ΕΟΣ-ΕΛΠΙΔΑ 1-3 (25-23 21-25 13-25 20-25)

 

 

Άλλη μια νίκη πήρε η ομάδα νεανίδων της Ελπίδας αυτή την φορά από την ομάδα της Σταυρούπολης αφού επικράτησε με 3-1 στο ΔΑΚ της Ηλιούπολης. Με το δεξί λοιπόν μπήκε στο 2014 και ελπίζει να είναι και ανάλογη η συνέχεια με την επίτευξη των στόχων σε όλα τα πρωταθλήματα που συμμετέχουν. Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά από καιρό βρέθηκαν ετοιμοπόλεμες όλες οι αθλήτριες της Ελπίδας αφού λίγο οι μικροτραυματισμοί λίγο οι υποχρεώσεις της εθνικής λίγο οι  διακοπές και κάποιες ιώσεις δεν  άφησαν τον κόουτς να τις έχει όλες μαζί. Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση  στο ξεκίνημα του αγώνα έδωσε την ευκαιρία στην αγωνιστική ομάδα του ΕΟΣ να εκμεταλλευτεί  τα πολλά λάθη και να πιστέψει ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη ειδικά μετά την κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-23 από  τις γηπεδούχες. Η συνέχεια ήταν διαφορετική αφού αφυπνίστηκαν και με πίεση στο σερβίς και αποτελεσματικές επιθέσεις και συνεχή μπλοκ κατάφεραν να πάρουν τα τρία επόμενα σετ και το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Έτσι παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας    και την ερχόμενη Τρίτη  στο Κατσάνειο θα ξεκαθαρίσει αν Ελπίδα ή Ηρακλής θα τερματίσουν πρώτοι παίρνοντας και το πλεονέκτημα για τους τελικούς νεανίδων της ΕΠΕΣΘ.

 

ΕΟΣ (Πιλπιλίδης): Παπουλίδου, Γεωργιάδου Ελ. (λ), Τσαρτσίδου, Σαββάογλου Χ., Ζηνωνίδου, Μανδαλάκη, Γεωργιάδου Ε. (λ), Σταυρίδου, Βοζίκη, Σαχπατζίδου, Παππά, Σαββάογλου Δ.

 

Ελπίδα (Χρυσομαλλίδης): Νώτη, Δέμπη, Παπάζογλου, Ντολοπούλου, Καραμούτσα, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ), Χατζηελευθερίου (λ), Ιακωβίδου, Μπολέτου Μ, Μπιλιούρη, Δρακουλίδου