Final Four χωρίς Ελπίδα δεν γίνεται. Ετσι η ομάδα Κορασίδων, αφού νίκησε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-1 και τον απέκλεισε με 2-0 νίκες, θα είναι παρούσα στη διοργάνωση για ΕΚΤΗ συνεχόμενη χρονιά, διεκδικώντας τον τρίτο της τίτλο.

Ο επαναληπτικός προημιτελικός στο γυμναστήριο του Βότση πρόσφερε αρκετές συγκινήσεις στους θεατές, ειδικά στο πρώτο σετ όπου η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη βρέθηκε πίσω με 22-20, προηγήθηκε 23-22, απέτρεψε σετ μπολ των γηπεδούχων και τελικά πήρε το προβάδισμα στο σκορ με 26-24. Το δεύτερο σετ κύλησε πιο εύκολα και αφού ο Απόλλων μείωσε σε 2-1, η Ελπίδα κυριάρχησε στο τέταρτο σετ και σφράγισε το εισιτήριο για τους τελικούς. Μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα πανηγύρισε την πρόκριση μαζί με τις τραυματίες Μάγδα Αμπεριάδου και Αντριάνα Ιασωνίδου, που ήταν στο γήπεδο για να συμπαρασταθούν στις συναθλήτριές τους.

Τα σετ: 24-26, 14-25, 25-21, 16-25

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σούρβαλης): Μπαρμπαλιού, Παπαφωτίου, Ματούλα, Χατζηανδρέα, Μανδράου, Δημητριάδου, Πασπαλά (λ) - Χιτικούδη, Ζορπίδου.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Δριντσούδη, Παπάζογλου, Σαλαγκούδη, Τσιφλικιώτη, Αρμουτσή, Χυτίρογλου, Ευγενίδου (λ) - Μήτσκου (λ), Σουπιώνη, Κοκαβέση, Καλομοίρη, Σκεφαλέ, Σπυρίδωνος, Σκλόπη.