 3-1. Η εμφάνιση της Ελπίδας δεν ήταν καλή και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2. Οι «πράσινες» βελτίωσαν το σέρβις και την άμυνα για να φτάσουν στην κατάκτηση του πολύτιμου σετ, αλλά το καλό διάστημα δεν είχε συνέχεια και έτσι ήρθε δίκαια η πρώτη ήττα της σεζόν. Στην Β' φάση η Ελπίδα θα αντιμετωπίσει τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και η σειρά θα κριθεί στις δύο νίκες.

Τα σετ: 15-25, 24-26, 25-13, 19-25

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Σ. Τάτση, Λαζαρίδου, Τσουμπέκη, Πυργιώτη, Αρμουτσή, Κολιού - Αντωνιάδου, Χ. Τάτση, Κοκαβέση, Κιρτσάνη, Ατσου, Κοκτσίδου, Πουρσανίδου.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μηλοβιανού): Χαρισοπούλου, Χρηστάσνη, Κοκκίνου, Γ. Νίκογλου, Παπαδοπούλου, Πετρινίδου - Αλειφεροπούλου, Κοντογιάννογλου, Ε. Χαριζακλή, Δ. Χαριζακλή.

* Την ήττα γνώρισε και η Β’ ομάδα Παγκορασίδων, με 3-0 από τον Αίαντα Ευόσμου. Στον αγώνα έδωσαν το παρόν μετά από πρόσκληση του συλλόγου τα ΑΜΕΑ του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Τα σετ: 12-25, 19-25, 15-25

ΕΛΠΙΣ (Κυλίτσης): Γιαμπουρίδου, Αβραμίδου, Βασιλειάδου, Κουζέλογλου, Σταμούλη, Ταυλίκου, Δαμιανίδου, Καραΐσκου, Στάικου, Δουμπάρατζη, Ξεφτέρη, Μαγδαλιανίδου, Καπουσούζη, Κουκούλη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μεγάλη άνεση πέρασαν και από τα Κουφάλια οι Παγκορασίδες της Ελπίδας, αφού η τοπική ομάδα δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη ήταν σαρωτική από τη γραμμή του σέρβις και μοναδικό απρόοπτο ήταν ο τραυματισμός της Νίκης Ηλία. Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται το Σάββατο 11/3 με τον αγώνα εναντίον του Ηρακλή Γέφυρας, στον οποίο η Ελπίδα θέλει ένα σετ για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο.

Τα σετ: 25-5, 25-13, 25-9

ΚΟΥΦΑΛΙΑ (Καισαρίδου): Σπύρου, Πολίτη, Κωδωνά, Αντωνάτου, Φραγγοπούλου, Αναγνωστοπούλου - Τοπουζίδου, Αφατζάνη, Κτίστη, Στανίδου.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Αντωνιάδου, Σ. Τάτση, Αρμουτσή, Λαζαρίδου, Πυργιώτη, Κολιού - Κιρτσάνη, Κοκαβέση, Τσουμπέκη, Ατσου, Χ. Τάτση, Κοκτσίδου, Πουρσανίδου.

* Σε εξ αναβολής αγώνα για το πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού, η Ελπίδα νίκησε πέτυχε την δεύτερη νίκη της, με 3-2 επί του Πήγασου Πολίχνης (25-20, 16-25, 17-25, 25-13, 15-2). Αγωνίστηκαν οι Σωτηριάδου, Αβραμίδου, Κουζέλογλου, Χαντζιαρά, Καραΐσκου, Δουμπάρατζη, Καπουσούζη, Τσιουκαλά, Ιωακειμίδου, Ταυλίκου, Δαμιανίδου, Στάικου, Μαγδαλιανίδου, Κουκούλη.

Την Κυριακή η ομάδα του Γιάννη Κυλίτση αγωνίστηκε στα Πεύκα και νίκησε την Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων με 3-0 (25-23, 25-15, 25-20). Αγωνίστηκαν οι Σωτηριάδου, Τσιουκαλά, Αβραμίδου, Ιωακειμίδου, Κουκούλη, Κουζέλογλου, Ταυλίκου, Χαντζιαρά, Γιαμπουρίδου, Σταμούλη, Δουμπάρατζη, Μαγδαλιανίδου , Καπουσούζη, Φιλιππίδου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Β’ ΟΜΑΔΑΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Β’ ΟΜΑΔΑΣ

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα Παγκορασίδων, που ξεκίνησε πολύ δυνατά το φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη νίκησε εκτός έδρας την ΧΑΝΘ με 3-0, εξασφάλισε ήδη την πρόκρισή της στην Β’ φάση και έχει πλέον στόχο νίκες στους δύο επόμενους αγώνες της για να κατακτήσει και την πρώτη θέση του ομίλου.

Τα σετ: 21-25, 17-25, 18-25

ΧΑΝΘ (Θεοδώσης): Διαμαντή, Πάντου, Τσώνη, Αδάμου, Α. Πέλλα, Χαϊδεμένου - Παπαγεωργίου, Κόντη, Αν. Πέλλα, Αγραφιώτη.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Τσουμπέκη, Αρμουτσή, Πυργιώτη, Σ. Τάτση, Λαζαρίδου, Κολιού - Αντωνιάδου, Χ. Τάτση, Ηλία, Κοκαβέση, Κιρτσάνη, Πουρσανίδου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η ομάδα Παγκορασίδων της Ελπίδας, αυτή τη φορά επί της Νέας Γενεάς με 3-0. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση στην Β’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 25-18, 25-20, 25-18

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Τάτση, Αρμουτσή, Ανωνιάδου, Λαζαρίδου, Πυργιώτη, Κολιού - Τσουμπέκη, Κοκτσίδου, Ηλία, Ατσου, Κοκαβέση, Χ. Τάτση, Κιρτσάνη.

Ν. ΓΕΝΕΑ (Κοτόρτσης): Μάνου, Τσαπακίδου, Σταυρίδη, Πέιου, Σκορδίλη, Παπακώστα - Γιαννάκη.

* Η Β’ ομάδα αγωνίστηκε στα Κύμινα για το πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού και ηττήθηκε από τους Μακεδόνες Αξιού με 3-0 (25-12, 25-7, 25-18).

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Βαγγέλης): Καπάρα, Ρουσομάνη, Δαμιαλή, Πάντη, Τζαφέρη, Γιακουμή, Μορφοπούλου, Ρίσκου, Βήτη.

ΕΛΠΙΣ (Κυλίτσης): Σωτηριάδου, Τσιουκαλά, Κουκούλη, Ιωακειμίδου, Βασιλειάδου, Κουζέλογλου, Ταυλίκου, Χατζιάρα, Γιαμπουρίδου, Καραΐσκου, Στάικου, Δουμπάρατζη, Ξεφτέρη, Μαγδαλιανίδου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Α’ ΟΜΑΔΑΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Β’ ΟΜΑΔΑΣ

Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε τη φετινή σεζόν η ομάδα Παγκορασίδων στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ. Η Ελπίδα νίκησε στη Μηχανιώνα τον Περσέα με 3-0, αφού δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ. Στη συνέχεια οι νεαρές αθλήτριες του Γιώργου Τεμελούδη ανέβασαν την απόδοσή τους και με όπλο το σέρβις επικράτησαν πιο εύκολα των αντιπάλων τους.

Τα σετ: 23-25, 21-25, 17-25

ΠΕΡΣΕΑΣ (Πάτρας): Κυπραίου, Πλατσίδα, Μήλιου, Νασιούδη, Ανθούδη, Σπανού - Ζάνη, Βλάχου, Ποζατζίδου, Χατζούδη, Νικηφόρου, Κωνσταντινίδου.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Τσουμπέκη, Σ. Τάτση, Αρμουτσή, Λαζαρίδου, Πυργιώτη, Κολιού - Κοκαβέση, Αντωνιάδου, Χρ. Τάτση, Ηλία, Ατσου, Κιρτσάνη, Ρουμελιώτη, Κοκτσίδου.

* Στο πρωτάθλημα Εκτός Συναγωνισμού, η Β ομάδα της Ελπίδας ηττήθηκε στους Αμπελόκηπους από τον ΓΑΣ Ευκαρπίας με 1-3 (15-25, 25-22, 17-25, 22-25).

ΕΛΠΙΣ (Κυλίτσης): Σωτηριάδου, Τσουκαλά. Φιλιππίδου, Ιωακειμίδου, Βασιλειάδου, Κουζέλογλου, Χατζιάρα, Σταμούλη, Καραΐσκου, Στάικου, Ντουμπάρατζη, Ξεφτέρη, Κουκούλη, Καπουσούζη.

ΓΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ: Γκόλτσιου, Παπαδοπούλου, Δοϊρανλή, Νταμπίζα, Συμεωνίδου, Σωτηριάδου, Μουχταροπούλου, Ρουσβανίδου, Κουκουτζέλη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Α' ΟΜΑΔΑΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Β' ΟΜΑΔΑΣ

Τον πρώτο της αγώνα για το πρωτάθλημα Εκτός Συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ έδωσε η Β’ ομάδα Παγκορασίδων της Ελπίδας, με αθλήτριες που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα. Επειτα από συναρπαστικό παιχνίδι, παρουσία πολλών θεατών στο «Ι. Λεμονίδης», η ομάδα του Γιάννη Κυλίτση έχασε από την συμπολίτισσα ΑΕ Αμπελοκήπων με 3-2, αλλά οι νεαρές αθλήτριες χειροκροτήθηκαν για την ωραία τους εμφάνιση. Στον αγώνα έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον πάγκο, ως συνεργάτης του Γιάννη Κυλίτση, ο μέχρι πέρυσι αρχηγός της ανδρικής ομάδας Φώτης Βασιλειάδης, που κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα.

Τα σετ: 25-12, 12-25, 14-25, 26-24, 9-15

Αγωνίστηκαν οι Σωτηριάδου, Τσιουκαλά, Αβραμίδου, Ιωακειμίδου, Βασιλειάδου, Κουζελόγλου, Ταυλίκου, Χαντζιάρα, Δαμιανίδου, Στάικου, Δουμπαρατζή, Ξεφτέρη, Μαγδαλιανίδου, Καπουσούζη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στα γραφεία της ΕΠΕΣΘ πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Παμπαίδων και Παγκορασίδων, στα οποία η Ελπίδα συμμετέχει με δύο ομάδες σε κάθε φύλο. Η σειρά των αγώνων για τις ομάδες μας:

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α (Εναρξη 11/2)
Περσέας - Ελπίς
Ελπίς - Νέα Γενεά
ΧΑΝΘ - Ελπίς
ΓΑΣ Κουφαλίων - Ελπίς
Ελπίς - Ηρακλής Γέφυρας

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β (Εναρξη 28/1)
Ελπίς - ΑΕ Αμπελόκηποι
ΑΕ Δέλτα - Ελπίς
Ελπίς - ΓΑΣ Ευκαρπίας
Μακεδόνες Αξιού - Ελπίς
Ελπίς - Πήγασος Πολίχνης
Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων - Ελπίς
Ελπίς - Αίας Ευόσμου
ΕΟΣ - Ελπίς
Ελπίς - Μακεδονικός
Ελπίς - ΑΕ Αμπελόκηποι

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α (Εναρξη 11/2)
Ελπίς - Περσέας
Μακεδονικός - Ελπίς
Ελπίς - ΑΕΝ Πανοράματος
Ηρακλής - Ελπίς
Ελπίς - Πήγασος
ΧΑΝΘ - Ελπίς
Ελπίς - Αίας
Απόλλων Καλ. - Ελπίς
Ελπίς - Ιωνικός
Ελπίς - Αρης
ΠΟ Μουδανιών - Ελπίς

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β
Πήγασος 2 - Ελπίς 2
Ελπίς 2 ΡΕΠΟ
Ελπίς 2 - Αίας 2
Ελπίς 2 - Πήγασος 2
Ελπίς 2 ΡΕΠΟ
Αίας 2 - Ελπίς 2

Πλούσια σε αγωνιστικές δραστηριότητες είναι η περίοδος των Χριστουγέννων για τα τμήματα υποδομής του βόλεϊ. Ετσι, μετά το ταξίδι στη Δράμα και τους φιλικούς αγώνες, η ομάδα Παγκορασίδων συμμετείχε στο τουρνουά του Κεραυνού Αγ. Παύλου και κατέλαβε την τρίτη θέση, αφού έχασε από τον Παναθλητικό Συκεών με 3-2 και νίκησε την ΑΕΝ Αγ. Τριάδος με 3-0.

Ακόμη, η ομάδα Παίδων έδωσε φιλικό αγώνα με την Εθνική ομάδα Παμπαίδων, ενώ οι νεαροί αθλητές μας Ιάσων Αθανασίου, Χρήστος Σαλταφερίδης, Χρήστος Γιαμακίδης και Μιχαήλ Ρετζέπης, Τατιάνα Αρμουτσή, Βαλεντία Πυργιώτη, Κική Λαζαρίδου και Μαρία Αντωνιάδου συμμετείχαν στις προπονήσεις των προεθνικών ομάδων παμπαίδων και παγκορασίδων στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την Πρωτοχρονιά, στις 3 και 4 Ιανουαρίου, οι ομάδες Παγκορασίδων Α και Β θα πάρουν μέρος στο τουρνουά της Γέφυρας, στο οποίο θα συμμετάσχουν επίσης ο Ηρακλής Γέφυρας, οι Μακεδόνες Αξιού και η ΑΕ Δέλτα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ-ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ


ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

 

Χωρίς μετάλλιο, για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, έμεινε η ομάδα των Παγκορασίδων στο φετινό Final Four. Η Ελπίδα δεν τα κατάφερε ούτε στο μικρό τελικό της διοργάνωσης, αφού έχασε από τον ΕΟ Σταυρούπολης με 3-1 και περιορίστηκε στην τέταρτη θέση.

Η εμφάνιση των κοριτσιών του Γιώργου Τεμελούδη ήταν ανάλογη εκείνης του ημιτελικού με τον Ν. Βότση και τα συνεχή λάθη οδήγησαν στο 0-2. Στη συνέχεια η Ελπίδα έδειξε σημεία ανάκαμψης, καθώς μείωσε σε 2-1 και προηγήθηκε με 19-16, αλλά ένα ακόμη «μπλακ άουτ» επέστρεψε στον ΕΟΣ να ανατρέψει τη διαφορά και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Τα σετ: 24-26, 22-25, 25-13, 19-25

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Σουπιώνη, Ιασωνίδου, Καλομοίρη, Γούση, Δριντσούδη, Τάτση - Θωμαΐδου, Λαζαρίδου, Κοτέλλη, Πυργιώτη, Τσελεκίδου, Τσουμπέκη.

ΕΟΣ (Καμπερίδης): Δ. Παπαδοπούλου, Γιόρτσιου, Σ. Παπαδοπούλου, Ε. Παπαδοπούλου, Μανδαλάκη, Ωραιοπούλου - Γαροφαλάκη, Α. Παπαδοπούλου, Νούλη.

Επειτα από τέσσερις συνεχόμενες παρουσίες σε τελικούς Παγκορασίδων, η Ελπίδα Αμπελοκήπων θα διεκδικήσει φέτος το χάλκινο μετάλλιο αφού ηττήθηκε στον ημιτελικό του Final Four από τον Ν. Βότση με 3-2. Η Ελπίδα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, είχε πολύ άσχημο ξεκίνημα και έχασε δίκαια από την ομάδα της Καλαμαριάς. Αντίπαλος στον μικρό τελικό του Σαββάτου (ώρα 18.00) θα είναι ο ΕΟ Σταυρούπολης.

Στα πρώτα δύο σετ ο Ν. Βότσης κυριάρχησε, ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη δεν παράτησε το παιχνίδι. Εκανε τα εύκολα δύσκολα στο τρίτο σετ, όπου το 24-16 έγινε 24-25 και χρειάστηκε να αποτρέψει δύο ματς μπολ του αντιπάλου για να το κερδίσει, ισοφάρισε με σχετική ευκολία, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο τάι μπρέικ.

Τα σετ: 14-25, 22-25, 29-27, 25-19, 11-15

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Σουπιώνη, Καλομοίρη, Δριντσούδη, Τάτση, Ιασωνίδου, Γούση - Κοτέλλη, Θωμαΐδου.

Ν. ΒΟΤΣΗΣ (Βαλσαμίδης): Παπαδοπούλου, Πετροπούλου, Ντάντουλα, Αντύπα, Κυριακίδου, Ιορδανίδου - Πετρινόλη, Παπαγεωργίου, Τριλυράκη, Τριανταφύλλου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Deltasports.gr

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα του πρώτου Σαββατοκύριακου του Ιουνίου για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες της Ελπίδας. Ξεχωρίζει η συμμετοχή της ομάδας Παγκορασίδων στο Final Four του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ, που είναι η τελευταία διοργάνωση της σεζόν και στο οποίο η Ελπίδα προκρίθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και μετρά τέσσερις συμμετοχές σε τελικούς και τρεις τίτλους. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της Παρασκευής 3/6 τον Ναύαρχο Βότση (20.00), ενώ στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο ΕΟ Σταυρούπολης και ο Αρης (18.00). Το Σάββατο 4/6 θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός (18.00 και 20.00 αντίστοιχα).

Την Κυριακή 5/6 οι ομάδες Μίνι Βόλεϊ θα πάρουν μέρος στο καθιερωμένο τουρνουά Street Volley του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, που θα διεξαχθεί από τις 9 το πρωί στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, ενώ στις 16.30 ομάδα επίλεκτων αγοριών θα πάρει μέρος στο τρίτο τουρνουά Juniors 4Χ4 της ΕΠΕΣΘ που θα διεξαχθεί στο Πανόραμα.

Οπως και στον πρώτο αγώνα, η Ελπίδα νίκησε ξανά τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0 και προκρίθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο Final Four του πρωταθλήματος Παγκορασίδων. Είναι επίσης η τέταρτη συνεχόμενη σεζόν κατά την οποία η Ελπίδα θα είναι παρούσα και στα τρία Final Four της ΕΠΕΣΘ, πιστοποιώντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στις μικρές ηλικίες. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε αυτή την εβδομάδα, η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη παρουσιάστηκε σοβαρή στο γήπεδο του Ευόσμου και αντιμετώπισε σωστά κάθε προσπάθεια αντίδρασης των γηπεδούχων.

Τα σετ: 25-17, 25-15, 25-20

ΑΙΑΣ (Βλάχος): Ανεσιάδου, Γλυκίδου, Σαριδάκη, Ζουφλού, Θεοδοσίου, Τρομάρα - Σαχανίδου, Μιχαηλίδου, Ελεμένογλου, Βατίτση.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Ιασωνίδου, Σουπιώνη, Καλομοίρη, Δριντσούδη, Γούση, Πυργιώτη - Θωμαΐδου, Κοτέλλη, Αντωνιάδου.

Το ένα από τα δύο βήματα που χρειάζονται για το Final Four έκανε την Τετάρτη η ομάδα Παγκορασίδων, κερδίζοντας με 3-0 τον Αίαντα Ευόσμου. Αν και επηρεασμένες από τον δραματικό αποκλεισμό της Καβάλας, οι αθλήτριες του Γιώργου Τεμελούδη αντέδρασαν όπως έπρεπε και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στον αντίπαλο. Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής στον Εύοσμο (14.00) και οι «πράσινες» χρειάζονται άλλη μία νίκη για να πάρουν το εισιτήριο για τα τελικά.

Τα σετ: 25-15, 25-13, 25-11

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Γούση, Σουπιώνη, Δριντσούδη, Καλομοίρη, Τάτση, Ιασωνίδου - Πυργιώτη, Κοτέλλη, Τσουμπέκη, Τσελεκίδου.

ΑΙΑΣ (Βλάχος): Ανεσιάδου, Γλυκίδου, Σαριδάκη, Ζούλφου, Θεοδοσίου, Τρομάρα - Σαχανίδου, Μιχαηλίδου, Βατίτση, Ελεμένογλου, Μακρή.

Με ένα ακόμη 3-0 επί του Μ. Αλεξάνδρου ολοκλήρωσε η Ελπίδα την προημιτελική φάση του πρωταθλήματος Παγκορασίδων και η προσοχή στρέφεται πλέον στους προημιτελικούς που θα κρίνουν την πρόκριση στο Final Four. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη κέρδισε το πρώτο σετ παραχωρώντας μόνο 3 πόντους στον αντίπαλο και ήταν το καλύτερο από όσα έχει παίξει μέχρι τώρα. Εύκολα κύλησαν και τα άλλα δύο, στα οποία είχαν συμμετοχή όλες οι αθλήτριες.

Με τη νίκη της αυτή, την δέκατη φέτος, η Ελπίδα τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της και θα αντιμετωπίσει τον Αίαντα Ευόσμου στη σειρά των προημιτελικών που θα κριθεί στις δύο νίκες. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο «Ι. Λεμονίδης», ο δεύτερος στον Εύοσμο και ο τρίτος, αν χρειαστεί, σε ουδέτερο γήπεδο.

Tα σετ: 25-3, 25-16, 25-13

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Γούση, Ιασωνίδου, Δριντσούδη, Σουπιώνη, Καλομοίρη, Τάτση, Θωμαϊδου, Πυργιώτη, Τσελεκίδου, Λαζαρίδου, Κοτέλλη, Τσουμπέκη, Αντωνιάδου.

Άλλη μία μεγάλη νίκη πέτυχαν το Σάββατο οι Παγκορασίδες, που ανεβάζουν συνεχώς στροφές όσο πλησιάζει το τέλος της σεζόν. Η ασταμάτητη ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη επικράτησε με 3-0 και του ΑΣΚ Λαγκαδά, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρώτη θέση στον πιο δύσκολο όμιλο της Γ’ Φάσης.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στα δύο πρώτα σετ και ειδικά στο δεύτερο, όπου ο Λαγκαδάς προηγήθηκε με 20-16. Η Ελπίδα όμως ξέρει… από ανατροπές και κατάφερε να γυρίσει το σετ και μετά το 2-0 να κυριαρχήσει πλήρως. Στον τελευταίο αγώνα της Γ’ Φάσης η Ελπίδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Μ. Αλέξανδρο, το απόγευμα της Μ. Δευτέρας.

Τα σετ: 25-17, 25-23, 25-14

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Γούση, Καλομοίρη, Σουπιώνη, Δριντσούδη, Τάτση, Ιασωνίδου - Θωμαΐδου, Πυργιώτη.

ΛΑΓΚΑΔΑΣ (Κνάπεκ): Σαρίκου, Αντωνίου, Τουμπέλη, Σέρτη, Μπαταράκα, Μουράτι - Κατσάκου, Τσαλκιτζή, Νίκα, Νερσέσοβα, Πουρνάρα.

Πραγματοποιώντας το καλύτερό της φετινό παιχνίδι, η ομάδα Παγκορασίδων της Ελπίδας πέρασε σαν… σίφουνας με 3-0 από τα Κύμινα και έβαλε τις βάσεις για να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου, στην Γ’ Φάση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη έδειξε ωριμότητα και συγκέντρωση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και με το εξαιρετικό της σέρβις αποδιοργάνωσε τους Μακεδόνες στα δύο πρώτα σετ. Στο τρίτο οι γηπεδούχες αντέδρασαν, δυσκολεύοντας και αυτές το σέρβις τους, αλλά τα κορίτσια της Ελπίδας βρήκαν τον τρόπο να ξεπεράσουν την πίεση και να φτάσουν στη νίκη. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 16/4 με αντίπαλο τον ΑΣΚ Λαγκαδά στους Αμπελόκηπους.

Τα σετ: 17-25, 14-25, 21-25

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Βαγγέλης): Μπέγκα, Μπορμπόκη, Ποντίκα, Μόσχου, Αντωνιάδου, Ρίσκου - Χαριτοπούλου, Σιαφαλή, Καμανά.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Σουπιώνη, Καλομοίρη, Γούση, Δριντσούδη, Τάτση, Ιασωνίδου - Κοτέλη, Θωμαΐδου.

* Στο τέλος του αγώνα η ομάδα ανταμείφθηκε με μία… τούρτα και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στην Δέσποινα Θωμαΐδου για τα 15α γενέθλιά της.

* Η Β ομάδα των Παγκορασίδων ηττήθηκε στους Αμπελόκηπους από τον Ατρόμητο Τριαδίου με 0-3.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΣ Ελπίς & Deltasports. gr

 

Εύκολη, όπως αναμενόταν, ήταν η πρόκριση της ομάδας Παγκορασίδων στους «16» του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ και αναμένεται πλέον η κλήρωση των ομίλων. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη νίκησε τον ΑΣ Ωραιόκαστρο και στη Νεοχωρούδα με 3-0.

Τα σετ: 25-16, 25-5, 25-14

ΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ (Σολκίδης): Μπάτου, Πετρίδη, Χατζηπαρασκευά , Παύλου, Τράγκα, Π. Τεπελεκίδου - Ανθουλάκη, Α. Τεπελεκίδου.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Καλομοίρη, Δριντσούδη, Σουπιώνη, Γούση, Ιασωνίδου, Τάτση - Θωμαΐδου, Κοτέλη, Τσελεκίδου, Πυργιώτη, Λαζαρίδου, Τσουμπέκη.

* Η Β’ ομάδα των Κορασίδων ηττήθηκε στα Πεύκα από τους Μαχητές με 3-2, αν και προηγήθηκε με 2-0. Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα του Γιάννη Κυλίτση αντιμετωπίζει το ΑΠΚ Νεάπολης.

Με νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους (Πυργιώτη, Λαζαρίδου, Τσουμπέκη) και παρά το… hangover βασικών παικτριών από το F4 των κορασίδων, οι Παγκορασίδες της Ελπίδας νίκησαν εύκολα τον ΑΣ Ωραιόκαστρο και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην φάση των «16». O δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στη Νεοχωρούδα και την πρόκριση θα πάρει η ομάδα που θα συμπληρώσει δύο νίκες.

Τα σετ: 25-3, 25-9, 25-14

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Γούση, Καλομοίρη, Σουπιώνη, Δριντσούδη, Ιασωνίδου, Τάτση - Θωμαΐδου, Τσελεκίδου, Κοτέλλη, Πυργιώτη, Λαζαρίδου, Τσουμπέκη.

ΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ (Σολκίδης): Μπάτου, Χατζηπαρασκευά, Πετρίδη, Παύλου, Α. Τεμελεκίδου, Π. Τεπελεκίδου - Ανθουλάκη, Τράγκα.

* Νίκη σημείωσε την Κυριακή και η Β ομάδα Παγκορασίδων, που επικράτησε της ΑΕ Αξιού με 3-1. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Γιάννη Κυλίτση οι Μαχητές Πεύκων.

Τα σετ: 25-13, 23-25, 25-20, 25-19

Αγωνίστηκαν οι Κρότκα, Κοκαβέση, Κιριτσάνη, Κολιού, Ρουμελιώτη, Ραϊκίδου, Κοκτσίδου, Χ. Τάτση, Ακριτίδου.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β: ΕΛΠΙΣ - ΑΕ ΑΞΙΟΥ 3-1

 

Πρώτη και αήττητη τερμάτισε στον όμιλό της η ομάδα Παγκορασίδων της Ελπίδας, που συνεχίζει την παράδοση πρωταθλητισμού της τελευταίας τετραετίας. Στον τελευταίο της αγώνα η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη νίκησε χωρίς δυσκολία τον Περσέα με 3-0 στη Μηχανιώνα και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον ΑΣ Ωραιοκάστρου (προκρίνεται όποια ομάδα συμπληρώσει δύο νίκες). Ο αγώνας θα γίνει μετά από διακοπή μίας εβδομάδας.

Τα σετ: 25-6, 25-10, 25-6

ΠΕΡΣΕΑΣ (Καράμπελας): Νασιούδη, Κυπραίου, Τσιλικλή, Κυριαζή, Χατζούδη, Πλατσίδα - Μήλιου, Μπόλου, Γιουλδούρη, Τσιντσιλιάκου, Παντοσίτη, Τζιμπίλη, Κωνσταντινίδου, Ποζατζίδου.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Ιασωνίδου, Καλομοίρη, Γούση, Σουπιώνη, Τάτση, Δριντσούδη - Θωμαΐδου, Τσελεκίδου, Κοτέλλη.

* Η Β ομάδα Παγκορασίδων του Γιάννη Κυλίτση έχασε εκτός έδρας από τον ΒΑΟ, έπειτα από ένα πραγματικό ντέρμπι, με 3-1 (32-30, 25-9, 22-25, 26-24).

 

Στον πιο δύσκολο μέχρι τώρα αγώνα τους, οι Παγκορασίδες της Ελπίδας νίκησαν τον Ηρακλή με 3-0 και εξασφάλισαν την πρώτη θέση στον όμιλό τους. Παράλληλα, παρέμειναν αήττητες και χωρίς απώλεια σετ στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη συνάντησε αντίσταση από τις «κυανόλευκες» στο πρώτο και το τρίτο σετ, αλλά στα κρίσιμα σημεία την διαφορά έκανε η ποιότητα και η εμπειρία των αθλητών της Ελπίδας. Το επόμενο Σάββατο ολοκληρώνεται η πρώτη φάση με αντίπαλο τον Περσέα στην Περαία.

Tα σετ: 25-18, 25-10, 25-19

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Ιασωνίδου, Καλομοίρη, Δριντσούδη, Σουπιώνη, Γούση, Τάτση – Τσελεκίδου, Κοτέλλη, Θωμαϊδου.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Καραδημητρίου): Μπάση, Τζαμουράνη, Μπουρλή, Βαμβακίδου, Αλεξανδρίδου, Μότσιανου – Λαλαχού, Πολλάση, Σαπουντζή, Παππά, Καστοριάδου, Χαϊδευτού, Γκαϊδατζή.

* Η Β ομάδα Παγκορασίδων ηττήθηκε στους Αμπελόκηπους από τον ΕΟΣ με 3-0 (20-25, 18-25, 13-25).

ΕΛΠΙΣ (Κυλίτσης): Ηλία, Κρότκα, Κοκαβέση, Λαζαρίδου, Κιρτσάνη, Κολιού, Πυργιώτη, Ρουμελιώτη, Τσουμπέκη, Κοκτσίδου, Ακριτίδου, Τάτση, Πουρσανίδου, Αντωνιάδου.

 

 

Β ΟΜΑΔΕΣ: ΕΛΠΙΣ - ΕΟΣ 0-3

 

Αλλη μία εύκολη νίκη σημείωσαν οι Παγκορασίδες της Ελπίδας και παραμένουν εγκατεστημένες στην κορυφή της βαθμολογίας, χωρίς μάλιστα να έχουν χάσει ούτε σετ. Αυτή τη φορά νίκησαν στην Πολίχνη τον Πήγασο με 3-0 και το επόμενο Σάββατο υποδέχονται τον Ηρακλή, για να σφραγίσουν την πρώτη θέση στον όμιλο.

Τα σετ: 25-9, 25-6, 25-15

ΠΗΓΑΣΟΣ (Αναστασιάδης): Αναστασιάδου, Χατζηαναγνώστου, Θεοδωρίδου, Ιακώβου, Μαρκέτι, Χατζηλάμπρου - Μήτσου, Χαϊτλή.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Σουπιώνη, Καλομοίρη, Γούση, Δριντσούδη, Τάτση, Ιασωνίδου, - Θωμαΐδου, Κοτέλλη.

* Την δεύτερήτης νίκη σημείωσε το Σάββατο η Β ομάδα των Παγκορασίδων, που επικράτησε με 3-0 της ΑΕ Αμπελοκήπων.

Aλλο ένα εύκολο μεσημέρι πέρασε η ομάδα Παγκορασίδων, που κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων με 3-0 σε 55 μόλις λεπτά. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη δίνει τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της με αντίπαλο τον Πήγασο στην Πολίχνη.

Τα σετ: 25-6, 25-7, 25-9

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Σουπιώνη, Καλομοίρη, Γούση, Δριντσούδη, Τάτση, Ιασωνίδου - Θωμαΐδου, Κοτέλλη, Τσελεκίδου.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (Καραγκιοζίδης): Μπουφίδου, Τσιαγιανίδου, Μυλωνά, Ιακωβάκη, Χουρουζίδου, Παπαδημητροπούλου - Μιζαμτσή, Ισμαηλίδου, Δροσινού, Λιχριδά, Ατλάση, Μουρατίδου.

* Η Β Ομάδα των Παγκορασίδων αντιμετώπισε τον Αρη και ηττήθηκε με 3-0.

Ξεκούραστη ήταν η πρεμιέρα για την ομάδα Παγκορασίδων της Ελπίδας, αφού νίκησε την ΜΕΝΤ με 3-0. Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν προέβαλε αντίσταση και πήρε συνολικά μόλις 27 πόντους. Το επόμενο Σάββατο η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη υποδέχεται τις Ακαδημίες Πεύκων.

Τα σετ: 25-10, 25-7, 25-10

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Σουπιώνη, Καλομοίρη, Γούση, Τάτση, Δριντσούδη, Ιασωνίδου - Θωμαΐδου, Καραγιάννη, Τσελεκίδου, Κοτέλλη.

ΜΕΝΤ (Τσαϊρέλης): Λαχανή, Τσακμάκη, Καραγκούνη, Μαστοροδήμου, Ζυγκιρίδη, Κεφαλίδου - Ζενέγγα, Παπακωνσταντίνου.

* Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα και της Β Ομάδας Κορασίδων στο πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού. Τα κορίτσια του Γιάννη Κυλίτση κέρδισαν στον Αγ. Παύλο τον τοπικό Κεραυνό με 3-0 (25-14, 25-19, 25-19) και το επόμενο Σάββατο θα υποδεχτούν τον Αρη.

 

Β ΟΜΑΔΑ: ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ - ΕΛΠΙΣ 0-3

Με πλούσιο θέαμα και στους τρεις αγώνες ολοκληρώθηκε το τουρνουά Παγκορασίδων της Ελπίδας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το αντίστοιχο πρωτάθλημα. Στον πιο συναρπαστικό αγώνα της ημέρας η Ελπίδα προηγήθηκε με 2-0 των Μακεδόνων Αξιού αλλά στο τέλος έχασε από την ομάδα των Κυμίνων με 3-2 (25-15, 25-20, 21-25, 16-25, 6-15). Ο Γιώργος Τεμελούδης χρησιμοποίησε τις αθλήτριες Καλομοίρη, Γούση, Δριντσούδη, Σουπιώνη, Θωμαΐδου, Τάτση, Κοτέλλη, Ιασωνίδου, Κιρκινέζη και Τσελεκίδου.

Το «πανόραμα» του τουρνουά:

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/1
Ελπίς - Ελπίς Κορασίδες 0-3
ΒΑΟ - Ποσειδών Μηχανιώνας 1-3
Αρης - Μακεδόνες Αξιού 3-1

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/1
Ποσειδών - ΑΕΝ Αγ. Τριάδος 3-0
Ελπίς - Αρης 3-0
Μακεδόνες - ΒΑΟ 3-0

ΔΕΥΤΕΡΑ 4/1
Ελπίς - Μακεδόνες 2-3
Ποσειδών - Αρης 1-3
ΒΑΟ - ΑΕΝ Αγ. Τριάδος 1-3

Στο πρώτο της σημαντικό τεστ, η ομάδα Παγκορασίδων νίκησε τον Αρη με 3-0 (25-18, 25-15, 25-17) στο τουρνουά Παγκορασίδων που διοργανώνει στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης». Η εμφάνιση της ομάδας του Γιώργου Τεμελούδη ήταν καλή, αλλά φυσικά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Χρησιμοποιήθηκαν οι αθλήτριες Καλομοίρη, Γούση, Δριντσούδη, Σουπιώνη, Θωμαΐδου, Τάτση, Κοτέλλη, Ιασωνίδου, Κιρκινέζη και Τσελεκίδου. Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας είχαμε εύκολες νίκες για τους Μακεδόνες Αξιού και τον Ποσειδών Μηχανιώνας.

Το «πανόραμα» του τουρνουά:

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/1
Ελπίς - Ελπίς Κορασίδες 0-3
ΒΑΟ - Ποσειδών Μηχανιώνας 1-3
Αρης - Μακεδόνες Αξιού3-1

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/1
Ποσειδών - ΑΕΝ Αγ. Τριάδος 3-0
Ελπίς - Αρης 3-0
Μακεδόνες - ΒΑΟ 3-0

ΔΕΥΤΕΡΑ 4/1
15.00 Ελπίς - Μακεδόνες
17.00 Ποσειδών - Αρης
19.00 ΒΑΟ - ΑΕΝ Αγ. Τριάδος

Ωραίο θέαμα και αρκετό κόσμο είχε η πρώτη μέρα του τουρνουά Παγκορασίδων που διοργανώνει η Ελπίδα. Στο πιο δυνατό ματς της ημέρας ο Αρης νίκησε τους Μακεδόνες Αξιού με 3-1, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε και ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας του ΒΑΟ. Στο εναρκτήριο παιχνίδι τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες Κορασίδων και Παγκορασίδων της Ελπίδας και τη νίκη κατάκτησαν οι πρώτες με 3-0 (25-18, 26-24, 25-20).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/1
Ελπίς - Ελπίς Κορασίδες 0-3
ΒΑΟ - Ποσειδών Μηχανιώνας 1-3
Αρης - Μακεδόνες Αξιού3-1

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/1
15.00 Ποσειδών - ΑΕΝ Αγ. Τριάδος
17.00 Ελπίς - Αρης
19.30 Μακεδόνες - ΒΑΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ 4/1
15.00 Ελπίς - Μακεδόνες
17.00 Ποσειδών - Αρης
19.00 ΒΑΟ - ΑΕΝ Αγ. Τριάδος

 

Στο γήπεδο θα υποδεχτεί τη νέα χρονιά η ομάδα Παγκορασίδων της Ελπίδας, συμμετέχοντας στο τουρνουά που διοργανώνεται στο γυμναστήριο "Ι. Λεμονίδης" το τριήμερο 2-4 Ιανουαρίου. Το τουρνουά θα δώσει την ευκαιρία στις ομάδες να προετοιμαστούν για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ, που θα ξεκινήσει σε ένα περίπου μήνα και εκτός της Ελπίδας θα συμμετέχουν άλλα έξι σωματεία (Αρης, ΒΑΟ, Μακεδόνες Αξιού, ΑΕΝ Αγ. Τριάδος, Ποσειδών Μηχανιώνας και Ικαρος Εδεσσας). Το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/1
15.00 Ελπίς - AEN Αγ. Τριάδος
17.00 ΒΑΟ - Ποσειδών Μηχανιώνας
19.30 Αρης - Μακεδόνες Αξιού

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/1
15.00 Ποσειδών - ΑΕΝ Αγ. Τριάδος
17.00 Ελπίς - Αρης
19.30 Μακεδόνες - ΒΑΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ 4/1
15.00 Ελπίς - Μακεδόνες
17.00 Ποσειδών - Αρης
19.00 ΒΑΟ - ΑΕΝ Αγ. Τριάδος

Με την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων ολοκληρώθηκε η χρονιά για την Ελπίδα, καθώς η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη ηττήθηκε στον τελικό του Final Four με 3-1. Παρουσία 1.300 θεατών, ανάμεσά τους και πολλών φίλων της Ελπίδας, οι αθλήτριές μας πάλεψαν το παιχνίδι και θα μπορούσαν να το οδηγήσουν στο τάι μπρέικ, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν.

Αυτή η ήττα δεν μπορεί να χαλάσει την εικόνα μιας όμορφης χρονιάς, στο τέλος της οποίας η ομάδα έφτασε στον τελικό για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, κάτι που κανείς άλλος σύλλογος στην ιστορία δεν έχει καταφέρει. Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον προπονητή, που κράτησαν ψηλά τη σημαία της Ελπίδας.

Τα σετ: 25-16, 22-25, 25-16, 25-16

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Καλομοίρη, Ευγενίδου, Ταϊτζόγλου, Σουπιώνη, Αμπεριάδου, Μήτσκου - Γούση, Σκιαδά, Τάτση, Θωμαΐδου, Ιασωνίδου, Μηνασίδου.

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Ποντίκα): Καλτσώνη, Μπέγκα, Αντωνιάδου, Παπαδοπούλου, Αλεξάκου, Ε. Μπορμπόκη - Ρίσκου, Χατζηνικολάου, Σ. Μπορμπόκη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Μπάμπης Καρασαρλίδης

 

Με μία ακόμη συμμετοχή σε τελικό κλείνει η φετινή χρονιά για τις ομάδες βόλεϊ της Ελπίδας, καθώς η ομάδα Παγκορασίδων κατάφερε να προκριθεί για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Η κάτοχος του τίτλου θα αντιμετωπίσει σήμερα, στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ (ώρα 20.00) τους ισχυρούς Μακεδόνες Αξιού και θα προσπαθήσει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα για τέταρτη συνεχή φορά!

Στον ημιτελικό της Παρασκευής η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη είχε εύκολο έργο, αφού έπιασε καλή απόδοση και απέκλεισε τον αξιόμαχο ΑΣΚ Λαγκαδά με 3-0. Ο αγώνας σημαδεύτηκε από μια άτυχη στιγμή, αφού λίγο πριν το τέλος του τραυματίστηκε η Τσόμι Οκουάρα του Λαγκαδά, στην οποία ευχόμαστε περαστικά. Στον άλλο ημιτελικό, που εξελίχτηκε σε ντέρμπι, οι Μακεδόνες νίκησαν τον Αίαντα Ευόσμου με 3-2.

Τα σετ: 25-16, 25-10, 25-11

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Καλομοίρη, Ευγενίδου, Ταϊτζόγλου, Σουπιώνη, Αμπεριάδου, Μήτσκου - Γούση, Θωμαΐδου, Μηνασίδου, Σκιαδά, Τάτση, Ιασωνίδου.

ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ (Κνάπεκ): Κλέπκου, Αντωνίου, Τίγκα, Ανδρονιάδου, Οκουάρα, Μουράτι - Τσαλκιτζή, Σαρίκου, Κατσάκου.

Οι αθλήτριες και η διοίκηση της Ελπίδας καλούν τους φίλους του συλλόγου να βρεθούν σήμερα στις 8 μμ. στο γήπεδο της ΧΑΝΘ και ενισχύσουν την ομάδα Παγκορασίδων, στην προσπάθειά της να κατακτήσει ακόμη ένα τίτλο.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:
18.00 Αίας Ευόσμου - ΑΣΚ Λαγκαδά (Μικρός Τελικός)
20.00 Μακεδόνες Αξιού - Ελπίς Αμπελοκήπων (Τελικός)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Μπάμπης Καρασαρλίδης

Με την ομάδα Παγκορασίδων ολοκληρώνεται η φετινή αγωνιστική περίοδος για τα τμήματα βόλεϊ της Ελπίδας. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη συμμετέχει στο Final Four του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και θέλει να κατακτήσει το τέταρτό της τρόπαιο, αφού ήταν πρωταθλήτρια το 2012, το 2013 και το 2014.

Το φετινό Final Four διεξάγεται στο Αθλητικό Κέντρο της ΧΑΝΘ «Μίμης Τσικίνας» και πρώτος αντίπαλος της Ελπίδας, στον ημιτελικό της Παρασκευής, θα είναι ο ΑΣΚ Λαγκαδά (ώρα 20.00). Νωρίτερα θα αναμετρηθούν ο Αίας Ευόσμου και οι Μακεδόνες Αξιού. Θυμίζουμε ότι στους τρεις προηγούμενους τελικούς η Ελπίδα είχε νικήσει, το 2012 στους Αμπελόκηπους τον Αρη με 3-1, το 2013 στη Χαλάστρα και πάλι τον Αρη με 3-0 και πέρυσι στον Εύοσμο τον Αίαντα με 3-2.

Το ρόστερ της ομάδας για το φετινό Final Four αποτελούν οι αθλήτριες Φωτεινή Ταϊτζόγλου, Στέλλα Ιασωνίδου, Ραφαέλα Καλομοίρη, Ρούλα Μήτσκου, Χρυσούλα Μηνασίδου, Ελενα Σκιαδά, Ηλιάνα Γούση, Δέσποινα Θωμαΐδου, Ιωάννα Σουπιώνη, Μάγδα Αμπεριάδου, Στέλλα Τάτση, Αγνή Ευγενίδου, Βαλεντία Πυργιώτη και Κική Λαζαρίδου. Το πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/5
18.00 Μακεδόνες Αξιού - Αίας Ευόσμου
20.00 ΑΣΚ Λαγκαδά - Ελπίς Αμπελοκήπων

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/5
18.00 Μικρός Τελικός
20.00 Τελικός

Οι αθλήτριες και η διοίκηση της Ελπίδας καλούν τους φίλους του συλλόγου να ενισχύσουν την ομάδα, στην προσπάθειά της να πετύχει άλλη μία διάκριση.

* Παρακολουθήστε το διαφημιστικό σποτ της EΠΕΣΘ TV για το Final Four κάνοντας "κλικ"… ΕΔΩ

Την πρόκρισή της για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Final Four του πρωταθλήματος Παγκορασίδων εξασφάλισε η Ελπίδα. Ετσι, θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατακτά ανελλιπώς τα τρία τελευταία χρόνια. Στον τρίτο προημιτελικό με τον Αριστοτέλη Επανομής, τον οποίο κάποιοι νόμιζαν ότι θα κερδίσουν δημιουργώντας... θόρυβο, η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη δεν επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών και νίκησε με 3-0.

Με εξαίρεση το πρώτο σετ, ο υπόλοιπος αγώνας είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι και μεγάλο όπλο της Ελπίδας ήταν το σέρβις, που την βοήθησε να γυρίσει τα άλλα δύο σετ. Ο Αριστοτέλης προηγήθηκε στο δεύτερο με 23-20 και είχε κόντρα επίθεση, αλλά η Ελπίδα κατάφερε να ανατρέψει τη διαφορά. Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο τρίτο σετ, στο οποίο η ομάδα της Επανομής ήταν μπροστά με 22-20.

Τα σετ: 25-14, 25-23, 25-23

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Καλομοίρη, Ευγενίδου, Ταϊτζόγλου, Σουπιώνη, Αμπεριάδου, Μήτσκου - Γούση, Ιασωνίδου, Μηνασίδου, Σκιαδά, Θωμαΐδου, Τάτση.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (Μητρούδης): Πρώιου, Στάθη, Πέτκου, Καράνου, Καραγκιόζη, Δεληαντωνίου - Γεωργούλα, Κατσαμά, Λυκεσά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Με έκπληξη λάβαμε γνώση της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο ΑΕΣ Αριστοτέλης Επανομής, σχετικά με τον αγώνα Παγκορασίδων με την ομάδα του Συλλόγου μας, την Τετάρτη 13 Μαΐου στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης».

Μας λυπεί το γεγονός ότι στόχος της ανακοίνωσης είναι η συκοφάντηση του Συλλόγου μας για ένα μεμονωμένο επεισόδιο μεταξύ δύο ατόμων, που συνέβη αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα, έξω από το προαύλιο του γυμναστηρίου το οποίο είχε ήδη αδειάσει με απόλυτη ασφάλεια για θεατές και αθλήτριες. Και φυσικά παραλείπεται σκοπίμως να αναφερθεί ότι μόλις πληροφορήθηκαν το συμβάν οι υπεύθυνοι του Συλλόγου μας, έσπευσαν άμεσα να προσφέρουν την βοήθειά τους και να καλέσουν οι ίδιοι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Είναι αυτονόητο ότι ο ΑΣ Ελπίς καταδικάζει απερίφραστα οποιαδήποτε μορφή βίας σε αθλητικούς χώρους και είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα η φιλοξενία που απολαμβάνουν οι σύλλογοι και οι φίλαθλοί τους, όταν αγωνίζονται στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης».

Είναι όμως αυτονόητο ότι καταδικάζουμε και οποιαδήποτε προσπάθεια που δυναμιτίζει το κλίμα πριν από τον τρίτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, ενός αγώνα που θα πρέπει να αποτελεί γιορτή, όπως και ο αντίστοιχος περυσινός στο ίδιο ουδέτερο γήπεδο.

Από τον ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Πολύ πιο δύσκολα από ότι φανερώνει το σκορ, η Ελπίδα κατάφερε να νικήσει τον Αριστοτέλη Επανομής με 3-0 στο «Ι. Λεμονίδης» και να ισοφαρίσει την προημιτελική σειρά σε 1-1. Ετσι η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί, όπως και πέρυσι, σε τρίτο παιχνίδι, την Κυριακή 17 Μαΐου στο Κατσάνειο (18.30).

Στο ασφυκτικά γεμάτο «Ι. Λεμονίδης», στις κερκίδες του οποίου βρέθηκαν φίλοι και των δύο ομάδων, η Ελπίδα ξεκίνησε με πολύ άγχος και ο ψυχωμένος Αριστοτέλης προηγήθηκε με 9-16 και 18-21. Οι ανατροπές όμως είναι στο DNA της Ελπίδας και η Μάγδα Αμπεριάδου, με…νωπές τις δάφνες από το Πανελλήνιο Κορασίδων, έκανε με ένα τρομερό σερί στο σέρβις το σκορ 23-21 και βοήθησε την ομάδα να προηγηθεί.

Η κατάκτηση του σετ βοήθησε τις αθλήτριες του Γιώργου Τεμελούδη να ηρεμήσουν και να κάνουν εύκολα το 2-0, ενώ στο τρίτο σετ ο Αριστοτέλης έκανε μια τελευταία αντεπίθεση, απέτρεψε δύο ματς μπολ της Ελπίδας, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού.

Τα σετ: 25-23, 25-18, 26-24

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Ταϊτζόγλου, Γούση, Αμπεριάδου, Καλομοίρη, Ευγενίδου, Σουπιώνη - Μήτσκου, Σκιαδά, Μηνασίδου, Ιασωνίδου, Θωμαΐδου, Τάτση.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (Μητρούδης): Δεληαντωνίου, Στάθη, Πέτκου, Καράνου, Γεωργούλα, Πρώιου - Καραγκιόζη, Κατσαμά.

Την πρώτη της απώλεια στη φετινή σεζόν είχε την Τρίτη η ομάδα Παγκορασίδων της Ελπίδας. Στον πρώτο προημιτελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ γνώρισε στην Επανομή την πρώτη της ήττα από την δυνατή ομάδα του Αριστοτέλη με 3-2 (25-22, 25-23, 20-25, 17-25, 15-11) και τώρα θα πρέπει να νικήσει την ερχόμενη Τετάρτη στους Αμπελόκηπους και να οδηγήσει τη σειρά σε τρίτο αγώνα. Η ομάδα που θα συμπληρώσει δύο νίκες, θα πάρει το εισιτήριο για το Final Four.

Οι αθλήτριες των δύο ομάδων πρόσφεραν ωραίο θέαμα στον κόσμο, παλεύοντας κάθε πόντο. Είναι όμως γεγονός ότι οι αθλήτριες του Γιώργου Τεμελούδη μπήκαν στον αγώνα νωθρές και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0. Στο πρώτο σετ έχασαν προβάδισμα τεσσάρων πόντων και το 14-19 έγινε 21-19, ενώ στο δεύτερο ισοφάρισαν το 23-20 σε 23-23 αλλά δεν συνέχισαν την ανατροπή.

Στη συνέχεια η Ελπίδα δυσκόλεψε το σέρβις και βελτιώθηκε στο μπλοκ, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει, αλλά στο τάι μπρέικ το καλό ξεκίνημα (2-4) δεν είχε συνέχεια και ο Αριστοτέλης, που έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη, προσπέρασε με 8-5 και 11-16, βάζοντας τις βάσεις για την επικράτησή του. Με την Ελπίδα αγωνίστηκαν οι Ταϊτζόγλου, Μήτσκου, Αμπεριάδου, Καλομοίρη, Σουπιώνη, Ευγενίδου, Γούση, Ιασωνίδου, Σκιάδα, Τάτση, Θωμαΐδου, Μηνασίδου.

Εχοντας εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ, η ομάδα των Παγκορασίδων νίκησε με 3-0 εκτός έδρας τον Γαλαξία και τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της. Παρά το γεγονός ότι δεν έπιασαν υψηλή απόδοση, οι αθλήτριες του Γιώργου Τεμελούδη γύρισαν το τρίτο σετ από 22-24 και κατάφεραν να κερδίσουν άλλο ένα παιχνίδι χωρίς απώλειες.

Όπως και πέρυσι, στα προημιτελικά η Ελπίδα θα αντιμετωπίσει τον Αριστοτέλη Επανομής και η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στις τρεις νίκες. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην Επανομή, ο δεύτερος στους Αμπελόκηπους και αν χρειαστεί τρίτος θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο.

Τα σετ: 25-15, 25-19, 26-24

ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Κοτόρτσης): Α. Παπάζογλου, Ε. Παπάζογλου, Γκουλγκουντίνα, Τσαραμπουλίδου, Κοντούλη, Πέιου, Τατσόγλου, Κατσούλα, Προδρομίδου.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Καλομοίρη, Αμπεριάδου, Σουπιώνη, Ευγενίδου, Ταϊτζόγλου, Μήτσκου - Γούση, Ιασωνίδου, Μηνασίδου, Σκιαδά, Τάτση, Θωμαΐδου.

Απόλυτα πετυχημένη ήταν η παρουσία της Στέλλας Τάτση, που συμμετείχε με την ομάδα της ΕΠΕΣΘ στο Τουρνουά Balkan Kids Festival της BVA, στο Ιζμίτ της Τουρκίας. Η 13χρονη αθλήτριά μας ήταν μεταξύ των δώδεκα αθλητών και αθλητριών που εκπροσώπησαν την χώρα μας στη διεθνή αυτή διοργάνωση, στην οποία πήραν επίσης μέρος οι αντίστοιχες ομάδες της Σερβίας, Βουλγαρίας, Τουρκίας, Αλβανίας, Βοσνίας, Μολδαβίας, Μαυροβουνίου και ΠΓΔΜ.

Το τουρνουά Μίνι Βόλεϊ Balkan Kids Festival διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Βαλκανική Ενωση (BVA) και ενδεικτική της σημασίας του ήταν η παρουσία του Σέρβου αντιπροέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (FIVB) Αλεξάνταρ Μπόρισιτς.

Οι διακοπές του Πάσχα δεν επηρέασαν την ομάδα Παγκορασίδων της Ελπίδας και οι νεαρές μας αθλήτριες επιβλήθηκαν με 3-0 του ΕΟΣ και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην οκτάδα του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Χαρακτηριστικό της ανωτερότητας της Ελπίδας ήταν ότι ο αντίπαλος δεν έφτασε ούτε τους 10 πόντους στα δύο από τα τρία σετ.

Η Σταυρούπολη ήταν απειλητική στο δεύτερο σετ, όπου κατάφερε να ανατρέψει το 15-10 και να είναι παραμείνει μπροστά στο σκορ μέχρι τον 21ο πόντο, πριν υποκύψει στην εμπειρία της ομάδας του Γιώργου Τεμελούδη. Το Σάββατο 25 Απριλίου η Ελπίδα δίνει ολοκληρώνει τους αγώνες της στην Γ Φάση αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Γαλαξία και θέλει νίκη για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο.

Τα σετ: 25-9, 25-22, 25-7

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Μήτσκου, Ταϊτζόγλου, Καλομοίρη, Αμπεριάδου, Σουπιώνη, Ευγενίδου - Γούση, Ιασωνίδου, Μηνασίδου, Σκιαδά, Θωμαΐδου, Τάτση.

ΕΟΣ (Τσαντίδης): Ε. Παπαδοπούλου, Τεμιρτζόγλου, Μπατζόλη, Γκάγκαρη, Σμήλιου, Γιόρτσιου - Κεφαλά, Νούλη, Α. Παπαδοπούλου, Ιορδανίδου, Ωραιοπούλου, Παναγιωτίδου.

Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα Παγκορασίδων τους αγώνες της στην φάση των «16» του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ, επικρατώντας μέσα στη Θέρμη του Ατρομήτου Τριαδίου με 3-0. Το κρύο γήπεδο δεν επέτρεψε στις αθλήτριες του Γιώργου Τεμελούδη να πιάσουν υψηλή απόδοση, ωστόσο η ωριμότητα και η εμπειρία τους δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο.

Τα σετ: 25-14, 25-18, 25-17)

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Ταϊτζόγλου, Καλομοίρη, Ευγενίδου, Σουπιώνη, Αμπεριάδου, Μήτσκου - Γούση, Ιασωνίδου, Μηνασίδου, Θωμαΐδου, Τάτση, Πυργιώτη.

* Για το πρωτάθλημα των Β Ομάδων, η Ελπίδα 1 έχασε με 3-0 στο Κορδελιό από τον Ολυμπο, ενώ η Ελπίδα 2 νίκησε 3-0 χωρίς αγώνα την ΑΕ Αξιού.

Κερδίζοντας για δεύτερη φορά τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-0, η ομάδα Παγκορασίδων προκρίθηκε με άνεση στις 16 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και θα περιμένει την κλήρωση για να μάθει τους επόμενους αντιπάλους της. Παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Τεμελούδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες, η ομάδα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από τον αντίπαλό της και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Μετά το τέλος του αγώνα, συμπαίκτριες και αντίπαλες ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά» στην Μάγδα Αμπεριάδου, που έκλεισε τα 15 της χρόνια.

Τα σετ: 25-19, 25-9, 25-12

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Ταϊτζόγλου, Καλομοίρη, Ευγενίδου, Σουπιώνη, Αμπεριάδου, Μήτσκου - Γούση, Ιασωνίδου, Μηνασίδου, Θωμαΐδου.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σούρβαλης): Ιορδανίδου, Αντωνιάδου, Ζυμαρά, Δημητριάδου, Ζορπίδου, Κυροπούλου - Δαμασκηνού, Ντάγκα, Μασσάρο, Σταυριανίδου, Μεταβιτσιάδου, Χιτικούδη.

* Για το πρωτάθλημα των Β Ομάδων, η Ελπίδα 1 ηττήθηκε από τις Ακαδημίες Πεύκων με 3-0 και η Ελπίδα 2 στον Εύοσμο από τον Αίαντα επίσης με 3-0.

Με το… ένα πόδι στην φάση των «16» του πρωταθλήματος Παγκορασίδων βρίσκεται η Ελπίδα, αφού νίκησε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-0. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη έπαιξε πολύ καλά και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην γηπεδούχο ομάδα. Για να ολοκληρωθεί η πρόκριση απομένει μία ακόμη νίκη, το ερχόμενο Σάββατο στους Αμπελόκηπους.

Τα σετ: 25-12, 25-18, 25-14

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σούρβαλης): Αντωνιάδου, Ζυμαρά, Ιορδανίδου, Ζορπίδου, Κυροπούλου, Δημητριάδου - Δαμασκηνού, Ντάρνα, Μασσάρο, Σταυριανίδου, Χητικούδη.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Μήτσκου, Καλομοίρη, Ευγενίδου, Ταϊτζόγλου, Σουπιώνη, Αμπεριάδου - Ιασωνίδου, Μηνασίδου, Σκιαδά, Γούση, Θωμαϊδου.

* Στο πρωτάθλημα των Β ομάδων η Ελπίδα 1 νίκησε στις Συκιές τον τοπικό Παναθλητικό με 3-0 (25-9, 25-15, 25-12). Ο Γιώργος Τεμελούδης χρησιμοποίησε τις Κοκαβέση, Λούλα, Γκόσιου, Παπανικολάου, Ρουμελιώτη, Μ. Κωνσταντινίδου, Ε. Φιλαράκου, Κοτέλλη, Κοκτσίδου, Βασίλη, Πουρσανίδου, Α. Κωνσταντινίδου.

Για το ίδιο πρωτάθλημα, η Ελπίδα 2 νίκησε στους Αμπελόκηπους τον ΑΣΚ Λαγκαδά επίσης με 3-0 (25-15, 25-19, 25-17). Η Ελενα Αναστασιάδου χρησιμοποίησε τις Καραγιάννη, Αντωνιάδου, Λαζαρίδου, Καζοτζή, Κιρκινέζη, Πυργιώτη, Τσελεκίδου, Τσουμπέκη, Τάτση, Κ. Φιλαράκου

Παίζοντας εξαιρετικό βόλεϊ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η ομάδα Παγκορασίδων επιβλήθηκε του Πήγασου με 3-0 και ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος αήττητη και πρώτη στον όμιλό της. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, οι φίλοι και των δύο ομάδων απόλαυσαν ένα πραγματικό ντέρμπι που βρήκε νικήτριες τις περυσινές πρωταθλήτριες, οι οποίες δεν έχουν χάσει ούτε σετ σε πέντε αγώνες. Στην Β φάση η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Tα σετ: 25-16, 25-18, 25-22

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Ταϊτζόγλου, Ιασωνίδου, Καλομοίρη, Μήτσκου, Μηνασίδου, Σκιαδά, Γούση, Θωμαϊδου, Σουπιώνη, Αμπεριάδου, Ευγενίδου.

ΠΗΓΑΣΟΣ (Γεωργιάδης): Τσίκμα, Ζήση, Θεοδωρίδου, Αναστασιάδου, Μαρκέτι, Τσολακίδου, Ιωαννίδου, Ευθυμιάδου, Λιούτα, Ζώτου, Μπέλτση.

* Για το πρωτάθλημα των Β ομάδων, η Ελπίδα 1 έχασε εντός έδρας από τη Νέα Γενεά 1 με 1-3 (13-25, 25-17, 8-25, 26-28). Επόμενος αγώνας με τον  Παναθλητικό στις Συκιές.

ΕΛΠΙΣ 1 (Τεμελούδης): Κοκαβέση, Λαζαρίδου, Λούλα, Παπανικολάου, Ρουμελιώτη, Μ. Κωνσταντινίδου, Ε. Φιλαράκου, Κοτέλλη, Κοκτσίδου, Ακριτίδου, Πουρσανίδου, Α. Κωνσταντινίδου.

ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ (Κύρκος): Φ. Σκορδίλη, Παναγιωτίδου, Π. Σκορδίλη, Σταυρίδη, Ζέκκα, Κελεκίδου, Ρωμούδη, Γέρου, Βουλογιάννη, Πεχλίδου, Μπουγιουκλή, Κόβαλα.

 

*Αντίθετα, η έξοδος της Ελπίδας 2 στη Χαλάστρα στέφθηκε από επιτυχία, αφού η ομάδα της Ελενας Αναστασιάδου επικράτησε του Καμπανιακού με 3-0 (25-18, 25-10, 25-14). Επόμενος αντίπαλος ο ΑΣΚ Λαγκαδάς στην έδρα μας.

ΕΛΠΙΣ 2 (Αναστασιάδου): Κ. Φιλαραράκου, Αντωνιάδου, Κυρ. Λαζαρίδου, Καζοτζή, Κιρκινέζη, Τσελεκίδου, Καραγιάννη, Τσουμπέκη, Τάτση.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γερακούδη): Μεσιάρη, Ε. Ρόμπη, Μαργαριτοπούλου, Παστρουμά, Μπέμπη, Β. Ματζιούνη, Ε. Ματζιούνη, Α. Ρόμπη, Γραμματική, Μυλωνά, Σιγκούνα, Γκουτζιαμάρλη.

Χωρίς να συναντήσουν δυσκολίες οι Παγκορασίδες νίκησαν εκτός έδρας τον Αρη με 3-0 και είναι μία από τις δύο ομάδες του φετινού πρωταθλήματος που δεν έχουν χάσει ακόμη σετ (η άλλη είναι ο ΒΑΟ). Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη δεν χρειάστηκε να φορτσάρει, αφού το σέρβις έδωσε πολλούς εύκολους πόντους. Οταν όμως χρειάστηκε, έπαιξε καλή άμυνα και δεν άφησε τους γηπεδούχους να πάρουν περισσότερους από 12 πόντους σε κάθε σετ. Ετσι, την ερχόμενη Κυριακή η Ελπίδα θα υποδεχτεί τον Πήγασο στον αγώνα που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου.

Τα σετ: 25-12, 25-12, 25-12

ΑΡΗΣ (Κοκκίνου): Ξανθοπούλου, Κυρκοπούλου, Βασιλείου, Γουγούση, Δημητριάδου, Παπαδημητρίου - Κυρτσίδου, Σιδοπούλου, Τσίκα, Μπάκα, Τριανταφυλλίδου.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Μήτσκου, Καλομοίρη, Ευγενίδου, Ταϊτζόγλου, Σουπιώνη, Αμπεριάδου - Γούση, Ιασωνίδου, Μηνασίδου, Σκιαδά, Θωμαΐδου.

* Νίκη σημείωσε την Κυριακή και η δεύτερη ομάδα της Ελπίδας, αφού κέρδισε στα Ελευθέρια τον Τιτάνα Ευόσμου με 3-0. Η τρίτη ομάδα του συλλόγου υποδέχεται την Πέμπτη τη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου.

Τρία στα τρία για την ομάδα Παγκορασίδων, που συνεχίζει στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ χωρίς να έχει χάσει ούτε σετ. Αυτή τη φορά νίκησε τη Νέα Γενεά με 3-0 και το ερχόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Αρη, στην αναμέτρηση που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου.

Τα σετ: 25-15, 25-7, 25-10

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Καλομοίρη, Ευγενίδου, Ταϊτζόγλου, Σουπιώνη, Θωμαϊδου, Γούση – Ιασωνίδου, Μηνασίδου, Σκιαδά.

Ν. ΓΕΝΕΑ (Κύρκος): Μπουγιουκλή, Δόση, Αλιού, Κόβαλα, Ζαχαρή, Π. Σκορδίλη – Ράντζου, Αλαμπουρνού, Καρακάρα, Φ. Σκορδίλη, Κελεκίδου, Βουλογιάννη.

Νικηφόρα ήταν η έξοδος της Ελπίδας 2 στην Ευκαρπία, όπου νίκησε την τοπική ομάδα με 3-0 (25-15, 25-5, 25-5). Ο Γιώργος Τεμελούδης χρησιμοποίησε τις Αντωνιάδου, Λαζαρίδου, Καζοτζή, Κιρκικέζη, Πυργιώτη, Τσελεκίδου, Καραγιάννη, Τσουμπέκη, Τάτση, Φιλαράκου. Επίσης, η Ελπίδα 1 νίκησε τους Μαχητές Πεύκων με 3-2.

 

Χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία, η ομάδα Παγκορασίδων νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ με 3-0, μέσα σε 55 λεπτά. Το επόμενο Σάββατο η Ελπίδα υποδέχεται τη Νέα Γενεά.

Τα σετ: 25-5, 25-3, 25-11

ΠΑΟΚ: Αντωνιάδου, Λιόλιου, Καλαντίδου, Βορεοπούλου, Ανδρεοπούλου, Μπαζούκη, Νούνη, Τσεπίδου.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Ταϊτζόγλου, Ιασωνίδου, Καλομοίρη, Μήτσκου, Μηνασίδου, Σκιαδά, Γούση, Θωμαΐδου, Σουπιώνη, Καραγιάννη, Ευγενίδου.

* Την δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες πέτυχαν και οι Παμπαίδες, με 3-0 επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη φιλοξενεί τον Ηρακλή 2. 

* Aντίθετα, η Γ ομάδα Παγκορασίδων γνώρισε την ήττα από τον Πήγασο Πολίχνης με 3-1.

Τα σετ: 25-20, 21-25, 22-25, 16-25

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Αντωνιάδου, Λαζαρίδου, Καζοτζή, Λούλα, Πυργιώτη, Τσελεκίδου, Καραγιάννη, Τσουμπέκη, Τάτση, Φιλαράκου.

Νικηφόρα και με καλή εμφάνιση, όπως αρμόζει σε μια πρωταθλήτρια που υπερασπίζεται τον τίτλο της, ξεκίνησε τη σεζόν η ομάδα Παγκορασίδων της Ελπίδας. Στον πρώτο της αγώνα για το νέο πρωτάθλημα, η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη επικράτησε της ΑΕΝ Αγ. Τριάδος με 3-0.

Τα σετ: 25-9, 25-20, 25-14.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Καλομοίρη, Ευγενίδου, Σκιαδά, Σουπιώνη, ΑΜπεριάδου, Γούση - Ιασωνίδου, Μήτσκου, Μηνασίδου, Θωμαΐδου, Φιλαράκου.

ΑΕΝ (Κραβαρίκοβα): Γανλή, Δημητρακάκη, Αναγνώστου, Γεωργιλά, Κατσάρα, Χαλιαμπάλια, Αφρανίδου, Τερψοπούλου, Χαβαλέ, Τσούτρη, Δουλακιώτη.

H B Ομάδα Παγκορασίδων, με προπονήτρια την Ελενα Αναστασιάδου, άρχισε τους αγώνες της στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ με εκτός έδρας ήττα από τον ΓΑΣ Ευκαρπίας 3-0.

Τα σετ: 25-17, 25-13, 25-20

ΓΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ: Ε. Ασλανίδου, Μ. Ασλανίδου, Κατσάκογλου, Παπαδοπούλου, Γαλιγαλίδου, Τσουκαλίδου, Αλτιλίκη, Λακασά, Τσελεπίδου, Ζεκολάρι.

ΕΛΠΙΣ (Αναστασιάδου): Κοτέλλη, Κοκαβέση, Λαζαρίδου, Μ. Κωνσταντινίδου, Α. Κωνσταντινίδου, Πουρσανίδου, Ακριτίδου, Ρουμελιώτη, Φιλαράκου, Παπανικολάου.

Tην ήττα γνώρισε και η Γ ομάδα των Παγκορασίδων, με 3-0 από τον Κεραυνό Αγ. Παύλου.

Τα σετ: 21-25, 24-26, 19-25.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Καραγιάννη, Αντωνιάδου, Καζοτζή, Λούλα, Πυργιώτη, Τσελεκίδου, Τσουμπέκη, Φιλαράκου, Τάτση.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Καραΐσκου): Θώμογλου, Λυτρίδου, Καρακασίδου, Καζαντζίδου, Καρφαρίδου, Μάντη, Δάλλα, Χατζούλη, Κούτνα,Νοφκίδου, Ζαφειρίου, Βαρδίκου.

Την πρώτη θέση στο τουρνουά προετοιμασίας κατέκτησε η Ελπίδα Αμπελοκήπων, κερδίζοντας και τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας με 3-0 (25-10, 25-7, 25-6). Η περυσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη, αν και είχε αρκετά νέα πρόσωπα, έδειξε την ανωτερότητά της κερδίζοντας και τους τρεις αγώνες της χωρίς να χάσει σετ, ενώ την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Ατρόμητος Τριαδίου, που νίκησε 3-1 τον ΕΟΣ. Στον χτεσινό αγώνα ο προπονητής της Ελπίδας χρησιμοποίησε τις Ταϊτζόγλου, Σουπιώνη, Καλομοίρη, Γούση, Ιασωνίδου, Σκιαδά, Θωμαϊδου, Αμπεριάδου, Πυργιώτη, Μηνασίδου, Λούλα και Ευγενίδου.

Οι κερκίδες στο γυμναστήριο "Ι. Λεμονίδης" ήταν γεμάτες και οι νεαρές αθλήτριες ευχαριστήθηκαν ένα τριήμερο γεμάτο βόλεϊ, όπως έδειξαν τα χαμόγελα μετά το τέλος του τουρνουά. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον ΕΟ Σταυρούπολης, τον Ατρόμητο Τριαδίου και τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας για τη συμμετοχή τους και δίνει ραντεβού στο επόμενο τουρνουά.

Τα αποτελέσματα του τουρνουά:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/9: Ελπίς - ΕΟΣ 3-0, Ατρόμητος Τριαδίου - Ποσειδών Μηχανιώνας 3-0.
ΣΑΒΒΑΤΟ 27/9: Ελπίς - Ατρόμητος Τριαδίου 3-0, Ποσειδών Μηχανιώνας - ΕΟΣ 1-3.
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/9: Ατρόμητος Τριαδίου - ΕΟΣ 3-1, Ελπίς - Ποσειδών Μηχανιώνας 3-0.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ: 1. Ελπίς 6β, 2. Ατρόμητος Τριαδίου 5β, 3. ΕΟ Σταυρούπολης 4β, 4. Ποσειδών Μηχανιώνας 5β.

* Το τριήμερο 3-5 Οκτωβρίου διοργανώνει τουρνουά γυναικών στο γυμναστήριο "Ι. Λεμονίδης" με συμμετοχή του Ανατόλια, των Μακεδόνων Αξιού και του Αρη.

Την δεύτερη νίκη της σημείωσε το Σάββατο η ομάδα Παγκορασίδων της Ελπίδας, στο τουρνουά προετοιμασίας των Αμπελοκήπων. Αυτή τη φορά η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη νίκησε τον Ατρόμητο Τριαδίου με 3-0 (25-18, 25-15, 25-13), επιβεβαίωνοντας για μία ακόμη φορά την ανωτερότητά της. Το τουρνουά ολοκληρώνεται την Κυριακή στο γυμναστήριο "Ι. Λεμονίδης".

Στον αγώνα του Σαββάτου αγωνίστηκαν οι Ταϊτζόγλου, Σουπιώνη, Καλομοίρη, Γούση, Ιασωνίδου, Σκιαδά, Θωμαΐδου, Αμπεριάδου, Μήτσκου, Πυργιώτη, Μηνασίδου, Λούλα, Ευγενίδου και Κατότζη.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του τουρνουά:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/9: Ελπίς - ΕΟΣ 3-0, Ατρόμητος Τριαδίου - Ποσειδών Μηχανιώνας 3-0.
ΣΑΒΒΑΤΟ 27/9: Ελπίς - Ατρόμητος Τριαδίου 3-0, Ποσειδών Μηχανιώνας - ΕΟΣ 1-3.
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/9: 17.00 Ατρόμητος Τριαδίου - ΕΟΣ, 19.00 Ελπίς - Ποσειδών Μηχανιώνας

 

Με νίκη ξεκίνησαν τα νεαρά κορίτσια της Ελπίδας το τουρνουά Παγκορασίδων που διοργανώνει ο σύλλογος στο γυμναστήριο "Ι. Λεμονίδης". Αν και αρκετά ανανεωμένη σε σχέση με πέρυσι, η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη άφησε καλές εντυπώσεις και έδειξε ότι αν οι αθλήτριες συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, θα είναι και φέτος πρωταγωνίστριες. Τους αγώνες παρακολούθησε αρκετός κόσμος, που χειροκρότησε τις αθλήτριες και των τεσσάρων ομάδων.

Στον πρώτο αγώνα του τουρνουά η Ελπίδα νίκησε τον ΕΟ Σταυρούπολης με 3-0 (25-7, 25-19, 25-20) και ο κ. Τεμελούδης χρησιμοποίησε τις Μήτσκου, Μηνασίδου, Σκιαδά, Ιασωνίδου, Καλομοίρη, Θωμαΐδου, Γούση, Ταϊτζόγλου, Σουπιώνη, Πυργιώτη, Κοτέλλη, Λούλα, Αμπεριάδου, Φιλαράκου. Στον άλλο αγώνα της ημέρας, ο Ατρόμητος Τριαδίου επικράτησε του Ποσειδώνα Μηχανιώνας επίσης με 3-0.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του τουρνουά:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/9: Ελπίς - ΕΟΣ 3-0, Ατρόμητος Τριαδίου - Ποσειδών Μηχανιώνας 3-0.
ΣΑΒΒΑΤΟ 27/9: 17.00 Ελπίς - Ατρόμητος Τριαδίου, 19.00 Ποσειδών Μηχανιώνας - ΕΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/9: 17.00 Ατρόμητος Τριαδίου - ΕΟΣ, 19.00 Ελπίς - Ποσειδών Μηχανιώνας

 

Τουρνουά Παγκορασίδων θα διοργανώσει η Ελπίδα το τελευταίο weekend του Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας των νεαρών αθλητριών της. Εκτός από την ομάδα μας, στο τουρνουά θα πάρουν μέρος ο ΕΟ Σταυρούπολης, ο Ατρόμητος Τριαδίου και ο Ποσειδών Μηχανιώνας. Το πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/9
17.00 Ελπίς - ΕΟΣ
19.00 Ατρόμητος - Ποσειδών

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/9
17.00 Ελπίς - Ατρόμητος
19.00 Ποσειδών - ΕΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/9
17.00 Ατρόμητος - ΕΟΣ
19.00 Ελπίς - Ποσειδών

Ελπίς- Αίας 3-2 (10-25, 25-14, 25-22, 21-25, 15-13)

Πρωταθλήτρια και στις παγκορασίδες η Ελπίδα που φέτος τα πήρε όλα στη Θεσσαλονίκη (παγκορασίδες, κορασίδες, νεάνιδες) και έτσι έγινε η δεύτερη ομάδα στην ιστορία της ΕΠΕΣΘ που σηκώνει σε μια χρονιά και τους τρείς αναπτυξιακούς τίτλους, ενώ έγινε η πρώτη ομάδα που κατακτά τρείς συνεχόμενες φορές το πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ. Τα ρεκόρ δεν έχουν σταματημό και η ομάδα μας έγραψε για άλλη μια φορά ιστορία. Τεράστια προσπάθεια από τα κορίτσια του Γιώργου Τεμελούδη που κατόρθωσαν να σταθούν όρθιες και με μεγάλες ανατροπές να υπερασπιστούν τον τίτλο, δείχνοντας πως άλλη μια φουρνιά ικανότατων αθλητριών έρχεται για να συνεχίσει την όμορφη ιστορία της Ελπίδας.

Στα αγωνιστικά ήταν ένας συγκλονιστικός τελικός σε ένα γεμάτο γήπεδο με 1.500 θεατές που υποστήριξαν τις ομάδες με τον καλύτερο τρόπο. Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά σε μια φάση. Ήταν το 14-13 υπέρ της Ελπίδας στο τάι μπρέικ με τον Αίαντα να έχει σερβίς και τα κορίτσια να ολοκληρώνουν σε δεύτερη προσπάθεια τον θρίαμβο, με μπλοκ άουτ. Η ομάδα μας μάλιστα κατάφερε να επιστρέψει στο τάι μπρέικ στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ το παιχνίδι είχε ξεκινήσει με τους χειρότερους οιωνούς, καθώς το 10-25 της ομάδας του Ευόσμου στο πρώτο σετ ήταν επιβλητικό. Παρ’ όλα αυτά η καρδιά του πρωταθλητή μίλησε και στο δεύτερο σετ η Ελπίδα ισοφάρισε 25-14 και ανέστρεψε το κλίμα. Μάλιστα προηγήθηκε σε ένα συγκλονιστικό τρίτο σετ 25-22 και εκεί φάνηκε ότι το παιχνίδι είναι δικό της. Η γηπεδούχος όμως, ουσιαστικά, ομάδα του Αίαντα πάλεψε μέχρι τέλους και ισοφάρισε 2-2 για να λυθούν οι διαφορές στο τάι μπρέικ, σε ένα χιτσκοκικό φινάλε.

Η Ελπίδα τα κατάφερε, πήρε άλλη μια πρωτιά και έγραψε ιστορία σε μια ονειρεμένη φετινή αγωνιστική περίοδο όπου οι κόποι των ανθρώπων που ¨τρέχουν¨ το σύλλογο έχουν δικαιωθεί στο έπακρο, καθώς πέρα από την παραγωγή καλών αθλητριών, αθλητών και χαρακτήρων, έρχονται οι πρωτιές η μια πίσω από την άλλη. Φυσικά οι φετινές επιτυχίες είναι το αποκορύφωμα των προσπαθειών που έχουν ξεκινήσει εδώ και χρόνια με σωστή και οργανωμένη δουλειά, υπομονή και επιμονή. Τρίτη συνεχόμενη φορά λοιπόν, με την Ελπίδα στην κορυφή των παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ και πλέον όλα τα βλέματα θα στραφούν στο πανελλήνιο κορασίδων, εκεί που η πρόκληση για άλλον έναν πανελλήνιο τίτλο είναι μεγάλη.

 


Ελπίς (Τεμελούδης): Σκεφαλέ, Καλομοίρη, Κοκαβέση, Ντουντούδη, Σουπιώνη, Ταϊτζόγλου, Ευγενίδου, Γούση, Μήτσκου, Ιασωνίδου

 

Αίας (Αναστασιάδης): Π. Καραγιάννη, Μακρή, Ρουμελιώτη, Ξανθοπούλου, Σ. Καραγιάννη, Καλαγασίδου, Πεγκλίδη, Τοπούρτη, Κανταρτζή, Δριντσούδη, Μπράγου

 

 

Καμπανιακός- Ελπίς Αμπελοκήπων 0-3 (16-25, 23-25, 13-25)

 

Άλλος ένας τελικός είναι γεγονός για την Ελπίδα, με τις παγκορασίδες να παίρνουν σειρά και να διεκδικούν την κορυφή της Θεσσαλονίκης για τρίτη συνεχή φορά. Ο χθεσινός ημιτελικός απέναντι στον Καμπανιακό δεν ήταν εύκολος, παρόλα αυτά η αγωνιστικότητα και το πάθος των κοριτσιών, τον μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία. Δίκαιο και...γρήγορο το τελικό 0-3 με τις μικρές του Γιώργου Τεμελούδη να μην αφήνουν περιθώρια από την αρχή και να επιβάλουν το ρυθμό τους σε όλο το παιχνίδι. Ο μεγάλος τελικός σήμερα στις 20:00 στο ΔΑΚ Ευόσμου! Κορίτσια καλή επιτυχία!!!

 


ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ(Αγγουράς): Δαλαμπάκη, Κουντουρά, Παπαντωνίου, Μάτσκα, Γουγούλα, Αλεξάκου - Δόγρανλη, Ρετζέπη, Ματζιούνη


ΕΛΠΙΣ(Τεμελούδης): Γούση, Καλομοίρη, Κοκαβέση, Ντουντούδη, Σουπιώνη, Ταϊτζόγλου - Σκεφαλέ, Μήτσκου, Ευγενίδου, Ιασωνίδου

Το Final Four του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Μαΐου στο ΔΑΚ Ευόσμου, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου και τον Αίαντα Ευόσμου και χορηγούς την εταιρεία. Στους ημιτελικούς ο Αίας Ευόσμου θα αντιμετωπίσει τον ΑΣΚ Λαγκαδά και ο Καμπανιακός την Ελπίδα. Το πρόγραμμα του Final Four:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/5: 18.00 Καμπανιακός - Ελπίς Αμπελοκήπων, 20.00 Αίας Ευόσμου - ΑΣΚ Λαγκαδά

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/5: 18.00 Μικρός Τελικός, 20.00 Τελικός 

Πολύ μεγάλη πρόκριση των παγκορασίδων, που κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του Αριστοτέλη Επανομής, με 3-2. Στο ουδέτερο Κατσάνειο παίχτηκε η τρίτη και τελευταία πράξη των προημιτελικών, στο ζευγάρι της Ελπίδας και του Αριστοτέλη με την ομάδα μας να πετυχαίνει μεγάλες ανατροπές και να είναι αυτή που θα πάει τελικά στο final 4! Η ομάδα του Τεμελούδη βρέθηκε για άλλη μια φορά πίσω στο σκορ, με 1-2, αλλά κατάφερε να κάνει το come back και να λυγίσει τον αντίπαλό του στο τάι μπρέικ. Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή και τα κορίτσια που κατάφεραν με ψυχή, καρδιά νικητή και πίστη να περάσουν το εμπόδιο μιας εξαιρετικής ομάδας η οποία έφτασε πραγματικά πολύ κοντά. Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που διαφήμισαν το βόλλευ σε αυτά τα τρία παιχνίδια και έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο για το μέλλον. Δύσκολα θυμάται κανείς πιο συναρπαστικούς προημιτελικούς με την Ελπίδα να προκρίνεται μετά από 14 σετ στο final 4, με στόχο την υπεράσπιση του τίτλου!

Ελπίς Αμπελοκήπων- Αριστοτέλης Επανομής 3-2 (20-25, 19-25, 26-24, 25-13, 15-07)

 

Η Ελπίδα ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά με τον Αριστοτέλη Επανομής, καθώς σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι επικράτησε με 3-2. Μια πολύ μεγάλη ανατροπή για τα κορίτσια του Τεμελούδη που κυριολεκτικά επέστρεψαν από το πουθενά και κατάφεραν ενώ έχαναν με 0-2 και 19-23 στο τρίτο σετ, να ανατρέψουν την κατάσταση. Μείωσαν αρχικά σε 1-2, κάνοντας μια τεράστια προσπάθεια να γυρίσουν στο παιχνίδι της νίκης και της πρόκρισης και στη συνέχεια με την ψυχολογία υπέρ τους να ισοφαρίσουν και να κερδίσουν στο τάι μπρέικ με 3-2! Όλα λοιπόν πλέον ισορροπημένα με την Ελπίδα να διεκδικεί την πρόκριση στο final 4 και την υπεράσπιση του τίτλου στον τρίτο και τελευταίο αγώνα, σε ουδέτερη έδρα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν ήδη κριθεί τα τρία από τα τέσσερα εισιτήρια του final 4 με Αία, Λαγκαδά και Καμπανιακό να τα έχουν κατακτήσει.

 

"Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΕΣΘ η κλήρωση των ημιτελικών του Final Four του πρωταθλήματος Παγκορασίδων, όπου ο Αίας Ευόσμου θα αντιμετωπίσει τον ΑΣΚ Λαγκαδά και ο Καμπανιακός το νικητή του αγώνα Αριστοτέλη Επανομής - Ελπίδας Αμπελοκήπων. Στο ζευγάρι αυτό οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη και θα συναντηθούν σε τρίτο αγώνα, το Σάββατο 24/5, ώρα 15.30, στο ουδέτερο Κατσάνειο.

Το Final Four των Παγκορασίδων θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30 Μαΐου και το Σάββατο 31 Μαΐου και ο διοργανωτής θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες."

 

Την ήττα γνώρισε η ομάδα παγκορασίδων, στον πρώτο προημιτελικό μέσα στην έδρα του Αριστοτέλη Επανομής. Το τελικό 3-1 άφησε πικρή γεύση στις μικρές που δεν έπαιξαν όσο καλά έπρεπε για να διεκδικήσουν τη νίκη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που φέτος έχει κάνει πολλά βήματα προόδου, ο Αριστοτέλης Επανομής. Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στη ρεβάνς του "Ι. Λεμονίδης" όπου η Ελπίδα καλείτε να κερδίσει και να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1 ώστε οι δύο ομάδες να λύσουν στη συνέχεια τις διαφορές τους σε τρίτο και τελευταίο αγώνα, σε ουδέτερο γήπεδο, στο δρόμο προς το final 4 της ΕΠΕΣΘ.

Συνέχεια στο πρωτάθλημα για τις παγκορασίδες 1, που επικράτησαν εντός έδρας επί του Άρη και πέρασαν στην επόμενη φάση. Ανώτερη η Ελπίδα σε όλο σχεδόν το παιχνίδι έκαμψε δίκαια την αντίσταση των κιτρίνων και κατέλαβε τη 2η θέση στον α΄ όμιλο με απολογισμό 5 βαθμούς (2 νίκες- 1 ήττα) (1ος ο Αίαντας). Τελείωσε και η γ' φάση με την ομάδα μας να είναι πλέον στα προημιτελικά. Οι υπόλοιπες ομάδες που πήραν το εισιτήριο για τους "8" είναι οι: Επανομή, Καμπανιακός, Λαγκαδάς, Ηρακλής, Α.Ο. Καβακλιωτών, Μυγδονιακός με την Ελπίδα να τίθεται πλέον αντιμέτωπη με τον Αριστοτέλη Επανομής (1ος στον β' όμιλο) στο δρόμο για το final 4!

 

Play Off/8

Α Β Γ (ουδ) ν
Αριστοτέλης Επανομής (Β1) - Ελπίς Αμπελοκήπων (Α2) . . . α
Μυγδονιακός (Δ2) - ΑΣΚ Λαγκαδά (Γ1)

.

.

. β
Αίας Ευόσμου (Α1) - Ηρακλής (Γ2) . . . γ
Καμπανιακός (Β2) - ΑΟ Καβακλιωτών (Δ1) .

.

. δ

Αίας- Ελπίδα 3-1 (παγκορασίδες Α΄ και Β΄)

 

Δεν τα κατάφεραν οι παγκορασίδες Α' που ηττήθηκαν από τον Αία στον Εύοσμο με 3-1. Μια ήττα που ήταν η πρώτη στη γ' φάση στον πρώτο όμιλο. Τα κορίτσια δεν κατάφεραν αν και απέδωσαν καλό βόλεϊ και θέλησαν πολύ τη νίκη, να κάμψουν την αντίσταση μιας πολύ καλής ομάδας όπως ο Αίας, που έκανε πλέον το 2 στα 2. Η Ελπίδα συνεχίζει δυναμικά με παιχνίδι εντός έδρας απέναντι στον Άρη.

 

Την ίδια κατάληξη είχε και το παιχνίδι των παγκορασίδων Β΄ στον Εύοσμο. Η Ελπίδα έπεσε και πάλι "θύμα" του Αίαντα με το ίδιο σκορ, 3-1. Οι μικρές προσπάθησαν έχοντας καλή απόδοση αλλά η γηπεδούχος ομάδα ήταν ανώτερη και κατόρθωσε να φτάσει στη νίκη. Έτσι κρίθηκε η πρώτη θέση με την τελική βαθμολογία του πέμπτου ομίλου να φέρνει τον Αία 1ομε 15 βαθμούς και μόλις μια ήττα ενώ η ομάδα μας έκανε μια καλή πορεία τερματίζοντας στην 3η θέση με 14 βαθμούς και μια ήττα περισσότερη.

Εύκολη εντός έδρας επικράτηση για τις μικρές της Ελπίδας, που κατόρθωσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Χαλκηδόνας. Το ζευγάρι φάνηκε ήδη από το πρώτο παιχνίδι, να ξεκαθαρίζει καθώς η ομάδα μας είχε επικρατήσει με 1-3, παρόλα αυτά τα κορίτσια δε χαλάρωσαν και κέρδισαν δίκαια και το δεύτερο παιχνίδι. Το τελικό 3-0 ήρθε σχετικά γρήγορα καθώς η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Καλό βόλεϊ από την Ελπίδα που προχωρά καθώς πέρασε στην επόμενη φάση.

Εντός έδρας νίκη πέτυχαν οι παγκορασίδες Β', επί της Νέας Γενεάς. Ήταν ένα παιχνίδι βατό, στο οποίο η Ελπίδα ήταν εξ΄αρχής το φαβορί και το απέδειξε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μια εύκολη νίκη με την ομάδα μας να συνεχίζει στα ψηλά της βαθμολογίας, ενώ κοιτά πλέον το επόμενο παιχνίδι μέσα στην Αγία Τριάδα.

Με νίκη μέσα στη Χαλκηδόνα συνέχισαν οι παγκορασίδες, απέναντι στον τοπικό ΓΑΣ. Μια νίκη που δίνει συνέχεια στην Ελπίδα στην προσπάθειά της να φτάσει ψηλά και σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία. Με καλή απόδοση τα κορίτσια του Τεμελούδη έδειξαν την ανωτερότητά τους απέναντι στη γηπεδούχο ομάδα και κατάφεραν να επιβληθούν. Ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη για τις μικρές, μετά το αήττητο και την πρώτη θέση στον όμιλό τους, στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους για τον πέμπτο όμιλο του πρωταθλήματος, οι παγκορασίδες 2 της Ελπίδας που επικράτησαν 3-0 της δεύτερης ομάδας του Κεραυνού Αγίου Παύλου. Σαφής η ανωτερότητα της ομάδας μας που έδειξε ότι βαδίζει σε ασφαλή μονοπάτια με την καλή δουλειά που κάνει ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Τεμελούδης. Μετά από αυτή τη νίκη η Ελπίδα έχει το 3 στα 3 και προχωρά πλέον στο επόμενο παιχνίδι της με αντίπαλο τις Ακαδημίες Πρωταθλητών 1.

Με νίκη προχώρησε η πρώτη ομάδα παγκορασίδων της Ελπίδας, που επιβλήθηκε με 3-1 της Νέας Γενεάς, στο "Λεμονίδης". Δίκαιο το τελικό αποτέλεμα με τα κορίτσια να έχουν καλή απόδοση και να καταφέρνουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του παιχνιδιού, καθώς αντιμετώπισαν την αήττητη και πρωτοπόρο μέχρι χθες, ομάδα του πρωταθλήματος. Η Ελπίδα πλέον πέρασε στην πρώτη θέση με 8 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της την ομάδα του Ασβεστοχωρίου που έχει έναν λιγότερο. Επόμενη μάχη για την ομάδα μας, μέσα στον Εύοσμο με αντίπαλους τους Τιτάνες.

Με 3-0 επικράτησαν οι παγκορασίδες 1 του Κεραυνού Αγίου Παύλου, εντός έδρας. Παίζοντας καλό βόλεϊ οι μικρές κατάφεραν να μην αφήσουν περιθώρια στον αντίπαλό τους και να είναι ανώτερες, πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους. Επόμενος αντίπαλος η Νέα Γενεά στο "Λεμονίδης". Το πρόγραμμα των δύο ομάδων παγκορασίδων, αναλυτικά με τις ώρες διεξαγωγής και τα γήπεδα που αγωνίζεται, μπορείτε να το δείτε πλάγια δεξιά στο ημερολόγιο στην αρχική σελίδα.

ΑΟΔ Θερμαϊκού- Ελπίδα Αμπελοκήπων 0-3

 

Με νίκη συνέχισε της υποχρεώσεις της, η πρώτη ομάδα παγκορασίδων της Ελπίδας, η οποία επικράτησε στην Περαία, του τοπικού ΑΟΔ με 0-3. Έτσι, συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της, κάνοντας το 2 στα 2 και έχοντας την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος παγκορασίδων 1, της ΕΠΕΣΘ. Με πολύ καλή εμφάνιση οι μικρές του Τεμελούδη, έδειξαν και πάλι ότι γίνετε πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες της Ελπίδας, από πολύ μικρή ηλικίας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες των παγκορασίδων έχουν το απόλυτο στις νίκες, στην έναρξη και διάρκεια μέχρι στιγμής, του πρωταθλήματος, χωρίς να έχουν χάσει σετ.

ΒΑΟ 1- ΕΛΠΙΔΑ 2 0-3

 

Το μέλλον είναι μπροστά τους και το έδειξαν για δεύτερο παιχνίδι, οι παγκορασίδες μας της δεύτερης ομάδας, μετά τη νίκη επί της αντίστοιχης πρώτης ομάδας του ΒΑΟ. Το τελικό 0-3 ήρθε με καλό βόλεϊ όρεξη πάθος και θέληση από τα κορίτσια που έκαναν το 2 στα 2 και συνεχίζουν ακάθεκτες στον 5ο όμιλο των β' ομάδων πρωταθλήματος παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ.

ΕΛΠΙΔΑ- ΠΡΟΜΥΘΕΑΣ ΠΥΛΑΙΑΣ 3-0

 

Νίκησαν οι παγκορασίδες, στην πρεμιέρα, τον Προμυθέα Πυλαίας. Δίκαιο το τελικό 3-0 για τις μικρές μας που έπαιξαν καλά, δείχνοντας ότι είναι στο σωστό δρόμο. Αρχή είναι ακόμα για τα κορίτσια του Τεμελούδη, που συνδύασε με νίκη, την επιστροφή του στην Ελπίδα.  Επόμενη αγωνιστική μέσα στην έδρα του ΑΟΔ Θερμαϊκού. Στο όμιλό της, η ομάδα μας τίθεται αντιμέτωπη με άλλες πέντε, πέρα από τον Προμυθέα και τον ΑΟΔ, με τον Κεραυνό Αγίου Παύλου, τη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου και τους Τιτάνες Ευόσμου.

ΕΛΠΙΔΑ- ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 3-0

 

Το παράδειγμα των κοριτσιών, της πρώτης ομάδας της Ελπίδας, ακολούθησαν και τα κορίτσια της β΄ομάδας καθώς επικράτησαν με 3-0 σετ του Παναθλητικού Συκεών. Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα μας ήταν ανώτερη της αντιπάλου της, δεν άφησε περιθώρια, παίζοντας καλό βόλεϊ και ξεκινώντας με τους θετικότερους οιωνούς για τη συνέχεια.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ακόμη ένα τουρνουά που έκανε η ΕΛΠΙΔΑ με την ευκαιρία των διακοπών των Χριστουγέννων 3-4-5/1/2014. Συμμετέχοντες στο τουρνουά εκτός από την οικοδέσποινα ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων ήταν ο Γ.Σ. Ηρακλής , ο Αίας Ευόσμου και ο Δημόκριτος Μυγδονίας. Το τριήμερο τουρνουά ξεκίνησε την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου με τις αναμετρήσεις ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ - ΕΛΠΙΣ 0-3 (14-25 16-25 23-25), ΗΡΑΚΛΗΣ -ΑΙΑΣ 0-3 (25-27 13-25 24-26) και συνεχίστηκε το Σάββατο με τους αγώνες

ΑΙΑΣ- ΔΗΚΟΚΡΙΤΟΣ 3-0 (25-15 25-19 25-10) και ΕΛΠΙΣ -ΗΡΑΚΛΗΣ 3-1 (25-11 28-26 14-25 25-21). Την Κυριακή έπεσε η αυλαία με συναρπαστικά παιχνίδια όπως το ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 3-2 (25-23 25-19 14-25 16-25 15-9) και ΑΙΑΣ -ΕΛΠΙΣ 3-2 (25-20 17-25 23-25 25-12 15-10). Στο τέλος του αγώνα παίξανε ένα ακόμη σετ οι παγκορασίδες β΄ των δύο ομάδων και έληξε με νίκη 25-20 των κοριτσιών της Ελπίδας.

 

Τα αποτελέσματα ήταν σε δεύτερη μοίρα αφού η αγωνιστικότητα και το πείσμα των κοριτσιών ήταν αυτά που εντυπωσίασαν τους θεατές-γονείς και τους προπονητές των παιδιών. Το γυναικείο βόλεϊ έχει μέλλον σίγουρα αν δουλευτούν όλα αυτά τα παιδιά που μαζεύονται στα γήπεδα και αφιερώνουν χρόνο ιδρώτα και όνειρα για να γίνουν οι αυριανές "σταρ" του βόλεϊ.

 

Οι διαιτητές των αγώνων ήταν οι Δρανίτσας Γιώργος και Καρακούλια Ελένη, οι Κεχαγιά Μαρία και Γιανακάρα Γεωργία και οι Γεροβασίλη Ελένη, Βάμβα Σωτηρία και Κουμπλή Ηλιάνα.

 

 

Η διοίκηση της Ελπίδας ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες στο τουρνουά για την παρουσία τους και το ήθος που επέδειξαν που ήταν παράδειγμα προς μίμηση.

 

*Φωτογραφίες εδώ: http://websquared.gr/aselpis/index.php/volley/2013-10-01-12-31-06/2013-11-08-15-11-56