Με την ομάδα Παγκορασίδων ολοκληρώνεται η φετινή αγωνιστική περίοδος για τα τμήματα βόλεϊ της Ελπίδας. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη συμμετέχει στο Final Four του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και θέλει να κατακτήσει το τέταρτό της τρόπαιο, αφού ήταν πρωταθλήτρια το 2012, το 2013 και το 2014.

Το φετινό Final Four διεξάγεται στο Αθλητικό Κέντρο της ΧΑΝΘ «Μίμης Τσικίνας» και πρώτος αντίπαλος της Ελπίδας, στον ημιτελικό της Παρασκευής, θα είναι ο ΑΣΚ Λαγκαδά (ώρα 20.00). Νωρίτερα θα αναμετρηθούν ο Αίας Ευόσμου και οι Μακεδόνες Αξιού. Θυμίζουμε ότι στους τρεις προηγούμενους τελικούς η Ελπίδα είχε νικήσει, το 2012 στους Αμπελόκηπους τον Αρη με 3-1, το 2013 στη Χαλάστρα και πάλι τον Αρη με 3-0 και πέρυσι στον Εύοσμο τον Αίαντα με 3-2.

Το ρόστερ της ομάδας για το φετινό Final Four αποτελούν οι αθλήτριες Φωτεινή Ταϊτζόγλου, Στέλλα Ιασωνίδου, Ραφαέλα Καλομοίρη, Ρούλα Μήτσκου, Χρυσούλα Μηνασίδου, Ελενα Σκιαδά, Ηλιάνα Γούση, Δέσποινα Θωμαΐδου, Ιωάννα Σουπιώνη, Μάγδα Αμπεριάδου, Στέλλα Τάτση, Αγνή Ευγενίδου, Βαλεντία Πυργιώτη και Κική Λαζαρίδου. Το πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/5
18.00 Μακεδόνες Αξιού - Αίας Ευόσμου
20.00 ΑΣΚ Λαγκαδά - Ελπίς Αμπελοκήπων

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/5
18.00 Μικρός Τελικός
20.00 Τελικός

Οι αθλήτριες και η διοίκηση της Ελπίδας καλούν τους φίλους του συλλόγου να ενισχύσουν την ομάδα, στην προσπάθειά της να πετύχει άλλη μία διάκριση.

* Παρακολουθήστε το διαφημιστικό σποτ της EΠΕΣΘ TV για το Final Four κάνοντας "κλικ"… ΕΔΩ