Μία άσχημη εμφάνιση στέρησε από τις Κορασίδες της Ελπίδας το μετάλλιο στο Final Four του Πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ, το οποίο ολοκληρώθηκε με ήττα 3-0 σετ από τον ΠΑΟΚ, στο καθοριστικό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής.

Οι «πράσινες» χρειάζονταν δύο σετ για να εξασφαλίσουν μία θέση στο βάθρο της διοργάνωσης, καθώς και στα προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Ωστόσο δεν μπόρεσαν να μπουν στον ρυθμό του αγώνα και έχασαν καθαρά, με συνέπεια να πάρουν τελικά την 4η θέση στο Final Four, πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Ήταν ένα πικρό φινάλε έπειτα από μια ηρωική προσπάθεια εβδομάδων, που περιλάμβανε την επική πρόκριση επί του Αίαντα Ευόσμου, αλλά και δύο μεγάλες μάχες μέσα στις τελευταίες 48 ώρες (νίκη 3-2 επί του Άρη, ήττα 3-2 από τον Ν. Βότση), σ’ ένα Final Four μεταξύ ισοδύναμων ομάδων.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για όσα κατάφερε φέτος.
Μέσα από αυτή την εμπειρία και αυτό το μάθημα, οι αθλήτριές μας θα παρουσιαστούν πιο ώριμες και πιο έτοιμες να κατακτήσουν ως ομάδα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Τα σετ: 25-16, 25-19, 25-15.

ΠΑΟΚ (Μηλοβιανού - Ηλιοπούλου): Χατζελιά, Λόλα, Μιχοπούλου, Ανατολάκη, Μεροδουλάκη, Μπάκη / Μαντούδη, Κωνσταντινίδου, Ματανάκη, Ντίαθ, Αναστασιάδου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Ταυλίκου, Δουμπάρατζη, Γκιζάρη, Τσιουκάλα, Σιχλετίδη-Κλείτσα, Μανικάκη / Σιάκη (λ), Μαλίκα (λ), Παπαθανασίου, Ξεφτέρη, Α. Μπαλούτη, Δουλάκη, Ε. Μπαλούτη, Πασενίδου.