Τον δεύτερο τίτλο της φετινής χρονιάς θα διεκδικήσουν το Σαββατοκύριακο τα κορίτσια της Ελπίδας, παίρνοντας μέρος στο Final Four του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΠΕΣΘ στην Πολίχνη. Η ομάδα των Αμπελοκήπων έχει αναδειχτεί πρωταθλήτρια Ελλάδος και ΕΠΕΣΘ το 2013 και 2014, και θέλει να συνεχίσει την κυριαρχία της με ένα ακόμη τρόπαιο, παράλληλα με την υπεράσπιση του Πανελλήνιου τίτλου της την άνοιξη.

«Πιστεύω ότι έχουμε ένα μικρό προβάδισμα λόγω εμπειρίας, αλλά τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο και όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο Final Four έχουν στόχο να το κερδίσουν. Θα είναι ένα δύσκολο τουρνουά τριών ημερών, σε μια περίοδο με συνεχόμενους αγώνες και λίγες μέρες πριν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων», δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Χρυσομαλλίδης.

Στη συνέχεια, περιέγραψε το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: «Γενικά υπάρχει μια προσμονή… Τα κορίτσια έχουν μπει πλέον στο ρυθμό αυτών των διοργανώσεων, αφού προηγήθηκε το Final Four των Νεανίδων και ακολουθεί σε λίγες μέρες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Γι’ αυτή την περίοδο έχουμε δουλέψει το προηγούμενο διάστημα και τα κορίτσια ευχαριστιούνται πολύ αυτά τα τουρνουά. Είναι επίσης ανεβασμένες ψυχολογικά μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νεανίδων και δεν βλέπουν την ώρα να μπουν στο γήπεδο. Θα είναι μια ωραία γιορτή του βόλεϊ, όπως κάθε χρόνο στο γήπεδο της Πολίχνης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γυμναστήριο «Αλ. Νικολαΐδης» είναι γούρικο για την Ελπίδα, αφού σε αυτό κατέκτησε τα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα Κορασίδων και τον περυσινό Πανελλήνιο τίτλο. Την ρόστερ της ομάδας Κορασίδων απαρτίζουν οι αθλήτριες Κατερίνα Παπάζογλου, Χριστίνα Πανταζή, Αθανασία Κουτούλα, Εβίτα Καρακατσιάνη, Λιάνα Δάκου, Αλεξάνδρα Δροσοπούλου, Μάγδα Αμπεριάδου, Μαρίνα Ντουμάνι, Νίνα Μαμουλασβίλι, Αννα Χυτίρογλου, Σοφία Κοκαβέση, Ανδρομάχη Σκλόπη, Αναστασία Σκεφαλέ, Ελισάβετ Λεονταρίδου και Ανδριάνα Ιασωνίδου.