Αντάξιο των προσδοκιών και των κόπων όλης της χρονιάς ήταν το φινάλε για τις Γυναίκες της Ελπίδας, που σφράγισαν την παραμονή τους στην Pre League με νίκη 3-1 επί του Ναυάρχου Βότση!

Το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής εξελίχθηκε σε φιέστα στο κατάμεστο «Ι. Λεμονίδης», όπου η πολύ νεανική αλλά και ιδιαίτερα ταλαντούχα ομάδα μας επιβεβαίωσε πανηγυρικά ότι έχει θέση στην Pre League και αντάμειψε τους φιλάθλους για την όμορφη παρουσία τους.

Οι «πράσινες» έδειξαν την ανωτερότητά τους στα δύο πρώτα σετ απέναντι στον Ναύαρχο Βότση και παρότι έχασαν το τρίτο σετ, με τις αναπληρωματικές να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, έκλεισαν τελικά την σεζόν με νίκη 3-1 και «τρίποντο», έχοντας ήδη εξασφαλισμένη μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία.

Με την επικράτησή της, η Ελπίδα κατέλαβε τελικά την 7η θέση στην κατάταξη της Pre League σε σύνολο 12 ομάδων, καταγράφοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος και σκορπώντας χαμόγελα και υποσχέσεις για ακόμα καλύτερη πορεία την ερχόμενη σεζόν!

Τα σετ: 3-1 (25-20, 25-14, 21-25, 25-16).