Δείγματα του ταλέντου αλλά και της ψυχικής τους δύναμης έδειξαν οι Νεάνιδες της Ελπίδας στο φετινό τους ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ, κερδίζοντας το χειροκρότημα των φιλάθλων στο «Ι. Λεμονίδης» για την υπερπροσπάθειά τους απέναντι στον ΠΑΟΚ, έστω και αν έχασαν στο φινάλε την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη (2-3 σετ).

Η ανανεωμένη ομάδα μας άφησε υποσχέσεις, αφού παρότι έχασε τα δύο πρώτα σετ κατόρθωσε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να διεκδικήσει τη νίκη στο τάι μπρέικ, σε ένα ματς-διαφήμιση του βόλεϊ που διάρκεσε πάνω από 2,5 ώρες και ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα, με τελικό νικητή τον περσινό πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ.

Αξίζει ένα «μπράβο» στις αθλήτριές μας, που έδειξαν ότι έχουν τις προϋποθέσεις αλλά και τη διάθεση να φτάσουν ψηλά, με υπομονή, με πολλή δουλειά και με διαρκή βελτίωση μέσα από τους διαδοχικούς αγώνες της σεζόν που μόλις τώρα αρχίζει!

Τα σετ: 24-26, 15-25, 25-16, 26-24, 12-15.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γεωργιάδης): Παπαθανασίου, Γκιζάρη, Παράσχου, Τσιουκάλα, Παπαδοπούλου, Μανικάκη / Δουλάκη (λ), Σιάκη (λ), Κακαλή, Πασενίδου, Καμπούρη, Ταυλίκου.

ΠΑΟΚ (Τερζής / Σταματίου): Μπάκη, Χατζελιά, Μεροδουλάκη, Γαργάλα, Ανατολάκη, Ο. Λόλα / Φουργκατσιώτη (λ), Παπαδοπούλου (λ), Ματανάκη, Ντίαθ, Δ. Λόλα, Αλεξίου, Χαλδέζου.