Η Εταιρεία ΚYANA Professional Hair Products θα ενισχύσει τα τμήματα υποδομής  μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αποτελώντας Χορηγό της ομάδας και συμβάλλοντας στην προσπάθεια για μία απόλυτα επιτυχημένη πορεία.
 

 

 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: 

 

Η εταιρία ΚΥΑΝΑ HELLAS A.E. δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη από μία ομάδα 5 ανθρώπων με κοινό όραμα για μία καινοτόμο πρόταση στον χώρο των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου. 

Επιπλέον έχει δημιουργήσει τη δομή υποστήριξης των συνεργατών της, ώστε να είναι αρωγός στην εξέλιξη της τέχνης τους μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων σε συνεργασία με Έλληνες και ξένους εκπαιδευτές, καθώς και μέσω εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, όπου παρουσιάζονται οι νέες τάσεις και τεχνικές στην τέχνη της κομμωτικής. 

 

Η εταιρεία ΚΥΑΝΑ είναι μία ελληνική εταιρεία με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία εξελίσσει σε επίπεδο συστατικών και εφαρμογής σύμφωνα με όσα επιτάσσει η αγορά, ενώ σπουδαία είναι και η συμβολή της στην υποστήριξη κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων, αθλητικών συλλόγων και περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων. 

 

Εξυπηρέτηση πελατών: 

2310 905080 - 2310870160 | Μάρκου Μπότσρη 118, | Θεσσαλονίκη