ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ 4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ Ι.ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

Νίκες για Άρη και ΕΟΣ στην πρεμιέρα

 

Με επιτυχία ξεκίνησε την Παρασκευή το τουρνουά γυναικών που διοργανώνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια ανελλιπώς  η Ελπίδα Αμπελοκήπων στο Ι.Λεμονίδης με τη συμμετοχή δυνατών ομάδων από τη Θεσσαλονίκη. Παρουσία πλήθος κόσμου που έσπευσε στο Ι.Λεμονίδης για να παρακολουθήσει τους αγώνες ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα που βρήκε τον Άρη και τον ΕΟΣ να χαμογελούν.

Στην πρεμιέρα η Ελπίδα Αμπελοκήπων με νέο προπονητή στο τιμόνι τον Γιώργο Χρυσομαλλίδη γνώρισε την ήττα με 0-3 (16-25, 21-25, 19-25)  από το Άρη που φέτος θα φουλάρει για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Οι αθλήτριες της Ελπίδας Αμπελοκήπων προσπάθησαν , εμφανίστηκαν βελτιωμένες σε σύγκριση με τα προηγούμενα φιλικά αλλά τελικά ηττήθηκαν από τις πιο έτοιμες κίτρινες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελπίδα Αμπελοκήπων αγωνίστηκε με βασικές απουσίες όπως αυτή της Ηλιάνας Ιακωβίδου, η οποία έχει κληθεί στην Εθνική γυναικών για προετοιμασία, αλλά και των Μπιλιούρη, Δρακουλίδου, Καλαντάτζε που ήταν άρρωστες. Με την επιστροφή τους  στην ομάδα η εικόνα της Ελπίδας θα είναι τελείως διαφορετική και πολύ πιο ανταγωνιστική.


ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Χρυσομαλλίδης Γιώργος ) : Νώτη , Δέμπη, Παπάζογλου, Σουπιώνη, Λουτατίδου, Ντολοπούλου, Καραμούτσα, Μπολέτου Κ, Θεοδωρακοπούλου, Καρακατσιάνη, Χατζηελευθερίου.
ΆΡΗΣ (Περσιανλής Γιώργος): Γάτση, Δαουτζόγλου, Μέλκα, Ωρολογοπούλου, Διαμαντή, Καλανταρίδου, Κοτέογλου, Κοσμά, Πηττά.

Στον άλλον αγώνα ο ΕΟΣ επικράτησε με 3-1(25-12, 21-25, 25-17, 25-15) των Μακεδόνων Αξιού, δείχνοντας πιο έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.


ΕΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σολκίδης Δημήτρης): Γιακούμπ , Άγγου, Δημητριάδου, Σαβάογλου, Ζηνονίδου, Γεροβασιλείου, Μπούκα , Ιωαννίδου, Κοκκινίδου, Αργυροπούλου, Σταφυλλίδου, Παππά, Ελευθεριάδου.
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ (Σκουληκάρης Μπάμπης): Μυλοβιανού, Δραγουμάνου, Τζούκα, Γιαννάκου, Τυφλιώρη, Μεταξά, Ζίγκα, Αναγνώστου, Παλμιτζόγλου, Μητακίδου, Βεργίδου, Παντελίδου, Αναγνώστου.

ΣΑΒΒΑΤΟ      28/9   ΩΡΑ 17.00   :   ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ - ΕΛΠΙΣ

                               ΩΡΑ 19.00   :   ΕΟΣ                         -  ΑΡΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ    29/9   ΩΡΑ 17.00   :   ΑΡΗΣ  -  ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ ΑΞΙΟΥ

                             ΩΡΑ 19.00   :   ΕΛΠΙΣ                         -  ΕΟΣ