Την πρώτη θέση του ομίλου της πανηγύρισε ουσιαστικά η Ελπίδα στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, αφού νίκησε στην Καστοριά και την ΕΑΛ με 3-0. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η εμφάνιση της ομάδας του Γιώργου Χρυσομαλλίδη ήταν πολύ καλή, με μικρή εξαίρεση το δεύτερο σετ, όπου η ομάδα της Λάρισας προηγήθηκε με 11-5. Και πάλι όμως τα πράγματα διορθώθηκαν γρήγορα και η πρωταθλήτρια Ελλάδος επέβαλε την ανωτερότητά της.

Στον άλλον αγώνα της ημέρας η ΑΠ Καστοριάς έκανε την έκπληξη και νίκησε τον Ηρακλή Ιωαννίνων με 3-2. Αυτό σημαίνει ότι η Ελπίδα χρειάζεται ένα σετ την Κυριακή (ώρα 15.00) στον αγώνα με την Καστοριά, για να είναι πρώτη, ενώ από τον αγώνα ΕΑΛ – Ηρακλή θα αναδειχτεί η δεύτερη του ομίλου, που θα πάει στα τελικά του Τυρνάβου.

Τα σετ: 25-12, 25-22, 25-12

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Ντολοπούλου, Νώτη, Παπάζογλου, Καλαντάτζε, Κουτούλα, Σουπιώνη (λ) - Κοκαβέση, Δροσοπούλου, Αμπεριάδου, Καρακατσιάνη, Δάκου.

ΕΑΛ (Πνάκας): Σταυροθεωδόρου, Μπέη, Δούρου, Τάση, Γεροκώστα, Κοντονάσιου, Τσουκαλά (λ) - Ζιάγγα, Στατίρη, Γεωργάκα, Γίτση, Παπακώστα.