Πραγματοποιώντας άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα Νεανίδων επιβλήθηκε με 3-0 της μαχητικής ομάδας του Ν. Βότση και βρίσκεται επικεφαλής στην Β Φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Από το πρώτο σετ φάνηκε ότι οι αθλήτριες του Γιώργου Χρυσομαλλίδη είχαν διάθεση να παίξουν ωραίο βόλεϊ και με εντυπωσιακές άμυνες και κερδισμένες μάχες στο φίλε πήραν το πρώτο σετ. Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 8-0, αλλά με πίεση από τη γραμμή του σέρβις και εκπληκτικά μπλοκ, τα κορίτσια Ελπίδας ανέτρεψαν τη διαφορά, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τον υπόλοιπο αγώνα. Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου η Ελπίδα δίνει στη Σταυρούπολη τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο τον ΕΟΣ.

Τα σετ: 25-20, 25-21, 25-14

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Παπάζογλου, Κουτούλα, Ντολοπούλου, Νώτη, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ) - Ντουμάνι, Αμπεριάδου, Δάκου, Τζεϊρανίδου, Καρακατσιάνη.

Ν. ΒΟΤΣΗΣ (Βαλσαμίδης): Θωμαΐδου, Γκρεμηλογιάννη, Κώστογλου, Φραγκουλίδου, Σακαράκη, Σαρλή, Μολοπόδη (λ) - Κούλα, Λαζαρίδου, Κωνσταντινίδου, Λόλα, Λιούτα.

* Την ήττα με 3-0 από τον Αίαντα γνώρισε η Εφηβική ομάδα, μετά από κακή εμφάνιση στον Εύοσμο. Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου η ομάδα του Γιάννη Κυλίτση υποδέχεται την ΧΑΝΘ.