Την πραγματική αγωνιστική τους αξία και τη μεγάλη ψυχική τους δύναμη έδειξαν, στην πιο κρίσιμη στιγμή της σεζόν, οι αθλήτριες της Ελπίδας, που πέρασαν θριαμβευτικά από τα Κύμινα με 3-1 σετ και ισοφάρισαν σε 1-1 τις νίκες στην σειρά των πλέι άουτ με τους Μακεδόνες Αξιού.

Υπό την καθοδήγηση του Στέλιου Κουτουνίδη και του Ζήση Παραφέστα, οι «πράσινες» έφτασαν στην επικράτηση με ανατροπή, αφού βρέθηκαν να χάνουν με 1-0, αλλά καθοριστική αποδείχθηκε η κατάκτηση του 2ου σετ (25-27), που επέτρεψε στην ομάδα μας να βρει ρυθμό και να επιβληθεί στα επόμενα σετ.

Πλέον η παραμονή στην Pre League περνά από το «Ι. Λεμονίδης», όπου το Σάββατο (29/04) στις 18:00 η Ελπίδα θα υποδεχθεί τους Μακεδόνες στον τρίτο και τελευταίο αγώνα, από τον οποίο δεν πρέπει να λείψει κανείς! Θα είναι μία γιορτή του βόλεϊ, σε μία όμορφη, υγιή ατμόσφαιρα, που ο σύλλογός μας και οι φίλαθλοί μας ξέρουν καλά να δημιουργούν!

Τα σετ: 1-3 (25-20, 25-27, 16-25, 18-25).

ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ (Αγγουράς - Κακαρώνας): Ολιβέιρα, Μαρτίνες, Μπορμπόκη, Παπαδοπούλου, Λιούνη, Παπακωνσταντίνου / Γαλάνη (λ), Σακκά (λ), Γκίκα, Νικηφόρου, Δορούκα, Πουλιάκη.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κουτουνίδης - Παραφέστας): Παντελίδου, Γουγούση, Παπάζογλου, Σουπιώνη, Γαϊτανίδου, Σ. Κώστογλου / Ρουμπάκη (λ), Στεργιάκη (λ), Στ. Κώστογλου, Μπαλογιάννη, Αρχοντή.