Μία διπλή έκπληξη περίμενε τον Πρόεδρο του ΑΣ Ελπίς Απόστολο Σταυρίδη το βράδυ της Παρασκευής 21/10 στο «Ι. Λεμονίδης», όπου οι αθλητές και αθλήτριες του ανδρικού και γυναικείου βόλεϊ του πρόσφεραν όχι μία, αλλά δύο τούρτες για τα γενέθλιά του, μαζί με τις θερμότερες ευχές!

Χρόνια Πολλά, Πρόεδρε!



Το εστιατόριο - πατσατζίδικο «Πάντερμος», που ξεχωρίζει για την σταθερή ποιότητα και για τα γευστικά πιάτα του, θα αποτελέσει για άλλη μία χρονιά υποστηρικτή της Ελπίδας Αμπελοκήπων, συμβάλλοντας στην προσπάθεια των ομάδων του συλλόγου για μία επιτυχημένη παρουσία στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η «Πάντερμος», που πρόσφατα έκλεισε 20 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και φημίζεται για τον πατσά που παρασκευάζει, ετοιμάζει καθημερινά μαγειρευτά φαγητά με τα καλύτερα υλικά και με σπιτική φροντίδα, στοιχεία που την έχουν καθιερώσει σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

«Στηρίζουμε και φέτος με χαρά την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ένα αθλητικό σωματείο που δίνει σωστές βάσεις στα παιδιά και αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή μας. Ως “Πάντερμος” θέλουμε να ενισχύουμε τέτοιες προσπάθειες. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα της Ελπίδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου», τόνισε η κυρία Γιώτα Περδίκη, η οποία έχει αναλάβει τη διαχείριση του εστιατορίου, έχοντας πάρει την σκυτάλη από τους γονείς της Ευθύμιο και Δήμητρα και συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση για τέταρτη γενιά!

«Η ΠΑΝΤΕΡΜΟΣ»
Διεύθυνση:
 Γρ. Κολωνιάρη 75
Τηλ. επικοινωνίας - Delivery: 2310 725838, 2310 720024, 6980 731151

 



Έναν νέο σημαντικό υποστηρικτή αποκτά ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων από τη φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς θα έχει στο πλευρό του ως Χορηγό του συλλόγου το κέντρο Φροντιστηριακής Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και ειδικότερα το νέο φροντιστήριο του ομίλου, στους Αμπελοκήπους!


Τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ προσφέρουν στους μαθητές και τις μαθήτριες της περιοχής μας τη δυνατότητα να έχουν φροντιστηριακή εκπαίδευση κορυφαίου επιπέδου, στηρίζοντας παράλληλα τη νεολαία μέσα από τη χορηγική συνεργασία με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, τον μεγαλύτερο αθλητικό «πνεύμονα» των Αμπελοκήπων!

Επιπλέον, οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας έχουν πρόσβαση σε ειδικές εκπτώσεις και προσφορές, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς 2022-2023!

Η ιδιοκτήτρια και Διευθύντρια Σπουδών του Φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στους Αμπελοκήπους, Λίνα Μιρζογιάν, εξέφρασε τη χαρά της για την έναρξη συνεργασίας με την Ελπίδα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: 
«Με μεγάλη ικανοποίηση εγκαινιάζουμε την επίσημη συνεργασία του φροντιστηρίου μας με τον ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων. Ως ιδιοκτήτρια και διευθύντρια σπουδών του Φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αμπελοκήπων, υπόσχομαι στήριξη κάθε μέλους του συλλόγου, αλλά και των τέκνων των στελεχών της Ελπίδας και των οικογενειών τους, σε επίπεδο φοίτησης.
Και αυτό γιατί τα παιδιά μας αξίζουν πάντα το καλύτερο! Τα παιδιά είναι η ελπίδα μας για το μέλλον! Οφείλουμε να τους εξασφαλίσουμε τις καταλληλότερες συνθήκες μάθησης για να αναπτυχθούν σωστά και να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους. 
Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τους μαθητές πάντα την καλύτερη εκπαίδευση, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα».
 


ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 76

Τηλ.: 2310 738188
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιnstagram: @diakrotima.ampelokipoi
Facebook: https://www.facebook.com/diakrotima.ampelokipoi.thessalonikis
Website (κεντρική σελίδα): https://www.diakrotima.gr/

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ δημιουργήθηκε το 1997 και έχει ως σταθερή φιλοδοξία την παροχή μαθημάτων φροντιστηριακής υποστήριξης στους μαθητές του, με μοναδικό στόχο τη μελλοντική τους επιτυχία! Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 24.500 μαθητές των Φροντιστηρίων έχουν διαβεί την πόρτα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ανώτερες και ανώτατες σχολές και έχουν γίνει καταξιωμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες.


Σήμερα, ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ διαθέτει 93 φροντιστήρια σε λειτουργία, 1.027 καθηγητές και διευθυντές σπουδών όλων των ειδικοτήτων και περίπου 12.500 μαθητές σε μέση ετήσια βάση, αποτελώντας τη μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.













Για τέταρτη διαδοχική χρονιά θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους η Ελπίδα Αμπελοκήπων και το “Bad HabitCoffee Drinks & More, το καφέ-μπαρ που αποτελεί σημείο αναφοράς στη Δυτική Θεσσαλονίκη και το οποίο θα προσφέρει και φέτος στον σύλλογό μας την στήριξη και την πολύτιμη χορηγία του!

Από το καλοκαίρι του 2019 μέχρι σήμερα, το “Bad Habit” ενισχύει την προσπάθεια των αθλητριών και αθλητών της Ελπίδας, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών που ήρθαν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και όσων πρόκειται να ακολουθήσουν μέσα στη νέα σεζόν 2022-2023!

Ο ιδιοκτήτης του “Bad Habit” και σταθερός υποστηρικτής του συλλόγου μας, Κοσμάς Καγκάνης, εξέφρασε τη χαρά του για την ανανέωση αυτής της σχέσης, μαζί με τις ευχές του προς τις ομάδες της Ελπίδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο:
«Όπως φαίνεται, Bad Habit και Ελπίδα θα πηγαίνουν σταθερά μαζί! Έχει χτιστεί μία αμοιβαία σχέση με τους ανθρώπους του συλλόγου, μας αγαπάνε και τους αγαπάμε και έχουμε άψογη συνεργασία σε όλους τους τομείς. Με εκφράζει ο τρόπος με τον οποίο οι διοικούντες της Ελπίδας βλέπουν τον αθλητισμό και είμαστε χαρούμενοι που βοηθάμε στο σημαντικό και σοβαρό έργο που επιτελούν.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες της Ελπίδας στη νέα αγωνιστική περίοδο, να είμαστε όλοι γεροί και να μπορέσουμε να βγάλουμε σε πέρας με επιτυχία και αυτή τη χρονιά, που θα είναι διαφορετική και δύσκολη τόσο για τον επιχειρηματικό τομέα όσο και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Μακάρι στο τέλος της σεζόν να χαιρόμαστε όλοι για την πρόοδο των αθλητών και αθλητριών της Ελπίδας και για την εξέλιξή τους μέσα από την σωστή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο».


Η
 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ “BAD HABIT” COFFEE DRINKS & MORE

Ένας παλιός αχυρώνας μετατράπηκε σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο με industrial ύφος στοχεύοντας να γίνει η πιο αγαπημένη “κακή συνήθεια” όλης της πόλης. Ένα σύγχρονο "μπαρ - σπίτι" διαμορφωμένο από άκρη σε άκρη να θυμίζει κάτι ανάμεσα σε βαγόνι τρένου και urban διαμέρισμα τριαντάρη σε ευρωπαϊκή μητρόπολη. Ιδανικό από το πρωί για καφέ και πρωινό, για ένα διάλειμμα από τη δουλειά ή ένα επαγγελματικό ραντεβού, ακόμα και για να διαβάσεις το βιβλίο σου συνοδεία με ένα αμερικανικό ή γαλλικό breakfast basket και μία κούπα εσπρέσο από την εξαιρετική ιδιωτική ποικιλία Illy, μέχρι αργά το βράδυ για ποτό.

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 18-20, στον παλιό Ερωτικό, Σταυρούπολη

Τηλ. επικοινωνίας: 2310 668330

Ακολουθήστε το Bad Habit στο Facebookhttps://www.facebook.com/badhabitskg/



Σας ανακοινώνουμε το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων, για το επταήμερο από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου μέχρι και την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου.

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Παρασκευή 07/10 (18:30, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς - Μακεδόνες Αξιού

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΑΝΔΡΕΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ «Κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ» (Ημιτελικός)
Παρασκευή 07/10 (21:00, Δ.Α.Κ. Πολίχνης «Αλ. Νικολαΐδης»): ΑΣ Ελπίς - Φοίνικας Πολίχνης

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΘ (Δ' όμιλος, 1η αγωνιστική)
Σάββατο 08/10 (17:30, Δ.Α.Κ. Σίνδου): ΑΕ Δέλτα - ΑΣ Ελπίς 2

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΕΦΗΒΟΙ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΘ (3η αγωνιστική)
Σάββατο 08/10 (18:00, Κ.Γ. ΒΑΟ): ΒΑΟ - ΑΣ Ελπίς

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΠΑΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (1η αγωνιστική)
Σάββατο 08/10 (18:00, PAOK Sports Arena - βοηθητικό): ΠΑΟΚ - ΑΣ Ελπίς

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Σάββατο 08/10 (18:30, Κ.Γ. Αλεξάνδρειας): ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - ΑΣ Ελπίς

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΘ (3η αγωνιστική)
Σάββατο 08/10 (20:00, Δ.Α.Κ. Αμπελοκήπων): ΑΣ Ελπίς - ΕΟ Σταυρούπολης

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΑΝΔΡΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (1η αγωνιστική)
Κυριακή 09/10 (17:00, Δ.Α.Κ. Ξάνθης): ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης - ΑΣ Ελπίς

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΠΑΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΘ (3η αγωνιστική)
Κυριακή 09/10 (17:00, Δ.Α.Κ. Αμπελοκήπων): ΑΣ Ελπίς - Πρωτέας Θεσσαλονίκης

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΘ (3η αγωνιστική)
Τετάρτη 12/10 (21:00, Κ.Γ. Σταυρού): Αριστοτέλης Σταυρού - ΑΣ Ελπίς

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (1η αγωνιστική)
ΑΣ Ελπίς: Ρεπό

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (1η αγωνιστική)
ΑΣ Ελπίς: Ρεπό

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΘ (Γ' όμιλος, 1η αγωνιστική)
ΑΣ Ελπίς 1: Ρεπό

Καλή επιτυχία σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας!




Σας ανακοινώνουμε το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων, για το επταήμερο από την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου μέχρι και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΠΑΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (3η αγωνιστική)
Παρασκευή 21/10 (21:30, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς - ΧΑΝΘ

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (3η αγωνιστική)
Σάββατο 22/10 (14:30, Σχολ. Ευκαρπίας): ΓΑΣ Ευκαρπίας - ΑΣ Ελπίς

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΘ (Γ' όμιλος, 3η αγωνιστική)
Σάββατο 22/10 (17:00, Κ.Γ. «Γ. Κατσάνης»): Ηρακλής 1908 - ΑΣ Ελπίς 1

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ PRE LEAGUE (1η αγωνιστική)
Σάββατο 22/10 (17:30, Κ.Γ. Βριλησσίων): ΦΟ Βριλησσίων - ΑΣ Ελπίς

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΕΦΗΒΟΙ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΘ (5η αγωνιστική)
Σάββατο 22/10 (19:30, Κ.Γ. Ελευθερίου): Πρωτέας Θεσσαλονίκης - ΑΣ Ελπίς

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΘ (5η αγωνιστική)
Σάββατο 22/10 (20:00, Δ.Α.Κ. Αμπελοκήπων): ΑΣ Ελπίς - Αετός Φιλύρου

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΘ (Δ' όμιλος, 3η αγωνιστική)
Κυριακή 23/10 (16:00, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς 2 - ΔΑΣΩ

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΑΝΔΡΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (3η αγωνιστική)
Κυριακή 23/10 (17:00, Δ.Α.Κ. Κομοτηνής): ΓΑΣ Κομοτηνή - ΑΣ Ελπίς

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΠΑΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΘ (5η αγωνιστική)
Κυριακή 23/10 (17:00, Δ.Α.Κ. Αμπελοκήπων): ΑΣ Ελπίς - ΑΣ Όλυμπος

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (3η αγωνιστική)
Τρίτη 25/10 (20:00, Ε.Α.Κ. Φοίνικα): ΑΕ Φοίνικα - ΑΣ Ελπίς

Καλή επιτυχία σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας!



Την ερχόμενη Δευτέρα (20/06) ξεκινά το φετινό Summer Volley Camp της Ελπίδας Αμπελοκήπων, το οποίο θα προσφέρει σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 13 ετών την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του βόλεϊ, να διασκεδάσουν και να μυηθούν στις αξίες του αθλητισμού!

Το Summer Volley Camp θα περιλαμβάνει έξι εβδομαδιαίες περιόδους, διάρκειας πέντε ημερών η καθεμία, ώστε κάθε αθλητής και αθλήτρια να επιλέξει το διάστημα που προτιμά, από τις 20 Ιουνίου έως τις 29 Ιουλίου.

Οι εγγραφές κάθε περιόδου θα γίνονται δεκτές το αργότερο μέχρι την Παρασκευή της εβδομάδας που θα προηγείται.
Πληροφορίες - εγγραφές: 6985 930500 (Αλέξανδρος Θεοδώσης, υπεύθυνος Ακαδημιών Βόλεϊ Ελπίδας).

Οι αθλητές-αθλήτριες παρακαλούνται να έχουν καθημερινά μαζί τους μία αλλαξιά ρούχων, καπέλο για προστασία από τον ήλιο, παγούρι με νερό και κολατσιό-δεκατιανό.

Το καθημερινό πρόγραμμα θα έχει ως εξής:
08:00 - 09:00: Ώρα άφιξης αθλητών-αθλητριών
09:00 - 13:00: Αθλητικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων, δεκατιανό, παρακολούθηση βίντεο αγώνων & θεωρίας
13:00 - 14:00: Ώρα αποχώρησης αθλητών-αθλητριών

Δηλώστε τώρα συμμετοχή - Σας περιμένουμε όλους κοντά μας!



Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και τα Κέντρα Σχολικής Μελέτης και εμπλουτισμού γνώσεων AFTER SCHOOL ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ανακοινώνουν επίσημα τη συνεργασία τους με τον αθλητικό σύλλογο Α.Σ. ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ.

Η συνεργασία των δύο φορέων θα είναι σε δύο επίπεδα:

-Στήριξη του αθλητικού συλλόγου οικονομικά, στο πλαίσιο των χορηγιών των ομάδων.

-Στήριξη κάθε μέλους του συλλόγου, αλλά και των τέκνων των εργαζομένων του και των οικογενειών τους, σε επίπεδο φοίτησης στο Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ.

Συγκεκριμένα για κάθε μέλος του Α.Σ. ΕΛΠΙΣ θα ισχύουν οι παρακάτω ειδικές προσφορές:

Μελέτη δημοτικού-Δωρεάν Εγγραφή & 15% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα

Μελέτη Γυμνασίου-Δωρεάν Εγγραφή & 20% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα

Α' Λυκείου - 30% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα

Β' Λυκείου - 30% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα

Γ' Λυκείου - 30% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα


ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 76

Τηλ.: 2310 738188
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιnstagram: @diakrotima.ampelokipoi
Facebook: https://www.facebook.com/diakrotima.ampelokipoi.thessalonikis
Website (κεντρική σελίδα): 
https://www.diakrotima.gr/








Με μεγάλη θλίψη και συγκίνηση πληροφορηθήκαμε την απώλεια του ιδρυτικού στελέχους του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, Πρόδρομου Σαρηκεχαγιά, ενός ανθρώπου που πρωταγωνίστησε στην γέννηση του συλλόγου μας, ενσαρκώνοντας τις αξίες, τα ιδανικά και την σκληρή προσπάθεια των νέων της εποχής του, οι οποίοι αναζήτησαν και βρήκαν υγιείς διεξόδους μέσα από τον αθλητισμό και την Ελπίδα.

Ο Πρόδρομος Σαρηκεχαγιάς γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1937 στη Δράμα. Ήταν το τέταρτο από τα έξι παιδιά μιας οικογένειας Μικρασιατών προσφύγων από την Καππαδοκία, η οποία πριν από το ξεκίνημα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη, σε μία παράγκα πίσω από τον Παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Η φτώχεια και η απουσία του πατέρα από το σπίτι τον υποχρέωσαν να εγκαταλείψει το σχολείο σε ηλικία μόλις οκτώ ετών, για να μάθει την τέχνη του μαραγκού, δουλεύοντας συγχρόνως για το μεροκάματο και την επιβίωση της οικογένειας. Σε ηλικία 19 ετών βρήκε δουλειά τηλεφωνητή στην Κλινική Ανδρεάδου, στην οδό Βενιζέλου και όταν γνώρισε τα παιδιά της γειτονιάς που έπαιζαν ποδόσφαιρο, άρχισε να τα προπονεί. Του γεννήθηκε έτσι η ιδέα να δημιουργήσει μία ποδοσφαιρική ομάδα, επειδή έβλεπε ότι οι μικροί ποδοσφαιριστές είχαν ταλέντο και δυνατότητες.

Μέσα από αυτή την συγκυρία ιδρύθηκε ο ΑΣ Ελπίς λίγα χρόνια αργότερα, το 1961, αλλά ο Πρόδρομος Σαρηκεχαγιάς δεν μπόρεσε να δει τον σύλλογο να εξελίσσεται και να μεγαλώνει όπως ονειρευόταν, επειδή το 1963 μετανάστευσε στην Αυστραλία ως εργάτης. Το αρχικό συμβόλαιο προέβλεπε να παραμείνει εκεί για δύο χρόνια, τελικά όμως έμεινε 23 ολόκληρα χρόνια: Άνοιξε δική του επιχείρηση, ένα εργοστάσιο με πόρτες - παράθυρα - κουφώματα, έφερε τη μητέρα και τα αδέρφια του να ζήσουν στο Περθ της Αυστραλίας και παντρεύτηκε το 1973 την Παναγιώτα Κασσιανός, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά.

Επαναπατρίστηκε τον Νοέμβριο του 1986 και εγκαταστάθηκε στο Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης, όπου έζησε μέχρι το τέλος, αποκτώντας πέντε εγγόνια από τις κόρες του. Άφησε την τελευταία του πνοή στις 4 Μαΐου 2022 από επιπλοκές της νόσου Covid-19, έπειτα από νοσηλεία δύο εβδομάδων στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» και μετά από μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. Είχε προλάβει, όμως, να διηγηθεί περίπου δύο μήνες νωρίτερα στον μικρότερο και συνονόματο εγγονό του, Πρόδρομο, την ιστορία για την ίδρυση της Ελπίδας, κρατώντας τη μνήμη ζωντανή για πάντα.

Ο ΑΣ Ελπίς εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Πρόδρομου Σαρηκεχαγιά, ο οποίος κληροδότησε στους νέους των Αμπελοκήπων τον σύλλογό μας. Όσο η Ελπίδα υπάρχει και υπηρετεί το αθλητικό ιδεώδες, θα τιμά και θα δικαιώνει τις προσπάθειες του εκλιπόντος και όλων εκείνων που εμπνεύστηκαν τη δημιουργία της.



Σας ανακοινώνουμε το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων, για το επταήμερο από την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου μέχρι και την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου.

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΘ (Γ' όμιλος, 2η αγωνιστική)
Σάββατο 15/10 (14:00, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς 1 - Πήγασος Πολίχνης

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΠΑΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (2η αγωνιστική)
Σάββατο 15/10 (14:30, Σχολ. Ευόσμου): ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΑΣ Ελπίς

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΘ (Δ' όμιλος, 2η αγωνιστική)
Σάββατο 15/10 (14:30, Σχολ. Ευκαρπίας): ΓΑΣ Ευκαρπίας - ΑΣ Ελπίς 2

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΘ (4η αγωνιστική)
Σάββατο 15/10 (18:30, Κ.Γ. Ευκαρπίας): ΠΣ Ευκαρπίας - ΑΣ Ελπίς

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (2η αγωνιστική)
Σάββατο 15/10 (20:00, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς - ΜΕΝΤ

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΠΑΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΘ (4η αγωνιστική)
Κυριακή 16/10 (13:00, Κ.Γ. Καλλιθέας): Ακαδημία Αθλέτικο - ΑΣ Ελπίς

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΑΝΔΡΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (2η αγωνιστική)
Κυριακή 16/10 (17:00, Δ.Α.Κ. Αμπελοκήπων): ΑΣ Ελπίς - ΚΑΟΧ Ευρώπη ’87

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (2η αγωνιστική)
Δευτέρα 17/10 (21:30, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς - ΠΑΟΚ

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΘ (4η αγωνιστική)
Τετάρτη 19/10 (20:30, Δ.Α.Κ. Αμπελοκήπων): ΑΣ Ελπίς - ΕΟ Σταυρούπολης

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΕΦΗΒΟΙ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΘ (4η αγωνιστική)
ΑΣ Ελπίς: Ρεπό

Καλή επιτυχία σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας!



Σας ανακοινώνουμε το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων, για το επταήμερο από την Πέμπτη 12 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 18 Μαΐου.

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΑΣΘ (7η αγωνιστική)
Σάββατο 14/05(13:45, Κ.Γ. Λαγυνών): ΚΣ Εθνικός Λαγυνών - ΑΣ Ελπίς

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Κ16: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΘ (4η αγωνιστική)
Σάββατο 14/05 (17:00, Δ.Α.Κ. Πολίχνης «Αλ. Νικολαΐδης»): Πήγασος Πολίχνης - ΑΣ Ελπίς

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (πλέι οφ, 10η αγωνιστική)
Σάββατο 14/05 (18:00, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς - ΦΓΣ Πρέβεζας

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΑΣΘ (7η αγωνιστική)
Σάββατο 14/05 (18:00, Ε.Α.Κ. Αμπελοκήπων): ΑΣ Ελπίς - ΑΣ Αστέρας Σίνδου

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΑΣΘ (7η αγωνιστική)
Κυριακή 15/05 (09:15, Κ.Γ. Επταπυργίου): Παναθλητικός - ΑΣ Ελπίς

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: 10ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET VOLLEY 3x3
Κυριακή 15/05 (επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου)

Καλή επιτυχία σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας!