Δεν τα κατάφερε η παιδική ομάδα της Ελπίδας και επέστρεψε ηττημένη από τον αγώνα με τον Πρωτέα στο γήπεδο του Κορδελιού, που έληξε με σκορ 67-49.

Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη ενώ μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο δεκάλεπτο πλησίασε αρκετά στο σκορ τον Πρωτέα, στη συνέχεια του παιχνιδιού η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να ανοίξει τη διαφορά και να παραμείνει μπροστά στο σκορ. Αν και οι παίκτες της Ελπίδας προσπάθησαν από το δεύτερο δεκάλεπτο να βελτιώσουν άμυνα και επίθεση, δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν μια καλή εμφάνιση.

Η επόμενη αγωνιστική με τη νέα χρονιά (14/01) , θα βρει την παιδική ομάδα της Ελπίδας αντιμέτωπη με την ομάδα Αμπελόκηποι-Μενεμένη στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων.

ΠΡΩΤΕΑΣ (Αποστόλου): Δαρμαρης 2, Γεωργιάδης 2, Γιαννακούδης 39 (2), Αμπατζής 4, Χρυσοβέργης 6, Λουκίδης , Βεβές, Μουχατζίρης, Σδραυκάκης 6, Γρηγοριάδης, Τσιπουρας 6, Τσαρουχας 2.

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Βογιατζής 6, Τσουλφαΐδης (3), Κουτούλας 2 , Κέλογλου 6, Στόικος 18 , Καμπάνταης , Στάμος 10 , Αμπαζίδης , Καραπαναγιωτίδης, Λασπίδης 4.