Το πάνω χέρι για την πρωτιά στον όμιλό τους διατήρησαν οι Παγκορασίδες της Ελπίδας, παρά την ήττα με 3-2 σετ από τον Περσέα. Η Ελπίδα αγωνίστηκε και πάλι χωρίς την αρχηγό της Δήμητρα Παπαθανασίου, ωστόσο κατάφερε να πάρει τον ένα βαθμό που χρειαζόταν για να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία με τον Περσέα. Πλέον θέλει δύο νίκες στους αγώνες με Μακεδονικό και Ναύαρχο Βότση για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο και το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. 

Τα δύο πρώτα σετ ήταν δραματικά, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν σημαντικές διαφορές. Ωστόσο τα κορίτσια της Ελπίδας, με περίσσιο πάθος γύρισαν το πρώτο από 15-20 και το δεύτερο από 16-22 για να πάρουν τον πολύτιμο βαθμό. Στη συνέχεια «μίλησε» η κούραση και ο Περσέας πήρε μία νίκη που του εξασφάλισε την πρόκριση στην οκτάδα, μαζί με την Ελπίδα.

Τα σετ: 2-3 (27-25, 27-25, 12-25, 13-25, 11-15).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Παπαδημητρίου):
 Παράσχου, Ε. Καϊτετζίδου, Γκιζάρη, Φαρσακίδη, Σεπέρα, Κατσαούνη, Περγαντοπούλου (λ), Τσορλίνη, Πολλαετίδου (λ), Χαραλαμπίδου, Πρασίνη, Παπαδοπούλου, Αθανασιάδου.

ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ (Κοτόρτσης):
 Γρυπάρη, Γκουβή, Μιχαηλίδου, Καραδημητρά, Μπέλτσιου, Μπαρμπαλιού, Οργαντζόγλου, Λαμπροπούλου, Γκουντουβά, Κανικάτσικ (λ), Δημητρασοπούλου (λ).