Πετυχαίνοντας και δεύτερη επιβλητική νίκη επί του Ν. Βότση με 3-0, αυτή τη φορά εκτός έδρας, η Ελπίδα κατάφερε να προκριθεί για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στο Final Four Κορασίδων της ΕΠΕΣΘ και «χτίζει» ένα ακόμη μεγάλο ρεκόρ. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στις έξι προηγούμενες συμμετοχές της ανεβαίνει πάντα στο βάθρο, έχοντας κερδίσει δύο χρυσά, 1 αργυρό και 3 χάλκινα μετάλλια.

Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη πήγε στην Καλαμαριά αποφασισμένη να τελειώσει τη προημιτελική σειρά με δύο νίκες και αν δεν υπήρχε το… μπλακ άουτ του δεύτερου σετ (ευτυχώς χωρίς συνέπειες) θα μπορούσαμε να μιλάμε για μία από τις κορυφαίες φετινές εμφανίσεις. Από το ξεκίνημα άρχισε να «βομβαρδίζει» από τη γραμμή του σέρβις την αντίπαλη υποδοχή και έφτασε χωρίς μεγάλη δυσκολία στο 1-0 και 23-15. Τότε άρχισαν συνεχόμενα λάθη που επέτρεψαν στις γηπεδούχες να πλησιάσουν στο 23-22, αλλά μέχρι εκεί. Ανάλογα με το πρώτο κρίθηκε και το τρίτο σετ, για να ακολουθήσει ένα πράσινο πάρτι στο παρκέ.

Τα σετ: 15-18, 25-22, 25-16

Ν. ΒΟΤΣΗΣ (Βαλσαμίδης): Κυριακίδου, Σαλαγκούδη, Αντύπα, Πετροπούλου, Ιορδανίδου, Α. Παπαδοπούλου, Παπουτσή (λ) - Καλονίκου (λ), Ε. Παπαδοπούλου, Τριλυράκη, Βάνη, Ντάντουλα.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Αμπεριάδου, Ταυλίκου, Αθανασιάδου, Γκόλτσιου, Παπάζογλου, Σουπιώνη, Ευγενίδου (λ) - Θωμαΐδου (λ), Δριντσούδη, Γούση, Αρμουτσή, Λιούτα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ