Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την έναρξη προπονήσεων στα νέα τμήματα Μπιτς Βόλεϊ ερασιτεχνών. Υπεύθυνος των τμημάτων θα είναι ο έμπειρος τεχνικός Παναγιώτης Ντιμιτρώφ, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ) με ειδικότητα Beach Volley, ο οποίος διαθέτει εμπειρία 20 ετών ως προπονητής αθλητών μπιτς βόλεϊ.

Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στο Γήπεδο Beach Volley Αμπελοκήπων (Εθνικής Αντιστάσεως 57, δίπλα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης»).

Πληροφορίες - εγγραφές: Παναγιώτης Ντιμιτρώφ
(τηλ.: 6947721399, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας!



Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει τη δημιουργία τμήματος Μπιτς Βόλεϊ και την έναρξη εγγραφών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023! Τα τμήματα Μπιτς Βόλεϊ προσφέρουν σε παιδιά ηλικίας 10 ετών και άνω, καθώς και σε ενήλικες, την ευκαιρία να μυηθούν σε ένα συναρπαστικό άθλημα, με τις αρτιότερες προδιαγραφές και με την εγγύηση ποιότητας που προσφέρει η Ελπίδα!

Υπεύθυνος των τμημάτων θα είναι ο έμπειρος τεχνικός Παναγιώτης Ντιμιτρώφ, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ) με ειδικότητα Beach Volley, ο οποίος διαθέτει εμπειρία 20 ετών ως προπονητής αθλητών μπιτς βόλεϊ.

Θα λειτουργήσουν ολιγομελή τμήματα:

- Αγοριών και Κοριτσιών, ηλικίας 10 ετών και άνω

- Αρχαρίων και προχωρημένων Γυναικών

- Αρχαρίων και προχωρημένων Ανδρών

- Ομάδων που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (όλων των ηλικιών)

Οι προπονήσεις θα γίνονται πρωινές και απογευματινές ώρες στο Γήπεδο Beach Volley Αμπελοκήπων (Εθνικής Αντιστάσεως 57, δίπλα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης»).

Πληροφορίες - εγγραφές: Παναγιώτης Ντιμιτρώφ
(τηλ.: 6947721399, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας!