Με μία όμορφη εκδήλωση, που άφησε την πιο γλυκιά γεύση, έπεσε η αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου για τις Ακαδημίες Μπάσκετ της Ελπίδας, στην τελετή λήξης που διοργανώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (15/06) στο Δ.Α.Κ. Αμπελοκήπων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Απόστολος Φουκίδης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Κατάστασης-Ληξιαρχείου Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης και ο Κοινοτικός Σύμβουλος Αμπελοκήπων Θωμάς Πάντσης, που ενθάρρυναν και χειροκρότησαν τους αθλητές μας!

Η τελετή λήξης περιλάμβανε πολύ παιχνίδι, διαγωνισμούς με την συμμετοχή των παιδιών αλλά και των γονέων τους, καθώς βέβαια και βραβεύσεις στους νικητές και πολλές ευχές για καλό καλοκαίρι και επιστροφή τον Σεπτέμβριο με ακόμα πιο ανεβασμένη διάθεση!

Τη διοίκηση του συλλόγου εκπροσώπησαν ο Β’ Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, ο Ταμίας Δημήτρης Χατζηνάκος, το μέλος του Δ.Σ. Θεόφιλος Μάρτσης, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Άγγελος Ταλαμπίρης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους προπονητές, τους αθλητές και αθλήτριες, καθώς και τους γονείς τους, με το ραντεβού όλων να ανανεώνεται πλέον για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα βρει μικρούς και μεγάλους έτοιμους για ακόμα περισσότερες όμορφες στιγμές και αξέχαστες αθλητικές εμπειρίες με τη φανέλα της Ελπίδας!