Τυπική διαδικασία ήταν ο δεύτερος αγώνας των Κορασίδων με τους Μαχητές Πεύκων. Οι «πράσινες» νίκησαν τον αντίπαλό τους και εκτός έδρας με 3-0 και προκρίθηκαν στους «16» του πρωταθλήματος χωρίς να χάσουν ούτε σετ στους επτά αγώνες που έδωσαν μέχρι τώρα.

Στο τέλος του μας ο προπονητής Γιώργος Χρυσομαλλίδης γιόρτασε τα γενέθλιά του στο γήπεδα και έσβησε τα κεράκια της τούρτας που είχαν ετοιμάσει οι αθλήτριές του.

Τα σετ: 9-25, 15-25, 10-25

ΜΑΧΗΤΕΣ (Χριστόφ): Σιλιβέρδη, Νικολαΐδου, Βελώνη, Χριστοδούλου, Μικρομάστορα, Καϊμασίδου, Ιωαννίδου (λ) - Βούλιου, Ανδρεάδου, Διακάκη.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Λαζαρίδου, Πατίκα, Παπαδοπούλου, Χριστοδούλου, Αρμουτσή, Τερζόγλου, Τσουμπέκη (λ) - Ιωσηφίδου (λ), Κουζέλογλου, Κολιού, Αντωνιάδου, Σωτηριάδου, Ηλία, Κιρτσάνη.

* Η Β’ ομάδα Κορασίδων συνέχισε τους αγώνες της στο πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού κερδίζοντας και τον Τιτάνα Ευόσμου με 3-0 (25-17, 27-25, 25-15). Ηταν η έβδομη νίκη σε ισάριθμους αγώνες και ο Γιώργος Τεμελούδης χρησιμοποίησε τις Δαμιανίδου, Ξεφτέρη, Τσιουκάλα, Δουμπάρατζη, Στάικου, Μαγδαλιανίδου, Σταμούλη, Συμεωνίδου, Καραΐσκου, Ταυλίκου, Βασιλειάδου, Τάτση (λ), Μπαρζού (λ).