Μία από τις αθλήτριες που σημάδεψε με την παρουσία της την περυσινή χρονιά του τμήματος βόλεϊ της Ελπίδας ήταν η Ελευθερία Χατζηελευθερίου. Η 19χρονη από τη Δράμα, που μετακόμισε φέτος στη Λάρισα λόγω σπουδών, ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας Νεανίδων που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος και η ίδια ψηφίστηκε ως η καλύτερη λίμπερο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο Μαρκόπουλο.

Πριν από λίγες μέρες, η Ελευθερία παρακολούθησε τις περυσινές της συμπαίκτριες στο τουρνουά του Ωραιοκάστρου και μίλησε για την απόλυτα πετυχημένη περίοδο που έζησε στους Αμπελόκηπους.

«Η προηγούμενη χρονιά στην Ελπιδα αποτελεσε σταθμο στη ζωη μου, καθώς σημαδευτηκε απο την κατακτηση του Πανελληνιου Πρωταθληματος Νεανιδων και την πετυχημενη πορεια της ομαδας στο πρωταθλημα της Α2 Γυναικών. Ειχα την ευκαιρια να έχω κοντά μου καταπληκτικους ανθρωπους που με στηριξαν σε ολη τη διαρκεια της χρονιας, ο καθενας με το δικο του τροπο. Αναφερομαι στον προπονητη κ. Χρυσομαλλιδη και στα μελη της διοικησης κ.κ. Ταλαμπιρη και Ιακωβιδη, αλλα και σε ολοκληρη την οικογενεια της Ελπιδας που με αγκαλιασε απο την αρχη και με εκανε να αισθανθω μελος της.

 

Η οικογενεια αυτη εχει ως βαση τις αθλήτριες της ομαδας. Μου δοθηκε η ευκαιρια να τις γνωρισω, να συνεργαστω μαζι τους και να αναπτυξω δυνατες σχεσεις, οι οποιες ελπιζω να διατηρηθουν και μελλοντικα. Οι συμπαικτριες μου με δεχτηκαν αμέσως στην οικογενεια τους και απο νωρις αναπτυχθηκε καλή «χημεια» μεταξυ μας, εντος και εκτος γηπεδου, με αποτελεσμα να πετυχουμε σπουδαια πραγματα. Δε θα ξεχασω ποτε αυτή τη χρονια στην Ελπίδα, ουτε και τους ανθρωπους της και ελπιζω στο μελλον να συνεργαστουμε ξανα».