Με την έβδομη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες, χωρίς να παραχωρήσουν σετ σε κανέναν από αυτούς, ολοκλήρωσαν οι Νεάνιδες της Ελπίδας την α' φάση του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 της ΕΠΕΣΘ. Η αυλαία έπεσε στο ΔΑΚ Χαλάστρας, όπου η ομάδα μας επικράτησε επί του γηπεδούχου Καμπανιακού με το «γνώριμο» 3-0 σετ.

Οι «πράσινες» είχαν εξασφαλίσει από την προηγούμενη εβδομάδα την πρόκριση στη β’ φάση, η κλήρωση της οποίας θα γίνει αύριο (Τετάρτη 27/11) στις 14:00. Για άλλη μία φορά, ο προπονητής μας μπόρεσε να χρησιμοποιήσει όλα τα παιδιά που είχε στη διάθεσή του και να δώσει χρόνο συμμετοχής και στις κορασίδες που συμπλήρωναν την αποστολή.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το παιχνίδι τελείωσε με το σέρβις της Παπαγρηγορίου, η οποία πήγε στη θέση του σέρβις στο 9-11 και παρέμεινε εκεί μέχρι τη λήξη του αγώνα (9-25).

Τα σετ: 06-25, 16-25, 09-25.

ΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Μπέγκα, Μητροπούλου, Ρίσκου, Μερτζιάνη, Μαργαριτοπούλου, Ευ. Παπαδοπούλου / Γραμματίκη (λ), Πιάρα (λ), Κουκουρδή, Γούσιου, Σωτηριάδου, Ζαβαροπούλου, Αν. Παπαδοπούλου, Μπαϊμάκη.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Τσιουκάλα, Αρμουτσή, Πατίκα, Σουπιώνη, Παπαγρηγορίου, Πυργιώτη / Στεργιάκη (λ), Ιασωνίδου (λ), Δαμιανίδου, Γκουγκουτούδη, Στάικου, Δουμπάρατζη.