Με γρήγορο μπάσκετ και σκληρή άμυνα πάλεψαν οι Παμπαίδες της Ελπίδας, που παρά τους απουσίες είχαν πολύ καλά διαστήματα στην αναμέτρηση με τον Αίαντα Εύοσμου στο ΔΑΚ Αμπελοκήπων.



Τα γενέθλιά του στο γήπεδο γιόρτασε ο αθλητής του προπαιδικού τμήματος μπάσκετ της Ελπίδας Νίκος Στογιαννίδης μαζί με όλους τους συμπαίκτες του και έσβησε τα κεράκια μαζί τους, δεχόμενος πολλές ευχές! Χρόνια του πολλά, με υγεία και πρόοδο!

Πολύ ωραίος αγώνας για τις παγκορασίδες μας με αντίπαλο την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο - "Nick Galis Hall". Τα κορίτσια μας ήταν πολύ ανταγωνιστικά και απόλαυσαν τον αγώνα σε αυτό το εμβληματικό γήπεδο!

Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Προπαιδικού Κ15 με αντίπαλο την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη. Τα αγόρια μας συνεχίζουν την καλή δουλειά και τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Οι αθλητές των προαγωνιστικών τμημάτων μας U15 & U13 αγωνίστηκαν το Σάββατο 11/03 στο ΔΑΚ Αμπελοκήπων.
Οι Παμπαίδες αγωνίστηκαν με την ομάδα της Σταυρούπολης αλλά παρά την καλή εμφάνιση ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες.
Τα "Γαλανόλευκα Αστέρια" αγωνίστηκαν με τον Ιωνικό Διαβατών χάρηκαν το παιχνίδι και αποκόμισαν πολλά αγωνιστικά κέρδη και εμπειρίες.
Τα Τουρνουά των Παμπαίδων U15 &  "Γαλανόλευκα Αστέρια U13" διοργανώνονται από την 𝝚𝝟ΑΣΘ και τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (𝝚𝝤𝝟).  Σημασία φυσικά σε αυτά τα παιχνίδια έχει πρωτίστως η χαρά του παιχνιδιού η εμπειρία από τα παιχνίδια και μετά το αποτέλεσμα!
Συγχαρητήρια 👏 στα παιδιά όλων των ομάδων για τη συμμετοχή τους!











🏀Το Σάββατο 16/4 στο ΕΑΚ Νεάπολης το τμήμα των Παμπαίδων αγωνίστηκε με την HOOP πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις, χάνοντας κυριολεκτικά στο τελευταίο σουτ!

Λίγο αργότερα στο ΔΑΚ Γέφυρας το τμήμα των Παγκορασίδων αγωνίστηκε με την Γέφυρα.

Τα κορίτσια είχαν διάθεση, έπιασαν πολύ καλή απόδοση αλλά έχασαν στο καλάθι από ένα καλό αντίπαλο.

Αγωνίστηκαν όλες οι αθλήτριες της ομάδας δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

🏀Η συμμετοχή των παιδιών για ακόμη μια φορά ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα τμήματα. Όλα τα  παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος, ενέργεια, χάρηκαν τις αναμετρήσεις και χειροκροτήθηκαν από τους προπονητές και τους γονείς που παρακολούθησαν τα παιχνίδια.

👏👏Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους!

 





















 












🏀Το Σάββατο 9/4 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων το τμήμα των Παμπαίδων αγωνίστηκε με την ΕΚ Σταυρούπολης και πήρε την νίκη πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις!
Νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο το τμήμα των Παγκορασίδων αγωνίστηκε με τον Πύργο Χαλάστρας. Τα κορίτσια είχαν διάθεση και πιάνοντας πολύ καλή απόδοση έφθασαν στην νίκη απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο.
Αγωνίστηκαν όλες οι αθλήτριες της ομάδας δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.
🏀Την Κυριακή 10/4 το τμήμα Μίνι Αγοριών αγωνίστηκε στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων με το αντίστοιχο τμήμα της HOOP.
Πιάνοντας πολύ καλή απόδοση σε όλα τα οκτάλεπτα οι αθλητές της Ελπίδας βελτιωμένοι σε όλους τους τομείς έφτασαν στην νίκη αφήνοντας ελπίδες για την συνέχεια.
🏀Η συμμετοχή των παιδιών για ακόμη μια φορά ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα τμήματα. Όλα τα  παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος, ενέργεια, χάρηκαν τις αναμετρήσεις και χειροκροτήθηκαν από τους προπονητές και τους γονείς που παρακολούθησαν τα παιχνίδια.
👏👏Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους!
 
🏀Το Σάββατο 2/4 στο ΔΑΚ Πεύκων το τμήμα των Παμπαίδων αγωνίστηκε με τους Τίγρεις Ταεκβοντό πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση κυρίως στην τέταρτη περίοδο, πήρε την νίκη δείχνοντας σημάδια βελτίωσης.
Νωρίτερα στο ΕΑΚ Σταυρούπολης το τμήμα των Παγκορασίδων αγωνίστηκε με τον ΕΟΣ Σταυρούπολης,τα κορίτσια προσπάθησαν είχαν διάθεση παρ'όλα αυτά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην νίκη απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.
Αγωνίστηκαν όλες οι αθλήτριες της ομάδας δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

🏀Την Κυριακή 3/4 το τμήμα Μίνι Αγοριών αγωνίστηκε στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων με το αντίστοιχο τμήμα της Νεάπολης.
Πιάνοντας πολύ καλή απόδοση σε όλα τα οκτάλεπτα οι αθλητές της Ελπίδας βελτιωμένοι σε άμυνα και επίθεση έφτασαν στην νίκη αφήνοντας ελπίδες για την συνέχεια του Τουρνουά.

🏀Η συμμετοχή των παιδιών για ακόμη μια φορά ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα τμήματα. Όλα τα  παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος, ενέργεια, χάρηκαν τις αναμετρήσεις και χειροκροτήθηκαν από τους προπονητές και τους γονείς που παρακολούθησαν τα παιχνίδια.

👏👏Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους!



















Άρχισαν τα Τουρνουά της ΕΚΑΣΘ Παμπαίδων - Παγκορασίδων και Μίνι αγοριών το Σαββατοκύριακο 19-20/3.

🏀Το Σάββατο 19/3 στο γήπεδο της Νεάπολης το τμήμα των Παμπαίδων αγωνίστηκε με το ΠΚ Νεάπολης και πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση πήρε την νίκη απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.
Ακολούθησε την ίδια μέρα στο γήπεδο του Φιλύρου το τμήμα των Παγκορασίδων όπου αγωνίστηκαν με τον Αετό Φιλύρου, τα κορίτσια προσπάθησαν είχαν διάθεση αλλά η απειρία  και η πρώτη συμμετοχή πολλών αθλητριών  σε επίπεδο αγώνα ,δεν άφησαν πολλά περιθώρια για νίκη απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.

🏀Την Κυριακή 20/3 το τμήμα Μίνι Αγοριών αγωνίστηκε στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων με το αντίστοιχο της ΕΚ Σταυρούπολης.
Πιάνοντας πολύ καλή απόδοση σε όλα τα οκτάλεπτα οι αθλητές της Ελπίδας πήραν την νίκη.
Ο κόουτς Μαυροκεφαλίδης είδε τους παίκτες του σε πολύ καλή μέρα αφήνοντας ελπίδες για την συνέχεια του Τουρνουά.

🏀 Πρέπει να επισημάνουμε ότι στο φετινό τουρνουά της ΕΚΑΣΘ, μετά απο τον νέο κανονισμό της ΕΟΚ, στον ηλεκτρονικό πίνακα των γηπέδων δεν εμφανίζεται το σκορ και τα φάουλ των αθλητών, παρά μόνο ο χρόνος του αγώνα, και στο φύλλο αγώνα γράφονται μόνο οι πόντοι, χωρίς το νούμερο του παίκτη που τους έβαλε.
Η Ελπίδα ήταν από τις πρώτες ομάδες που υποστήριζε αυτόν τον κανονισμό και μάλιστα από την αρχή της χρονιάς οι δημοσιεύσεις των αγωνιστικών τμημάτων μας είτε κερδίζαμε είτε χάναμε ήταν χωρίς σκορ και πόντους παικτών.
Στην Ακαδημία μας πρώτο μέλημά μας είναι τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και το μπάσκετ μετά. Βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας της ακαδημίας, το οποίο πρέπει να υπάρχει σε όλες τις ακαδημίες, είναι ότι όλα τα παιδιά παίζουν. Δεν έχει σημασία αν είναι καλοί στο μπάσκετ ή λιγότερο καλοί, αν θα κερδίσουμε ή θα χάσουμε. Το ταμπλό και το σκορ δεν έχει καμία αξία και σημασία σε αυτές τις ηλικίες.

🏀Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα τμήματα. Όλα τα  παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος, ενέργεια, χάρηκαν τις αναμετρήσεις και χειροκροτήθηκαν από τους προπονητές και τους γονείς που παρακολούθησαν τα παιχνίδια.

👏👏Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους!
 

Σας γνωρίζουμε το πρόγραμμα των ομάδων μπάσκετ της Ελπίδας στα τουρνουά Παμπαίδων, Παγκορασίδων και Μίνι Αγοριών της ΕΚΑΣΘ, έπειτα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε:

 











🏀Φιλικό αγώνα για τη χαρά και την συμμετοχή έδωσαν το μεσημέρι του Σαββάτου 12/3 το τμήμα Παγκορασίδων της Ελπίδας με τον Μ. Αλέξανδρο Καλοχωρίου. Οι μικρές αθλήτριες βρήκαν την ευκαιρία να αγωνιστούν ενόψει της έναρξης του τουρνουά παγκορασίδων της ΕΚΑΣΘ το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Ο coach Κοκκινίδης χρησιμοποίησε όλες τις αθλήτριες που είχε, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα!
👏Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την συμμετοχή τους!
 
Οι Παμπαίδες δεν συνάντησαν πρόβλημα απέναντι στους Gipsy Kings και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. (15-69).

Το παιχνίδι κρίθηκε στα πρώτα δέκα λεπτά του, καθώς σ’ αυτό το χρονικό διάστημα οι παίκτες του Θεοδώρου σημείωσαν 25 πόντους και δέχθηκαν μόλις 6. Έτσι, με το +19 από πολύ νωρίς, ο τεχνικός της Ελπίδας βρήκε την ευκαιρία να ρίξει όλους τους αθλητές του στο παρκέ.



Το προπαιδικό μας το Σάββατο 20/4 αγωνίστηκε με την ομάδα του Αρίων Σταυρούπολης στα πλαίσια του Τουρνουά παμπαιδων της ΕΚΑΣΘ και κέρδισε με 76-28. 
 
Το παιχνίδι των δύο ομάδων διεξήχθη στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων, με τους προπονητές των δύο ομάδων να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα και να «μοιράζουν» τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.
 
 

Φιλικό παιχνίδι εδωσε το τμήμα Παμπαίδων 2 της Ελπίς/Δημόκριτος με το αντίστοιχο του Ερμή Λαγκαδά. Για ακόμη μια φορά το γήπεδο γέμισε θετική ενέργεια και πολλά καλάθια . Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις ικανότητες τους και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους. Συγχαρητήρια στους αθλητές και θερμές ευχαριστίες σε όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο.

Εύκολο έργο είχε η ομάδα Παμπαίδων Ελπίς/Δημόκριτος 1, αφού κατάφερε να πάρει την νίκη από την ΕΑΑΘ με 28-59. Η ομάδα του Πέτρου Οξούζη μπήκε δυναμικά από το πρώτο δεκάλεπτο με σωστή άμυνα και επίθεση, κατάφερε να ανοίξει την διαφορά της στο σκορ και να την διατηρήσει μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια στους αθλητές και θερμές ευχαριστίες σε όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Δεν τα κατάφερε το τμήμα Παμπαίδων 1 της Ελπίς/Δημόκριτος να πάρει την νίκη από το τμήμα Δέκα με το σκορ να λήγει 53-63. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη μπήκε μουδιασμένη στο γήπεδο από την αρχή του αγώνα, δεν σταμάτησε όμως την προσπάθεια και μετά το ημίχρονο πλησίασε την αντίπαλη ομάδα στο σκορ χωρίς όμως να νικήσει. Συγχαρητήρια στους αθλητές και θερμές ευχαριστίες σε όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Δεν τα κατάφερε το τμήμα Παμπαίδων 1 της Ελπίς/Δημόκριτος που έχασε από το αντίστοιχο της Ευκαρπίας με 54-36. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη δεν μπήκε δυναμικά στον αγώνα, σε αντίθεση με την αντίπαλη ομάδα με αποτέλεσμα να δίνουν την ευκαιρία στην ομάδα της Ευκαρπίας να πάρει την νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και θερμές ευχαριστίες σε όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Την ήττα γνώρισαν και οι Παμπαίδες 1 της Ελπίδας/Δημόκριτου από τον Ιωνικό με 52-72. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη μπήκε μουδιασμένη στο παρκέ χωρίς δυναμισμό αφήνοντας το πάνω χέρι στην αντίπαλη ομάδα. Μετά το ημίχρονο η ομάδα της Ελπίς/Δημόκριτος δεν προσπάθησε να μειώσει την διαφορά με σωστή άμυνα και επίθεση, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει την νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές αλλά και θερμές ευχαριστίες σε όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Εύκολο έργο είχε το τμήμα Παμπαίδων 2 της Ελπίς/Δημόκριτος με τον ΕΟΣ στο γήπεδο της Σταυρούπολης με τον σκορ να λήγει 25-58. Η ομάδα του Πέτρου Οξούζη μπήκε δυναμικά στον αγώνα από το πρώτο δεκάλεπτο και κατάφερε να διατηρήσει την διαφορά της μέχρι την λήξη του αγώνα. Συγχαρητήρια στους αθλητές αλλά και θερμές ευχαριστίες σε όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Δύο νίκες σημείωσαν το Σάββατο οι ομάδες Παμπαίδων του συλλόγου. Εύκολο απόγευμα είχε η Ελπίς/Δημόκριτος 1 με τους Μετεωρίτες, παίρνοντας την νίκη με 84-37. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη μπήκε δυναμικά στο γήπεδο από το πρώτο δεκάλεπτο καταφέρνοντας να δημιουργήσει μεγάλη διαφορά από την αρχή. Τα παιδιά έπαιξαν χωρίς άγχος και χάρηκαν μια εύκολη νίκη.

Πιο δύσκολο έργο είχε η Ελπίς/Δημόκριτος 2, που νίκησε τον Πύργο Χαλάστρας με 52-51. Η ομάδα του Πέτρου Οξούζη μπήκε δυναμικά στο πρώτο δεκάλεπτο εξασφαλίζοντας μια απόσταση ασφαλείας στο σκορ, μετά το ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο δύσκολο αφού οι δύο ομάδες είχαν διαφορά ενός πόντου μέχρι το τελευταίο λεπτό. Συγχαρητήρια στους αθλητές αλλά και σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των ομάδων μπάσκετ Παμπαίδων το Σαββατοκύριακο. Οι Παιμπαίδες 2 της Ελπίς/Δημόκριτος νίκησαν την Αθλέτικο με 45-41Η ομάδα του Πέτρου Οξούζη μπήκε δυναμικά στον αγώνα από το πρώτο δεκάλεπτο με σωστή άμυνα και επίθεση και συνέχισε έτσι μέχρι την λήξη του αγώνα. Συγχαρητήρια στους αθλητές αλλά και σε όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Αντίθετα, δεν τα κατάφερε η ομάδα Παμπαίδων 1, που ηττήθηκε από τον ΓΑΣ Κουφαλίων με 50-63. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη μπήκε μουδιασμένη στο γήπεδο χωρίς δυναμισμό από το πρώτο δεκάλεπτο, αφήνοντας την νίκη στην αντίπαλη ομάδα.

Εύκολο έργο είχε το τμήμα Παμπαίδων 1 της Ελπίς/Δημόκριτος με τον Ολυμπο με το σκορ να λήγει 72-50. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη μπήκε δυναμικά από το πρώτο δεκάλεπτο με σωστή άμυνα και επίθεση, κατάφερε να διατηρήσει την διαφορά της με την αντίπαλη ομάδα μέχρι την λήξη του αγώνα παίρνοντας την νίκη. Συγχαρητήρια στους αθλητές αλλά και σε όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Αντίθετα, δεν τα κατάφεραν οι Παμπαίδες 2 να νικήσει τους Αετούς Πολίχνης από τους οποίους έχασαν με 24-63. Η ομάδα του Πέτρου Οξούζη μπήκε μουδιασμένη στο γήπεδο χωρίς δυναμισμό από την αρχή του αγώνα δίνοντας την δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα να αυξήσει το σκορ και να πάρει την νίκη. Συγχαρητήρια στους αθλητές και σε όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο.

Εύκολο απόγευμα είχε το τμήμα Παμπαίδων 1 της Ελπίς-Δημόκριτος η οποία αντιμετώπισε επιτυχώς την αντίστοιχη του Πρωτέα με το σκορ να λήγει 76-33.Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη μπήκε δυναμικά στον αγώνα από το πρώτο δεκάλεπτο και κατάφερε να διατηρήσει την διαφορά της μέχρι την λήξη του αγώνα. Συγχαρητήρια στους αθλητές για τον αγώνα αλλά και σε όσους βρέθηκαν στον αγώνα.

Τα κατάφερε και το τμήμα των Παμπαίδων 2 της Ελπίς/Δημόκριτος να νικήσει το αντίστοιχο της Χαλκηδόνας με σκορ 37-40.Η ομάδα του Πέτρου Οξούζη μπήκε δυναμικά από το πρώτο δεκάλεπτο, με σωστή άμυνα και επίθεση. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος αφού μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες βρισκόταν αρκετά κοντά στο σκορ. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τον αγώνα αλλά και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Τα κατάφερε το τμήμα των Παμπαίδων 2 της Ελπίς/Δημόκριτος να νικήσει στον πρώτο της αγώνα με το αντίστοιχο Γέφυρα Κ.Σ με το σκορ να λήγει 44-39. Η ομάδα του Πέτρου Οξούζη μπήκε δυναμικά στον αγώνα από το πρώτο δεκάλεπτο. Μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να κοντράρει τους γηπεδούχους χωρίς όμως αυτό να σταματήσει την ομάδα της Ελπίδας. Συγχαρητήρια στους αθλητές για τον αγώνα αλλά και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Δεν τα κατάφερε η ομάδα των Παμπαίδων 1 της Ελπίδας/ Δημόκριτος να νικήσει στον πρώτο της αγώνα με την αντίστοιχη του Αετού Πολίχνης με το σκορ να λήγει 58-44. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη δεν μπήκε δυναμικά από το πρώτο δεκάλεπτο σε αντίθεση με την αντίπαλη ομάδα η οποία από την αρχή μπήκε δυναμικά. Αυτό όμως δεν σταματά την προσπάθεια της ομάδας να συνεχίσει δυναμικά χωρίς να πτοηθεί από ήττα. Συγχαρητήρια στους αθλητές για τον αγώνα αυτό αλλά και όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο.

Φιλικό παιχνίδι έπαιξε το προπαιδικό τμήμα της Ελπίς/Δημόκριτος με το αντίστοιχο του Ολύμπου Κορδελιού στο γήπεδο του Ολύμπου. Για ακόμη μια φορά το γήπεδο γέμισε με θετική ενέργεια και πολλά καλάθια. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους είχαν για ακόμη μια φορά την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους και εκτός προπόνησης. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά τον ΑΣ Όλυμπο Κορδελιού για το παιχνίδι καθώς και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Φιλικό παιχνίδι έπαιξε το Προπαιδικό τμήμα Ελπίς/Δημόκριτος με το αντίστοιχο της HOOP στο γήπεδο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Για μια ακόμη φορά το γήπεδο γέμισε από θετική ενέργεια και πολλά καλάθια. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους και εκτός προπόνησης. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά την ομάδα της HOOP για το παιχνίδι αλλά και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Φιλικό παιχνίδι έπαιξε το Προπαιδικό της Ελπίς/Δημόκριτος με το αντίστοιχο του Πρωτέα στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Για ακόμη μια φορά το γήπεδο γέμισε χαρά, ενέργεια και πολλά καλάθια. Οι νεαροί αθλητές συγκεντρώθηκαν στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων για να αναδείξουν τις ικανότητες τους και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά τον Πρωτέα, καθώς και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Φιλικό παιχνίδι έπαιξε το προπαιδικό τμήμα Ελπίς/Δημόκριτος με το αντίστοιχο Πειραματικό εκτός έδρας στο γήπεδο Γεννηματά. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους είχαν για ακόμη μια φορά την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους και εκτός προπόνησης. Οι αγώνες γίνονται με στόχο την προετοιμασία των αθλητών για την επικείμενη αγωνιστική χρονιά. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί το Πειραματικό και τους θεατές που παραβρέθηκαν.

Φιλικό παιχνίδι έπαιξε και το Προπαιδικό τμήμα της Δημόκριτος-Ελπίς με το αντίστοιχο του Αίαντα στο ΔΑΚ Ευόσμου. Για ακόμα μια φορά το γήπεδο γέμισε από θετική ενέργεια και πολλά καλάθια. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους είχαν για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους και εκτός προπόνησης. Οι αγώνες γίνονται με στόχο την προετοιμασία των αθλητών για την επικείμενη αγωνιστική χρονιά. Η Δημόκριτος-Ελπίς ευχαριστεί θερμά τον Αίαντα για το παιχνίδι καθώς και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Τα φιλικά παιχνίδια συνεχίστηκαν αυτό το Σάββατο και για το προπαιδικό τμήμα της Ελπίς/Δημόκριτος καθώς έπαιξε με το αντίστοιχο του Άρη στο Παλέ ντε Σπορ. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους είχαν για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους και εκτός προπόνησης. Οι αγώνες γίνονται με στόχο την προετοιμασία των αθλητών για την επικείμενη αγωνιστική χρονιά. Η Δημόκριτος-Ελπίς ευχαριστεί θερμά τον Άρη καθώς και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Τα φιλικά παιχνίδια συνεχίστηκαν και αυτό το Σάββατο στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων, καθώς το προπαιδικό τμήμα της Ελπίς-Δημόκριτος έπαιξε με το αντίστοιχο του Άρη. Για ακόμα μια φορά το γήπεδο γέμισε από θετική ενέργεια και πολλά καλάθια. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους είχαν για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους και εκτός προπόνησης. Οι αγώνες γίνονται με στόχο την προετοιμασία των αθλητών για την επικείμενη αγωνιστική χρονιά. Η Δημόκριτος-Ελπίς ευχαριστεί θερμά τον Άρη καθώς και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Φιλικό παιχνίδι έπαιξε και το προπαιδικό τμήμα της Δημόκριτος-Ελπίς με το αντίστοιχο του Πειραματικού στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Για ακόμα μια φορά το γήπεδο γέμισε από θετική ενέργεια και πολλά καλάθια. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους είχαν για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους και εκτός προπόνησης. Οι αγώνες γίνονται με στόχο την προετοιμασία των αθλητών για την επικείμενη αγωνιστική χρονιά. Η Δημόκριτος-Ελπίς ευχαριστεί θερμά το Πειραματικό για το παιχνίδι καθώς και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Φιλικό παιχνίδι έπαιξε και το Προπαιδικό τμήμα της Δημόκριτος-Ελπίς με το αντίστοιχο του Πρωτέα Κορδελιού στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Για ακόμα μια φορά το γήπεδο γέμισε από θετική ενέργεια και πολλά καλάθια. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους είχαν για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους και εκτός προπόνησης. Οι αγώνες γίνονται με στόχο την προετοιμασία των αθλητών για την επικείμενη αγωνιστική χρονιά. Η Δημόκριτος-Ελπίς ευχαριστεί θερμά τον Πρωτέα για το παιχνίδι καθώς και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Φιλικό παιχνίδι έπαιξε και το προπαιδικό τμήμα της Δημόκριτος-Ελπίς με το αντίστοιχο του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Για ακόμα μια φορά το γήπεδο γέμισε από θετική ενέργεια και πολλά καλάθια. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους είχαν για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους και εκτός προπόνησης. Οι αγώνες γίνονται με στόχο την προετοιμασία των αθλητών για την επικείμενη αγωνιστική χρονιά. Η Δημοκριτος-Ελπίς ευχαριστεί θερμά τον ΠΑΟΚ καθώς και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Φιλικό παιχνίδι έπαιξε και το προπαιδικό τμήμα της Δημόκριτος-Ελπίς με το αντίστοιχο του Ερμή Λαγκαδά στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Για ακόμα μια φορά το γήπεδο γέμισε από θετική ενέργεια και πολλά καλάθια. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους είχαν για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους και εκτός προπόνησης. Οι αγώνες γίνονται με στόχο την προετοιμασία των αθλητών για την επικείμενη αγωνιστική χρονιά. Η Δημοκριτος-Ελπίς ευχαριστεί θερμά τον Ερμή Λαγκαδά για την πρόσκληση καθώς και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Το Σάββατο (4/11) διεξήχθη το δεύτερο φιλικό του προπαιδικού τμήματος της Δημόκριτος-Ελπίς απέναντι στο αντίστοιχο του Α.Σ. Όλυμπος Κορδελιού, στα πλαίσια του τουρνουά φιλικών παιχνιδιών WWIC που διοργανώνει ο ΑΣ Όλυμπος Κορδελιού. Για ακόμα μια φορά οι νεαροί παίκτες συγκεντρώθηκαν στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων για να αναδείξουν τις ικανότητές τους και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Η Δημόκριτος-Ελπίς ευχαριστεί θερμά τον ΑΣ Όλυμπο για την πρόσκληση, καθώς και όσους παρευρέθηκαν στο παιχνίδι.

Το Σάββατο, το πλαίσιο του τουρνουά WWIC που διοργανώνει ο ΑΣ Ολυμπος, διεξήχθη το πρώτο φιλικό του προπαιδικού τμήματος της Ελπίδας - Δημόκριτου απέναντι στο αντίστοιχο του Π.Σ. Ευκαρπίας. Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων για να δούνε το έργο της ομάδας και των προπονητών. Η Ελπίς-Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά τον ΑΣ Ολυμπο για την πρόσκληση, καθώς και όσους παρευρέθηκαν στα παιχνίδια.

Ενας αγώνας γεμάτος ανατροπές και πάθος ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 14/06 στο γυμναστήριο Παπαφλέσσα, με τους γονείς να αναμετρούνται με τα παιδιά τους. Το τμήμα του μίνι, του προπαιδικού και του παιδικού συστάθηκε για να αντιμετωπίσει τους «μεγαλύτερους» αντιπάλους τους. Τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς ευχαριστήθηκαν τον αγώνα, έπαιξαν με ζήλο και άλλοι ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και άλλοι...όχι. Έτσι, ολοκληρώθηκε μία ακόμη γεμάτη χρονιά για τα τμήματα μπάσκετ της Ελπίδας με τους αθλητές να φεύγουν από το γήπεδο με τις καλύτερες αναμνήσεις από τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν τη σεζόν οι παμπαίδες της Ελπίδας, κερδίζοντας τον Πρωτέα στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων με 75-49. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη που σημειώσε την πέμπτη σερί νίκη της συνέχισε την εξαιρετική πορεία της για φέτος και ολοκλήρωσε επιτυχώς μια σειρά καλών εμφανίσεων, μετρώντας μία μόνο άσχημη εμφάνιση στη φετινή χρονιά.

Περνώντας στα κύρια σημεία του αγώνα, η Ελπίς φάνηκε από την αρχή πιο δυνατή από τους αντιπάλους, κυριαρχώντας από την έναρξη του παιχνιδιού μέχρι το τέλος. Οι γηπεδούχοι, από το πρώτο δεκάλεπτο εξασφάλισαν μία σημαντική διαφορά που τους επέτρεψε να παίξουν ελεύθερα και χωρίς άγχος, απολαμβάνοντας το παιχνίδι. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη πιο ενωμένη από ποτέ, ατενίζει τους στόχους της επόμενης χρονιάς.

Δεκάλεπτα: 21-13, 34-19, 54-34, 75-49.

Διαιτητές: Τζεκάκης, Ξενητόπουλος

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Ελευθεριάδης 4, Βεκηδημητριάδης, Τσουλφαϊδης 2, Καραπαναγιώτιδης, Κέλογλου 7, Στόικος 26, Κουτούλας 8, Δημητριάδης 2, Στάμος 12, Καμπάνταης 14.

ΠΡΩΤΕΑΣ (Αποστόλου): Λουκίδης, Παραστατίδης 5 (1), Γεωργιάδης 6, Γιαννακούδης 21, Λαζαρίδης 2, Μηλιόπουλος 3, Παπαδόπουλος 1, Μούλα 2, Μουχατζίρης, Βέβες 5 (1), Γρηγοριάδης 4, Πασχαλίδης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την τέταρτη σερί νίκη τους σημείωσαν οι παμπαίδες της Ελπίδας επί της Χαλκηδόνας 2 στο γήπεδο Χαλκηδόνας με 48-74. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη, ξεκίνησε πολύ δυνατά στο εκτός έδρας παιχνίδι, καταφέρνοντας να δημιουργήσει μία μεγάλη διαφορά από την αρχή. Κατά αυτόν τον τρόπο πήραν τα ηνία του, χωρίς να αφήσουν τους γηπεδούχους να διεκδικήσουν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τον αγώνα. Τα παιδιά έπαιξαν χωρίς άγχος και χάρηκαν μία εύκολη νίκη.

Διαιτητής: Καραβάς

Τα δεκάλεπτα: 5-18, 14-43, 28-61, 48-74

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ 2 (Λέφα): Δρόσος 3, Σλαφτσάκης 7, Μεχάνα 2, Καραγιάννης 2, Τανταλίδης 2, Μπέης, Καραμήτσος 10, Χρυσοβέργης 3, Γεροντίδης 4, Μπιτσίκας 13.

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Ελευθεριάδης, Βεκηδημητριάδης, Τσουλφαίδης, Καραπαναγιωτίδης, Κέλογλου, Στόικος 4, Κουτούλας 12, Δημητριάδης 2, Στάμος 24, Καμπάνταης 23.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα των παμπαίδων της Ελπίδας, η οποία αντιμετώπισε επιτυχώς την αντίστοιχη του Πύργου Χαλάστρας και νίκησε με σκορ 76-38 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο από πολύ νωρίς. Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κοντράρουν τους γηπεδούχους με τις δύο ομάδες να είναι μαζί στο σκορ.

Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, ωστόσο, η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη έπαιξε δυνατά δημιουργώντας τη διαφορά στους 10 πόντους στα 5 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, για να φτάσει στους 13 με τη λήξη του. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν ακόμη πιο εύκολο το παιχνίδι για την Ελπίδα, έχοντας μία καλή διαφορά ασφαλείας έπαιξε απελευθερωμένη και απόλαυσε τον αγώνα, αυξάνοντας σημαντικά τη διαφορά για να οδηγήσει στο 76-38 με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Η Ελπίδα ήδη ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα στις 20/05 οπότε θα αναμετρηθεί με την ομάδα της Χαλκηδόνας 2 στο γήπεδο Χαλκηδόνας.

Δεκάλεπτα: 18-14, 37-20, 61-28, 76-38

Διαιτητής: Τζεκάκης

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Ελευθεριάδης 3 (1), Βεκηδημητριάδης 2, Τσουλφαίδης 2, Καραπαναγιωτίδης 2, Κέλογλου 2, Στόικος 11, Κουτούλας 7, Δημητριάδης, Στάμος 27, Καμπάνταης 20 (1).

ΠΥΡΓΟΣ (Αναγνωστίδης): Θεοφίλου 6, Τσιαλίκης, Μερτζάνης 2, Ραπτόπουλος 5 (1), Χριστοδούλου 4, Ραπτόπουλος Δ., Καραλιόλιος, Σιώλης 2, Καραλιόλιου Α 19.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την τρίτη διαδοχική νίκη τους πέτυχαν οι παμπαίδες της Ελπίδας απέναντι στον Όλυμπο 3 με τελικό σκορ 52-32 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Η ομάδα των Αμπελοκήπων παίζοντας καλύτερο και πιο αποτελεσματικό μπάσκετ προηγήθηκε από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο. Η διαφορά στο σκορ αυξανόταν συνεχώς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με την ομάδα του Μάκη Γεροντίδη να μην επιτρέπει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού στους αντιπάλους να διεκδικήσουν με αξιώσεις τη νίκη. Ο αγώνας έληξε με την Ελπίδα νικήτρια και ακόμη πιο έτοιμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 11-6, 22-13, 39-21, 52-32

Διαιτητές: Παραστατίδου, Ξενιτόπουλος

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Ελευθεριάδης 2, Βεκηδημητριάδης 2, Τσουλφαίδης 6, Καραπαναγιωτίδης, Κουτσομήτρος 8, Κέλογλου 3, Στόικος 13, Δημητριάδης 2, Στάμος 12, Καμπάνταης 4.

ΟΛΥΜΠΟΣ (Παπαδόπουλος): Παππά 3, Τζιάτζιος 2, Σαγματόπουλος 2, Χατζηλεοντιάδης, Μανώλκας 4, Λεμπερίδης 2, Ανδρεάδης 10 (2), Γαλατάς 2, Στίνης 5, Τίτης 2, Μιχαλόπουλος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα μπάσκετ παμπαίδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων, η οποία αντιμετώπισε επιτυχώς τους αντίστοιχους του Δημόκριτου και νίκησε με 21-68 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη εξασφαλίζοντας από την αρχή μία διαφορά ασφαλείας, έπαιξε πιο ελεύθερα και απόλαυσε τον αγώνα. Στην επόμενη αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί στις 29/04 η ομάδα θα αναμετρηθεί με τον Όλυμπο (3) στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων.

Τα δεκάλεπτα: 5-20, 5-33, 11-46, 21-68

Διαιτητής: Ψωμιάδης

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ (Οξούζης): Πασχαλίδης 2, Ζαχαρίας 3, Σιχαρουλίτζε 4, Βαθυλάκης 6, Σιούλας 2, Ζενέλι, Ξυραφάκης, Δοντούδης 2, Τσακλουνίδης Βενετίου 2.

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Δημητριάδης 2, Βεκηδημητριάδης 2, Τσουλφαίδης, Καραπαναγιωτίδης 2, Κουτσομήτρος 6, Κέλογλου 6, Στόικος 20, Κουτούλας 6, Στάμος 11, Καμπάνταης 13.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μία ακόμη μεγάλη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα των παμπαίδων της Ελπίδας απέναντι στον Α.Σ. Αθλέτικο στο γήπεδο Καλλιθέας με 19-79. Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο φανηκε η έκβαση του παιχνιδού με την ομάδα των Αμπελοκήπων να μπαίνει πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να ηγείται του σκορ με μεγάλη διαφορά. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη, ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να σημειώσει μία ακόμη εκτός έδρας νίκη.

Ο επομενος αγώνας της ομάδας είναι στις 8/4 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων, όπου η ομάδα θα αναμετρηθεί με τον Κ.Σ. Γέφυρας.

Τα δεκάλεπτα: 1-22, 5-43, 11-67, 19-79

Διαιτητές: Κασόλης, Χονδρογιώργης

ΑΘΛΕΤΙΚΟ (Σταυρακίδης): Μπουρνουσούτζης 11, Δρούβας 2, Κουκουρούζης, Σμήλκος 2, Κουκουρούζης, Σούζης 4, Πρωτόγερος, Μητσικούδης.

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Ελευθεριάδης 2, Βέκη Δημητριάδης, Δημητριάδης 4, Καραπαναγιωτίδης 3, Κουτσομήτρος 18, Κέλογλου 6, Στόικος 14, Κουτούλας 12, Στάμος 2, Καμπάνταης 18.

Δύσκολο απόγευμα πέρασε η ομάδα Παμπαίδων του μπάσκετ, η οποία αντιμετώπισε τον Μακεδονικό και ηττήθηκε στο γήπεδό του με 96-52. Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού, ξεφεύγοντας στο σκορ από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη, αρκετά νωχελική καθόλη τη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να γίνει ανταγωνιστική και να αντισταθεί στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα με τον τραυματισμό του Καμπάνταη.

Η ομάδα του Μακεδονικού ήταν καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο, αυξάνοντας τη διαφορά στους 29 πόντους. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη, αδυνατώντας να απειλήσει και να μειώσει τη διαφορά πραγματοποίησε ένα φινάλε περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα. Ωστόσο, η ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθειά της δυνατά χωρίς να πτοηθεί από την ήττα.

Τα δεκάλεπτα: 25-14, 53-24,69-42, 96-52

Διαιτητής: Μιμήκος

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γουναρίδης): Καραγκιόζης 6, Παπαδόπουλος 6, Εμμανουηλίδης 8, Καλαιτζής 4, Καγάκαρης 15, Καβούκης 12, Μποσταντζής 12, Λαζαρίδης 7, Βαμβούρας 12, Αμπατζίδης, Καλαιτζίδης 4, Κυλαντωνίδης 10

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Βέκη Δημητριάδης, Τσουλφαϊδης 2, Καραπαναγιωτίδης, Κουτσομήτρος 9, Κέλογλου, Δημητριάδης, Στόικος 6, Κουτούλας 8, Στάμος 23, Καμπάνταης 4.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζουν στις νίκες οι Παμπαίδες του μπάσκετ αφού και σε αυτή την αγωνιστική κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Ερμή Λαγκαδά στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων με σκορ 71-38. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη μπήκε πιο μουδιασμένη στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και καμία από τις δύο να μην μπορεί να ξεφύγει.

Η διαφορά σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με την Ελπίδα να μπαίνει δυνατά και να οδηγεί το παιχνίδι στον δικό της ρυθμό. Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι ηγήθηκαν του παιχνιδιού και δημιούργησαν αρκετή διαφορά από τους φιλοξενουμένους, τόση ώστε να παίξουν πιο χαλαροί στο τελευταίο δεκάλεπτο και να κερδίσουν με 71-38. Ο επόμενος αγώνας της ομάδας είναι εκτός έδρας στις 18/03 με τον Μακεδονικό.

Διαιτητής: Παραστατίδη

Τα δεκάλεπτα: 16- 13, 28-24, 55-26, 71-38

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Ελευθεριάδης 2, Βέκη Δημητριάδης 4, Τσουλφαίδης 1, Καραπαναγιωτίδης, Κουτσομήτρος 18, Κέλογλου 2, Δημητριάδης 4, Στόικος 16, Κουτούλας, Στάμος 19, Καμπάνταης 5.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με το δεξί μπήκαν οι παμπαίδες των Αμπελοκήπων με την ομάδα να σημειώνει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη επί των Αετών Πολίχνης με σκορ 35-71. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη, έδειξε θετική στο πρώτο δείγμα για το πρωτάθλημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ με το πρώτο δεκάλεπτο να λήγει 17-16 και το δεύτερο 21-32 αντίστοιχα. Η ομάδα των Αμπελοκήπων όμως μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο σημειώνοντας 29 πόντους διαφορά από τους γηπεδούχους , με το δεκάλεπτο να λήγει 25-54. Το τελευταίο δεκάλεπτο κύλησε πιο εύκολα με την Ελπίδα να έχει εξασφαλίσει τη διαφορά ασφαλείας και να ηγείται του παιχνιδιού.

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 21-32, 25-54, 35-71

Διαιτητής: Μιμηκόπουλος

ΑΕΤΟΙ (Καραγιαννίδης): Σακκελαρίδης, Σωμαράκης 9 (1), Τσορτανίδης 3, Κετικίδης 7, Ιορδανίδης, Σπυρόπουλος, Χαριζόπουλος, Σπυριδόπουλος 2, Λάντζος 11, Κοντόπουλος 4, Κεσκερίδης 2, Φωτιάδης 2

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Ελευθεριάδης, Βέκη Δημητριάδης 2, Δημητριάδης, Καραπαναγιωτίδης , Κουτσομήτρος 17, Κέλογλου 1, Στόικος 19, Κουτούλας 6, Ανδρεόπουλος, Στάμος 16, Καμπάνταης 10.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Jr. NBA GREECE 2023

 

 

 

 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ (Κ15) ΕΚΑΣΘ 2023

 

 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Κ15) ΕΚΑΣΘ 2023

 

ΕΛΠΙΣ-Κ.Σ.ΓΕΦΥΡΑΣ 52-37
 
Νίκη για τους παμπαίδες της Ελπίδας με 52-37 απέναντι στην ομάδα της Γέφυρας. Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα καθώς η ομάδα μας ήταν ανώτερη από το πρώτο δεκάλεπτο και μετά, επιβάλλοντας το ρυθμό της και δείχνοντας την ανωτερότητά της απέναντι στην αντίπαλο ομάδα.
 
Δεκάλεπτα (08-09, 18-09, 16-06, 10-13)
 
ΕΛΠΙΣ ( ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ): ΚΑΛΕΝΔΕΡΗΣ 12, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 17(1) ΔΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 7, ΒΑΤΑΛΗΣ , ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ 8, ΚΩΛΕΤΤΑΣ 4, ΘΕΟΛΟΓΟΥ 12, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΤΑΝΑΚΙΔΗΣ , ΧΕΡΝΑΝΤΕ 5,ΜΕΚΧΤΣΙΑΝ, ΕΥΓΕΝΙΑΔΗΣ.
 
ΓΕΦΥΡΑ  (ΔΡΑΚΟΥΛΙΔΗΣ):  ΦΩΤΙΑΔΗΣ 11 (2), ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ 5, ΜΑΔΕΜΤΖΟΓΛΟΥ, ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ, ΨΙΛΙΤΕΛΗΣ 3,ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ 4, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 14(4).
ΕΛΠΙΣ - ΑΘΛΕΤΙΚΟ  98-28
 
Μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε το προπαιδικό της Ελπίδα, επί της Αθλέτικο. Το τελικό 98-28 είναι χαρακτηριστικό της διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Τα παιδιά του Γεροντίδη, δεν άφησαν από την αρχή κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα και προηγήθηκαν με 30-7, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στη δεύτερη περίοδο δε δέχθηκε ούτε πόντο! Εύκολη επικράτηση για τους μικρούς.
 
Δεκάλεπτα (30-7,18-00,27-10,23-11)
 
 
ΕΛΠΙΣ ( ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ): ΚΑΛΕΝΔΕΡΗΣ 35, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 14, ΔΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 13(1) ΒΑΤΑΛΗΣ 2, ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ 6(1), ΚΩΛΕΤΤΑΣ 8, ΘΕΟΛΟΓΟΥ 8, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 3, ΤΑΝΑΚΙΔΗΣ , ΧΕΡΝΑΝΤΕ 5,ΜΕΚΧΤΣΙΑΝ
 
ΑΘΛΕΤΙΚΟ (ΨΑΡΡΙΑΝΟΣ): ΖΑΪΚΟΣ 17(2), ΓΚΑΛΗΣ, ΟΥΖΟΥΝΗΣ 7, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ΜΕΝΕΞΕΣ ΣΤ., ΡΑΠΤΗΣ Π. 2, ΤΣΙΚΝΑΣ 2, ΡΑΠΤΗΣ Ε.,ΜΕΝΕΞΕΣ Κ.,ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ

ΚΟΥΦΑΛΙΑ- ΕΛΠΙΣ 55-59

 

Νίκη για την ομάδα μας μέσα στα Κουφάλια, με 55-59. Σε ένα παιχνίδι που οι μικροί δεν ξεκίνησαν καλά, κατάφεραν όμως μέσα στα επόμενα τρία δεκάλεπτα, σταδιακά να περάσουν μπροστά και με καλή άμυνα προς το τέλος του παιχνιδιού, να επικρατήσουν με +4.

 

Δεκάλεπτα (18-13,11-13,17-19,9-14)

 

ΚΟΥΦΑΛΙΑ (ΔΟΝΤΣΙΔΗΣ) ΠΑΠΠΑΣ 2, ΠΑΡΑΣΧΑΚΗΣ 4, ΜΙΧΑΛΤΣΙΔΗΣ 6, ΜΟΥΡΟΥΣΙΔΗΣ 6, ΜΙΣΣΙΟΥΔΗΣ 8, ΧΑΤΣΙΔΗΣ 6, ΤΣΑΓΚΑΛΟΣ, ΓΟΡΓΟΝΟΠΟΥΛΟΣ 3, ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΑΣ 4, ΜΥΛΩΝΑΣ 2, ΔΟΡΟΥΚΑΣ 4, ΓΕΩΡΓΙΟΥ 7 (1)

 

 

ΕΛΠΙΣ ( ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ)  ΚΑΛΕΝΔΕΡΗΣ 8, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 6, ΔΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 19, ΒΑΤΑΛΗΣ 2, ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ 6, ΚΩΛΕΤΤΑΣ 4, ΘΕΟΛΟΓΟΥ 14, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΝΑΚΙΔΗΣ , ΧΕΡΝΑΝΤΕΖ

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟΥ- ΕΛΠΙΔΑ 59-55

 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο κρίθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Ελπίδα και τον Γαλαξία Αδένδρου. Η ομάδα μας δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 59-55, καθώς στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, έμεινε πίσω χάνοντας κάποιες σημαντικές επιθέσεις και φεύγοντας μόνο με το βαθμό της συμμετοχής από το Άδενδρο. Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο με τη γηπεδούχο ομάδα να κρατάει ισχνό προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του και την ομάδα του Μάκη Γεροντίδη να μη καταφέρνει να ανεβάσει σε κατάλληλο σημείο την απόδοση της ώστε να πάρει τη νίκη.

 

 

Δεκάλεπτα: 15-9, 22-21, 40-35, 59-55

 

Διαιτητής: Γιαννάκης

 

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟΥ (Κουμαριάς): Παπακωνσταντίνου 7, Λιάλης, Χατζηαναγνώστης 8, Μπένας, Μπαλαμπουγιούκης Π. 22(1), Μπαλαμπουγιούκης Δ. 16 (2), Μπαιρακτάρης 6, Κασδερίδης Θεοφ., Φυδάνης, Κσδερίδης Θεοδ.,  Βογιατζής

 

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γεροντίδης): Μεκτσιάν, Καλενδέρης 17, Ιωαννίδης 13(1), Δημητρακόπουλος 12, Βατάλης 2, Γυμνόπουλος 2, Κωλεττας, Θεολόγου 9, Τανακίδης, Χερνάντεζ

ΕΛΠΙΔΑ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ 53-44

 

Με το δεξί ξεκίνησαν οι παμπαίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων που επικράτησαν με 53-44 του Αστέρα Σίνδου. Καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι μικροί του Μάκη Γεροντίδη έκαναν μια καλή αρχή και σκόρπισαν χαμόγελα με την όρεξη και τη διάθεση που είχαν για να παίξουν καλό μπάσκετ.



Διαιτητής
: Χατζίδου

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γεροντίδης-Καραμπίδης): Μεχτσιάν, Καλενδέρης 18, Ιωαννίδης 3, Δημητρακόπουλος 19, Βατάλης 2, Γυμνόπουλος, Ευγενιάδης, Κωλέττας, Θεολόγου 11, Μιχαλόπουλος, Τανακίδης, Χερνάντεζ.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ (Σαπλαχίδης-Σταυρακίδης): Ιωαννίδης 8(2), Νίτσα, Μπαρμπίδης 10, Παράσχος, Καρακασίδης 2, Τσέλης 4, Σταυρακίδης 6, Αντωνιάδης 12, Γεωργιάδης, Πουμπουρίδης, Τσάγγης, Γιαμούκης 2.