Η έντονη δραστηριότητα στις Ακαδημίες μπάσκετ της Ελπίδας συνεχίστηκε για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο.

🏀Συγκεκριμένα, τα τμήματα υποδομής βρέθηκαν σε πλήρη αγωνιστική δράση το διήμερο που μας πέρασε (1-2 Απριλίου) με συνολικά δύο φιλικές αναμετρήσεις και πέντε αγώνες, προσφέροντας ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο.
⛹️Το Σάββατο 1/4 τέσσερα τμήματα υποδομής της Ελπίδας,το τμήμα Παγκορασίδων, το τμήμα Παμπαίδων, το τμήμα Μίνι Αγοριών (Γαλανόλευκα Αστέρια) και το τμήμα NBA JR αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα του Ιωνικού Διαβατών, των Μετεωρίτων, του Δημοκρίτου και της Σταυρούπολης με απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.
⛹️Το πρωί του Σαββάτου δύο τμήματα της Ακαδημίας αντιμετώπισαν σε φιλικά παιχνίδια τα αντίστοιχα των Μαχητών Πεύκων.
Η αρχή έγινε με το παιχνίδι των Μπαμπίνι ενώ ακολούθησε το παιχνίδι του Προμίνι 1.
Οι μικροί αθλητές και των δύο Ακαδημιών χάρηκαν το παιχνίδι προσφέροντας ένα πολύ όμορφο και ευχάριστο θέαμα στους πολλούς γονείς  που παρακολούθησαν τα παιχνίδια.
🏀Την Κυριακή 2/4 συνέχεια δόθηκε με το τμήμα υποδομής Μίνι Κοριτσιών αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Αχιλλέα Τριανδρίας αφήνοντας άριστες εντυπώσεις παίρνοντας την νίκη.
👏👏Ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος και οι αθλήτριες απόλαυσαν τη χαρά του παιχνιδιού, τεστάροντας τις δυνάμεις τους για τη βελτίωσή τους σε κάθε επίπεδο.
👉Αυτά τα φιλικά ασφαλώς αποσκοπούν και στην ατομική και ομαδική βελτίωση των αθλητών και αθλητριών, την απόκτηση εξοικείωσης με την μπάλα, το ομαδικό πνεύμα, την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και του αλληλοσεβασμού.
💪💯👏Αξίζουν Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές-τριες της Ελπίδας για την αγωνιστικότητά τους, την ομαδικότητα και την αυτοπεποίθησή τους, που αποτελούν παράδειγμα για το τι μπορούμε να επιτύχουμε με συστηματική δουλειά, επιμονή και προσήλωση στην επίτευξη των στόχων μας. ♥️💯🏀