Εύκολη εντός έδρας νίκη πέτυχαν οι παίδες της Ελπίδας επί του ICBS με 64 – 47 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, καθώς οι δύο ομάδες υπέπεσαν σε αρκετά λάθη, αλλά οι παίκτες του Μάκη Γεροντίδη ήταν πιο αποφασιστικοί και έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο η Ελπίδα μπήκε πιο δυνατά και ασκώντας μεγάλη πίεση στους αντιπάλους κατάφερε να αποσπαστεί στο σκορ και να πάρει διαφορά ασφαλείας.

Από την ομάδα της Ελπίδας διακρίθηκαν οι Ιωαννίδης και Θεολόγου που πέτυχαν από 24 πόντους ο καθένας. Καλή η διαιτησία του Γαβρίδη, με λάθη του Κασόλη.

Δεκάλεπτα: 13-9, 15-17, 24-12, 12-9.

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Καλενδέρης 6, Ιωαννίδης 24, Γιαγλής, Μπάρμπας, Γυμνόπουλος 2, Ευγενιάδης 6, Κωλέτας, Θεολόγου 24, Μιχαλόπουλος, Χερνάντεζ 2.

ICBS (Τσικίνας): Αποστολίδης, Παπαθανασίου, Μικρόπουλος 2, Λουκάς, Σοφικίτης 7, Καραγιαννίδης 3, Λυπιρίδης 17, Χατζηλίδης, Στουγιάννης, Πίκουλας 12.

* Στην ενότητα MEDIA GALLERY μπορείτε να δείτε βίντεο με φωτογραφίες από το τουρνουά μπάσκετ Ακαδημιών που έγινε τα Χριστούγεννα στη Σταυρούπολη και συμμετείχε ο σύλλογός μας.