Αν και αγωνίστηκε με ελλείψεις (Παπάζογλου, Καραμούτσα, Κουτούλα, Νώτη, Δροσοπούλου), η ομάδα Γυναικών της Ελπίδας κατάφερε να προκριθεί στον β’ γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος, αποκλείοντας εκτός έδρας το Πειραματικό με 3-0. Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχες, παίζοντας πολύ καλή άμυνα, κατάφεραν να είναι κοντά στο σκορ μέχρι τέλους, αλλά στη συνέχεια ήταν εμφανής η διαφορά των δύο ομάδων.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η ταυτόχρονη παρουσία στην εξάδα των αδελφών Κατερίνας και Μαρίας Μπολέτου και Ελένης και Ιωάννας Σουπιώνη, από τις οποίες η τελευταία έκανε ντεμπούτο στη γυναικεία ομάδα σε ηλικία 13χρονών. Χρόνο συμμετοχής πήρε επίσης και η 15χρονη Αννα Χυτίρογλου. Μετά από κλήρωση, στον επόμενο γύρο η Ελπίδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΑΣΚ Λαγκαδά (7 Ιανουαρίου).

Τα σετ: 25-23, 25-15, 25-13.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ (Μπελουμπέκοφ): Διαμαντή, Θωμοπούλου, Καμφορίδου, Βλάνη. Βαρδοπούλου, Μασούρα, Κοντού, Μαύρου, Τζηρίνη, Γκινάλη, Μαυρίδου, Κίτσου.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Μ. Μπολέτου, Καλαντάτζε, Σεφεριάδου, Κ. Μπολέτου, Ιακωβίδου, Βουγιουκλίδου, Ε. Σουπιώνη (λ) - Αμπεριάδου, Καρακατσιάνη, Πανταζή, Χυτίρογλου, Ι. Σουπιώνη.