Γιορτινή ατμόσφαιρα επικράτησε το Σάββατο στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης», καθώς οι μικρές αθλήτριες βόλεϊ της Ελπίδας (ηλικίας 5 έως 11 χρονών) είχαν την ευκαιρία να κάνουν προπόνηση με τους γονείς τους! Υπό τις οδηγίες των προπονητών μας Γιάννη Κυλίτση και Ελένης Αναστασιάδου, οι μικρές αθλήτριες χάρηκαν ιδιαίτερα αυτή την συνύπαρξη, ενώ οι γονείς φάνηκε ότι μάλλον... χρειάζονται περισσότερη προπόνηση.

Mετά το τέλος της προπόνησης, όλες τα κορίτσια από τις ακαδημίες και την ομάδα Παγκορασίδων Β, οι γονείς και οι προπονητές επισκέφτηκαν το Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο προκειμένου να ενισχύσουν το Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργάνωσαν φορείς της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ηταν μία ακόμη συμμετοχή της Ελπίδας στις κοινωνικές δράσεις της πόλης των Αμπελοκήπων και ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς και τα παιδιά για την ανταπόκριση τους. Μεταξύ των φορέων που συμμετείχαν στο Bazaar ήταν και το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ, τα μέλη του οποίου χάρηκαν ιδιαίτερα την παρουσία της Ελπίδας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ