Αλλη μία μεγάλη νίκη σημείωσε η Ελπίδα στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων στην Καβάλα, καθώς η νέα γενιά του συλλόγου βαδίζει στα χνάρια των αθλητριών που κατέκτησαν τους τρεις προηγούμενους τίτλους. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη νίκησε τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0, εξασφάλισε την πρόκριση στους οκτώ της διοργάνωσης και περιμένει πλέον να μάθει την θέση που θα πάρει στον όμιλο και την ομάδα που θα αντιμετωπίσει το Σάββατο.

Η Ελπίδα κρατά πλέον την τύχη στα χέρια της, αφού αν στο πρώτο ματς της Παρασκευής ο Αίας νικήσει τον Αριστοτέλη (12.00) η ίδια θα χρειάζεται ένα σετ στον αγώνα με την ΕΑ Λάρισας (14.00) για την πρώτη θέση. Αν όμως η ομάδα του Ευόσμου ηττηθεί, τότε η Ελπίδα θα πρέπει να κερδίσει την ΕΑΛ για να μείνει στην κορυφή και να αντιμετωπίσει τον δεύτερο του Β’ ομίλου (πιθανόν τον Ασκληπιό Τρικάλων).

Στον αγώνα της Πέμπτης, η ομάδα πραγματοποίησε την πιο ώριμη φετινή της εμφάνιση. Ηταν απόλυτα προσηλωμένη στην τακτική της, είχε εξαιρετική υποδοχή και αυτό της επέτρεψε να παίξει όπως ήθελε και να εκμεταλλευτεί κάθε λάθος του αντιπάλου. Στα δύο πρώτα σετ ανέτρεψε το προβάδισμα του αντιπάλου μετά τον 18ο πόντο, ενώ στο τρίτο ξέφυγε αυτή στο σκορ και τελείωσε το παιχνίδι.

Τα σετ: 25-22, 25-22, 25-20

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Σαλαγκούδη, Σουπιώνη, Τσιφλικιώτη, Δριντσούδη, Παπάζογλου, Αρμουτσή, Ευγενίδου (λ) – Μήτσκου (λ), Καλομοίρη, Σπυρίδωνος.

ΑΙΑΣ (Ζυγούρης): Ξανθοπούλου, Τζιαρλή, Καλαγασίδη, Ρουμελιώτη, Μακρή, Χαμαλίδου, Καραγιάννη (λ) – Κούρτογλου (λ), Πεγκλίδη, Τοπουρτή.