Οι σημαντικές απουσίες παικτριών στοίχισαν ακριβά στις Νεάνιδές μας, που δεν κατάφεραν να προκριθούν στο φετινό Final Four της ΕΠΕΣΘ, μετά την ήττα τους στον δεύτερο αγώνα με τον Ναύαρχο Βότση, παρά το πολύ καλό ξεκίνημά τους.

Τα σετ:
3-1 (07-25, 25-11, 25-19, 25-21).

ΑΠΣ Ν. ΒΟΤΣΗΣ:
Ικά, Μπουκουβάλα, Κιοσκέρογλου, Κλ. Ασβεστά, Σπανούδη, Πιτσιγκώνη, Βελλίκη, Θεοδωρίδου, Βαλάση (λ), Καρακαβίδου, Αποστόλου, Αθ. Ασβεστά (λ).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ:
Τσιουκάλα, Παπαθανασίου, Σιάκη (λ), Παπαδοπούλου, Γκιζάρη, Σεπέρα, Πασενίδου, Μποζαλατζή (λ), Μιχαηλίδου, Παράσχου, Ταυλίκου.



Η τύχη δεν χαμογέλασε στις Νεάνιδες της Ελπίδας στην πρώτη αναμέτρηση με τον Ναύαρχο Βότση για τη Β' Φάση του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ. Σε ένα ματς με πολλές ανατροπές, η ομάδα μας λύγισε στο τάι μπρέικ, παίζοντας χωρίς την Τσιουκάλα που έλειψε λόγω τραυματισμού. Πλέον οι αθλήτριές μας θα στοχεύσουν στη νίκη-ισοφάριση, την ερχόμενη Δευτέρα (18/12) στο κλειστό του Βότση.

Τα σετ: 2-3 (23-25, 25-19, 19-25, 25-13, 08-15).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Παράσχου, Γκόγκου, Παπαθανασίου, Παπαδοπούλου, Κυρκοπούλου, Μιχαηλίδου / Σιάκη (λ), Μποζαλατζή (λ), Γκιζάρη, Δουλάκη, Σεπέρα, Πασενίδου, Ταυλίκου.

ΑΠΣ Ν. ΒΟΤΣΗΣ: Κλ. Ασβεστά, Βελλίκη, Χαλκίδη, Θεοδωρίδου, Καρακαβίδου, Αποστόλου / Βαλάση (λ), Αθ. Ασβεστά (λ), Πιτσιγκώνη, Ικά, Μπουκουβάλα.



Ήττα για τις Νεάνιδες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στο κλειστό του "Κλεάνθης Βικελίδης", όπου έχασαν με 3-0 σετ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ, αν και η ομάδα μας άξιζε σαφώς ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αφού τόσο το δεύτερο όσο και το συγκλονιστικό τρίτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες. 

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-23, 31-29).

ΑΣ ΑΡΗΣ: Κολτσίδα, Χωριάτη, Βολανάκη, Βούλγαρη, Φετφατσίδη, Εξαδάκτυλου / Μαξιμιάδου (λ), Κανελλοπούλου (λ), Παντελίδου, Αβραμίδου, Παπαδοπούλου, Χατζηγιάννη.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Παράσχου, Γκόγκου, Παπαθανασίου, Δουμπάρατζη, Κυρκοπούλου, Τσιουκάλα / Σιάκη (λ), Μποζαλατζή (λ), Παπαδοπούλου, Μιχαηλίδου, Γκιζάρη.

Πέρασαν νικηφόρα από την Πολίχνη οι Νεάνιδες της Ελπίδας, κερδίζοντας τον Πήγασο με 3-0 σετ στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Α’ φάσης του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ. Η ομάδα μας εξασφάλισε έτσι τη 2η θέση του ομίλου της και θα αντιμετωπίσει τον 3ο του Β' ομίλου Ναύαρχο Βότση με πλεονέκτημα έδρας, με στόχο να πετύχει δύο νίκες ώστε να συνεχίσει την πορεία της στη διοργάνωση με το βλέμμα στο Final Four.

Τα σετ: 0-3 (21-25, 21-25, 23-25).

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ: Παπαδοπούλου (λ), Παυλίδη, Μήνου, Χριστοδούλου, Ζήρνα, Τσακίρη, Κωνσταντινίδου, Κάππα, Τζέκου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Τσιουκάλα, Παπαθανασίου, Σιάκη (λ), Παπαδοπούλου, Κυρκοπούλου, Γκιζάρη, Σεπέρα, Δουμπάρατζη, Πασενίδου, Γκόγκου, Μποζαλατζή (λ), Μιχαηλίδου, Παράσχου, Ταυλίκου.













Με το δεξί μπήκαν οι Νεάνιδες της Ελπίδας στο πρωτάθλημα βόλεϊ της ΕΠΕΣΘ, κερδίζοντας στην πρεμιέρα τον Ηρακλή με 3-0.

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-20, 25-23).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κουτουνίδης / Παραφέστας): Τσιουκάλα, Δουλάκη, Δουμπάρατζη, Παπαδοπούλου, Σιάκη (λ), Παράσχου, Σεπέρα, Παπαθανασίου, Ταυλίκου, Κυρκοπούλου, Γκιζάρη, Πασενίδου, Μποζαλατζή (λ), Μιχαηλίδου.

ΝΓΣΘ ΗΡΑΚΛΗΣ (Τζιουμάκας / Χρυσομαλλίδης): Λουκά, Τζήκα, Μπέτι, Γιαννούλη, Μιλή, Αθανασιάδου, Μυλοπούλου, Σιχλετίδη, Εσιπέκογλου, Κοκκίνη, Σφακιανάκη, Γεωργιάδου, Τζέτζη, Φραγκανέστη.







Δύο εξαιρετικά σετ δεν ήταν αρκετά για να χαρίσουν τη νίκη στις Νεάνιδες της Ελπίδας απέναντι στους Μακεδόνες Αξιού, σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε στο τάι μπρέικ υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας. Οι "πράσινες" προηγήθηκαν στα σετ, αλλά η κατάληξη δεν ήταν η ιδανική, σε ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές.
Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, η ομάδα μας παραμένει στη 2η θέση του Α' Ομίλου και θα τη διατηρήσει με νίκη στο εκτός έδρας ματς με τον Πήγασο Πολίχνης για την τελευταία αγωνιστική.

Τα σετ: 2-3 (25-15, 24-26, 21-25, 25-15, 09-15).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Τσιουκάλα, Σιάκη (λ), Παπαδοπούλου, Κυρκοπούλου, Γκιζάρη, Καϊτετζίδου, Σεπέρα, Πασενίδου, Γκόγκου, Μποζαλατζή (λ), Μιχαηλίδου, Παράσχου, Δουλάκη, Ταυλίκου.

ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ: Βαγγελοπούλου (λ), Ν. Πουλιάκη (λ), Χ. Πουλιάκη, Νικηφόρου, Βούκα, Γκίκα, Καλογιάννη, Λιάκου, Γούσιου, Δαμπάλη, Κουτρούτσιου, Κιρίλοβα.



Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Α' Φάσης του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 (Νεανίδων) της ΕΠΕΣΘ, με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελπίδας να έχει ως εξής:

1η αγωνιστική (23/10): ΑΣ Ελπίς - Ηρακλής
2η αγωνιστική (30/10): Άρης - ΑΣ Ελπίς
3η αγωνιστική (06/11): Ρεπό
4η αγωνιστική (13/11): ΑΣ Ελπίς - Πειραματικό
5η αγωνιστική (20/11): Ιωνικός - ΑΣ Ελπίς
6η αγωνιστική (27/11): ΑΣ Ελπίς - Μακεδόνες Αξιού
7η αγωνιστική (04/12): Πήγασος Πολίχνης - ΑΣ Ελπίς



Με άλλη μία νίκη συνέχισαν οι Νεάνιδες της Ελπίδας την πορεία τους στην Α' Φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ, ξεπερνώντας χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το εμπόδιο του γηπεδούχου Ιωνικού Ιωνίας, οι αθλήτριες του οποίου κατέβαλαν τη δική τους φιλότιμη προσπάθεια.

Τα σετ: 0-3 (18-25, 09-25, 16-25).

ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ: Τσομπανίδου, Τσάτσα, Γεωργιάδου, Μπεκίρι, Βισάρ, Β. Κέλνερ, Αθανασιάδου, Ιορδαμλή, Ν. Κέλνερ, Τσάκα, Τσομπανοχρήστου (λ), Μαραγκού, Κολάτσι (λ), Τουλκιαρίδου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Τσιουκάλα, Παπαθανασίου, Σιάκη (λ), Παπαδοπούλου, Κυρκοπούλου, Γκιζάρη, Σεπέρα, Πασενίδου, Γκόγκου, Μποζαλατζή (λ), Μιχαηλίδου, Παράσχου, Δουλάκη, Ταυλίκου.



Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση της 15χρονης Κωνσταντίνας Μιχαηλίδου από τον Περσέα, ενός ακόμη σπουδαίου ταλέντου που προστίθεται στο δυναμικό των ομάδων Νεανίδων και Κορασίδων του συλλόγου. 

Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε το 2008, έχει ύψος 1.79 και έμαθε βόλεϊ στην ομάδα του Περσέα. Κλήθηκε στο κλιμάκιο της ΕΠΕΣΘ και σε προπονήσεις της προεθνικής Παγκορασίδων, ενώ συμμετείχε και στο Διακλιμακιακό τουρνουά. Επίσης διακρίθηκε στο φετινό Final Four Κ17 με τον Περσέα. 

Σχετικά με τη μεταγραφή της η νεαρή ακραία δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Περσέα, τον προπονητή Γιώργο Κοτόρτση και τις συναθλήτριες μου για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε. Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στην Ελπίδα, ξέρω οτι με περιμένει σκληρή δουλειά και θέλω να βοηθήσω στην επίτευξη αυτών των στόχων. Ευχαριστώ το νέο μου σύλλογο για την ευκαιρία που μου δίνει». 

Καλωσορίζουμε την Κωνσταντίνα Μιχαηλίδου στην οικογένεια της Ελπίδας και της εύχεται μία πετυχημένη αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές όμορφες στιγμές. Επίσης, ευχαριστούμε τον Περσέα για την συνεργασία στην πραγματοποίηση της μεταγραφής. 







Επέστρεψαν στην "κανονικότητα" των νικηφόρων αποτελεσμάτων οι Νεάνιδες της Ελπίδας, κερδίζοντας το Πειραματικό με 3-0 σετ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της ΕΠΕΣΘ και κλείνοντας την άτυχη παρένθεση του αγώνα με τον Άρη. Ο προπονητής μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής, δίνοντας και στις 14 παίκτριες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

Τα σετ:
25-20, 25-20, 25-17.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κουτουνίδης - Παραφέστας):
Μιχαηλίδου, Γκόγκου, Παπαθανασίου, Παράσχου, Κυρκοπούλου, Τσιουκάλα / Σιάκη (λ), Μποζαλατζή (λ), Παπαδοπούλου, Γκιζάρη, Ταυλίκου, Δουλάκη, Πασενίδου, Σεπέρα.

ΣΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ (Δράμπας - Χριστόπουλος): Γεωργιάδου, Σιάμου, Παπαδοπούλου, Κυριαζή, Ζιούπα, Γαζέα / Μεργιανιώτη (λ), Μεϊμαρίδου (λ), Κακλή, Τριανταφύλλου, Κωστάρα, Φωτοπούλου.

Την 4η θέση κατέλαβαν οι Νεάνιδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων στο Φάιναλ Φορ Κ20 της ΕΠΕΣΘ, στο οποίο ολοκλήρωσαν την παρουσία τους με ήττα 3-0 σετ από τον Αίαντα Ευόσμου, για την 3η και τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης στη Μίκρα.

Η κόπωση από τον χθεσινοβραδινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ που κρίθηκε στο τάι μπρέικ, σε συνδυασμό με την απογοήτευση έπειτα από τον αποκλεισμό από τα προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, δεν επέτρεψε στην ομάδα μας να δείξει το καλό της πρόσωπο και να διεκδικήσει τη νίκη και το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο κέρδισε τελικά ο Αίας.

Παρόλα αυτά, οι αθλήτριές μας είναι άξιες συγχαρητηρίων για την συνολική προσπάθειά τους και για τις μάχες που έδωσαν απέναντι σε όλες τις αντιξοότητες.

Τα σετ: 3-0 (25-19, 25-21, 25-21).

ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Βαγγέλης): Σταυροπούλου, Στάικου, Σαββίδου, Σπανού, Θεοδοσίου, Ρέντζου, Σαουλίδου (λ), Κλειδωνιάρη.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γεωργιάδης): Δουμπάρατζη, Γκιζάρη Σ., Παράσχου, Τσιουκάλα, Παπαθανασίου, Μανικάκη, Σιάκη (λ), Ταυλίκου, Κακαλή, Δουλάκη (λ).

Τον τίτλο του πρωταθλητή ΕΠΕΣΘ Κ20 κατέκτησε ο Άρης, κερδίζοντας στον κατ' ουσίαν τελικό του Φάιναλ Φορ τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ (25-21, 25-20, 25-20).