Επιτυχημένο ήταν το ξεκίνημα των Νεανίδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων στη β' φάση του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 της ΕΠΕΣΘ, καθώς κέρδισαν με 3-1 σετ τον ΑΣΚ Λαγκαδά στο «Ι. Λεμονίδης».

Η ομάδα του Γιώργου Κοτόρτση δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο πρώτο σετ, το οποίο κατέκτησε με χαρακτηριστική άνεση, αλλά στην συνέχεια χαλάρωσε και σε συνδυασμό με την πίεση του σέρβις από τον Λαγκαδά βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, για να ισοφαριστεί έτσι σε 1-1, παραχωρώντας σετ για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.
Ωστόσο, η Ελπίδα αντέδρασε όπως έπρεπε και επέβαλε τον ρυθμό της στα επόμενα σετ, για να φτάσει τελικά στην επικράτηση και να ξεκινήσει με «τρίποντο» την προσπάθειά της στη γ' φάση. Καθοριστική ήταν η συμβολή της Αλεξίας Τσιουκάλα, η οποία μπήκε ως αλλαγή αλλά έδωσε ανάσα στην ομάδα με τον ψυχισμό της και την σταθερότητά της.

Τα σετ: 25-10, 14-25, 25-15, 25-12.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Παπαδοπούλου, Αρμουτσή, Πατίκα, Σουπιώνη, Παπαγρηγορίου, Πυργιώτη / Στεργιάκη (λ), Ιασωνίδου (λ), Πέιου, Δουμπάρατζη, Γκουγκουτούδη, Στάικου, Τσιουκάλα, Κολιού.

ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ: Τερζίδου, Σέρτη, Ιωαννίδου, Γιαννάτη, Σεκιολλάρι, Μουράτι / Νερσέσοβα (λ), Μάρκου (λ), Βεργή, Πουρνάρα, Κατσάνου, Κασαπίδου.




Η ΕΠΕΣΘ γνωστοποίησε το πρόγραμμα αγώνων της Β’ Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 (πρώην Νεανίδων) της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Η ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων θα συμμετάσχει στον Β' Όμιλο, όπου θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της τη Δευτέρα 02/12 υποδεχόμενη τον ΑΣΚ Λαγκαδάς και θα τις ολοκληρώσει τη Δευτέρα 20/01, δίνοντας συνολικά πέντε αγώνες.

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό αγωνιστικό πρόγραμμα της Β’ Φάσης των Κοριτσιών Κ20 (πρώην Νεανίδων)

 

 

Την τέταρτη "καθαρή" νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις πήρε η ομάδα Νεανίδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που κέρδισε τον ΑΣΚ Λαγκαδά με 3-0 σετ για το πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ20 της ΕΠΕΣΘ.

Ο προπονητής της Ελπίδας χρησιμοποίησε τη βασική ομάδα των νεανίδων στο πρώτο σετ, δίνοντας στα δύο επόμενα την ευκαιρία στις κορασίδες που συμπλήρωναν την αποστολή και ήρθαν από τον πάγκο, ολοκληρώνοντας χωρίς απώλειες το έργο των συμπαικτριών τους.

Τα σετ: 25-08, 25-21, 25-20.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Πατίκα, Σουπιώνη, Παπαγρηγορίου, Πυργιώτη, Τσιουκάλα, Αρμουτσή / Ιασωνίδου (λ), Στεργιάκη (λ), Στάικου, Κολιού, Πέιου, Γκουγκουτούδη, Δουμπάρατζη.

ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ: Γιαννάτη, Μουράτι, Τερζίδου, Πουρνάρα, Ζεκιολλάρι, Σέρτη / Νερσέσοβα (λ), Ιωαννίδου, Δάνα.



Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΕΣΘ η κλήρωση της Β' Φάσης του πρωταθλήματος Κ20 Κοριτσιών. Σύμφωνα με αυτήν, προέκυψαν οι εξής δύο όμιλοι:

Α' Όμιλος: Ηρακλής, Ηρακλής Γέφυρας, ΠΑΟΚ, Αίας Ευόσμου, Ζέφυρος, Άρης.
Β' Όμιλος: ΑΣ Ελπίς, Ν. Βότσης, Πειραματικό, Απόλλων Καλαμαριάς, ΧΑΝΘ, ΑΣΚ Λαγκαδάς.
Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα προκριθούν στο Final Four.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της Ελπίδας Αμπελοκήπων:

1η αγ.: ΑΣ Ελπίς - ΑΣΚ Λαγκαδάς (Δευτέρα 02/12)
2η αγ.: ΑΣ Ελπίς - Ν. Βότσης (Δευτέρα 09/12 ή Τρίτη 10/12)
3η αγ.: Πειραματικό - ΑΣ Ελπίς (Δευτέρα 16/12 ή Τρίτη 17/12)
4η αγ.: ΑΣ Ελπίς - Απόλλων Καλαμαριάς (Δευτέρα 13/01 ή Τρίτη 14/01)
5η αγ.: ΧΑΝΘ - ΑΣ Ελπίς (Δευτέρα 20/01 ή Τρίτη 21/01)


Ακόμα πιο ξεκούραστα από τις δύο προηγούμενες νίκες ήρθε για τις Νεανίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων η τρίτη επικράτηση σε ισάριθμα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ20 της ΕΠΕΣΘ. Απέναντι στην αξιόμαχη γηπεδούχο ομάδα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, οι "πράσινες" κέρδισαν με 3-0 σετ, κρατώντας τις αντιπάλους τους σε μονοψήφιο αριθμό πόντων, χάρη στην πίεση που άσκησαν από τη γραμμή των 9 μέτρων.
 
Ο προπονητής της ομάδας μας είχε έτσι την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες, για άλλη μια φορά.

Τα σετ: 09-25, 08-25, 09-25.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Δ. Αθανασιάδης): Περχανίδου, Βίτσιου, Παλντιμτζή, Κάλφα, Βολουδάκη, Μαλακοπούλου, Καραφώτη, Ασλιχανίδου, Κουλαουζίδου, Ψαρού, Χριστοδουλίδου, Λέφα, Γαϊτανίδου -λ, Κολωνιάρη -λ.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Θ. Κολεσιώτης): Πατίκα, Σουπιώνη, Παπαγρηγορίου, Πυργιώτη, Παπαδοπούλου, Αρμουτσή, Στάικου, Κολιού, Πέιου, Γκουγκουτούδη, Δουμπάρατζη, Τσιουκάλα, Ιασωνίδου -λ, Στεργιάκη -λ.





Με την έβδομη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες, χωρίς να παραχωρήσουν σετ σε κανέναν από αυτούς, ολοκλήρωσαν οι Νεάνιδες της Ελπίδας την α' φάση του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 της ΕΠΕΣΘ. Η αυλαία έπεσε στο ΔΑΚ Χαλάστρας, όπου η ομάδα μας επικράτησε επί του γηπεδούχου Καμπανιακού με το «γνώριμο» 3-0 σετ.

Οι «πράσινες» είχαν εξασφαλίσει από την προηγούμενη εβδομάδα την πρόκριση στη β’ φάση, η κλήρωση της οποίας θα γίνει αύριο (Τετάρτη 27/11) στις 14:00. Για άλλη μία φορά, ο προπονητής μας μπόρεσε να χρησιμοποιήσει όλα τα παιδιά που είχε στη διάθεσή του και να δώσει χρόνο συμμετοχής και στις κορασίδες που συμπλήρωναν την αποστολή.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το παιχνίδι τελείωσε με το σέρβις της Παπαγρηγορίου, η οποία πήγε στη θέση του σέρβις στο 9-11 και παρέμεινε εκεί μέχρι τη λήξη του αγώνα (9-25).

Τα σετ: 06-25, 16-25, 09-25.

ΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Μπέγκα, Μητροπούλου, Ρίσκου, Μερτζιάνη, Μαργαριτοπούλου, Ευ. Παπαδοπούλου / Γραμματίκη (λ), Πιάρα (λ), Κουκουρδή, Γούσιου, Σωτηριάδου, Ζαβαροπούλου, Αν. Παπαδοπούλου, Μπαϊμάκη.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Τσιουκάλα, Αρμουτσή, Πατίκα, Σουπιώνη, Παπαγρηγορίου, Πυργιώτη / Στεργιάκη (λ), Ιασωνίδου (λ), Δαμιανίδου, Γκουγκουτούδη, Στάικου, Δουμπάρατζη.

Με άνεση ξεπέρασαν οι Νεανίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων άλλο ένα εμπόδιο, κερδίζοντας τους Μακεδόνες Αξιού με 3-0 σετ για τη 2η αγωνιστική της α' φάσης του πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 25-07, 25-11, 25-13.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γ. Γεωργιάδης): Πατίκα, Σουπιώνη, Παπαγρηγορίου, Πυργιώτη, Παπαδοπούλου, Αρμουτσή (Ιασωνίδου -λ, Στεργιάκη -λ, Στάικου, Κολιού, Πέιου, Γκουγκουτούδη, Δουμπάρατζη, Τσιουκάλα).

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ (Α. Κοντογιάννης): Βούκα, Μαυρίδου, Ηλιάδη, Παπάζη, Γιακουμή, Παντελή, Ε. Μπορμπόκη, Παπαδοπούλου, Γκαρά (Δαμιαλή -λ,  Καμανά -λ).

Το εισιτήριο για τη β' φάση του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 της ΕΠΕΣΘ σφράγισαν και τυπικά οι Νεάνιδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, πετυχαίνοντας την έκτη συνεχόμενη νίκη τους με 3-0 σετ, με «θύμα» αυτή τη φορά τον Ζέφυρο.

Η ομάδα μας θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για την α' φάση την ερχόμενη Δευτέρα (25/11), ως φιλοξενούμενη του Καμπανιακού.

Τα σετ: 25-10, 25-09, 25-15 (διάρκεια: 51').

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Παπαδοπούλου, Αρμουτσή, Πατίκα, Σουπιώνη, Παπαγρηγορίου, Πυργιώτη / Στεργιάκη (λ), Ιασωνίδου (λ), Στάικου, Τσιουκάλα, Κολιού, Πέιου, Δουμπάρατζη, Γκουγκουτούδη.

ΖΕΦΥΡΟΣ: Μπλέτσου, Χριστοδούλου, Μαγαλιού, Ρέκλου, Σταμπουλίδου, Λινάρδου / Ζγουρή (λ), Αξιλιθιώτη, Γλαράκη, Μπουρούνη.

Εντυπωσιακές ήταν οι Νεανίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων στην αυλαία του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 της ΕΠΕΣΘ. Η αναμέτρηση με τον ΣΑ Πειραματικού αποτέλεσε παράσταση για έναν ρόλο, καθώς όλα τα κορίτσια της Ελπίδας παρουσιάστηκαν σε καταπληκτική βραδιά και έφτασαν σε άνετη επικράτηση με 3-0 σετ, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να ασκεί καθήκοντα προπονητή της ομάδας.

Τα σετ: 25-13, 25-08, 25-14.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γ. Γεωργιάδης): Πατίκα, Σουπιώνη, Παπαγρηγορίου, Πυργιώτη, Παπαδοπούλου, Αρμουτσή (Ιασωνίδου -λ, Στεργιάκη -λ, Γκουγκουτούδη, Δουμπάρατζη).

Το "5 στα 5" έκαναν οι Νεάνιδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, στην α' φάση του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 της ΕΠΕΣΘ, περνώντας νικηφόρα και από το ΔΑΚ Αγίου Παύλου, όπου κέρδισαν τον τοπικό Κεραυνό με 3-0 σετ.

Ήταν άλλη μία βραδιά χωρίς σασπένς για τα κορίτσια της Ελπίδας, με τον προπονητή να βρίσκει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ξανά όλες τις μικρότερες αθλήτριες, που ανήκουν στην κατηγορία Κορασίδων.

Τα σετ: 18-25, 18-25, 13-25.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ: Βυζαρέλη, Γκαμπράνη, Ζαγκότη, Καρακασίδου, Χριστοφορίδη, Γρεπινιώτη / Ζαρμακούπη (λ), Αλεξάκη (λ), Τάγκου, Καραϊσκάκη, Μπατσίδου, Καραγιαννίδου, Πρατσίδου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Πέιου, Γκουγκουτούδη, Στάικου, Τσιουκάλα, Παπαγρηγορίου, Πυργιώτη / Ιασωνίδου (λ), Δαμιανίδου, Δουμπάρατζη, Κουζελόγλου, Κολιού, Συμεωνίδου, Σωτηριάδου.

 

Η ΕΠΕΣΘ γνωστοποίησε το πρόγραμμα αγώνων της Α’ Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 (πρώην Νεανίδων) της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Η ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων θα συμμετάσχει στον Α’ Όμιλο, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου υποδεχόμενη τον ΣΑ Πειραματικού ΣΠΘ, ενώ θα τις ολοκληρώσει τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου.

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό αγωνιστικό πρόγραμμα της Α’ Φάσης των Κοριτσιών Κ20 (πρώην Νεανίδων)