Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων απευθύνει στους αθλητές, στις αθλήτριες, στους προπονητές και σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό του συλλόγου τις πιο θερμές ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Σήμερα η Ελλάδα γιορτάζει! Με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων στέλνει σε όλους τις θερμότερες ευχές του, με την προσδοκία ότι το παράδειγμα των αγωνιστών του 1821 θα μας χαρίσει έμπνευση, δύναμη και ψυχική ανάταση σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Χρόνια Πολλά Ελλάδα!


Μία «δική μας» οικογένεια, η οικογένεια ενός παιδιού που ανήκει στα τμήματα υποδομής του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, χτυπήθηκε με τον πιο σκληρό τρόπο από τη νόσο Covid-19, η οποία μέσα σε λίγες ώρες της στέρησε τρία αγαπημένα της πρόσωπα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο νεαρό μέλος του συλλόγου μας, που μέσα σε λίγες ώρες έχασε πατέρα, γιαγιά και προγιαγιά λόγω του κορωνοϊού και ευχόμαστε να βρει τη δύναμη για να αντέξει το χτύπημα της μοίρας.
Καλό κουράγιο εκ μέρους του συλλόγου μας και σε όλα τα υπόλοιπα συγγενικά πρόσωπα των εκλιπόντων.

Ας είναι αυτή η τελευταία απώλεια για τον σύλλογό μας και για όλη την αθλητική κοινότητα της Θεσσαλονίκης.

Ο κορωνοϊός μας απειλεί όλους! Γι' αυτό ας προσέχουμε όσο μπορούμε την υγεία μας και των δικών μας ανθρώπων: Φοράμε μάσκα, αποφεύγουμε τις περιττές μετακινήσεις, τηρούμε τις αποστάσεις και τα μέτρα ατομικής υγιεινής, για να αντέξουμε και να βγούμε δυνατοί από αυτή την πανδημία.

 

 Με αφορμή την συμπλήρωση εξήντα ετών από την ίδρυση της Ελπίδας Αμπελοκήπων (1961-2021), ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του συλλόγου Ζαχαρίας Νικολαΐδης ετοίμασε ένα ξεχωριστό λεύκωμα για τα τμήματα Βόλεϊ του συλλόγου, τη διαδρομή τους μέχρι σήμερα και τις πολλές επιτυχίες τους, με ιστορικά στοιχεία και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Το Λεύκωμα «Εξήντα χρόνια γεμάτα Ελπίδα» μπορείτε να το βρείτε στον σύνδεσμο (link):
https://online.fliphtml5.com/kxkcr/qgny/


Παράλληλα, απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους παλαιούς αθλητές και μέλη του συλλόγου, ώστε να μας βοηθήσουν να συμπληρώσουμε το φωτογραφικό αρχείο των προηγούμενων δεκαετιών. Επίσης, στόχος είναι κάποιες από αυτές να χρησιμοποιηθούν και στην έντυπη έκδοση του λευκώματος που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2021. 


Όσοι έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες από τη δράση των τμημάτων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, από το 1961 μέχρι και το 2010, παρακαλούνται να μας τις στείλουν στο
email aselpis@aselpis.gr ή να επικοινωνήσουν μαζί μας με μήνυμα στην σελίδα facebook του Συλλόγου, ώστε να εμπλουτίσουμε το αρχείο και να αναδείξουμε την συνεισφορά κάθε γενιάς αθλητών στην πορεία της Ελπίδας Αμπελοκήπων από τη γέννησή της ως σήμερα. 
Το μεγάλο έπαθλό του παρέλαβε ο νικητής της φετινής λαχειοφόρου αγοράς του ΑΣ Ελπίς, ο οποίος αναδείχθηκε μέσα από την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 3ης Νοεμβρίου.


Ο κύριος Μάκης Πατίκας προσκόμισε τον τυχερό λαχνό με τον αριθμό 46422 στα γραφεία του συλλόγου μας, όπου ο εκπρόσωπος του ΑΣ Ελπίς, Άγγελος Ταλαμπίρης, τον συνεχάρη και του παρέδωσε την επιταγή των 1.000 ευρώ.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όλα τα μέλη της οικογένειας του συλλόγου μας, που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια στηρίζοντας μέσω της αγοράς λαχνών την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Με διαφορετικό τρόπο, λόγω της πανδημίας και των υγειονομικών μέτρων που επιβάλλεται να τηρούμε όλοι για την προστασία από τη νόσο Covid-19, πραγματοποιήθηκε φέτος η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του συλλόγου, με επικεφαλής τον πρόεδρο Απόστολο Σταυρίδη, βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης», σε μία λιτή εκδήλωση που αναγκαστικά δεν θύμιζε σε τίποτε τις μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις των περασμένων ετών, αλλά έστειλε το μήνυμα ότι η Ελπίδα Αμπελοκήπων παραμένει «ζωντανή» και δυνατή, έτοιμη να επανέλθει στην κανονικότητα και στην αθλητική δράση, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Σε κάθε ένα από τα τμήματα του συλλόγου αντιστοιχούσε από ένα κομμάτι της βασιλόπιτας, με τυχερές τις ακαδημίες βόλεϊ των αγοριών, στο κομμάτι των οποίων έπεσε το φλουρί.

Ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία και ασφάλεια, καθώς και την ταχύτερη δυνατή επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους, για όλα τα αγόρια και κορίτσια του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, αλλά και για όλους ανεξαιρέτως τους εκπροσώπους του ελληνικού αθλητισμού!

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων εκφράζει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον στον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου, ο οποίος πληροφορηθήκαμε ότι βρέθηκε θετικός στη νόσο Covid-19, χωρίς ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει κάποια ανησυχία.

Εκπρόσωποι του συλλόγου μας επικοινώνησαν με τον κ. Κυρίζογλου για να του ευχηθούν «περαστικά» και να του εκφράσουν την συμπαράστασή μας.

Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μπορέσει πολύ σύντομα ο Δήμαρχός μας να επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά του!

Μένουμε Ασφαλείς, τηρούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, κρατάμε τις κοινωνικές αποστάσεις και τους κανόνες ατομικής υγιεινής και αθλούμαστε ατομικά, προσέχοντας την υγεία μας και την υγεία των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω μας!


Οι αρχηγοί των ομάδων ανδρών-γυναικών βόλεϊ και μπάσκετ του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων έστειλαν τις δικές τους ξεχωριστές ευχές σε όλη την οικογένεια του συλλόγου και όχι μόνο, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

Ο Θοδωρής Μάρτσης εκ μέρους του ανδρικού βόλεϊ, η Σίσσυ Αποστολίδου από το γυναικείο βόλεϊ και ο Αργύρης Δημάκης από πλευράς της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, ευχήθηκαν Καλές Γιορτές σε όλους και σύντομα να γίνει πραγματικότητα η ασφαλής επιστροφή όλων των τμημάτων στους αγωνιστικούς χώρους!

Το βίντεο με τις ευχές του Θοδωρή Μάρτση:

 

Το βίντεο με τις ευχές της Σίσσυς Αποστολίδου:

 

Το βίντεο με τις ευχές του Αργύρη Δημάκη:Ο κάτοχος του λαχνού με αριθμό 46422 είναι ο μεγάλος νικητής στη λαχειοφόρο αγορά του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, κερδίζοντας ένα υπέροχο ταξίδι αξίας 1.500 ευρώ, ή εναλλακτικά το ποσό των 1.000 ευρώ σε χρήματα, εφόσον το επιλέξει.

Ο μεγάλος τυχερός αναδείχθηκε μέσα από την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της Τρίτης 3 Νοεμβρίου, συμπίπτοντας με τον πρώτο αριθμό της κλήρωσης.


Ο λαχνός υπ' αριθμόν 46422 ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν πωληθεί από την αθλήτρια του γυναικείου βόλεϊ Χριστίνα Πατίκα. Πλέον θα περιμένουμε από τον νικητή να επικοινωνήσει με τα γραφεία του συλλόγου για να μπορέσει να παραλάβει το δώρο του!

Συγχαίρουμε τον τυχερό της κλήρωσης και ευχαριστούμε όλα τα μέλη της οικογένειας του ΑΣ Ελπίς που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια στηρίζοντας τον σύλλογό μας!Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2021, με υγεία και δημιουργικότητα, καθώς και γρήγορη, ασφαλή επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους! 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

🎄 🌟 ❄️ 🎁 🎅Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων σας ενημερώνει ότι αύριο, Τρίτη 3 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του συλλόγου μας, η οποία είχε προγραμματιστεί για τον περασμένο Μάιο αλλά πήρε παράταση λόγω των μέτρων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της νόσου Covid-19.

Το μεγάλο έπαθλο της λαχειοφόρου αγοράς μας θα κερδίσει ο λαχνός που θα συμπίπτει με τον πρώτο αριθμό στην αυριανή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου.

Στην κλήρωση θα συμμετάσχουν και όσοι λαχνοί είχαν πωληθεί πριν από την αναβολή της λαχειοφόρου αγοράς. Αντίθετα, δεν θα συμμετάσχουν οι λαχνοί που είναι σε εκκρεμότητα και δεν έχουν τακτοποιηθεί.


Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της οικογένειας του ΑΣ Ελπίς που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια στηρίζοντας τον σύλλογό μας.