Οι τίτλοι συνεχίζουν να έρχονται στην Ελπίδα και το 2015 άρχισε με την ομάδα Νεανίδων να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια ΕΠΕΣΘ και να παίρνει το εισιτήριο για ένα ακόμη Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τα κορίτσια του Γιώργου Χρυσομαλλίδη, παρότι δεν έπιασαν την καλύτερή τους απόδοση, έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να κερδίσουν τους Μακεδόνες Αξιού με 3-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα, με τον αντίπαλο να παίρνει μεγάλη διαφορά στο πρώτο σετ (17-21), αλλά σταδιακά η Ελπίδα ανέκαμψε και έφτασε στην ισοφάριση (24-24), για να χάσει τελικά το σετ. Στα επόμενα δύο σετ η εικόνα ήταν ανάλογη, καθώς οι Μακεδόνες προηγήθηκαν με 18-13 (στο 2ο) και 18-14 (στο 3ο) αντίστοιχα, αλλά οι «πράσινες» βρήκαν τον τρόπο να ανατρέψουν αυτές τις διαφορές και να προηγηθούν με 2-1. Στο 4ο σετ η Ελπίδα είχε από την αρχή το πάνω χέρι και, παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, έφτασε στη νίκη, έχοντας και σημαντική βοήθεια από τον πάγκο.

Τα σετ: 25-27, 25-22, 25-22, 25-21

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Ντολοπούλου, Νώτη, Παπάζογλου, Καλαντάτζε, Καρακατσιάνη, Σουπιώνη (λ) - Δάκου, Κουτούλα, Αμπεριάδου, Δροσοπούλου, Πανταζή.

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Σκουλικάρης): Δρακουλίδου, Αλεξάκου, Γιαννούλη, Ζίγκα, Καραφουλίδου, Παπαδοπούλου, Μπιζτούνα (λ) - Κρομμύδα (λ), Χαραβελούλη, Καρκαδάκη, Δημητρακάκη.