Το χάλκινο μετάλλιο έκαναν δικό τους οι εκπληκτικές Παγκορασίδες της Ελπίδας στο φάιναλ φορ του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ16 της ΕΠΕΣΘ, κερδίζοντας με 3-2 σετ τον Περσέα στην αναμέτρηση για την 3η/4η θέση, με μία επική ανατροπή που θα μείνει αξέχαστη για τις νεαρές αθλήτριές μας!

Οι "πράσινες" δεν έκαναν καλό ξεκίνημα και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 σετ, αλλά δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να διεκδικούν το καλύτερο σε κάθε φάση, για να φτάσουν τελικά στην ολική επαναφορά: Αφού πήραν με σχετική άνεση το 3ο σετ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 στο σημείο-κλειδί του αγώνα, αφού μετέτρεψαν το 18-20 σε 24-20 και οδήγησαν το ματς στο τάι μπρέικ, όπου και πάλι αποδείχθηκαν ανώτερες και ολοκλήρωσαν τη μεγάλη ανατροπή!

Αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας, στο προπονητικό επιτελείο και σε όλα τα στελέχη της ομάδας, που δεν έπαψαν ούτε λεπτό να πιστεύουν στην επιτυχία και τελικά δικαιώθηκαν!

Τα σετ: 3-2 (14-25, 23-25, 25-19, 25-21, 15-12).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Παπαδημητρίου): Παπαθανασίου, Καϊτεζίδου, Φαρσακίδη, Παράσχου, Σεπέρα, Γκιζάρη, Περγαντοπούλου (λ), Τσορλίνη, Χαραλαμπίδου, Κατσαούνη, Σφακιανάκη (λ).

ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ (Κοτόρτσης): Καραδημήτρα, Γκούβη, Μιχαηλίδου, Μπέλτσιου, Μπαρμπαλιού, Λαμπροπούλου, Κανίκατσικ (λ), Γρυπάρη, Γκουντουβά, Καρανασιοπούλου, Μαγκριώτη, Γιοβάννη.