Εύκολη νίκη σημείωσε η ομάδα Κορασίδων της Ελπίδας στον Πολυγύρο επί της τοπικής ομάδας με 3-0, στον πρώτο αγώνα της Β φάσης του πρωταθλήματος και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στις «16» καλύτερες ομάδες της σεζόν. Η πρόκριση θα οριστικοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο «Ι. Λεμονίδης», στην δεύτερη συνάντηση των δύο ομάδων (προκρίνεται όποιος συμπληρώσει δύο νίκες).

Εχοντας την στήριξη αρκετών γονέων, στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής, η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη ξεκίνησε τον αγώνα μουδιασμένα αλλά συνήλθε γρήγορα και χάρη στο καλό σέρβις κατάφερε να πάρει τη διαφορά που ήθελε. Αυτό έδωσε την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλες οι αθλήτριες και η ομάδα έπαιξε κατά διαστήματα καλό βόλεϊ.

Τα σετ: 25-14, 25-9, 25-15.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Σαλαγκούδη, Χυτίρογλου, Παπάζογλου, Αρμουτσή, Αμπεριάδου, Τσιφλικιώτη, Ευγενίδου (λ) - Ιασωνίδου (λ), Κοκαβέση, Σουπιώνη, Καλομοίρη, Δριντσούδη, Σκλόπη, Σπυρίδωνος.

* Αντίθετα, μεγάλο ντέρμπι έγινε στις Συκιές, όπου η Β ομάδα Κορασίδων επικράτησε του Παναθλητικού με 3-2 και έτσι διατήρησε το αήττητο σερί της. Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου η Ελπίδα Β θα φιλοξενήσει την ΑΕΝ Αγ. Τριάδος.