Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στην πρεμιέρα του Final Four Παμπαίδων της ΕΠΕΣΘ, η Ελπίδα νίκησε τον Ηρακλή με 3-0 και προκρίθηκε για πρώτη φορά στον τελικό του πρωταθλήματος. Ετσι το Σάββατο, στις 7 το απόγευμα στο ΕΑΚ Νεάπολης, θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο με αντίπαλο τον Αίαντα Ευόσμου και μαζί τον πρώτο αναπτυξιακό τίτλο αγοριών στην ιστορία του συλλόγου.

Εχοντας «προίκα» τις 11 συνεχόμενες νίκες της κανονικής περιόδου, οι παίκτες του Βαλάντη Μαμάη μπήκαν στον ημιτελικό γεμάτοι αυτοπεποίθηση και επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους. Στα δύο πρώτα σετ εξασφάλισαν από την αρχή μεγάλες διαφορές και οι αντίπαλοι πήραν μονοψήφιο αριθμό πόντων, ενώ στο τρίτο υπήρξε μια μικρή φυσιολογική χαλάρωση αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Εξίσου όμορφη εικόνα είχαν και οι κερκίδες του ΕΑΚ Νεάπολης από τους φίλους της Ελπίδας, που στον τελικό αναμένεται να είναι περισσότεροι.

Τα σετ 25-9, 25-8, 25-12

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Πούλος, Γιαμακίδης, Ρετζέπης, Αθανασίου, Σιμητός, Σαλταφερίδης - Χατζηνάκος, Αντωνιάδης, Παπουλίδης, Μαγδαλιανίδης, Πέτρου.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μοσχοφίδης): Τσακίρης, Νικολουδάκης, Καλλιανίδης, Παπαδόπουλος, Γιοβανέκος, Λιούτας - Μάγγος, Καραμάνης, Καλπαξίδης, Χιζάρης.

* Το πανόραμα του Final Four:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/5
Ελπίς Αμπελοκήπων - Ηρακλής 3-0
Αίας Ευόσμου - Πήγασος Πολίχνης 3-0

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/5
17.00 Ηρακλής - Πήγασος (Μικρός Τελικός)
19.00 Ελπίς - Αίας (Τελικός)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ