Παρούσα με την Εθνική Παγκορασίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ17 θα είναι η αθλήτρια της Ελπίδας Αμπελοκήπων Δήμητρα Παπαθανασίου, η οποία συμπεριλήφθηκε στη 14άδα της ελληνικής ομάδας, κερδίζοντας άλλη μία επιβράβευση για το ταλέντο και για την σκληρή δουλειά της και αναδεικνύοντας μέσα από την τιμητική διεθνή κλήση της το σημαντικό έργο που επιτελείται στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας!

Η Εθνική Παγκορασίδων, με την Παπαθανασίου στην σύνθεσή της, αναχώρησε με προορισμό την πόλη Βρίνιατσκα της Σερβίας, όπου θα διεξαχθεί το Βαλκανικό Πρωτάθλημα (1-5 Ιουλίου 2023). Η ελληνική ομάδα έχει κληρωθεί στον Β' Όμιλο μαζί με το Μαυροβούνιο, την Τουρκία και την Βόρεια Μακεδονία. Μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης θα παραμείνει στη Σερβία μέχρι τις 9 Ιουλίου και στη συνέχεια θα ταξιδέψει απευθείας για την Ουγγαρία και την πόλη Μπεκεστσάμπα για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ17 (11-23 Ιουλίου 2023).

Ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, η Δήμητρα Παπαθανασίου θα βρίσκεται στο δίδυμο των πασαδόρων της γυναικείας ομάδας της Ελπίδας, καθώς ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής του τμήματος εκτίμησαν το ταλέντο της και αποφάσισαν την ένταξή της στις Γυναίκες, παράλληλα με την συμμετοχή της σε όλες τις αναπτυξιακές κατηγορίες στις οποίες θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.

Συγχαίρουμε την αθλήτριά μας για τη νέα κλήση της στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Εθνική Παγκορασίδων τόσο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα όσο και στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ17!