Στα έμπειρα χέρια του Σταύρου Γουναρίδη και του Γρηγόρη Κοκκινίδη θα εμπιστευθεί ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων τις Ακαδημίες Μπάσκετ του συλλόγου ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, με τη φιλοδοξία να συνεχίσουν το επιτυχημένο έργο τους στον σύλλογο, με αυξημένες πλέον αρμοδιότητες.

Ως δίδυμο, οι κόουτς Γουναρίδης και Κοκκινίδης θα έχουν την συνολική επίβλεψη των Ακαδημιών Μπάσκετ παράλληλα με τα υπόλοιπα προπονητικά καθήκοντά τους στα αναπτυξιακά τμήματα, συνεχίζοντας να καθοδηγούν τη νέα γενιά των αθλητών της Ελπίδας όπως πράττουν εδώ και χρόνια με τον καταλληλότερο τρόπο.

Ο Σταύρος Γουναρίδης θα παραμείνει, επίσης, στον πάγκο της γυναικείας ομάδας των «πράσινων», στην οποία μάλιστα θα έχει ως νέο συνεργάτη τον γυμναστή Γιώργο Φαρμάκη.
Ενόψει της νέας σεζόν και των διευρυμένων αρμοδιοτήτων που θα έχει στις Ακαδημίες, ο κ. Γουναρίδης τόνισε: «Με μεγάλη χαρά αναλαμβάνουμε την ευθύνη των Ακαδημιών Μπάσκετ της Ελπίδας, με τις οποίες θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Βρίσκομαι εδώ και πέντε χρόνια στον σύλλογο ως προπονητής των αναπτυξιακών τμημάτων μπάσκετ, γνωρίζω καλά τι σημαίνει Ελπίδα, όπως βέβαια γνωρίζουμε και τα παιδιά με τα οποία θα δουλέψουμε, για να τα βοηθήσουμε να αναπτύξουν περαιτέρω τις ικανότητές τους. Σε συνεργασία με τον κόουτς Κοκκινίδη, αισιοδοξώ ότι θα έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά και ότι θα χτίσουμε κάτι καλό».

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Κοκκινίδης, που αποτελεί στέλεχος των «πράσινων» από το 2021, υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της Ελπίδας. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση που έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και με εμπιστεύτηκε για την θέση αυτή. Είναι μεγάλη πρόκληση! Μαζί με τον κόουτς Γουναρίδη θα δώσουμε τους καλύτερους εαυτούς μας. Είναι η συνέχεια μιας προσπάθειας, όπου στόχος μας είναι η ανάπτυξη και βελτίωση του τμήματος σε όλα τα επίπεδα».

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά τους, με υγεία και δημιουργική διάθεση!