ΑΝΕΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Η εταιρία Ανεσιάδης κ Σια ΟΕ, δραστηριοποιείται από το 1986 στον τομέα της εισαγωγής και της εμπορίας πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Στηριζόμενη στην άρτια οργάνωσή της στον τομέα της εξυπηρέτησης και στην εμπιστοσύνη των πελατών της, διαγράφει συνεχώς ανοδική πορεία ανάπτυξης.

Σήμερα, η Ανεσιάδης κ Σια ΟΕ, συνεργάζεται με εταιρίες κολοσσούς της ελληνικής και της παγκόσμιας αγοράς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να εμπλουτίζει διαρκώς την γκάμα των προϊόντων της, καλύπτοντας έτσι τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και με τον ιδιόκτητο στόλο των φορτηγών-αυτοκινήτων της, τροφοδοτεί όλη την ελληνική επικράτεια.

 

 

 

ARLA FOODS Ελλάς

Η Arla Foods Ελλάς έχει μια μακροχρόνια παρουσία στην Ελλάδα με μια σειρά γαλακτοκομικών προϊόντων όπως το βούτυρο LURPAK, τα Arla τυριά και κρέμα γάλακτος καθώς και το γνωστό Castello μπλέ τυρί. Στα πλαίσια της ανάπτυξης, επενδύει συνεχώς σε νέες κατηγορίες και νέα προϊόντα όπως το νέο γάλα Arla Protein με 25 gr πρωτεΐνη ανά μπουκάλι 500γρ, που ενισχύει την προσπάθεια για ενδυνάμωση και καλή φυσική κατάσταση. Όλα τα προϊόντα της Arla τα προϊόντα βασίζονται στο γάλα και στα θρεπτικά του πλεονεκτήματα και δεν χρησιμοποιούμε τεχνητά συστατικά και πρόσθετα. Η φυσικότητα είναι στο επίκεντρο στις καινοτομίες μας.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.arlafoods.com

ΥΓΕΙΑΣ ΕΡΓΑ 

Η ΥΓΕΙΑΣ ΕΡΓΑ δραστηριοποιείται εδώ και δύο δεκαετίες στο χώρο της υγείας στην Ελλάδα, με μια σειρά από μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες. Πρωταρχικός μας στόχος ο άνθρωπος. Στην συνεχή προσπάθεια για ανάπτυξη & βελτίωση των υπηρεσιών μας, επενδύουμε και αναπτύσσουμε συνεργασίες με μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως η BAXTER.

Είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με το HOME CARE τόσο στην εντερική όσο και στην παρεντερική διατροφή στην Ελλάδα. Οι ασθενείς αισθάνονται πολύ καλύτερα ζώντας μέσα στο δικό τους χώρο, μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με αναμνήσεις, με αντικείμενα και καταστάσεις που τους δίνουν δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Η ΥΓΕΙΑΣ ΕΡΓΑ έρχεται να κάνει πραγματικότητα, με την νοσηλευτική φροντίδα στο σπίτι όλα τα παραπάνω, ακόμη και σε ασθενείς που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες. Πέρα από τις νοσηλευτικές υπηρεσίες στην ΥΓΕΙΑΣ ΕΡΓΑ μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα από σκευάσματα εντερικής διατροφής, συμπληρώματα διατροφής και πολλά είδη αναλώσιμου υγειονομικού υλικού.

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.ygeiaserga.com

 

ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ιδρύθηκε το 1963. Μετρώντας 53 χρόνια αυθεντικής παράδοσης και ιστορίας, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο 5.000 Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου. Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά και εξαγωγική δραστηριότητα σε 40 χώρες του κόσμου, η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και παράγει 80 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.dodoni.eu

Η ΜΕΒΓΑΛ είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα και η πρώτη στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριοποιείται από το 1950 στην καρδιά της παραγωγής γάλακτος και εισκομίζει σταθερά πρώτη ύλη από φάρμες της ευρύτερης περιοχής. 

 Μια ποικιλία αγνών, αυθεντικών προϊόντων, φτιαγμένων με φροντίδα και μεράκι από ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά τους, ξεκινούν καθημερινά από τη Μακεδονία, για να συμπληρώσουν το καθημερινό τραπέζι χιλιάδων καταναλωτών, στην Ελλάδα και σε 32 χώρες σε όλο τον κόσμο, και κάνουν πράξη το σύνθημα «ΜΕΒΓΑΛ. Το γάλα είναι η ζωή μας».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.mevgal.gr

 

Α.Ε.Λ.Ι.Α.

Το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών της Ελπίδας Αμπελοκήπων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί του με την ΑΕΛΙΑ. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η Ελπίδα θα φορά το logo της οργάνωσης στην επίσημη εμφάνισή της, ενώ οι αθλήτριές της θα συμμετάσχουν σε δράσεις της. Η ΑΕΛΙΑ (Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση) αποτελείται από εθελοντές, γυναίκες και άντρες, που είτε έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού, είτε όχι, αντιλαμβάνονται την ανάγκη στήριξης αυτού του αγώνα, και με ότι μέσα διαθέτουν, συμβάλλουν στην πραγμάτωση των στόχων του συλλόγου.Η ΑΕΛΙΑ δίνει το παρόν σε εκδηλώσεις για την ενημέρωση του κοινού και την προαγωγή του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.aelia.org.gr.