Αήττητη και χωρίς να χάσει ούτε σετ προκρίθηκε στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος η Ελπίδα, αφού και στον τελευταίο της αγώνα νίκησε την τοπική ομάδα με 3-0. Ετσι στον Final Four του Τυρνάβου (7-8 Μαρτίου) θα αντιμετωπίσει τον ΓΣ Ηλιούπολης, που προκρίθηκε ως δεύτερος από το Νότιο Ομιλο.

Μετά τα προηγούμενα αποτελέσματα, η Ελπίδα χρειαζόταν μόνο νίκη την Κυριακή για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την πήρε με πολύ καλή εμφάνιση, αναγκάζοντας το κοινό που γέμισε το γυμναστήριο να χειροκροτήσει τις αθλήτριες της πρωταθλήτριας. Η μαχητική ομάδα της Καστοριάς προέβαλε αντίσταση μόνο στο 2ο σετ, όταν ο μικροτραυματισμός της Κατερίνας Παπάζογλου φάνηκε να επηρεάζει κάπως την ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη. Μέτρησε ωστόσο η εμπειρία της Ελπίδας και το παιχνίδι τελείωσε χωρίς… απρόοπτα.

Το δεύτερο εισιτήριο για τα τελικά πήρε η ΕΑ Λάρισας, παρά την ήττα της με 3-1 από τον Ηρακλή Ιωαννίνων, καθώς στην τριπλή ισοβαθμία με τον Ηρακλή και την ΑΠ Καστοριάς είχε καλύτερο συντελεστή στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Τα σετ: 25-9, 25-19, 25-12

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Ντολοπούλου, Νώτη, Παπάζογλου, Καλαντάτζε, Κουτούλα, Σουπιώνη (λ) - Δροσοπούλου, Αμπεριάδου, Δάκου, Καρακατσιάνη, Αμπεριάδου

ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Γεωργιάδης): Τζήλλα, Μίχου, Βαενά, Βλαχάβα, Σαββίδου, Αργυρίου, Ράτσου (λ) - Μουσούλη, Σπυροπούλου, Ηργη, Ζήδρου, Βλαχοδήμου.